Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 01:39 - Бе тоя глупак Ердоган, не вижда ли, че унищожава Турция..
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2189 Коментари: 8 Гласове:
2

Последна промяна: 23.03.2016 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ако, вместо да се опитва да потурчи кюрдите, се съюзи с тях и направи федерация, ще отнеме геостратегическите козове от ръцете и на Путиния, и на Обама, и на Иран, и на Саудитска Арабия, и на Израел, и на ИДИЛ, и на Ал Кайда, и на Асад, и на Хизбула...толкова ли тъп тоя човек?!?!.ум не ми го побира.
Сега всички, отвсякъде го цакат с кюрдските козове, а той хленчи..

Но..и той като Колегата му Путин. Вместо да се гушне със Запада, той тръгна да го подчинява с бежанци, бомби, ялова пропаганда, газ, петрол и рубли...
на стар краставичар краставици тръгнал да продава...и сега го цакат с неговите козове, а той хленчи...



Гласувай:
4



1. andrei - Педерас мръсен!!!
14.03.2016 05:41
Вместо да заплачеш за България,лееш сълзи по Турция мръснико тъп!
цитирай
2. анонимен - Ердоган е Путин
14.03.2016 08:12
номер две - същият диктатор, със същото мислене. Страшно е, когато двама такива президенти, оглавяващи големи страни, се появят на сцената. Дано не подпалят и нашите черги.
цитирай
3. getmans1 - Някои човекоподобни трудно ще р...
14.03.2016 10:39
Някои човекоподобни трудно ще разберат загрижеността ти. Забравили са нещастниците колко приказки и поговорки имаме за „комшулука“.
цитирай
4. анонимен - Вмир би могъл
14.03.2016 11:16
доста да разкаже за коментиралия под номер 1 - как е безработен толкова години, а живее на широка нога.
Ще ти подскажа, Демографе - виж кои хора обижда и тормози. Преди два дни го видях и при Слави Генчев, а за мен пусна компромат преди около година. Сега напада и теб. Сам си прави изводите.
цитирай
5. vmir - 4. angpiskova - Вмир би могъл
14.03.2016 13:22
Преди години бях силно заинтригуван от факта, че въпросният екземпляр тогава се изявяваше като най-върл русофоб в блога, но в точно определени кампании срещу правителството, първи пускаше клеветнически материали за настървяване на русофилите. Например, беше оплюл Бойко, че с "Южен поток" бил предал териториалния ни суверенитет на руснаците, а в същото време злостно плюеше акцията срещу ПСА и Иво Инджев. Помислих, че някъде в мозъка му може би става късо съединение и изпълнен със съчувствие за злощастието, му направих домашно посещение да видя не мога ли случайно да помогна с нещо за излекуването му. Там беше и съпругата му (също безработна от десетилетия) и се отнесоха много любезно с мен. Не живеят точно на широка нога, но с доста приличен стандарт, всеки си имаше отделен компютър и доколкото си спомням, отделен интернет доставчик.

Най-изненадващото за мен беше, че усилията ми да ги разговоря за намиране на работа не дадоха никакъв резултат - тази тема не ги вълнуваше ни най-малко, а не изглеждаше да се лишават от каквото и да било. Вместо това ме затрупаха с най-гнусни и абсурдни клевети за обществено известни личности и посрещаха възраженията ми със снизходителни усмивки - явно се изживяваха в ролята на властелини на информацията. Между другото, стана дума и за Демограф - автора на този блог, но няма да кажа за какво, за да не ставам проводник на провокации или недоразумения.

На следващия ден и на свой гръб изпитах онлайн действията на любезните си домакини отпреди няколко часа, които разпознах по айпитата след като ме нападнаха анонимно и задружно. С нищо не ги бях предизвикал нито в дома им, нито в нета, а те ехидно ме нападаха, уверени в анонимността си. После забелязах, че публикуват клеветнически коментари за заседания и пресконференции в президентството и др. подобни събития преди медиите да са съобщили за тях, също така бяха първи в истериите срещу КТБ и уличните тръшканици за сваляне на правителството, което няма как да е тяхно авторско дело първо, защото не са журналисти, за да бъдат на съответните места и да получават съответната информация и второ, защото и двамата са доста елементарни, за да имат собствен аналитичен поглед върху такива събития. Тези хора са просто пощенски кутии в организирана мрежа за разпространяване на внезапни клеветнически удари срещу български институции и личности.

Между впрочем, в подстрекателството си срещу КТБ този същия заяви, че вече си е обърнал парите в чужди валути. Беше близо седмица преди скандала да се раздуе от медиите, веднага след него и "икономиста" от блога повтори същото за парите и заобещава национална финансова катастрофа, изобщо беше започната атаката срещу валутния борд у нас.

цитирай
6. vmir - Пискова,
14.03.2016 14:40
в интерес на истината, откакто петролът падна, публикациите като онези, за които споменах в горния си коментар намаляха чувствително. А приматите, които участват във въпросната мрежа за изненадващи външни въздействия върху страната ни, сега изглежда работят на празен ход и пускат люти псувни и заплахи единствено за да демонстрират личната си готовност и преданост. Преди около час-два ВВ1951 ми е отговорил при Сестра, където казва за Кушел, че ако я срещнел, нямало да я пребива, а ще я почерпел торта. Нали схващаш - врявата преди всичко, пък ако таварищ Путин я чуе и пиян генерал го убеди, че демокрацията в България е заплашена от "фашунгерите" и прати танковете като Сталин освобождава България от фашизма, т.е. - от Сестра и такива като нас - кухелите нямат пръст в тая работа, (напротив, те са толкова мили хора, черпят противниците си с тортички) просто той така си е решил, защото е пръв демократ в света, нищо повече.

Приятен ден!
цитирай
7. demograph - Андрейчо...какво ти става бе сладунчо..да не си изхарчил рублите
14.03.2016 18:37
andrei написа:
Вместо да заплачеш за България,лееш сълзи по Турция мръснико тъп!

Забрави ли, че този блог е капан за путински тролчета..хаха. Падна в капана. Очаква те съдбата на плъховете. Ти си рядък екземпляр. Ще си те държа в кафезчето да те показвам на малките мишоци...И,.не пий вода!! Кажете му и вие, че ще ми е жал да го изтървем...хаха
цитирай
8. demograph - Андрейчето си има трудна задачка милото
14.03.2016 18:56
Той е от секцията на троловете "гомнари". На тях се възлагат най-вонящите поръчки.Когато такъв те атакува, означава, че си станал опасен за мутро-русофилките. Което си е постижение. Следя срещу кого го пускат - срещу тези които мислят с главите си. Залае ли ви Андрейчо, значи сте настъпили кучкаря му по мазола...не го трийте, не го плюйте. Появата на гомнар от ранга Андрей в блога ви е знак за високото ви ниво. Поздрав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961990
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол