Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2016 19:20 - Туземците не спират да си показват мутротиите. .
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3569 Коментари: 13 Гласове:
-2

Последна промяна: 16.04.2016 01:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                        Динко е мутро-героят на Туземия.

Мутрата Динко патрЕотът лови хора като зайци. Динко е туземец. За туземците хората винаги са били и си остават дивеч, храна...един бежанец дава 1000 еврАкалории!...

                            "Политикът" Джамбазки е мутро-европеецът на Туземия

 Джамбазки смята третирането на хора като животни за нормален акт на евро-патрЕотизъм. Джамбазки е туземец . За туземците е нормално да смятат хората за дивеч. Даже и да се ядат. Дивакът си е дивак, ако ще и в ООН да го турнат. /Ще видите туземката Бокова какви туземщини ще натвори по пътя към ООН/.
До вчера мутро-патрЕотът Джабазки си беше един обикновен български скАт, днес се въргаля в Брюксел като туземен мутро-евродепутат и си  ръси свинщините без срамна превръзка на зурлата.

                                  Проф. Константинов е мутро - сметалото на Туземия

 Мутро-математикът, мутро-професор Константинов счита бежанците за примитиви достойни за тор на висшата му раша..не си види мутрата  на булдог, а седнал да лае по човеците. Да не продумам за лайната, който остави в изборните си обори. Туземец та мутреста дрънкулка..

                         СУ "Климент Охридски" е мутро-образувателят на Туземия

  Един от бдителните мутро-граждани ловци на животните - бежанци бил защитавал докторат в Алма Матер - СУ :Климент Охридски"...! Сигурно докторатът му е на тема : "Хуманизмът в мутренските времена". От туземци мутро-декани, мутро-професори, мутро-доценти и мутри-асистенти които преподават там, какво друго освен мутра доктор на неуките може се пръкне. Какво да кажем изобщо за образованието в Туземия - туземци бълват туземци.

                                Прокуратурата не е мутро-пазителят на Туземия

 Българската прокуратура са туземец до туземеца. Е.. Как туземец ще закопчае туземеца Динко..?! При това похвален от баш туземеца Бойко. Ами ако туземеца Динко /запомнете това име - Динко Вълев/, който сега е само "бдителен" гражданин-мутро-герой, утре си купи диплома от Библиотекарския, и вземе, че стане мутро-магистрат, мутро-депутат, мутро-министър, мутро-евродепутат, мутро-премиер...малко ли мутри и мутреси са вече такива...!? Ето - няколко мутри са се засилили да стават и мутро-президент.../Един прокурор взе, че закопча едни мутро-герои...е, не са пазители на мутрите/.

                    Българската полиция е люпилнята за бдителните мутро-герои

Българските полицаи са туземци. Началниците им са по-големи туземци и от тях. А баш началниците им са направо диваци. За тях хората са животни, особено бежанците. Диваците не четат закони./ако изобщо могат да четат/ . Ако например някоя мутра, абсолютно противоЗаконно, се направи на граничен полицай и върже,набие и обере бежанец /и не само бежанец  /и се отчете където трябва/, диваците го награждават с отличие за бдителност - герой. Ако изтърве да направи онова в скобите му слагат скоби докато го направи. Ако някой рече та застреля бежанец /и не само бежанец/ с рикушет под моста  -  "нито го наказват, нито го награждават" - чудят му се на акъла. Оставят на Божидар Димитров да го направи герой.

                        Българските медии са свободата на словото на мутрите в Туземия

Българските медии са туземни. Туземните медии съществуват основно за да рекламират туземщините на туземци като мутрата  Динко, като мутро-патрЕотът Джамбазки, като мутро-математикът, като мутро-прокурорите, мутро-полицаите...и особено туземщините на министър-председателя..Извън основното си занимание мутро-медиите показват на едни мутри мутрите на другите мутри.

                            Българския министър председател вече  не е туземец.

Туземците считат за похвално ловенето на хора като дивеч, а нашия вчера се отметна от тези си думи..
Понеже любимото му стохилядно туземно МВР /100 000!!!! мутро-полицаи.../  е много заето с каналджийстване на бежанци "от границата до границата", Динко бдителния мутро-гражданин му беше добре дошъл за да Му ги лови на границата.  Да ги лови, похвално е..., "но спазвайки  Закона..!!"

/Бе мутри с мутрите!..Мутра закон спазва ли бе. Нали затуй е мутра. Ако спазваше закона щеше да е почтен Човечен гражданин и нямаше да избива туземщината си върху нещастни хорица../

Очевидно Динко е мутро - бдителен - мутро - гражданин - мутро - герой./ Вече не до там./Така поне казваше министър председателят на нашата Туземия вчера.

                                                 Възпитанието на мутрите

В Туземията, каквото каже Главатарят - това казват и туземците му. Каквото направи Вождът  - това прави и племето. 

Така той възпитава...!

Каквито мутро-водачите, такова е и стадото. Какъвто майстора - такъв и матряла му.

Понякога става и обратното - каквото кажат мутрите - това казва и Вождът. Каквото правят мутрите - това прави и главатарят. Но то си е все едно.

Министър - председателят е Главен Възпитател, сиреч Даскал, сиреч Тато . Тато всеки ден изнася уроци на туземците.

Тато казва: "мразете бежанците" и туземците мразят.  Ако Тато каже "обичайте бежанците", туземците ги заобичват.../well-done/. Тато казва "абе, майната му на закона" и туземците ебават майката на закона.

Нашите Даскали казват "мразете бежанците, ловете ги,бийте ги...това е похвално".

Макар,че и похвалата е подсъдна..но това е работа на не-мутро-прокуратурата.

Затуй 66% от  българите /които четат Dnes.bg/ подкрепят третирането на хора като животни, без да се замислят, че Те са животните.
Днес вече са 67% - с един % повече възпитани животни от вчера!

               Така ги образоват, така ги възпитават - така правят. .Възпитани туземци...

В Туземия бежанците не са хора, бежанците са дивеч, ядене, мръвки, еврАкалории.. а и не само бежанците..

                            В Туземия само мутрите са хора, останалото е дивеч.

                  Българският министър председател не е Тато на мутрите в Туземия.

                                                          Щото се поправи..
                                                          Което е похвално.

                                                  ...........................................
                                                  ............................................
Отношението на българските граждани към бежанците е знак за наличието на огромна образователна празнина в обществото, която е резултат от липсата на визия за ценностната система на обучемите в министерството на образованието и държавата. На какво учат децата ни в училищата тогава? - На диващини.

Когато 50-60% от грамотното население не са наясно с елементарни общочовешки ценности и с основополагащи принципи на правото, това означава, че образователната система и духовния живот са дълбоко увредени, сгрешени. Да не говорим за изроденото духовно битие на българите.

Това значи, че държавата е абдикирала от задълженията си, чрез образователната система и насочването на културата  и духовния живот, да формира у гражданите респект към най-важните принципи на човешките, груповите и обществените отношения.

В такава държава Човещината и Правото отсъстват и се заменят с диващина.
Такава държава аз наричам Туземия.

Гражданите и започват да се отнасят един към друг и към околните като примитивни диваци.
Такива граждани аз наричам туземци.


Отношението на български политици, държавници и публични личности към бежанците като към животни е белег за наличието на опасна кухина в познаването на елементарните принципи на Човешките отношения и основните постулати на Правото.

Но след като те са продукт на туземното образование и примитивната култура, и бездуховния обществен живот, какво можем друго да очакваме от тях освен туземщини..?

Българските публични личности рядко се замислят, че всяка изречена от тях дума, жест, гримаса, всяка тяхна публична проява, облекло,поведение...възпитава по силата на личния пример!

След като натрапчиво поднасяните ни публични образи са и се държат като нечовечни, непочтени, примитивни, необразовани, невъзпитани, мърляви, нахални, развратени, прости и тъпи същества - туземци, то не е за изненада, че и публиката им започва да се държи като тях.

В този контекст, диващината в отношенията между хората в къщи, на улицата, по пътищата, в учрежденията, в училищата, на работните места, в парламента, сред природата.... и на границата е натрупан резултат от сбърканата образователна система плюс личния пример на образите представяни ни от медиите за "елит".

Когато публичните личности Са и публично Се държат като туземци, те превръщат и народа си в туземци. Когато елитът показва, че не познава и не спазва елементарните Правила и принципи на Човешките взаимоотношения и на Правото,тези правила и принципи са обществено невалидни.
Този елит аз наричам туземен.

Българските медии и журналисти, в масата си, са първосигнални регистратори и ретранслатори на туземщините в Туземията. Понятно е, че след като собствениците и работещите в тях са продукт на горните два фактора, или на  зависимостите си от по-Големи туземци, в медийното пространство да намира проявление цялата необразованост и грубиянщина на обществото.

Нито законодателят, регулиращ ролята на медиите в обществото, нито медиините работници обаче осъзнават огромната отговорност която носят за съдбата на обикновените хора и на българското общество.
Вместо да са респектиращ коректив на недъзите на горните два фактора плюс семейството, медиите са се превърнали в разпространител на заболяването.

Медиите, освен че са инструмент за информиране на обществото, освен, че са инструмент за формиране на политически и икономически нагласи, СА и могъщ инструмент за образоване и възпитаване.

Всяка картинка и всяка дума трансмитирана от тях носи образователен и възпитателен заряд със съответният положителен или отрицателен знак.

Ако българското общество е кухо от към Човещина и съпричастие и се е превърнало в туземно, ако българския елит се държи като туземен, ако българската действителност е толкова дивашка, а българската държава е Туземия, това в огромна степен се дължи на туземното поведение на медиите ни.

Образоването в елементарните правила  на Човешките отношения и основните понятия и принципи на Правото и в тяхното прилагане на практика са политически, идеологически и религиозно неутрални.

Ако не нещо повече, поне това би следвало да е постоянен и ненарушим принцип в дейността на медиите при огласването на всяка дума и образ.
.
Щом собствениците и журналистите не знат кои са основите на човвешките отношения и правото или се правт, че не разбират, Законодателят трябва да им го натика в главите и практтиката им със Закон.....

Но когато и Законодателят е туземец се озоваваме в днешната ни Туземна реалност.


...................................................................................................................................................................

                      "Всеки роб стъпил на Българска земя става свободен човек"

                                       Кой, кога и къде беше казал и записал това?!

Айде да не ровим стари рани, че ще стигнем да едни времена, когато българските, интелектуалци,  управници, политици, журналисти и граждани не са били чак толкова мутрясали.

                                      Но затуй, тогава България не била Туземия....
                                               Мутро - героите я докараха до тук





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. анонимен - Нашият народ,
11.04.2016 19:39
за съжаление, не се бори за създаване на правила, а се гордее с мутрите си.
Това е тъжната истина.
цитирай
2. demograph - Туземци и правила...
11.04.2016 20:09
Те затова са туземци. ""Свободни хора""...кви правила..Празноглави зоиди.
цитирай
3. raders - Ми да ги пуснем тогава да минават ...
11.04.2016 20:17
Ми да ги пуснем тогава да минават боща през границата на сюрии. Но аз имам предложение7 Вземи си ги у вас и ги гощавай колкото си щеш - халал да ти са; аз не искам такива гости. И не само аз...
цитирай
4. 1997 - Нямам представа защо се внася толкова омразен патос в "туземец"
11.04.2016 21:19
За мен туземец е българска дума изразяваща тук роден. Цял стил в блогърските исторически и политически текстове е посветен на това, че сме тук родени (синоним на туземци), а не сме дошляци.
Не мога да разбера demograph, ако ненавижда туземците, кого обича? Колонизаторите ли, окупаторите, дошлите с оръжие и пари, които превръщат родината ни в своя провинция?
Явно, авторът на блога, твърдящ "Ние българите сме траки" не е наясно със себе си. Туземци ли сме (тук родени) или не?
цитирай
5. demograph - Аз светкам лампи, а който е сляп и в светлото не вижда
11.04.2016 21:35
С паяшки аргументи не влизайте в спор. Правовия ред и туземното мислене са несъпоставими. Очевидно в понятийния ти апарат има празнини.
Често това е резултат от туземно възпитание. А ти си разбирай което ти изнася под "туземец". Който вдява - вдява.
цитирай
6. 1997 - Аз светкам лампи, а който е сляп и в ...
11.04.2016 21:55
demograph написа:
Аз светкам лампи, а който е сляп и в светлото не вижда Очевидно в понятийния ти апарат има празнини.
Често това е резултат от туземно възпитание. А ти си разбирай което ти изнася под "туземец". Който вдява - вдява.

Очевидно demograph смята, че туземците (тук родените) са диваци, а пресичащите където им падне границите на Европейския съюз, види се водени в тъмни нощи от лампата на цивилизацията са носители на правовия ред.
Ега ти светкането, ега ти лампите! На тях нищо не можеш да вденеш.
цитирай
7. demograph - Сладур
11.04.2016 23:25
.......................
цитирай
8. 1997 - Знам, знам, и други ме обикват когато ..., пък една меца и мед ми носеше
12.04.2016 08:00
demograph написа:
Сладур.......................

цитирай
9. demograph - Никого не обвинявам...
12.04.2016 10:35
1997 написа:
demograph написа:
Сладур.......................


Всяка коза - на свой крак..поздрав.
цитирай
10. анонимен - Тъжното е,
12.04.2016 16:21
че държавата абдикира от задълженията си и ги прехвърля на такива мутри.
Опазването на границите си е точно нейно задължение.
Колкото до бежанците - да, риск да проникнат терористи има. Но не всеки бежанец е терорист. Защото и атентатите в Брюксел, и по-рано в Париж, не бяха работа на бежанци, а на хора, родени и израсли в тези страни.
цитирай
11. ok3223 - НО, СТРИНО ПЛИТКОУМНА
12.04.2016 18:49
Тези терористи и тази спяща яйчейка бе намерена и събудена, и подтикната към терор действие отвън. От тези Джихадисти и ИДИЛ - овци, които ги завербуваха, зомбираха и им внушиха, че сега е време да умрат като се самовзривят сред неверниците гяури, и изтрепят колкото се може повече от тях. Че така си осигуряват почетно място и вечен райски живот в мохамедовия рай. С безброй слуги и наложнички , които вечно да ги обслужват, като отдали доброволно живота си за тържеството на исляма.
А ДНЕС ТАКИВА ФАНАТИЗИРАНИ ИДИЛ - ВЦИ НА ВЪЛНИ СЪС СТОТИЦИ НАВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ И ЕС.
На немците им е нужен милион и нещо от такива "мигранти" за евтина работна ръка, защото имат милион и нещо незаети работни места, свободни работни места.
Докато при нас е точно обратното. Ние имаме няколко стотици хиляди безработни българи бащи на семейства. И такива бежанци, които да храним и поим за този дето духа, в ущърб на нашите безработни, СА НИ АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ.
Повечето от тях, тези от 20 до 40 год., а такива са болшинството, са дезертьори, избягали от военна служба, избягали от сраженията и битките, в които се решава съдбата на тяхното отечество. Отделните семейства, а много от тях имат и семейства, които им служат само за оправдание и прикритие. Каак ще различиш добронамерения мюсулманин от терориста. няма начин, и затова всички те са потенционално опасни за България.
цитирай
12. анонимен - Ох, разбирачо,
12.04.2016 19:33
разбираш ли как сам си противоречиш? Как хем тези бежанци са дезертьори и не искат да се бият, хем са потенциални терористи?
Опитай да помислиш, преди да пишеш - може да кажеш и нещо смислено. Понякога и такива чудеса стават:)
цитирай
13. staler - дермо, братко, там където я няма ...
14.04.2016 22:31
дермо,братко,там където я няма държавата/държавата започва от границата/ се появяват неиндетифицирани субекти престъпващи българските граници и закони ...и съвсем закономерно пък ги пресрещат местни субекти нарушаващи други български закони.......първите за вас са бежанци..а вторите туземци/престъпници/....за мен пък ти си престъпник,"бежанците"са престъпници, пресрещащите ги"туземци" са престъпници и наи вече управляващите са престъпници....за едни по стари и справедливи времена се твърди,че охранниците на границата са били разчеквани за подобно безхаберие...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960758
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол