Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2016 16:06 - Радан Кънев да скача в дълбокото! Няма какво да се чуди.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1675 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 17.05.2016 01:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така се става голям политик. Младите политици стават големи държавници според политическата си дързост.

Плевнелиев стана голям политик едва когато се осмели да се озъби на Путин и на мутрорусофилите му, немислимо за робската психика на българския "класически" политик. 

Радан стана голям политик сега - когато разби правилата на мутро-статуквото. А това, че статуквото вие на умряло срещу му е знак за правилен ход. Да не ти пука Радане!

Малките партии стават големи с политическата си храброст. РБ/ДСБ трябва да се хвърли в дълбокото на политиката, смело, безкомпромисно и безпощадно..

Предлагам им още няколко смели хода.

Първият е да се определят категорично и гръмогласно срещу политиката на Путинска Русия и агентурата и в България. Сиромашията и простотията ни идват от Русията. Истинските български патриоти нямат политическо представителство в момента. Представете ги вие. Чуждестранните заменки имитират родолюбие.

Вторият е да се подаде ръка на ДОСТ и почтените мюсюлмани..! Колкото по-скандално, колкото по-рано, толкова по-добре. Размахвайте  коледната реч на Доган. Тя го убива. Стиснете ръката на Местан  веднага. Евроатлантизма и демокрацията не могат да се съизмерват с фантасмагориите на временни политици, като Путин и Ердоган или техни агенти като Доган и Първан. Лицата си отиват, остават хората и добрите политики.

Третият е да формулира революционна стратегия за преодоляване на демографската криза, която може да бъде и в противоречие с някои "европейски" ценности. Не оставяйте причинителите на демографската катастрофа червено-Калфинци и лайняно Ниновки, да се правят на спасители. Държавно финансиране на инвитро за всяка нуждаеща се двойка, стимули само според образованието на децата. Няма връзка между раждаемостта и икономиката. Има директна връзка между самочувствието и раждаемостта. Ромите имат по-високо самочувствие от нас...

Четвърто - да заявите категорично отношението си към правата на българските граждани в чужбина, като активен настъпателен инструмент на българската държавна политика. Да защитавате българските граждани навсякъде по света.
Да се обявите за годишна квота на завръщащи се обратно български емигранти, по списък ценни кадри, което да се финансира от държавата. 

Пето - да огласите партийната позиция за членството на Македония в ЕС и НАТО /преди Сърбия/ и предоставяне на българско еврогражданство на македонците и всички други "външни" българи с еднократен държавен акт, без формалности и такси, без съобразяване с властите там или с ЕС или САЩ..

Шесто - да се обявите за приемане на сериозна годишна квота от емигранти /поне равна на еемигриращите, загиващите по пътищата и умиращите / с предимства и по строги критерии, подобно на американските, според нуждите на икономиката. Това ще пресече умирането на нацията! Да се заселват обезлюдените райони с умни и толерантни политики.

Седмо - да обявите отношението си към цялата българска история - тя трябва да бъде написана отново и в пробългарски дух. Незабавно! Да се премахнат и забранят! прокомунистическите, проруските, протурските, прогръцките и прочие внушения, "заменки" и "нагласи". В това число и в историята на българските вярвания.

Осмо - да поискате в основата на обучението и възпитанието на българските деца и граждани да се постави хуманизма и основите на демократичното право. Не може 60% от грамотните българи да не различават добро от зло и почтено от непочтено. Да се обявите за изчистване на информационното пространство от омразата и лъжата.

Девето - да преформулирате и защитите реално частната собственост и свободното пазарното стопанство. По-малко държава и община, повече свобода на личната инициатива. Да се демонополизира силово България, а неизбежните монополи да бъдат подчинени на обществения интерес. Да заявите решимост за конфискация на компании като Лукойл, Аптеки Марешки и подобни, Това ще се върне като икономически растеж. Да го заявите категорично!

Десето - да обявите програма за премахване на гетата от всякакъв вид чрез държавна програма за урбанизация, образоване на неграмотните, в това число и чрез краткотрайна задължителна обществена/военна служба. 

Нищо ново, нито революционно, но е болезнено необходимо да бъде речено и сторено. 
..................................................................................................................................................

Както казва Бойко Борисов - Сега ще ме нападнат троловете...




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. luky - !!!
15.05.2016 17:13
Ха, вярно е, че са те нападнали! :)
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - За Радан и десебарието не си прав -
15.05.2016 19:02
тяхната полутика е на принципа "чрез нахалство към прогрес". Те рекетираха ГЕРБ през цялото време - още от портестите срещу Орешамарски, дори още когато не бяха се обединили в Реформаторски блок, който аз нарекох рекетьорски блок.

Няма и давлязат в следващия парламент, герберите ще увеличат подкрепапа си.
цитирай
3. ozgojovan - Тролът кряка дръжте трола.
16.05.2016 03:58
Ако Радан не пръцка, а верно е решил да скачка в дълбокото, препоръчваме на неговите фенки от третия пол, всички седерасти и еврейчета от разни цветове на дъгата, да го последват по живо по здраво.
цитирай
4. demograph - Малко са - жалко...
16.05.2016 09:58
luky написа:
Ха, вярно е, че са те нападнали! :)

Има време...
цитирай
5. demograph - Станимире, "нагласата" всичко изречено от Радан да е "нахалство" се формира от време оно...!
17.05.2016 00:43
slavimirgenchev1953 написа:
тяхната полутика е на принципа "чрез нахалство към прогрес". Те рекетираха ГЕРБ през цялото време - още от портестите срещу Орешамарски, дори още когато не бяха се обединили в Реформаторски блок, който аз нарекох рекетьорски блок.

Няма и да влязат в следващия парламент, герберите ще увеличат подкрепапа си.

..от един и същ център. Както и нагласата "Плевнелиев не става".
ДСБ постъпиха правилно. Измъкнаха въпроса "Европа или Туземия?" навреме. Иначе потапяйки зяпачите във "войната с бурките" щяха незабелязано да и натикат Калфин или Бокова за президент. Сега поне ще се знае кой кой е...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976519
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол