Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 02:15 - Приключва хибриден мутро-русофилски метеж в България
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 4154 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 26.11.2016 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мутро-русофилите подмениха президента със агент не руските служби. Няма съмнение, че Радев е законспириран, усърдно легендиран като евроатлантик и активиран в подходящ момент руски прислужник.
Няма съмнение, че всички без Трайчо Трайков, беха подставени от руските служби "кандидат-президенти". В т.ч. и Цецка.
Безспорно е, че К. Нинова и ред други български политици са също така отдавна заложени руски мини под българската национална независимост и етнос.
Не е за учудване, че българските служби за защита на конституцията са пасивни наблюдатели на извършващият се пред очите им мутро- русофилски метеж.
Доказателствата за съпричастността на държавния апарат към метежа е пълното им бездействие, когато трябваше да разследват грубото погазване на конституцуонните норми от действащ генерал и разсеяността им при очевидното забъркване на няколйо партийни лидери в ръководен от руските служби пилитически преврат в страната. Вместо да са зад решртките и да пишат показания, осветените руски агенти оглавяват държавата и развяват руски знамена по българските територии.
Всичко друго са само дребните парченца от пъзела на метежа, за който предупредих през февруари тази година.

Познах - ВМРО и ПФ подпалват етническите сблъсъци. 
Предвидено-Путин активира подлогите си от АБВ, БСП, ДПС, ВМРО и АТАКА
Предвидено - побоища с ромите в Раднево.
Очаквано - ПатрЕотите предложиха установяване на мутро-русофилска диктатура, чрез електорален преврат. Пат Юнриотщини - идиотщини.
Предвидено.Днес 20 април мутро-русофилите създават "Армия на Освобождението" - готови клиенти на немутро-прокуратурата.
Очаквано. Днес 17 април, п/резидентът Първанов поиска създаването на мутро-гражданска гвардия по почина на фюрера му Путин.Така мутрите ще помогнат на гражданите да изберат за президент мутро-обединител русо-патрЕот.
Очаквано - изстъпленията на мутро-русофилите срещу цигани започнаха отново.
Очаквано - запъващата се да пуска повече мигранти през границите си Македония беше срутена с "неадекватно" решение на президента си.
Очаквано - странни доброволци раздават на бежанците в Гърция листчета с маршрути за влизане в България.
Очаквано, днес 3 март, лично Путин даде команда на мутро-русофилите за открита Атака срещу конституционния ред и евроатлантическия избор на България..
Както предрекох по - долу в този постинг, днес 13.Март, путинската дамска превръзка Сидеров очаквано прокърви - "Очаквам война в България" /Novinite.bg/
......................................................................             
Анализът на събитията около България и на тези в страната води до изводът, че е в ход хибридна операция на Путиния за промяна на геополитическата ориентация на България на антитурска основа.

Изпълнението на този план на Путиния е в завършващ етап. Вероятния срок за постигане целта на метежа е края на май, най-късно края на лятото.

Няма да обяснявам  на дълго и на широко защо мисля така.Който има глава на раменете си сам да потърси основанията ми.

Ще започна с подсказка - Няма нито случайни нито дребни събития в "голямата" руска политика.

Убийството на палестинеца не е случайно събитие. Както и побоя над католически свещеници. Както и леещите се базнаказано заплахи за разправа несъгласни с ширещия се путинизъм.

Блокадата на границата ни от страна на странни гръцки трактористи комунисти, които пропускат бежанци, а спират българи и други, не е случайно събитие...

Помпането на Гърция, Македония и Сърбия с бежанци и подбутването им към България, не е случайно събитие...

Демонстративния отказ на Сърбия от членство в НАТО не е случайно събитие...

Командата от Москва: " - Бой по турците и зaпадняците!" не e случайно събитие...

Внезапно развилнелите се по границите, пътищата, улиците и площадите Проруски щпиц-команди не са случайно събитие...

Развяването на руски знамена и пъченето на изкукуригали маргинали в руски униформи не са случайни събития.

Изливането на руска помия върху последната неовладяна от русо-мутрите институция - Президента, не е случайно събитие....

Мълчаливото ппоощряване на мутро-русофилските изстъпления от  страна на прокуратурата и органите на реда не е случайно..

Късането и тъпченето на флагове на ЕС и НАТО не са случайно събитие..

Пъпленето и фъфленето на откровени руски агенти по телевизии и форуми, за щяло и нещяло, не е случайно събитие..

Нито ваденето от нафталина на съсухрени ментално и морално "историци" мутро-мърморковци като Андрей Пантев, мутро - академици като Марков, мутро-математици като професор Константинов и мутро политолози като Андрей Райчев.

Не е случайно събитие наводняването на мутофилските медии с руски "културно-хибридни" отпадъци, калинки-малинки и частушки....!

Да не би да е случайно събитие присъствието на депутатът от руската Дума - боксьор гигант с меча физономия сред атакисти, комунисти и български мутрофили?..

Дали "свободните съчинения" за българска покана към Ердоган да дойдел на Шипка, свободно тиражирани от руските глашатаи, е случайно?..

Империята ни праща хаберчета...

Това са частици от хаотично разхвърлени, на пръв поглед, парченца от мозайка, подреждането на които очертава контурите на добре управляван процес.

Но по същество за целите на метежа.

В какъв нажежен руски геополитически обръч са опитват да ни вкарат:

Гърция е вече ничия територия, в която Русия диктува събитията.
Кипър е руски анклав.
Сирия е част от руска военна зона.
Ирак е иранска сфера на влияние.
Иран е руски съюзник.
Азербайджан е в руска клопка.
Армения е руски протекторат.
Грузия е намачкана в ъгъла.
Черно море вече било "руско море"...
Бежанското  "цунами" е руско оръжие.

В средата на този обръч е Турция...почти изолирана географски и военно-политически от останалите страни членки на НАТО, натъпкана с путински бомбаджии и милиони бежанци...

И за нейн лош късмет с изглупял президент, който е калпаво подобие на Путин.

Единствената връзка по суша между НАТО и Турция остава България, която е също такъв, самотен в европейското море, остров на мутро-русофилието.

На руската агентура и русофилите е поставена задача да прекъснат окончателно тази връзка, като дестабилизират България, компроментират членството и в НАТО на антитурска и на про - монархо - вселенско-православна основа я откъснат от ЕС и САЩ.

Така с един куршум Путиния цели да утрепе  поне няколко заека:

- затваряне на Турция в обръч от враждебни нея държави и изолирането и по суша и частично по въздух и вода от останалите страни на НАТО;

- осигуряване на сигурен коридор на Русия към Сирия и шиитско-баасистките и територии през България и Гърция;

- осигуряване  на плацдарм за сухопътна атака към Проливите или поне  на възможност за заплаха от такава от територията България;

- пробив в единството на ЕС и НАТО, чрез изваждането на България от тези съюзи с демонстративен антиконституционен антиатлантически преврат;

- показен военен или хибриден  разгром на страна членка на НАТО - Турция, пред очите на останалите членове на пакта и на целия свят;

- показване на безсилието на Запада пред руската "морална и военна мощ" и деморализиране на съюзниците на ЕС и САЩ по целия свят...

- окуражаване на путинофилите, антиевропейците, антинатовците и антидемократите в Европа и подтикването им към активни, в това число и насилствени, действия за вземане на властта.

Путиновата империя атакува Европа през България и Балканите. Както и го прогнозирах...

Има и още зайци по пътя на куршума изстрелян срещу България...добавете ги и вие.

В този контекст, проруския преврат в ДПС не е случайно събитие.

Куршума изпратен на Бойко Борисов също не е нито случайно, нито дребно събитие...

Изобщо не е случайно събитие подмяната на Левски с Доган и подмяната на Стамболов с Първан..и целия мутро-русофилски циркаджилък разиграван от месеци пред очите ни.

Хич не е случайно хрумване и намерението на Гърция "да бъдат заобиколени Проливите чрез руски газопровод през българска !!! територия". Дали става дума за газопровод или намек за руски войски е въпрос на тълкуване..

Да не би хаоса в Македония да съвпаднал случайно с бежанските атаки по границата и?..

Както не е случайно събитие заплахата на руски официални лица, по повод годишнината от победата на Русия в руско-отоманската война 1878г.,
че "историята се повтаря"...

Това изявление-заплаха, освен, че е отправена към Турция, с пълна сила се отнася и за България...пак може да ни "освобождават" руски войски тръгнали към Проливите,  иска да каже оня руски официал /Наришкин май беше./ или като "просто ни унищожат", според Жириновски..

Заявлениеята на говорителя на руското министерство на външните работи Мария Захарова са логична брънка от не"случайните и немаловажни" събития свързани с проекто-метежът на руската пета колона в България.

Тя изказва официалното становище на РФ, което звучи досущ като заплахата по-преди - Не разследвайте Русия, защото може да се намесим и пак да ви "освободим" от турците и "фашизма" или "от всякакво иго", както декларира Путин, и пак щете или нещете...

Историята, през призмата на руските практики, "може да се повтори"
и като подобие на русофилския метеж срещу княз Батемберг,
и като повторение на "случката" със Стефан Стамболов,
и като Руско-българската война през 1915г.,
и като атентатът в църквата Св.Неделя,
и като метежът 23 г.,
и като кланетата на Премяновите четници;
и като мутро-комунистическия терор на 9-ти септември,
и като аферата "Костин брод"..и т.н.

Аналогиите с руската "ненамеса" във вътрешните и външни работи на България в историята са безброй.

Руската агентура упорито и за жалост успешно, маргинализира и подкопава всяка морална и материална основа върху която реши да се опре българската национална гордост и гражданска воля за защита на независимостта на Републиката ни от Русия.

Така, след като вече държавата и демокрацията са компроментирани, народът заблуден,  подлъган и русифициран, Турция  уплашена, обкръжена и изоставена, а съюзниците ни разпокъсани, Путин даде ход на реализацията на проруски държавен преврат в България под формата на пълзящ хибриден мутро-русофилски метеж.

Действащи лица са руските "партии"в "пробългардка опаковка", русофилските структури, подмолната мрежа на руските тайни служби и техните мутренски бригади.
Както и достатъчен брой местни и вносни "зелени човечета", които вече "упражняват "революционната " си дейност на територията на България и около нея.

Контрадействащи лица са самотният, целенасочено оплюван от мутро-русофилите, модерен  и независим Български Президент - той и главнокомандуващ унищожената българска армия, шепата останали в страната граждани с републиканско и българско самосъзнание, няколко заблудени политици, някой друг полицай, военен, съдия, и дори някой почтен прокурор.

Бездействащи лица са и ще бъдат парализираните от русофилството български държавни институции, завладяните от руски агенти органи за сигурност и ред, както и куп други лица без българско самосъзнание.

Метежът вече започна със "случката" Доган -Местан, активира се със "случки" около 3 март, ще се развихри около годишнината от Априлското въстание и ще е в кулминацията си с началото на "бежанския сезон", който започва.

Технологията на преврата може да се определи като "разяждане от вътре и вземане на властта в България чрез управляем хаос". Тази технология се прилага в момента по отношение на Германия и целия ЕС, и Путин вижда, че е успешна.

Руските служби винаги са били изобретателни в тактиката, но са консервативни в стратегиите си - те винаги са "величави" проявления на ненаситната руска жажда за територии и колянопоклоничество.

/Е..великото в историята са повтаря обикновено като фарс..но за това ще му мисли Путин накрая./

Следното е сигурно, че ще се случи в България през 2016г.:

Ще има атентат/ти,  "свързвани" с бежанци, ИДИЛ, палестинци, араби, турци..

Ще има бежанско "цунами" върху България,  произхождащо от и насочвано от Гърция, Македония и Сърбия, като за виновник ще бъде набедена Турция, американците и "еврогейовете".

Голяма част от "бежанците" ще са зеленокожи и недотам вежливи човечета.

Ще има живото-застрашаващи нападения /да не кажа убийства/ на обикновени български граждани, журналисти и интелектуалци противници на Путин и руската политика.

Ще има кървави етнически размирици "провокирани от Турция"" които ще са инсценирани и от които ще ни "спасяват" ДПС и Доган - Левски, заедно с внезапно излекуваният от антиДПС манията си  "нашистът" Сидеров.

Ще зачестят "случайните" жертви от "нападения на бежанци", "дошли от Турция"

Ще има "сензационни разкрития" "за терористични мрежи на турските служби" и "ислямисти"

Ще се засилят сплашванията, побоищата и нападенията срещу  "западняци", бежанци, "туркофили"  и  "русофоби", и естествено срещу циганите..

Все повече ще се развихря управляемата криминална престъпност.// http://m.novini.bg/news.php?id=339307//

Ще има прошения на русофилите до Путиния да се намеси да ни "спасява" от "бежанците", "турците" и "еврогейовете"..

Ще има нарастваща антиевропейска, антиамериканска и антитурска истерия в медиите на мутро-русофилите и яко мутро-тролене.

Ще има политически и силов шантаж от страна на руските партии в българска опаковка. Ще бъде напарфюмиран и активиран отново руската пионка Симеон.

Ще има литургии и шествия за "единение на православието" под руско водачество. По този повод новият Поп Кръстю-мутриарх Неофит отива на инструктаж в Москва.
.
Ще има призиви и петиции на "мутро-интелектуалци, мутро-патриоти и мутро-религиозни величия" за напускане на ЕС и НАТО.

Ще има и инициативи за мутро-референдуми за "независимост" от "еврогейска" Европа и "соросоидна"" Америка a"la Марешки и Слави Трифонов...

Ще има долни предателства и подли интриги...ще се нагледаме и наслушаме на мутро-русофилското пиянство.

Слушайте, гледайте, четете, сглобявайте мозайката...метежът вече се вихри.

Путин даде команда за решителен мутро-русофилски щурм за властта в България..Мутро-щурмоваците му са по улиците и храсталаците...
Сидеров "очаква"началото на "войната в България", която му заповядано да подпали..
Русо-Мутро-партийците се обединяват с мутрите в мутро-гражданска гвардия...

................
ЕС, САЩ и НАТО, естествено ще блеят по облаците, хипнотизирани от путинската изобретателност../.поляците поне ни пяха песни и рецитираха стихове.../

Накрая метежът може да завърши смешно поради закъсняло, но все пак някакво събуждане на Германия, САЩ и накрая, почти "след дъжд - качулка" НАТО

Но може и да протече и завърши трагично със смъртта на Републиката.
...........
Публикувам умуванията си за да привлека вниманието на остатъците от държавата България и Съюзниците ни, както и за да предупредя превратаджиите.

Които са част от метежниците - да знаят, че се знае...и че скоро ще им се наложи да отговарят пред някой съд!

Които не са - да се събудят и да вземат веднага, още днес, крути мерки за защита на държавата, за да не са смешниците в цирка като свърши шоуто.
.................................................................................................................................................................
Горните ми разсъждения бяха провокирани от интервюто на о.р.генерал Чавдар Червенков, който предупреди, че  "нещо зловещо се готви на България" без да внесе конкретика.

Ето това се готви за България в кухнята на предателите и. Дали ще го изгълтаме си зависи само от нас.

Да  защитим Републиката!








Гласувай:
6


Вълнообразно


1. andrei - А дано!
27.02.2016 06:17
Сегашното трагично състояние на българите,до което ни доведоха американските кравари по-ли ти харесва бе педал мръсен?
цитирай
2. apostapostoloff - И най- накрая мужиците ще ни хванат
27.02.2016 06:26
за дедовия. И тези техни начинания ще се провалят, както се провалиха всички други досега. Защото руснакът е един изключително некадърен и смотан простак.
цитирай
3. wqpwqp - Хайде сега, направи анализ на съ...
27.02.2016 06:56
Хайде сега, направи анализ на същото, но без пристрастност...

Ако искаш погледни картата, с базите на НАТО, и ги сравни с тези на Русия.
Може да направиш и още едно...
САЩ е водила войни срещу , около, 93 държави. Виж Русия срещу колко.

Накрая ще кажа и моето мнение...
Защо винаги се разглежда руското влияние в България, но американското винаги е в сянка?
Ние сме малка държава и винаги ще сме под някакво влияние... Пред американско, турско, или европейско, аз предпочитам руското, защото под руско градихме България, а под американско /вече 26 години/, България непрекъснато се унищожава!

Крайно време е за Балкански съюз!

.
цитирай
4. bojil - Ето още подробности в подкрепа на това:
27.02.2016 15:46
http://bojil.blog/politika/2016/02/27/.1433278
цитирай
5. podvodni - Ха-ха-ха, майтап ! За простот...
27.02.2016 17:52
Ха-ха-ха, майтап !
За простотиите които твори ЕС и САЩ е виновен Путин !
И после - Олеле, хората харесват Путин!?!?!
Ами ще го харесват като родните политици са задници !
цитирай
6. get - - Уважаеми приятелю, като полицай ще поставя въпроса: „Qui bono?“, „В полза на кого?“
27.02.2016 20:53
- Приятелю, позволи един малко по-различен от твоя поглед?

Същият ще формулирам така?
- На Кого може да пречи един преуспяващ и от това жизнен (във всеки един смисъл, като сфера/форма на обществен живот!) Европейски съюз? Един ЕС който се явява еталон за останалият свят - с примера си за гражданско общество а от там уважение към основните и неотменими права на ВСЕКИ ЕДИН негов ГРАЖДАНИН!
- На кого може да пречи този образец за Демократично а от там и проспериращо поради социалната справедливост общество - което от едно известно време се опитват да обърнат на ... бардак?

- Дай да помислим над това ... абстрахирайки се от двуполюсният модел на мислене присъщо на примитивите(пишещи и тук!), за които ще изкоментирам: прости им Господи - толкова са прости та не съзнават що вършат и как ги манипулират ... в ролята си на тролове-клакьори, под вида на "фили v/s фоби"?

- Поздрав!
цитирай
7. getmans1 - Е-е-е get, да не вземеш да кажеш, че ЕС пречат на .... чак ме е срам да го кажа :))) Турция си направи грешката като да се дистанцира от Блока ...
27.02.2016 22:10
get написа:
- Приятелю, позволи един малко по-различен от твоя поглед?

Същият ще формулирам така?
- На Кого може да пречи един преуспяващ и от това жизнен (във всеки един смисъл, като сфера/форма на обществен живот!) Европейски съюз? Един ЕС който се явява еталон за останалият свят - с примера си за гражданско общество а от там уважение към основните и неотменими права на ВСЕКИ ЕДИН негов ГРАЖДАНИН!
- На кого може да пречи този образец за Демократично а от там и проспериращо поради социалната справедливост общество - което от едно известно време се опитват да обърнат на ... бардак?

- Дай да помислим над това ... абстрахирайки се от двуполюсният модел на мислене присъщо на примитивите(пишещи и тук!), за които ще изкоментирам: прости им Господи - толкова са прости та не съзнават що вършат и как ги манипулират ... в ролята си на тролове-клакьори, под вида на "фили v/s фоби"?

- Поздрав!


... Двата стола са два задника а те опиха на три да седнат.
цитирай
8. get - @ 9. getmans1 - Е-е-е get, да не вземеш да кажеш, че ЕС пречат на ....
27.02.2016 23:19
- Искам да кажа, ако и вие сте, от заемащите защитна спрямо някоя от великите сили позиции - Че?

- Светът Е НАТИРЕН, ПО ПЪТЯ ВОДЕЩ към социализЪма - но не онзи наивен християнски-комунизъм, в който са вярвали ... вероятно дедите ни от времето, когато "Дядото" се напъваше да обяснява "Що е социализъм и има ли той почва у нас?" - а в един друг социализъм ... този на "Интер" и "Национал" болшевизма изповядван от МЕЖДУНАРОДНОТО "банкерско братство"! Които са привърженици на Болшевизма с утвърждаващ принцип - ДИКТАТУРАТА без значение дали ще е на "пролетариата", или на "различните"* ... тоест на "парто" и производната ней, номенклатурна, бюро крация**!

- Не съм а и не искам да съм "фил" или "фоб" - това претъпява сетивата ми на Родолюбец!

- "различните" * - повече по въпроса, можете да прочетете при нео-марксиста Херберт Маркузе - това пък кореспондиращо кореспондиращо с казаното от писателя Г. Климов, във връзка "Проект Харвард", с неговият "синдром на Ленин" ... или за подтисната хомосексуалност
- крация ** - кратос(гр.) власт/сила!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961281
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол