Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 23:24 - Демографската стратегия на Путин - довършващият хибриден удар по Германия, ЕС и НАТО.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3514 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 31.10.2015 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Строго секретно/След прочит да се изяде/
Генерален Щаб России
image
Хибридна Операция "Сирийски Самум"


Когато армията на Александър Филипович Македонский /който тогава още не е бил толкова Велик като Путин/ застанала пред стените на днешния град Варна, в готовност да атакува крепостта, за всеобщо изумление, крепостните врати се отворили и вместо безсмъртните гетски/готски войни, от града излезли, облечени в бяло, тракийски жреци и благословили войската на братята траки /които още тогава се македонеели/.
Желязната македонска фаланга паднала на колене и отказала да се бие срещу проповедниците на любовта и добрината.
Александър се подчинил на волята на орфическото си  войнство си и ги разходил до Сърбия, където за развлечение намачкали трибалите. /Траките после му дали непобедимите си конници и пелтасти, за да превземе света. По този повод, оня ден ,македонистите му дигнаха паметник насред Скупи.Но това е друга тема/



Та и сега същото.
Когато железните путински хибридни войници - /нищо не подозиращи сирийски бежанци/ - се изправиха пред стените на Германия, противно на намеренията на руските фашисти, на българските нашисти, на сръбските рашисти, на френските льопенки, на английските фараджисти, на гръцките хитриоти, на македонските комити,  на унгарските хуниади...
..за всеобщо изумление, на  Берлинската гара не ги посрещнаха тълпи от зловещи нови нацисти /както на путинките им се щеше/, а  "облечени в бяло", с храна и вода,с  детски играчки,с цветя и балони в ръце, ги запрегръщаха гетски/готски/германски жреци на толерантността - добрите хора на Германия.

Германската контрахибридна реакция парализира путинските стратези.
image

И по неволя путински зелени човечета - изстрадалите сирийски бежанци, се предадоха с радост на немците, /подобно на храбрите червеноармейци през II-та световна/  и се превърнаха на мига в бъдещи "власовци", ревностни бранители на толерастна Германия  от Освободителят на Европа от новия, жесток германски гнет, православния султан Путин...

Руският Генщаб хлъцна от изненадващата немска контрахибридна офазива,обяви сепаратистко примирие и нареди празничен обстрел с "фойерверки" на братското украинско селце Любимцево.

За утешение, путинските стратези решиха да поразходят един конски вагон бежанци до полуостров Колский и да наритат оцелелите в ледниците на Норвегия...после се освиниха до несвяст в чест на победата във Великата Отечествена Хибридна война над  полумъртвата и отблъскващо хуманистична Германия.

Като изтрезняха, чуха по радиоточката, че единственият MIG-29 на братушките не можал да запали и армадата стратегически бомбардировачи с хуманитарна помощ на борда е прекосила въздушното пространство на прия/еда/телска България, на път към Халифата, без "да се съобразява с решенията на българското военно министерство".

После обърнаха по една двойна "Путинская" в чест на мургавия русофил-братушка, отмъкнал захранващите кабели на стартовия генератор /Сделано в СССР/ на летището на Граф Игнатиев . Естествено, решиха да го удостоят с медал за храброст в хибридната война/ВОХВ/ и да издялкат /зашифровано/ инициалите /В.С./ на името му на плочата на не/знайните путински вежливи човечета.

Когато се надвесиха отново над картата на бойните действия установиха,че самумът в стратегическата хибридна операция е утихнал, като спукан червено-лайнян балон, а поради изчерпването на сирийците, счетоха, че врагът е тотално разгромен. 

И наредиха да се печатат поканите за парада на Победата на Червения площад. От стената на бункера, Султанът на всички православни ги гледаше със сталинска, бащинска строгост...Слава Путину!

В това време, оцелелите след хибридната им, путинска операция сирийски дечица, подскачаха весело по парковете на нагло богатата,грозно чистата, отблъскващо състрадателната и отвратително хуманната, победена Германия, размахвайки знаменца "Слава на Меркел"...



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. sestra - Поздравления
08.09.2015 23:41
за текста.
цитирай
2. vmir - Интересни работи стават.
09.09.2015 09:05
В Кремъл всички от велик стратег нагоре, а не могат да проумеят, че си патят от злобата и глупостта. Няма и две години, откакто Путин говореше на Европа с подигравка, самодоволство и назидание - че нефта и газта били в Русия, а Европа дори на дърва не можела да премине, защото и дървата били пак руски, а днес украинците купуват газ от Европа и не приемат руския дори на половин цена от предишната.

Далновидност на квартален гамен има всеки, който не може да се досети, че всяка заплаха трае точно докато заплашените не вземат мерки да се защитят. Свърши се с вярата в руското добродушие. Путин показа на всички, че на дъното на руската душа има само гилзи и тапи.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Поздравления!
09.09.2015 11:16
Много ме развесели тази блестяща пародия!
цитирай
4. olivie - Поздрави за пасквила
09.09.2015 11:21
Много точно а ла Оруел - ще хареса на всички. Нещо като въпросите на деня по ТВ Европа. Не можах и аз да я оценя - ако осмива Путин, ще пиша +, но в същото време осмива и "хибридната" война и трябва да пиша - . Затова се въздържам. Със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960555
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол