Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2016 10:24 - Когато героите станат предатели. Повдигане на завеската в Турция.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1488 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 23.07.2016 06:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цената на България скочи до тавана! Сега това, което за НАТО беше Турция, вече се нарича България. Трябва да се продадем скъпо. На който плати повече. Не ние ще плащаме на Доналд Тръмп, а той ще ни плаща за да ни пази. Или Германия. Защото другите мераклии просто нямат толкова пари за да ни купят..Това е реалността...Да се готвим за як пазарлък. Скоро ще станем много богати.

https://news.bg/world/dvamata-piloti-svalili-ruskiya-s-24-sa-arestuvani-v-turtsiya.html?utm_source

Арестът на двамата турски пилоти които свалиха руския бомбардировач повдига завесата за причините на опита за преврат и разправата на Ердоган с армията и опозицията в Турция.

Дали превратът не е стартирал с този инцидент, за който Ердоган по-късно заяви, че не е знаел...?
Инцидентът ли му е отворил очите за това какво му се готви или някой друг му ги е отворил?...

Дали развенчаните турски ВВС,  до вчера национални герои, а днеска предатели, са повели своя битка на честта срещу Ердоган? Или са само част от нечия голяма игра.

Ето един интересен анализ
http://offnews.bg/news/Analizi_289/Kontraprevratat-v-Turtciia-napodobiava-ruski-plan-za-vatreshna-neutral_633056.html

Те ли пилотираха двата F16, които откриха и само поздравиха,.. но не свалиха самолета на Ердоган. Не го убиха. Защо? Какво му казаха с помахването на крилата? Поздрав от кого му предадоха?

Ердоган, предвидимо, тръгна по очаквания път на реванш и разправа. Но, дали този път не е тъкмо това което и други очакват от него..и какво го чака на края на пътуването?

Къде са  Русия, САЩ и ЕС в тази схема.? Кой кого и как прецака?.....хубави въпросчетa.

Може пък отговорите да получим от България???...
Например, ако русофилите почнат да правят метани на Анкара, значи Путин е спасил Ердоган. Ако Местан и Доган седнат на кафе, значи е същото. Ако Сидеров обвини за преврата американците, значи руснаците са забъркани, ако Плевнелиев каже, че руснаците са забъркани, значи американците са забъркани, ако Борисов призове "Не на насилието. Да на любовта", значи германците са забъркани  и т.н.
Прости и точни отговори по силите на всеки..

Какво следва? Излизане на Турция от НАТО и триумф на Путин - След ЕС, и НАТО "се разпада". Период на умилителен достлук между Русия, Турция и Иран.? Военно политически блок на тираниите в Залива? "Русия излиза и на индийския океан? ", "Братска" делба на /и за/ зоните на влияние?..."Православието и исляма заедно срещу Запада?"...божи работи.

Тираниите ще си вървят натам накъдето са се запътили.  

Българския екзистенциален проблем обаче не е в пътя по който са тръгнали Русия и Турция, а ние по коя пътека ще хванем за да останем настране от кютека между "богатирина" и "пехливанина", което неизбежно предстои. 

А, че Тръмп ще ни пази и ще ни плаща яко за да стоим на неговата пътека е повече от очевидно.
След като щатите бъдат изритани от Турция и Близкия изток им оставаме само ние и балканските ни комшии. От тях само румънците стават, но те са далеч от проливите.

Докато стане президент толкова вода ще изтече, че на Тръмп ще му уври главата да вдене, че за да направи "Америка отново велика" и да я пази от тираниите, ще трябва да пази нас.
Германия - също. Да се надцакват.

Язък за храбрите турски пилоти. Единият от тях май е смела туркиня...
Но "sic tranzit gloria mundi"




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. merlin68 - Пред мераците ти България да заб...
25.07.2016 09:07
Пред мераците ти България да забогатее и да бъде пазена, все от САЩ, има няколко непреодолими пречки.
Нашата колониална администрация наричаща се политически елит, никога не е имала амбицията да забогатява държавата си, амбицията й се изчерпва в личностно обогатяване. В този смисъл въобще няма да се учудя, ако срещу милиард-два долара политиците ни постигнат консенсус и ядрените ракети от Турция цъфнат у нас. Това по отношение на забогатяването.
По отношение на охраната - преместването на Инджирлик (включая ядреното оръжие базирано там) в България, при положение, че Русия и Турция станат съюзници, за нас по никакъв начин не е охрана - напротив, подобен ход предопределя стопроцентовото ни затриване в евентуален конфликт.
С конвенционални сили САЩ не са способни да бранят България по никакъв начин срещу Русия и Турция - те всъщност въобще и нямат подобно намерение.
Това което наричаш пазене на Германия, всъщност е американска окупация на Германия. Германия бъди сигурен не иска нито американските войски там, а още по-малко ядреното им оръжие правещо я сигурна мишена в момента когато някой откачен янки ще реши, че е време да започне армагедона.
цитирай
2. demograph - Така де..
26.07.2016 01:21
Проблемът ни е да вземем поне милиардите, щото може да се сдобием с Инджирлик и без да получим, и пукната стотинка. А натисне ли някой "янки" бутона и в гъза на географията да сме се наврели,няма отърваване. За никой. Янки ли ще е лудия или пиян руснак, или откачен фес вече е друга ракия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960085
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол