Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2016 20:12 - Путин вече не е интересен, Eрдоган е пътник..скука. Бе тия тролове да не измряха..!?
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1547 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 07.05.2016 10:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Егати и тъпото време настана по българско...да ти омръзне да пушиш.

Костов е виновен!
- Великден, дъжд, яйца, козунак, агнешко, бира, мутри по телевизията, гестапото спуска опорни точки, мутриархът мърмори под носа си, Доган пак си го прибраха в сараите, Местан вече ни е ДОСТ, пияни шофьори, перформанс с потури и черешово топче, мокри тренировки за военен парад в София...скука. Сидеров и Бареков са се покрили, Цацаров хванал гората, Радан не шуми, а Бойко вятър го вее..
Даже никой немА да се изхрачи по президента..

Плевнелиев е виновен!
- Тия тролове да не измряха бе. А! Само varg си стоЙеши на поста, та пусна един пост срещу Плевнелиев, ама и него го е хванала скуката, та се заяде вяло, че в църквата Президента се правел на Патриарх...постно. Щото до мутриаха и varg да застане ще ни се види като Патриарх. И Дърева се е прибрала в шишето си. Велик ден, нема що. Барем Плевнелиев да беше плювнал по Путин, та малко да се поразсее човек. Ама за какво да го плювне - на умряло куче нож ли да вади...ще го плювне като стане шеф на НАТО, ама до тогава я камилата , я камиларя.

Путин е виновен!
- Вместо да се интегрира със Запада, избра да се конфронтира с християнския свят. Вместо да е част от Запада той избра да запада. Вместо уредения свят  избра Ординия. Вместо да е магистралата от Европа към Китай, той избра да е боксова круша между Запада и Китай. Вместо да направи Русия витрина на Запада, той избра да е бунище на Изтока.Вместо да врътка мол в града, той избра да е бакалин на село. Вместо да е лицето на модерния свят, той избра да е задника на туземния свят. 
Е...кой каквото сам си причини, цяло село не може да му го стори. Сега, нека си дуе перките, да си дрънка железата и да си лепи перушини по голия газ.
Но без него ми е скучнооо...Вече на никой не интересен. Скоро ще омръзне и на руснаците. Дано те ни поразвеселят малко...
Но Путин можеше поне за 140 годишнината от Априлското въстание да метне един фишек към братушките,примерно, че Бойко Борисов трябва да го е срам от българите защото не е конфискувал Лукойл...ей така, не че нещо.

Бойко Борисов е виновен!
- Можеше да врътне едно мачле по Великден, да пусне топката към Доган, към Радан, Към Първан...да се спъне на терена без топка..можешеда разлее едно шише нафта на плажа и да рече - Е па нема да дупчим у морето! Все щеше да е сеир, ама ней се...нали си има данъчни.

Данъчните са виновни!
- Ех, де да имах допълнителни доходи, поне щях да ида да подам една данъчна декларация в 12 без пет, пак е нещо. Ама нямам. Добре, че ми спряха тока за неплатени сметки, та си го отпсувах на държавата Му в тая великденска скука..Ако не валеше дъжд поне щях да пусна крана да полея мушкатата. Нека вали, че кактоВиКато са ми спрели водата за неплатени сметки...Сега ще си го отпсувам и на кметицата.. Нема пък да се къпя...
Щом 80 % от българите могат да се къпят само  веднъж месечно,защото не си пускат бойлера от токов страх, и аз мога...но си е тъпо, нали. Това е заради американските централи.

Обама е виновен!
- Що му трябваше да хаква цените на петрола, да лупка санкции на Путин, да пощи началниците на идилците като баба ми въшките, да разкарва петте танка и стотте войника покрай границите на Туземия, да пуска вентилатора и да вдига желязни перденца, да чука англетата да си стоят мирно, да ръчка Меркел и Ердоган да се събудят, а накрая и да се бута да подписва ТТИП между Щатите и ЕС..Кофти ТИП.
Да си беше подермнал още малко. Тогава Путин нямаше да се кротне, около нас щеше да ври и кипи, у нас щеше да загори..нямаше да има един ден скука. На 9-ти май щеше да гледаме парада на Въздушно-космическите сили на Русия по Крешчатник, а на нашия парад щяха да участват няколко ескадрили МИГ двайсе и десет. Русофилите щяха да са изпълзяли на светло, ГЕРБ щеше да извадят руските знамена изпод поясите си, Волен щеше да бие шамари на Цацаров, ДПС щеше да си е цяло целеничко, Местан...просто щеше да е Великден. а сега - скука. И бутането на Меркел не е новина.

Меркел е виновна!
- Ако не беше се договорила с Ердоган сега по границата ни щеше да пъплят орди с бежанци..Динко и Перата щяха да се перят по телевизиите, щеше да има рикошети, гонки, Божо щеше да да  вика от баира  - Убре, дебре..Андрей Райчев щеше мило да заеква от празнично вълнение, национал-полюционира Джамбазки щеше да да се освобождава пред камерите, кака сврака щеше кълве руски мъниста мутроматематикът щеше да брои на пръстите си гласовете за Плевнелиев и да вика

Бежанците са виновни!
- Като се бяха юрнали към нас защо се сепнаха от един перко Перата..?! Нали им дадоха листчета с пътечките през зелената българска граница. Що не дойдоха. Мързи да се ръгат през шипките. Е..стойте си в гръцко. А тия които се промушиха в германско - те хубаво обараха мацките по майданите в Кьолн, Берлин, Стокхолм по Коледа...джумбуш!. Прибраха ги и цирка свърши. И Пегида и Алтернатива за Германия, и руските диверсантски клетки..всичко заспа като видеха дебелиянемски закон. Всяко чудо  - до Великден. И ние тук изпозадремахме. А си беше...забавно. Останаха си в Турция.

Ердоган е виновен!
- И Ердоган стана ми стана скучен. Като шляпна руския комар на границата залепнахме като 100 левов стикер на винетка за телевизорите. И после - изви два три пъти ръцете на Меркел и до там. Да бе да - натири тировете с цигари на Пеевски, накара Путин да извади Доган от ръкава, и седна да си брои дните със сребърната броеница на оня поп от Кърджали. Ориенталска му работа. Замръзнахме. А се задаваше страхотен цирк, Руснаците тъкмо се бяха наеректирали да освобождават наред. А той в ЕС ще влиза, с ИДИЛ се заиграва..и зорлем да възражда Кюрдистан. Поне турците да си бяха взели визите за Великден та да направим малко алъш-вериш, а те от утре.. Какво шоу изтървахме!

ИДИЛ са виновни!
Ще рушат Палмира...на Бокова мръсно ще правят. Ако не бяха се залисали по Палмира през зимата, можеше за Великден да си имаме занимавка..цигански им работи.

Циганите са виновни!
Толку ли немА един ромеец да се счепка с някоя мутра, та да му рече в мутрата, че е равноправен гражданин, да настане един цирк, едни лайфчета, едни извънредни, едни фойерверки...Великден! А те, завряли се в гаражите, маат бира и кебапчета,надуват маанетата и забравиха и свобода и братство и равенство. Само едно Радневско мелле...А за мутрите забравиха.

Мутрите са виновни!
Като ромеите не отиват при тях, що те не отидат при ромеите...и като минаха покрай Раднево, що не продължиха към Столипиново, Гърмен, Суходол...

Промениха се нагласите на хората Како Сврако...!
Ценностната система се извъртя Поп  Йоско...!
Обърна се света Калфаа..!

Сбъркан свят...
Скука...




Гласувай:
5



1. slavimirgenchev1953 - И демограф
04.05.2016 10:00
е виновен! Доле США! Горе Йелеоустоун!
цитирай
2. demograph - хаха що ми трябваше да се обаждам
04.05.2016 14:03
slavimirgenchev1953 написа:
е виновен! Доле США! Горе Йелеоустоун!

цитирай
3. ozgojovan - Май всички сме ти криви за нещо, к...
05.05.2016 00:03
Май всички сме ти криви за нещо, което само един еврейски педал като твоя милост знае и несвързано ломоти като обран глист. Ако искаш да изстържеш смрадта на скуката от ръждясалата си, черна душичка, вземи, та се обеси, и край на скуката! Нали сте богоизбрани, Йехова все ще направи нещичко да те спаси...
цитирай
4. demograph - Ей това вече е друго..хахаха
06.05.2016 01:00
ozgojovan написа:
Май всички сме ти криви за нещо, което само един еврейски педал като твоя милост знае и несвързано ломоти като обран глист. Ако искаш да изстържеш смрадта на скуката от ръждясалата си, черна душичка, вземи, та се обеси, и край на скуката! Нали сте богоизбрани, Йехова все ще направи нещичко да те спаси...

И на тоя му е проговорил контакта. Отворил му се е телепатичния портала, като на Доган...не се ебавам.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962177
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол