Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 22:57 - Забраната на бурките е стъпка към война с гражданите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2150 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 26.05.2016 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Човек няма правото, знаейки макар и частица от една истина, незнанието на която би могло да бъде фатално за близките му, да не я прогласи, каквото ще и да стане с този, който я прогласява." Анри Пози

С бутането на бурките патрЕотите сляпо бутват гражданите на България към война. 
В точно съответствие с интересите и плановете на Русия за дестабилизация и унищожаване на България. 

Тези, които им угаждат, мълчат или бездействат, са част от заговора на руската агентура.

Забраната на бурките не е безобидно, рутинно решение за следване на модна тенденция забрадки, или прилагане на авангардни европейски практики, или разрешаване на належащ социален или културен проблем.

Забраната е сигнал за началото на войната на държавата и част от населението и, срещу друга част от населението, без да бъде предизвикана от последните по какъвто и да било начин.

Единствения "грях" на жените с бурки е, че се обличат различно от останалите. Вината която им се вменява от група политически насилници е, че харесват дрехи, които насилниците не харесват,

Към жените преследвани от закона ще се присъединят и жените с фереджета, естествено и техните семейства, роднини, близки и приятели. Ще се присъединят и хората от същата религия, етнос или културна група. Зад тях ще застанат съответните "солидарни" външни фактори...

Това е фона на който се развива опасна тенденция - умишлено противопоставяне и   насъскване на едни части от населението на България срещу други.
Първо - отнемане на право на убежище, после на изборни права, после отнемане на културни права и..??

Крачките до отнемането на правото на живот не са толкова много.

Насилието ражда насилие. Който сее ветрове, жъне бури.

Следващата стъпка след бурките е проливането на кръв.
Жадни за кръв простаци в издивяла България дал бог...А и наоколо е пълно с мераклии да си начешат крастата в България.

После следва тероризъм, контратероризъм и гражданска война...разпад на България..и викане на Спасителят.

Бурките са детонаторът на руската мина в основите на Българската държавност.

Зяпайте как мутро-патрЕотично ще подпалят фитила след няколко дни в парламента...






Гласувай:
6


Вълнообразно


1. ozgojovan - Гражданска война подклаждат не ...
18.05.2016 23:14
Гражданска война подклаждат не националистите, а мерзавците- педерасти като теб, плевнята, и паси. Внушавате непрекъснато лъжи за бурките като част от културно-историческото наследство на България и конституционно изискване, а истината е тъкмо в обратното.
цитирай
2. demograph - Какъв ти е сексуалния проблем бе патрЕотче...
19.05.2016 02:15
Тук става дума за права, за човещина, за свобода, за уважение на другия...
За какви педераси непрекъснато говориш...я се погледни в огледакото. Какъвто е езикът ти такъв си и ти. Прочети ""педераса"" Чомски...я ми обясни за обратното в културно-историческото наследство..
цитирай
3. ozgojovan - Когато твоите кумири бомбардитаха ...
19.05.2016 15:50
Когато твоите кумири бомбардираха Афганистан, говориха същите тъпизми за човещина, свобода, и правото на афганистанките да ходят без бурки, с открити лица. Тук, в България, същите тези педали (друга дума няма за твоите господари) прокламират носенето на бурките като израз на човешко достойнство, свобода, и демокрация. Кога лъжат, и кога са искрени? Дебил, знам, че няма да ми отговориш на въпроса тъкмо защото си дебил. И ментален педераст. Друга дума няма за теб.
цитирай
4. demograph - Моят кумир е България бе човече - независима и просперираща. Тревожа се, че ще я затриете с идиотщините си....
19.05.2016 16:40
С много деца и живот в нея, а не руска американска или нечия друга колония. В момента сме руска губерния с европейска външна политика. Колкото за Афганистан си забравил, че твоят кумир Раша пръв подгони хората към Пакистан Иран и Европа. А за бурките няма защо да се хабя да ти обяснявам - изтървал си първите години от възпитанието си. Аз съм живял десетилетия сред фереджета/бурки, хиджаб../ и познавам добрината на тези хора. Ако караш някого насила да се облича като теб и да мисли като теб, си отвратителен насилник. Криеш зад патрЕотизма дивашката си същност.
цитирай
5. demograph - Когато подходиш към един човек с любов, той ти отвръща с любов
19.05.2016 16:50
Когато се отнесеш към човека дивашки, той ти отговаря по същия начин...прости неща..
По време на "възродителния процес",там и където към хората се отнасяха човешки, те запазиха новите си имена и до ден днешен. Които ги биха и насилваха станаха врагове на България..! И пак не са такива туземци като теб и патрЕотите ти. Бурките не са проблема. Общините които ги забраняват са в ръцете на тъпаци, които не могат да измислят нещо по-умно от насилието. Проблема е неработещата система за сигурност, която слухти само за да пази руските интереси в страната ни и краде народа си заедно с обирниците руснаци и техни подлоги.
цитирай
6. oranjevia - Подхода с бурките е леко неправилен ...
22.05.2016 22:23
Подхода с бурките е леко неправилен - би следвало да се забрани маскирането на обществено място. Относно войната - тя ще се води и бурките ще ускорят процеса подпомагайки сепарирането на държава в държавата. След това идва седенето в къщи на забулените и раждането по 8 -10 деца - бъдещи войници на Алаха.Детонатор са верно е - но на саудитска ,а не на руска мина. Толерастията просто е вредна за здравето и живота.
цитирай
7. demograph - Правиш крачка напред,но си далеч от осмислянето на това което аз пиша
27.05.2016 00:40
oranjevia написа:
Подхода с бурките е леко неправилен - би следвало да се забрани маскирането на обществено място. Относно войната - тя ще се води и бурките ще ускорят процеса подпомагайки сепарирането на държава в държавата. След това идва седенето в къщи на забулените и раждането по 8 -10 деца - бъдещи войници на Алаха.Детонатор са верно е - но на саудитска ,а не на руска мина. Толерастията просто е вредна за здравето и живота.

За това от което всички се страхуваме трябва да има силна система за сигурност и справедлив работещ съд и за този, който наруши законите - саудитски, турски или руски, американски шпионин или диверсант трябва да има незабавно наказание. За публичните власти инструментите са човещината, просветата и толерантността. Толерастия е търпимостта към подкупните служби за сигурност, продажността на политиците, безпринципната съдебна система...това е толерастия. Помежду си хората трябва да останат добри и толерантни. Не е работа на мутрите да ловят бежанци. Нито на общинарите да забраняват шамии. Общинарите трябва да правят живота на гражданите си такъв, че да не виреят идиотщини поради бедност или простотия. Не да свалят шамии, а да видят защо тия хора отиват при радикалите и да им помогнат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963175
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол