Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2016 00:19 - За какво плаче Могерини
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3062 Коментари: 5 Гласове:
-3

Последна промяна: 23.03.2016 16:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да не би да плаче за невинните мъртви и осакатени от бомбите на терора в Ню Йорк, Лондон, Мадрид, Париж, Анкара, Истанбул, Бургаз и  Сега в столицата на Европа Брюксел?..

Или плаче за удавените в Mare nostra стотици нещастни  подгонени като дивеч от терора сирийци, иракчани, кюрди, афганистанци, араби и африканци..?!

А може би плаче за обезглавените, взривените, живи заровените, изгорените, закланите и застреляни като кучета мъже, жени, деца и старци из пущинаците на дивашкия "халифат"..?!

Може да плаче за жертвите на терора в Чечня, Грузия, Нагорни Карабах, Приднестровието, Киев и Източна Украйна, Либия, Тунис, Судан и Нигерия..?!

Може пък да плаче за неизвестните затрупани под руините на взривените от бомбите на терора домове или заровените в неизвестни масови гробове нещастни живи същества от Асад..?!

Или плаче за хилядите жертви на "случайни" инциденти противници на режимите на терора, които никога няма да влязат в статистиките...?!

Не вярвам.

По-скоро Могерини заплака от срам за собствената си заблуда да вярва в путинизъм с човешко лице и заради осъзнаването на краха на левичарската си илюзия за диалог с империята на терора...

Колко още мъртви и сакати, колко още унищожени човешки съдби и стъпкани надежди трябва да видят с очите на Могерини Европа и света, за да се направи логичната връзка между Империята на злото и терора под различни знамена и различни човеконенавистни каузи.

Колко още години и колко още смърт и страх са нужни на сълзливата Европа и патологично нерешителната Америка, за да погледнат терора с отворени очи и да забележат, че гнездото на змията е в Москва, а лицето и е Путин.

Колко пъти още и на какъв език трябва да повторят намеците си рупорите на туземната дипломация и пропаганда от Москва: "спрете санкциите, забравете Крим, продайте ми Украйна, отритнете Турция, дайте ми Балканите, преглътнете Асад, купувайте ми газта, не ме критикувайте, признайте ме за велик..и терорът ще спре, а бежанците ще изчезнат..", за да ги чуят "Могерините" и да разберат, че Той води тази дивашка война.

Нима Могерини не знае, кой е този, който води войната на лъжата, войната на прокудените, войната на подкупните, войната на диверсиите, войната на варелите и войната на бомбите срещу мирните хора в Украйна, Турция, Сирия, Афганистан, Ирак, Африка и Европа..?!

Нима Могерини не знае кой стои зад разпалването на войната на терора и войната с бежанците срещу Европа?!..

Нима и Обама, Меркел, Камерън, Оланд, Юнкер, и Туск...не знаят?!

Ако Могерини не знае - да спре да хленчи, а да  си отвори очите и да погледне Путин в лицето. Това е лицето на многоликия кървав терор, бежанската война и хибридната диверсия срещу Европа.


Ако знае - да престане да рони крокодилски сълзи и да си подаде оставката, защото повече не може да учи уроци плащани с живота и съсипаните съдби на милиони.

Глупавите симпатии на министъра на външните работи на ЕС Могерини към кгб-истка Русия не могат да бъдат компенсирани нито със сълзите на разочарованието и от самата себе си, нито със студени крокодилски сълзи по хорски страдания - резултат от непростимите и заблуди.

Вчерашните русофилски компромиси на Могерини и могериноподобните и в ЕС и САЩ днес се заплащат на ужасна цена.

Време е мястото и да заеме някоя нова "желязна лейди", която няма да кърши длани и да рони сълзи пред някакви си икономически и морални джуджета, а ще им извърти шамарите...

А Обама, Меркел, Камерън, Оланд, Юнкер и Туск трябва да съберат малко смелост и да назоват по име източника на ислямо - терористичния рекет - путинска Русия, и да хлопнат здраво капака на желязната завеса пред носа и, ако толкова ги е страх да вдигнат сопата.

Ако не могат - да се махат. Все ще се намерят смели държавници, които да натиснат змията в калта.

С плач и заклинания не се бият змии.
Със заешко вцепенение не се спира зейнал питон.С овче блеене не се трогва гладен вълк.

Нито пък ортаклъкът с дявола ще го направи ангел.

Ако западните водачи продължат, още малко, да си заравя главата в пясъка, и да хленчат пред Путин като Могерини,  скоро Ню Йорк, Париж и Брюксел ще ни се изглеждат като детско парти, а Могеринките ще затъркат наровете в някой "хуманен" концлагер на Четвъртия Райх .
Заедно с новите евреи - злощастните бежанци.







Гласувай:
2


Вълнообразно


1. 1997 - Радикалният ислям е зловещ враг
23.03.2016 08:42
В статията истината е заменена с пропаганда.
цитирай
2. demograph - Не си на нивото на което влизам в дискусия
23.03.2016 16:30
Само с руската щампа " радикален ислям" в главата, скоро няма да разбереш какво и защо се случва по света и у нас.
цитирай
3. demograph - Е. Поне видя нивото си
23.03.2016 18:27
1997 написа:
demograph написа:
Не си на нивото на което влизам в дискусия

;) май влезе в дискусия. Нямаше нужда, но все пак, става :)

цитирай
4. demograph - И като видя нивото си
23.03.2016 23:50
Се засрами и оряза простотиите от коментара си а???..хаха..предупредих ви че блогът ми е капан за тролове, но все някой не разбрал...
цитирай
5. krumbelosvet - Зачетох идиотщините,
13.12.2019 06:13
тогава погледнах кой е авторът, и се отказах.
Лудите не може никой укроти, бесните не може никой освести.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939959
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10297
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол