Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 16:51 - Хибридната война на Глобалните терористи
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 3202 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 16.02.2016 10:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 image Турция е една от държавите, които създадоха, въоръжиха и продължават да го правят, международните терористи от кол и въже събирани в Сирия и Ирак. Естествено е да бомбардират руски самолети, а не терористични обекти, много от които имат установки на турска територия.

Картата е публикувана от МО на Руската федерация. С червено е полетът на Су-24. Със синьо е полетът на турския самолет. - image

Терористите джихадисти са наемните войници на Тайните служби на САЩ, Англия, Израел, Турция, Саудитска Арабия, Катар и Пакистан. Те са частната армия на Джон Маккейн. -
http://aliya.blog.bg/politika/2014/03/08/siriia-i-ukraina-strategyt-na-quot-buntovete-quot-im-e-edin-.1245852
Те са пясъчните пирати на 21 век, които продължават традициите на имперските държави външни наемни войници да се бият за тяхната кауза на завладяване на нови територии и богатства.

Ислямска държава не е и не може да бъде държава, освен в медийната пропаганда на американските медии, които й изграждат безплатно рекламиран образ на страшилище с подправени видеа на недоказани никога обезглавявания за пред камера. Не е и Ислямска, защото под нейните черни флагове се бият наемници от цял свят, принадлежащи на всякакви религиозни деноминации: католици, талмудисти, и безверници.

Никой никога не се е съмнявал, че това е война - дълго лелеяна от Финансовите корпорации, които доказано могат да печелят неконтролирано по време на войни и човешки страдания. С каква цел ли? - с цел Намаляване броя на човечеството, Насаждане на страх и паника, Създаване на предпоставки за все по широко разгръщане на полиция, жандармерия и армия по улиците ни, дори и в домовете ни. "Страх и терор" са Новите лозунги на Новото време. Някои го наричат и Нов световен ред.
Забравете за Свобода, Братство, Равенство... и Любов. Отидоха в небитието заедно със свободата на французите.
Игрите на глада и Войната на световете са новите сценарии на Световните задкулисни режисьори. Или както отдавна го е казал мъдрият ни народ: Двама се бият, третият печели. Третият винаги са Парите и техните корпорации.

А нашият прецедент отдавна се стяга за такава война и я предизвиква с абсурдните си изказвания. - Крадецът вика "Дръжте крадеца"!
НАТО отдавна води хибридна война в България и това е негова запазена марка. Първо изгони младите и изтреби старите българи с геноцида на недохранването и липсата на грижи, после удари българските бизнесмени с непосилни регулаторни недомислици на ЕС, а останалите превърна в крепостни слуги на монополите - финансови, икономически, политически. Сега вече, след като разчисти терена от българското, докара в България Натовските си войски и бази с оръжия за масово поразяване. Ама да не си помислите, че ни окупират тези Натовски войски - не, те ни пазят и закрилят. Междувременно ни принуждават да купуваме старото им оръжие на баснословни цени, да закриваме пазара си за желаещите да оставят тук парите си руски туристи и руски бизнесмени.
А в същото това време уплашеният ни президент пищи до небето като ощипана мома, че някой му влязъл под полата... Гузен негонен бяга.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=747113365408289&set=a.313566338762996.73416.100003288970327&type=3&theater

В България няма "леви" и "десни", „сини” и „червени”, „жълти” и „пембени”; нито има българи, турци, цигани и занзибарци. (Политиците са тези, които разделят обществото на партии и етноси.) В България има само властимащи и власттърпящи, привилегировани и онеправдани, господари и раЯ, мафия и народ! Властимащите всячески манипулират разума и чувствата на хората, внушавайки недоверие и страх между етносите, разпалвайки дори ненавист с едничката цел – господство на статуквото. - http://aliya.blog.bg/novini/2015/10/29/politichesko-bunishte.1403171
За каузата те привличат всеки, който е загърбил съвестта и достойнството си (а такива са всички некадърници), протежират ги, за да ги вербуват (както правеха в комунистическите времена) и лансират във властта. Така статуквото придобива приемственост, а регреса - нескончаемост. За жалост, осъзнаването на тази реалност е труден процес, не защото българинът е тъп и необразован, а защото страхът е вездесъщото чувство на роба. Именно робската психика (стадния инстинкт) прави народа безпомощен, търсещ идоли. Дори един бунт ще бъде стихиен, но не и израз на смелост, а още по-малко на човечност. Защото смелостта е висше осъзнаване на достойнството, да се наричаш Човек.

Моята прогноза за днешната лесно запалима ситуация в света е, че Русия пак ще покаже разум и далновидност и ще се придържа изцяло към установените международни норми. Макар и Путин да нарече безпрецедентно погазване на международните закони акта на бомбардиране на руския самолет над Сирийска територия. Руският самолет по никакъв начин не е заплашвал Турция, а е изпълнявал пряко поставена му задача свързана с борбата на сирийския народ срещу Ислямистката паравоенна организация наречена ИДИЛ. И вместо да се свърже с Русия съгласно съществуващото споразумение и да даде предупредителни сигнали, турското правителствио е предпочело директно да се свърже с НАТО буквално в момента на деянието си срещу руския самолет. - http://www.vesti.ru/doc.html?id=2690557#/video/https%3A%2F%2Fplayer.vgtrk.com%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1452676%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D663499

От цялата история ще загуби Турция, а Южен поток ще има и ще бъде построен през България.
-
http://aliya.blog.bg/history/2014/03/10/drevnite-bylgari-na-severoiztok-rusi-ukrainci-tatari-mongoli.1246444

Сблъсъкът на Световното финансово задкулисие с Путин и Русия не е само геополитически, той е най-вече сблъсък на идеологии. Русия в лицето на Путин се бори за свободата си и правото на всяко едно човешко същество на тази планета да съществува в свобода, независимост от финансовите корпорации и техните глобализаторски планове. Сблъсъкът е между Духа на Свободния човек в лицето на Путин и Русия от една страна, и Звяра на Алчността и Финансовото поробване на човечеството в лицето на Банковия световен картел. Краят на битката е предизвестен - тинята на финансовите спекулации и шарените им хартийки ще се оттече в клоаката на историята, както много нейни предшественици слуги на Лъжата.
- Алия Ошо





Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033114
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930