Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2015 16:25 - Без кърлежите днес България щеше да е Швейцария.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1725 Коментари: 9 Гласове:
1

Последна промяна: 13.09.2015 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Без Червената армия, Тошко щеше да пасе патки в Правец, а Евгения да е шивачка в Бусманци Георги Георгиев, http://www.faktor.bg
Под дулото на съветските автомати България бе поробена, а шепа разбойници - превърнати в червени принцове


Ако на 9 септември 1944 г. по българската земя не беше нагазила Червената армия, сега малкият червен принц Тодор Славков щеше да пасе патки в Правец, а Евгения Живкова щеше да е шивачка в Бусманци. Първанов щеше да крепи с летви нужника в Сирещник, а Миков може би все още нямаше да знае какво е водка. Всъщност за водка нямаше да знаят и самите руснаци, ако не бяха окупирали и държали в робство Полша 200 години.

Всичките общо 6000 (цифрата е доста спорна, б.а.) члена на БКП на 9 септември 1944 г. щяха днес да са не повече от тогава...Да, толкова са били носителите на „светлите“ идеи за човечеството. Според доклад на Героги Димитров до Сталин от октомври 1944 г. само за един месец комунистите са се увеличили на 50 000.

Родих се и живях във време, в което активните борци против фашизма и капитализма вече бяха повече от редовната българска армия. Е, колко да са били активни и колко борци?!

Колкото за едното кюфте в повече на гърба на народа

Ако на 9 септември 1944 г. по българската земя не беше нагазила Червената армия, днес българската нация нямаше да е по-малобройна, отколкото през 19 век в Османската империя. Още преди 10 години ООН обяви, че сме най-бързо изчезващата нация в света.

В историята няма "ако", но има продажност и слугинаж.

Спомням си, че преди да вляза в казармата през 1987 г. бензинът беше стигнал 1 лев за литър, а пенсията на баба ми бе 50 лв. Спомням си, че ми беше забранено да пътувам зад граница, да чета много книги. Позволяваха ни само определени произведения, а руският беше въведен като втори задължителен език. Можехме да слушаме и само определена музика. Спомням си, че България беше опасана с телени мрежи, а за опит да преминеш границата - застрелваха в гръб. Спомням си, че за виц можеха да те затворят и пребият. Спомням си, че за лична кола се чакаше 10 години. Спомням си постоянния дефицит на стоки, опашките за това или онова. Спомням си режима на тока – 2 часа има, два няма. Спомням си... Има ли смисъл да продължавам?!

И днес има уроди, които твърдят, че тогава сме живели хубаво. Представяте ли си какво имат в главите си вместо мозъци?!

За разлика от Османската империя,

по времето на комунизма българинът нямаше право да праща децата си да учат в престижни европейски училища и университети. А днес бившите комунисти и техните руски приятели – политици и „бизнесмени”, бързат да изпратят децата си на Запад. Някои от тях дори позабравиха родния си език. Като дъщерята на Лавров, примерно.

За разлика от Османската империя, българинът нямаше право да печата и издава собствени вестници, да търгува свободно, да притежава фабрики и ниви...

На 5 септември 1944 г., без да е предизвикан от нищо, без нито един български войник да е пращан на фронта, СССР обявява война на България и нахлува на българска територия. Въпреки, че армията ни получава заповед да не оказва съпротива, а правителството в София обявява война на Германия. Червената армия поставя марионетно правителство, което в кратки срокове избива над 30 000 българи - кметове, свещеници, учители, офицери, политици. То е съставено набързо, за да обслужва целите на Кремъл. Създадена е система от концлагери, в които са вкарвани всички неудобни за комунистите българи.

Тристахиляден контингент на Червената армия окупира България и остава тук цели три години, докато са мобилизирани близо 400 000 българи и са пратени на фронта като пушечно месо. Издръжката на окупационния корпус на Червената армия е по-голяма от бюджета на държавата ни. Освен издръжката, която е изцяло за сметка на българското население, започват масови грабежи на храна, добитък, инвентар. Дори е забранено на българските рибари да напускат сушата.

Размерът на безчинствата е такъв, че се налага лично Георги Димитров да моли официално Сталин да се разпореди да се спрат грабежите, изнасилванията и убийствата над беззащитното българско население, включително и убийства на стари партийни членове.

Освен издръжката, Червената армия иззема складираните 5000 кг. розово масло (по-скъпо от злато) и 25 000 000 кг тютюн и го продава на американците по международни цени.

Разкостени и изнесени в Русия са над 100 завода, 

включително и трите ни самолетостроителни фабрики в Ловеч, Казанлък и Божурище. След 20 години експлоатация и амортизация машините от тези заводи ще бъдат продадени обратно на България и то срещу долари.

Под натиска на Кремъл в България започва насилствена колективизация. Заради отказ да предадат земята си, дори партийни членове ще бъдат изключвани от БКП и пребивани.

Отнемането на собствеността води до невиждан спад на селскостопанската продукция и до разкъсване на здравите родови връзки в българските семейства, изграждани със столетия.

Още по-фатално - от началото на 50-те години ще започне и спад на раждаемостта сред българския етнос, за сметка на останалите етноси. Само за 4 десетилетия демографският срив ще е такъв, че ООН ще обяви българската нация за най-бързо изчезващата.

Ще започне безумна индустриализация с остарели и неефективни съветски технологии и машини, които България ще бъде принудена да изплаща също с валута.

България ще бъде задължена до 1989 г. да предава селскостопанската си продукция на СССР под себестойност.и подобно на останалите държави от Източна Европа да хрантути една ненаситна империя.

До 1960 г. в хазната на БНБ не остава и цент. От 1961 г. до 1964 г. Москва ще изземе и целия златен резерв на БНБ - 32 тона злато.

Трети фалит държавата ще обяви през 1969 г., когато сестрата на Луканов, подуправител на БНБ отново докладва на Тодор Живков, че в хазната на БНБ няма необходимите 50 милиона долара за изплащане на задължения към Московска народна банка. Правителството е принудено да стартира схеми с контрабандни канали за набавяне на валута.

Така през 1989 г. България ще осъмне от "дружбата" 

с колосален дълг от 10 милиарда долара

Това са 600 милиона тогавашни пенсии като тази на баба ми или заплати на труженици в селското стопанство. Това са 150 милиона тогавашни заплати на инженери.

През 1989 г. съветската империя фалира. Фалира грозно, с тотален разпад на държавност и ценностна система. В кратки срокове комунистическият елит, дърпащ лостовете на властта, се превърна в едробуржоазен. По подобие на Русия и нашите комунистически първенци се превърнаха в собственици на банки, фабрики, едри земевладелци.

Комунистите побързаха да отворят границите и стотици хиляди българи избягаха от ограбената си родина, превърната за кратко време в криминална територия, за да търсят бъдеще за себе си и децата си в нормалния свят, където никога не е стъпвал руски ботуш.

И НИТО ЕДИН НЕ ИЗБЯГА В РУСИЯ. ЗАЩО ЛИ?!

Нещо повече. От самата Русия избягаха над 10 милиона. Според данни на РОССТАТ през 1993 г. населението на Руската Федерация е 153 милиона. Днес е 142.

През 1990 г. Андрей Луканов ще обяви и мораториум върху плащанията по външния ни дълг. Същият, който е натрупан по времето на Живков. Равняващ се на 600 милиона пенсии на баба ми. Или на 150 милиона заплати на инженер по онова време.

Апаратът на Държавна сигурност, ръководен и направляван от Кремъл ще създаде по подобие на руските си другари силови „застрахователни” групировки, които ще продължат терора над българина. Държавата ще остане безучастна, умишлено и целенасочено ще толерира тези престъпни групи, за да поддържа несигурност, страх и анархия. Комунистическите другари ще започнат разпарчетосване на селското стопанство и придобиване на инвентар и земя на безценица. Скоро ще се превърнат в едри земевладелци, смучещи днес субсидиите от ЕС. БКП ще се превърне в БСП – партия на едрата буржоазия, чието ръководство ще бъде съставено от банкери, фабриканти, хотелиери, енергийни мафиоти.

През 1995-1996 г. 12 банки, до една ръководени от кадри на Държавна сигурност, на пряко разпореждане на Кремъл, умишлено и целенасочено ще раздадат 300 милиарда лева необезпечени кредити на своите партийни другари. Това ще се извърши, под надзора на БНБ. Финансовата система на държавата ще колабира и ще бъде отключен механизмът на хиперинфлацията, който ще обезцени спестяванията на българите до 0 лв.

Нови стотици хиляди българи в кратки срокове

ще напуснат родината си в търсене на хляба си по белия свят.

Ще бъде изнесен и продаден дори житният резерв на България, а правителството на Жан Виденов ще бъде принудено да депозира ценни книги на приносител в Дойче банк, за да набави валута за закупуване на жито. Същото жито, изнесено от неговите другари.

В цялата тази умишлено предизвикана анархия Русия ще направи опит да придобие газопреносната система на България и ще помете Жан Виденов, заради отказа му да участва в престъпната схема.

Нещо подобно ще се случи и години по-късно, когато с наши пари трябва да се финансира строежът на Южен поток. И по подобен начин ще бъде фалирана КТБ. Самата Корпоративна търговска банка е създадена още през 1994 г. като универсален правоприемник на активите и пасивите, правата и задълженията на БСФК "Булгарсовинвест", с капитал 500 000 000 лв. БСФК "Булгарсовинвест" е регистрирано още по Живково време - през 1988 г. от съветските граждани Евгений Василиевич Красавцев и Алексей Александрович Симаков. Сами се сетете дали имат нещо общо с КГБ. Останалите в съвета на директорите на КТБ по това време – Людмил Гачев и Кирил Калинов са доказани агенти на ДС, оповестени с Решение № 2-193/ 11.06. 2013 г.

Банка, която раздаде необезпечени кредити за над 4 милиарда лева на руските мекерета и фалира, за да изплащаме всички ние от джоба си тези пари.

В паразитната си мимикрия кремълските мекерета дори използваха коалиция с наследника на „монархо-фашстката власт”, за да останат във властта и да продължават да обслужват имперските интереси на Русия.

Днес Русия притежава над 30% от икономиката ни директно.

В Търговски регистър на Република България има регистрирани над 50 000 фирми на руски граждани. Колко още владеят чрез подставени лица и офшорки, сами преценете.
Рафинерията монополист "Лукойл Нефтохим" отчита за последните 7 години приходи от над 46 МИЛИАРДА лева и нито стотинка печалба.

След като стана руска собственост, от рафинерията бяха изхвърлени над 15 000 българи, а днес социално и здравно осигурени се водят по-малко от 1500 човека.

В същия момент българинът е щавен с най-високите производствени цени на горива в Европа, докато в бюджета постъпват минимални средства от акциз.

Най-големият производител на най-скъпият ток в микса от ВЕИ е "Лукойл Енерджи", който е отчел за 6 години приходи от над 600 000 000 лв. И отново - нито стотинка печалба.
Търговски регистър е публичен. Уверете се сами в изнесените данни.

Руска собственост са и други стратегически предприятия като БТК и Булгартабак.
Последният е още едно кранче за подхранване на структурите на ДПС, създадени и контролирани от Кремъл още по живково време, които винаги скачат в парламента като един Матросов и гласуват заедно с Атака, когато трябва да се защитават руски интереси.

Днес България продължава да плаща и за най-скъпият руски газ в Европа, което води до непосилни сметки за парно и тотална неконкурентност на цели сектори от икономиката ни.

Руска собственост са и цели хотелски вериги, аптечни вериги, медии, телевизии, вестници. Зависимостите са ужасяващи и неслучайно българинът продължава да е с най-ниски пенсии и заплати в Европа, а руският кърлеж продължава да пие българска кръв.

Неслучайно продължава и демографската криза и много способни млади българи продължават да търсят хляба си в нормални държави. А що ли никой не иска да избяга в Русия?!

"Дружбата" продължава

Със страшна сила.

Като слънцето и въздуха за всяко живо същество.
Докато остане живо, де...

Ако на 9 септември 1944 г. по българската земя не беше нагазила Червената армия, сега България щеше да е друга - Швейцария!

Още по темата:

http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/37023-sekretni-dokumenti-progovaryat-rusiya-razkasva-balgarska-plat-iska-da-sme-bezropotno-pleme.html%7DГласувай:
5
4


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Технологичният процес обаче не подминава и Русия.
12.09.2015 18:58
Там вече има изработени подвижни крематориуми за унищожаване на незаконно внесени месни произведения. Някои от тях се превозват с влак, други - с големи камиони, но има и по-малки, които пристигат при обекта за кремиране с вертолети. И веднага преминават по същество.
Тракторите - те вече са машини с двойно предназначение. Ние си мислим, че с трактори само се оре, но не е така. Тракторът Кировец С 100 може с веригите си да помачка за час влакова композиця с незаконно внесено сирене, кашкавал и масло, твърди се за такава операция малко след границата при град Виборг. Не само сирене, изключително успешно тракторът Кироовец смачква и български чушки, домати и др. зеленчуци, внесени незаконно, което означава непроверени и опасни за здравето.
Технологичните възможности днес предлагат и много опции за отбрана на страните. Русия пак е първа - Путин притежава вече най-можната бомба в света, която не е необходимо да бъде насочена с ракета към врага. Тази свръхмощна бомба, взривена в силоза се, може да унищожи целия свят. Тя се намира в Русия, а кнопката й за дистанционно задействане - в червеното куфарче, с което пътува Путин. Та, внимателно с него!
Всичко това е отлично, но то има две страни, ще стане лошо за троловете. Те химнословят Путин, а той като взриви бомбата, тях няма как да ги запази. Така те ускоряват кончината си, ама го не съзнават. Осторожно внимание надо...
цитирай
2. sande - Цар Борис Трети - единственият спечелил ВСВ!
12.09.2015 19:37
Срещу Хитлер, с помоща на Хитлер.

Обединил Отечеството във време на война без война. Без единствена жертва.

Устновена е българска цивилна, полицеейска и военна администрацишя в Беломорска Тракия, в Егейска Македония, във Вардарска Вакедония.

Строят се пътища, училища, икономчески подем.

Загубва всичко. И себе си дори.

Защото в Москва е начертан друг план. Сатанински. Унищожителен за България.

Поздрави, Демографе!
цитирай
3. get - - Не си прав мисля, като чета заглавието ... кариерата на товарищ Живков ... ?
12.09.2015 19:38
demograph написа:

- Без Червената армия, Тошко щеше да пасе патки в Правец, а Евгения да е шивачка в Бусманци


... е станала благодарение, топлите чувства които е хранела Роза Юлиевна Флайшман (втората съпруга на "лайпцигският герой" и съветски гражданин Г. Димитров) към правешкият хитрец с псевдоним "Янко"?
цитирай
4. chetohche - https://bg. wikipedia/wiki/Б...
12.09.2015 19:45
https://bg.wikipedia/wiki/Български_лев
http://en.wikipedia/wiki/List_of_regions_by_past_GDP_%28PPP%29

И нашите атьори мислеха че без комунизмът щяха да са мултимилионери, и певците, и май всички. И какво стана, заснехме много филми частни и взехме милиарди долари и хиляди оскари и грамита. Нито е било преди 1944г.


цитирай
5. varg1 - Виждаме
12.09.2015 19:45
я Швейцария американската такава.
цитирай
6. dartanjan - Ако са американски по различно ли е? ...
12.09.2015 19:52
Ако са американски по различно ли е? Нали са све едни и същи кърлежи комунисти и хуманисти. Това ли предлагате като алтернатива?

Спасението не е от човека ако това се опитвате да внушавате.
цитирай
7. chetohche - Лявото значи справедливост. ...
12.09.2015 19:54


Лявото значи справедливост. Дясното значи че парите решават, силният решава. Христос не е проповядвал капитализъм, и капитализъм в Раят няма.
цитирай
8. chetohche - Парите, капиталите избират сво...
12.09.2015 19:57
Парите, капиталите избират свободата и мирът, така САЩ се лекува от финансовата криза преди първата световна и другата преди втората световна война. Така и от парите на имигрантите през 19век, САЩ стават силна финансова сила. Ето една нова бежанска или каквато и да била зла вълна за богатите, ще напълни американските банки, и пълните им банки ще раздават кредит на страдащият свят. http://chetohche.blog/novini/2015/01/21/samiuel-beket-i-djordj-oruel-sa-dekriptirani.1331967
цитирай
9. podvodni - Автора на статията е пълен олиго...
13.09.2015 12:54
Автора на статията е пълен олигофрен.
Пише, че му забранявали да чете. Реално никой на никого не е забранявал да чете, а не е чел този който не е желаел да го прави.
На опашка пред магазини сме се редили като деца. Беше ден събота и си направихме опашка пред магазин "Плод и зеленчук", ей така, на майтап, защото в събота и неделя магазините не работеха. Съботите и неделите бяха почивни дни.
За кола се чакаше от 2 до 10 години. Но ако работеше човек в някои свери на народното стопанство чакането бе максимум 2 месеца.
През 1990 година България осъмва с 8 (не 10) милиарда долара външен дълг, 9 милиарда души население и 90 милиарда долара материални държавни активи.
25 години по-късно страната ни има 35 милиарда евро дълг, 6,5 милиарда население и 3 милиарда държавни активи.
Абе съвтим та връзваме в клуба на богатите.
Само дето сменихме началството - Москва с Брюксел, Берлин, Лондон и Вашингтон.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 5454094
Постинги: 1599
Коментари: 8911
Гласове: 8127
Календар
«  Октомври, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол