Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 20:29 - Когато Путин забрани на Илиян Василев да влиза в Путиния Кой дигна байряк...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2127 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 14.04.2016 03:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 българското външно министерство направи ли "поредица от совалки" с руското външно за да изясни как така на скромния български дипломат и анализатор му се отказва достъп до свещената руска територия...?!?!
От какъв зор българското външно прави "поредица от совалки" за да си изясни, как така Ердогановата държава ще забранява влизането в Отомания на "новия Левски" - Ахмед Доган, на новия Стефан Стамболов - Ахмед Доган, на Спасителят на България от следващото турско робство - турчина с руска ушанка Ахмед Доган..и на новия Стефан Караджа, Раковски, Ботев, Бенковски - Дельян Пеевский...?...
Може би влизането им там е жизнено важно за освобождението ни от предстоящото турско робство?
Българското външно, заедно с българското вътрешно и с ДАНС, и НРС сигурно е планирало ново априлско въстание под ръководството на удостоения със знак за лидерство по пътя към евразийските полета на мъртвите душички Ахмед Доган и с решаващата подкрепа на поборника на всички поборници за българска свобода Дельян Пеевский. Искало е нашето външно да внедри двамата българи, по-българи от българите, в отоманските орди още преди отново да са ни поробили.

И там, чужди сред свои, свои но чужди, да организират Новото априлско въстание под прикритието на търговци на тютюневи изделия, с братското и безкористно, както винаги, руско участие. Може...защо пък не.

И Левски се е правил на турчин, даже и на циганин, в името на освобождението на отечеството. Защо Амед циганина да не се престори на българин или даже на по- българин от българите, или даже на руснак - по-руснак от Пути..

А да не би външно да се совалка защото от Ердогания споменаха за "участие на новите поборници за българската свобода в мащабна схема за контрабанда на цигари с РУСКО УЧАСТИЕ"..

Досущ, като със стария Левски, коварните османлий искат да изкарат борецът за политически права и свободи, обикновен контрабандист. И ако рече да влезе у турско, ще увисне завалията на бесилото със страшна сила..затуй българското външно се совалка ли совалка. За да отърве Новия Левски от съдбата на стария Левски.

Всуе..защото граф Игнатиев,/ Ердоган паша, вече го е накиснал за конекрадец и отърване от руското/турското въже няма. Ако да е "Единственият", ако да е "Незаменимият", ако да е "Номер едно",..ако ще да го турят и преди Левски мутро-русалките, Той е пътник..

Илиян Василев нема тоя късмет да е забъркан в мащабна престъпна схема с руско участие и заради туй българското външно не се совалкаше с Путиния та да изясни как така, от какъв зор нещат да го пускат да се шляе из волното путинско земище..

Разбирам българското външно.

Доган е новият Левски и Стамболов две  в едно, а кой е Илиян Василев..? Никой!
Пеевски е олицетворение на всички изтрепани от турците поборници за българското освобождение в едно, а Илиян Василев кой е? Кой....

Да беше поне газов посредник, или тъп русофил, а той - просто почтен българин, че и патриот.
Че и не купува контрабанда...хахаха
Външноо...!
Вътрешноооо...!
Цацооо...!

Руснаците "Доган - Левски" и в календара и в учебниците, и в църквите за икона ще ни го турят.
На Дельян - Поборник паметник като МОЧА ще му издялкат русофилите..

Но вас, вас къде ще ви турят поколенията продадени в руско-турското робство българи...?!





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. andrei - Агента на ДС Юлиан Василев е номенклатура на БЗНС,дясна ръка на Петър Танчев,
13.02.2016 12:01
завеждащ външнополитическите връзки на БЗНС,който заедно с полковника от ДС Виктор Вълков
и още стотина агенти на ДС,унищожиха БЗНС,като по този начин направиха БСП първа
политическа сила,с която съчиниха и приеха новата българска Конституция,на която берем отровните плодове до ден днешен!!!Та,като питаш наивно;"кой е Юлиан Василев",добре е да знаеш,че хич не е безобидно човече и хич,ама хич не му е чист косъма!!!Това не му попречи да се прави на върл анти-комунист!!!
цитирай
2. demograph - Ти пък защо се обаждаш от коневръза..??
13.02.2016 23:22
Иди се совалкай с Путя и ерДоган, зер нали Доган ви е новият Левски, а Пеевски вашия пророк..руска.гнида.
цитирай
3. demograph - Аз не пиша за Юлиян Василев, а за спасението от бесилото на
14.02.2016 00:54
Титанът на бъдещата българска национал-освободителна революция, новият Левски на русофилите, турчинът по руснак от руснаците и по българин от ахмаците - Ахмед Доган и верните му съратници. Иншаалах..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961490
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол