Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2015 01:57 - Трагедията на разкаялият се терорист. И терорист да си не е лесно.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1665 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 25.11.2015 02:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Германската полиция все още издирва Салах Абдеслам

Стискайте палци  Абдеслам Салах да попадне в ръцете на германската полиция!...
image
................................................................................................................................................................
Да не е човек на мястото на нещастният, разкаял се, парижки терорист Абдеслам Салах .

Разкаял се, разкаял, хвърлил колана.., а после? Накъде? Кому да се предаде заедно с информацията за организаторите на атенатата, която носи..?

Щатите са през океана, посолствата им се охраняват с поне троен кордон - ислямистки, кагебистки и френски..не става, убит е на мига и без шахидски  колан.
Да пресече Канала и се даде на МИ6...? Пак не става. Около Кале и тунела същата работа...Швейцария, Италия, Испания, Белгия, Холандия,Австрия, Дания, Унгария, Чехия, Полша,Румъния, Словакия..неее - все са държави, където я се предаде - я е утрепан на мига от тройния кордон пазачи от атентати. А в Скадинавията цари такава свободия, че от идило-путинисти и френски либертисти няма спасение.

/Е, ако се докопа до България, с години ще си се мотка свободен, без да го закачат изобщо, защото подобни нему/ по физиономия/ ромейци постоянно щъкат нагоре надолу и никой няма да повярва, че баш това е Абдеслам Салах.!?  Нито ще го проверят, нито задържат, но или ще си умре от глад, както е чувал от бежанците, или някой рикошет някой ден, под някой мост, ще го застигне случайно, а заедно с него си отива за тоя що духа и безценната информация за организаторите на атентата в Париж, от която и българските служби бягат като дявол от тамян. Зер, няма да си развалят дослука с дядо си Иван./

Остава му едничката надежда да го хванат германските служби.

Няма нито да го утрепят, нито да го предадат на съюзниците та те да го утрепят по нечия гореща молба. Не случайно всички сирийци бягат към Германия - единствено там са защитени от Асад, ИДИЛ, КГБ, Ердоган, Саркози, Оланд, Орбан, Вълкан, Гьорге,Ципрас...и т.п. и особено, от защитника на сирийския народ и на всички угнетени народи по света,  антитерорист номер едно Путин.

Абдеслам търси германците, те го търсят, американците и англичаните го търсят, но и ония го търсят...тежка работа. Как да разбере нещастният Абдеслам, че тия не са ония...това е трагедията на разкалият се терорист.

И да речем, уцели и се предаде на баш на германците, какво следва? 
- Казва им всичко! А това всичко ще е края на "европеските нищожества".

На Оланд ще му опада перушината, Саркози ще увехне като напикано мушкато, а на "мозъка" на терора ще му се ще да метне Тополите връз Истанбул от яд...

Ех..! Дано Абдеслам Салах вече се е предал на немците, та да погледаме гърченето на "нищожествата".
Ще е сладка гледка...

See more at: http://novinite.bg/articles/102787/Germanskata-policiya-vse-oshte-izdirva-Salah-Abdeslam#sthash.3cKDdUmX.dpuf



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. getmans1 - Честно казано, когато се убива така ...
25.11.2015 08:50
Честно казано, когато се убива така бързо човек особено когато е обграден и изолиран винаги буди в мен съмнения най-малкото за някакво криво разбиране за осигуряване на обществена безопасност.
В случая вероятната информацията е безценна в сравнение с демонстрирането на професионализъм, експедитивност и решителност.

От друга страна този „бърз“ начин винаги подхранва конспиративните теории.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961794
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол