Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2016 13:00 - В момента в Македония тече антисръбско въстание. Къде са БГ патрЕотите?...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 3734 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 17.05.2016 02:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Как става така, че само ние българите, оставяме българите и тук и по света кучета да ги ядат...!!??
Каракачанов! Джамбазки..! Скрихте се като плъхове...патрЕотични джамбази!
Сръбските четници са вече в Македония и овладяват протеста под лозунга "Никога повече ВМРО"...!!!
http://www.dnes.bg/balkani/2016/04/21/aktivisti-ot-syrbiia-organizatori-na-protestite-v-skopie.300167
Къде са партЕотите на Каракачанов...? Нали той каза, че ако се яви на избори в Македония щял да ги спечели..Къде е ПФ на Симеонов. Къде Сидеров и пашистките му отряди...Коминтерновски въшки!
..................................................................................................................................................................
Македонците се вдигнаха най-после на антисръбски, проевропейски бунт срещу весдесъщите сърбаши русо-коминтерновци и майкопродавците им. Македонците, без разлика на етничческото им самосъзнание и религия, водят неравна битка срещу вековният враг на българите и техен касапин - великосръбският дивашки шовинизъм, подкрепян от руско-коминтерновската днешна Русия...

От България обаче цари мълчание - коминтерновско гузно, предателско, подло мълчание.
И по-лошо. Ако нещо се изрече под сурдинка, то е рекет, изнудване, или просташкото "Ай сиктир, защо до сега ни плюхте!" Няма и мисъл да се осъзнае, че не братята ни македонци ни плюха, а сърбо-коминтерновската сган, която бе хванала народа около Вардар за гушата.

Българските интелектуалци, политици и държавници са заети...много заети . Не им е до Македония. Сега има да се печелят избори, да се разпределят порции, да се трупат дебели патрЕотични гъзове.

Не всички български интелектуалци, политици и държавници са български патриоти. Както и не всички български интелектуалци, политици и държавници милеят за Македония и македонците, или за българите в чужбините, или даже и за самите българи в българско... Тези две категории български интелектуалци, политици и държавници си имат за кого да милеят - за Русия,Гърция и Сърбия, за Турция, САЩ и Германия,Франция, за Китай и Бразилия даже...... Затова, те си мълчат, подхилват се на поредното българосамоубийство... и аз ги разбирам. Не ги виня даже.

Но има едни други български интелектуалци, историци, политици и държавници, които оглушават 25 години общественото пространство с тупкането на тъпаните на патрЕотизма си.
Навряха си мутрите в телевизори и интернет сайтове, в учебниците, в книгите, вестниците и списанията, в българския парламент и в европарламента дори, че и по-далеч, в държавния апарат, в образованието...и от там 25 години ни крещят какви големи български патриоти били.

Толкова големи, че турнаха и в имената на партиите си и патриотизма, и Македония, и Волжска България, и Кримска България, и Бесарабска България, и Монголска, и Китайска, и Иранска, и Иракска, и Индия даже.... какво ли не. Такива патрЕотични локуми ни разтягаха до вчера, че човек да се уплаши от патрЕотизма им чак. Ловеха безпомощни бежанци като зайци. Развяваха знамена като априлски въстанници, От викане "Умираме за Велика България" прегракнаха..

Сега обаче, когато македонскияте ни братя се вдигнаха на борба срещу окупационната сръбска власт и протягат, за пореден път, свенливо ръка за помощ от Майка България, тъпаните на патриотите се спукаха..зурните им замлъкнаха, знамената им се свиха, куража им падна...мълчат като насрани.

Къде са храбреците които бият циганите, които връзват бежанците, които свалят дамски шалове,...!? Нали "Умираха да умират за Велика България"..!? Защо не скачат на помощ на македонските ни братя, защо не правят чети и дружини, па да тръгнат из Шар планина и охридско да отнесат свободата на братята българи в Македония. Да побият пряпореца на Велика България насред античко Скопие?...Заети са, забравили са......

И с какво са толкова заети, да видим:
1. Патриоти номер едно -  ВМРО /Вътрешна МАКЕДОНСКА Революционна Организация/, заедно с ВМОРО / Еътрешна Македоно-Одринска Революционна Организация/ ..какво име само, а!?...
Българо-македоно-патрЕотите се занимават с дамските воали на пазарджишките циганки..!  Много важна задача. Национал-патЕотична! Нямат време за македонските ни братя. И връзват свински  опашчици на бежанците. Много важна задача, няма спор, защото те идват откъм Одринска Тракияяяя....сетихте ли се.. Къде ти ще мислят  македонските войводи за Македония? Какво прави Войводата, комитатата, апостолът на македонската свобода Каракачанов?..трае си.
- Тихо...зает е с избори. Но като спечели изборите..тогава ще видят те какъв лобут ще им метне Каракачан Войвода на сърбашите...! Ако след изборите няма други избори и ако сърбашите не изтрепат македонците до тогава.
Да ви плюя на мутро-патриотизма!.

2. НФСБ - Демек баш "патриотите", както се саморекламират ръководството и членовете на Националния Фронт за Спасение на България.
Те с какво са заети та не могат "с едното око" поне да погледнат към Вардаро..!
- И те свалят бурките на циганките, коват закони за защита на българщината..Баш патрЕотът Симеонов лично пише текстове срещу 10 пазарджишки циганки, които носели "воали - бурки" срещу 120 лева давани им от ислямисти. Вместо да им даде по 150 лева за да спрат да ги носят и да турят ушанки, той кове закони срещу шаловете...ПатрЕотично, нали?
А Македония кучета я яли.
Плюя им на ура-баш-мутро-патрЕотизма!

3. АТАКА - Супер патриотите.! Те пък с какво ли се залисват, та не видат какво става по македонско..? Първо те никога не са и помисляли да помислят за македонците пъшкащи под сръбско. Защото сръбско значи руско, а руско за Железния  Вожд означава повече от българско. Сиреч, щом Македония е под сръбско значи е свободна като българите, сиреч за Него македонците са обединени с българите в едно общо иго/хомот/ярем...какво да ги мисли.
Но, Сидеров си е и много зает в момента - ходи да чисти там дето хората МОЧАт, гробищата на загиналите от пиянство руски войници, кучешките лайна по Царя, и прочие. Затуй, не ще мълчи ами....патрЕотично ще се прави на умрял пред сърбашите, защото и той сърба от руската копанка.
Не му е до македонците. "Неговата Борба" е друга. ПатрЕот, бе...!
Храча му на русо-мутро-патрЕотизма!

4. АБВ - Алтернативно Българско Възраждане. Жестоки патриоти, толкова яки, че заради едната тръба подмениха цяла епоха от българската история - Възраждането. Паисий, Раковски, Левски, Ботев,..всичко гова трябва да се пренапише, преименува, възродителен процес..сложна материя.Много с заети тия патрЕоти. По цял ден умуват как да намерят "Обединител и Патриот" за президент за да  махнат омразния им Росен Плевнелиев, който отгоре на всичко е и македонче.
За тях македонския въпрос е приключен още с решенията на Коминтерна, към които те патрЕотично и неотклонно се придържат. Не им е до борбите на българите в Македония за освобождение от сръбския гнет.
С македонците коминтерновците са приключили. Сега остава да донацепят България на още две - на Мизия и Тракия. Чак когато свършат и тая работа, ще помислят и за македонците.
Ако е оцелял някой след братското им сръбско робство.
Да им се изтакова човек на коминтерн-тръба-патрЕотизма

Как да им е до Македония на патрЕотите като грижа ги е налегнала сега, грижа нов коминтерн-патриотичен алианс да направят, та да вземат още малко властчица в България.. Македония, македонци...да си се оправят сами със сърбите...

Ами патрЕотите от БСП и Д ПС...? - те са ясни. Първите са с единия крак в Русия а с другия в гроба, а вторите с единия в гроба, а с другия в затвора.
............
 
Мислете и вие, за да разнищим загадката, коя ли е тая Национално отговорна и високо патриотична задача, която е обсебила в момента и патриотите от ГЕРБ и РБ, та загърбват и те подличко Македония и македонците..

Или какво да му мислим.  Хвани тия та опраскай и ония...патриоти.

Как румънците намериха начин да дадат румънско гражданство на молдовците, унгарците на своите в румънско, руснаците на всичко ще знае криво -ляво руски.., а пак само ние простите българи, не можем да измислим чалъм всеки македонец поискал българско гражданство да получи паспорта си на мига..???

Алооо...! Институциите!

Обявете за Великден всички македонци за български граждани и да се свърши с тая сръбска агония.
Да дойдат тук хората и срещу македонския си паспорт да им се издадат български лични карти бпо цените за българи. Ами че те са си българи.

Какво като някои излъжат, че са етнически българи и вземат наши паспорти бееей! Още по-добре. Значи сме ги интегрирали...

Как става така, че само ние българите, оставяме българите и тук и по света кучета да ги ядат...!!??




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Москали, български комундета и сърбе -
22.04.2016 17:36
право на върбе!
цитирай
2. sande - За кого бие камбаната?
22.04.2016 17:55
За сите!
цитирай
3. dinkov - Динков
22.04.2016 23:34
demograph - прав си. Сега е момента на всички македонски граждани които знаят български език и поискат българско гражданство да им се дава по много бърза процедура. Май нашите институции от това ги е страх, защото ще се окаже, че хората от Република Македония знаят много добре говорим български език. Това, че ще има и такива които заради ползата от българската лична карта ще искат да станат бг граждани, ще има ! - и какво от това ? Важното е, че в труден момент за тях България няма да им обърне гръб. По този начин те ще получат сигурност, че милионите им братя и братовчеди ( в буквалния смисъл ) от другата страна на Огражден и Осогово, ще застанат зад тях каквото и да им струва това. Разбира се който поиска. Но при 500-600 хиляди бг граждани в Република Македония, те ще станат не заобиколим фактор. Е, на ход са нашите недорасли малки политици. Дано сред тях има и такива с историческо виждане.
Ицко
цитирай
4. planinitenabulgaria - Статията Вие страхотна. Казаното за Атака е недостатъчно като
23.04.2016 08:25
описание на обема на дейността им - тя е всеобхватна, противодържавна и в интерес на руската мафия. Воленсидеровското виждане и противопоставяне срещу държавата ни е в лозунгите на тези, които са направили алатки срещу парламента, то присъства в статиите на Цав и Чара в блога, и не само те, то се разпространява по влакове, маршрутки, чрез нежелано включване на пиянища и примати в чужди разговори. Боорбата на воленсидееровците срещу България е безмилостно жестока.
Македонците са много зле, предстои разделяне на Македония по Вардара на Македония и албанска част, която ще бъде новото Косово. Албанците работят, македонците - не, положението е същото както някога в Косово. А сърбоманите и комунистите в Македония, които са здаразени с омраза среещу нас са много силни. Който не скъса с комунизма, ще бъде разкъсан от него, това важи за Сърбия и Македония. Аз съм чувал за желание Сърбия и Македония да се обединят отново, за опити за създаване на Дъга, в която да влизат Сърбия, остатъка от Македония и Гърция - най-тъпите държави на Балканаския полуостров, които да се обединят военно с Русия, която да пази Сърбия от отделяне на Санджак и Воводина от нея, македонците от албанците и да храни Гърция срещу предоставените бази. Това ще е крят на ЕС, каза ми един дърт сърбокомунист, защото ракетите на Путин ще са под сърцето на ЕС, товаа е нашият шанс да се спасим от ЕС и НАТО. А македонците написаха народна песене срещу ЕС, ето линк с нея:
https://www.youtube/watch?v=CEfPo9R4K7g
цитирай
5. 1997 - Пак призиви да бъдат убивани българи
23.04.2016 23:31
slavimirgenchev1953 написа:
Москали, български комундета и сърбе - право на върбе!

slavimirgenchev1953 проповядва насилие сравнимо с тероризма.
цитирай
6. shtaparov - "БГ патрЕотите" са на ...
24.04.2016 00:58
"БГ патрЕотите" са на компа и гласуват против твоята статия щото не им харесва,че казваш истината за техните любимци- сръбските продажници на "славянството".
цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга!
25.04.2016 12:02
Македонците са корави българи и няма да се предадат, но ние трябва да ги подкрепяме в борбата им срещу долните сръбски коминтерновски заговорници, защото сме кръвни братя.
цитирай
8. survakar007 - Защо ще раздаваш български паспорт на сърбизиран файромец?
27.04.2016 19:32
Че тази сърбизирана пасмина веднага ще развее фаъромския червен парцал в центъра на Дупница и ще поиска от ЕС признаване на македонско малцинсво. Това ли искаш да постигне като има раздаваш паспорти? Ами техните деца, които за вероятно са научини от сърбизираната образователна система във ФАЙРОМ да мразят бъгарите? Каква е целта която искаш да постигнеш? Сепаратизъм? Македонско малцинство у нас?

Какво целиш момко неразумни?!

Сурвакар
цитирай
9. haidut - Ше се хапят за задниците дето са се ...
28.04.2016 09:24
Ше се хапят за задниците дето са се дигнали в полза на ненормалната Европа.
Автора е лъжец.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7959899
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол