Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2016 00:40 - Лудите Радан Кънев и ДСБ да се махат от властта! Само и пречат да лудува.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1338 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.03.2016 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ДСБ и Радан Кънев са Проблемът на държавата и на гражданите и./ така твърдят Румен Путкофф и съфамилците му путиноффци/

Защото хем са във властта, хем създават проблеми на Народната власт, която не се уморява да създава проблеми на държавата и на Гражданите и.

Народната власт не може да си върши работата, когато някой непрекъснато се заяжда с проблемите и.

Защото народната власт не е докопала властта за да решава проблемите на държавата и на гражданите и, а ежеминутно, даже ежесекундно, ежедумно да създава проблеми на държавата и на гражданите и.

Ако се заеме да решава проблемите, кой тогава ще ги създава?... Държавата и гражданите и ще останат без проблеми...

/А ако я докараме до там, че Гражданите и държавата да нямат проблеми - ще си имаме "Голям проблем." /според Румен Путкофф/

Народната власт досега понасяше търпеливо "лудото "ДСБ и особено "лудия" им лидер Радан Кънев /според Румен Путкофф*/ да си лудуват, само за компания, при висенето им във властта за създаване на проблеми на държавата и на Гражданите и извън властта.

Сега народната власт е изправена пред проблем - "лудото" ДСБ и "лудия "/според Румен Путкофф**/ Радан Кънев, не щат повече да участват заедно с Нея в неуморния и труд за създаване на проблеми на държавата и на гражданите и, а искат, моля ви се /според възмутения от това Р.П./ Властта да решавала проблемите на държавата, че и на Гражданите и...!!!?

Това вече си е Проблем за народната власт. А тя такива проблеми, като Д/демокрация/, С/свободни хора/ и Б/българи/ ги е решавала само по изключение и със заключить!/елни мерки.

А когато някой "луд "/според Румен Путкофф***/, като Радан Кънев, почне да се превръща в Проблем за народната власт, Народната власт го отстранява, като го въдворява по справедливия, Наш, съдебен ред в подходящо затворено място, например в лудница /пак според Румен Путкофф****/.

Прав е Човекът от народа да се гневи на ДСБ и на Радан Кънев.

Права е и Партията  Му да Му иска сметка. /Брей каква храбра, каква мъдра Партия, какво чудо!..хем му иска сметка - хем си прави тънка сметчица да им види сметката на ония лудите./

- Как така и до кога ще търпи Вождът някои си "луди" от ДСБ /според Румен Путкофф*****/ и някой си "луд" Радан Кънев /пак според Румен Путкофф******/, да Му се пречкат в краката, когато Той е запретнал крачоли и гази ли гази лука..?!

Прав е  Р.П./ досрамя ме вече да повтарям тая порно фамилия/, като слага диагноза на Проблема и предлага на Органите да се самообслужат, като му вземат мярката на Радан Кънев и другите "луди" /все така според Румен Путкофф/ дето Им пречат да създават проблеми на държавата на гражданите Му.

/ако се позова на Р.Путинофф, бих казал, че на крив клон шишарките му пречат , ама нема да Му се позова..!/

Та. ДСБ да слезе от клона Му, на който ги клатят, и да почне да брули гнилите ябълки, защото като клона Му омекне, не се знае на къде ще се излущи...

Но гнили ябълки се тръскат добре и когато си на дървото и там си лудееш.

Че на "лудия" Радан Кънев медал "Стамболов" няма да му дадат е безспорно /фамилията му е непоходяща/, но от порно анализът ми излиза, че ако слезе от клона, току виж Гражданите му лепнат епичния народен прякур Радан - Кънчо Путкудеров.

/Ах език мой - враг мой..и аз като Румен Путкофф зех да губя и вяра и мяра../

......................................................................
* Извинявам се на дамите, но лицето Румен с фамилия Путкофф пряко си кореспондира с таковата на другаря Путинофф и няма как да се избегне приликата с дамския орган.

** Извинението прилича на това по-горе.
*** Виж по-горе дали си приличат.
**** и т.н.
*****...пак така, както по-горе

****** И на Такова да ги въртим Путинуофф и Путкофф, те са си синоними от време оно/дяно.
 
А Румен Путкофф направо е одрал кожата на Онаковата на адаша му Путинофф, поради което мнението му е в много голяма тежест за Властта срещу държавата и гражданите и.

Поради същото, колкото и да ми е неудобно, се налага го цитирам толкова пъти, колкото ми е удобно.

А, че нито той ще се съпикяса да ръси глупости, нито аз ще спра безсрамно да се позовавам на порнографското му  име, е от ясно по-ясно.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976498
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол