Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2016 00:34 - Марксисткия бяс е в основата на тероризма
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 551 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 19.07.2016 23:33


 Комунистически бесове подклаждат идеологии на омразата и разделението между хората

Д-р Любомир Канов, Ню Йорк

Напразно ще се надявам враговете на "езика на омразата", всички човеколюбци от типа на Хелзинкски комитет, всички левичарски глупаци, черни пантери, червени бригади, "Black lives matter" и прочие да обяснят, или да се извинят на семействата на убитите от засада полицаи*, екзекутирани вчера в Луизиана, в Батон Руж, единствено поради расизма на чернокожия убиец и бивш военен Гавин Лонг, защо този убиец е поискал именно "to kill white people, to kill white police". И нека го обяснят дни след подобната екзекуция на полицаите в Далас, Тексас.

Нека Джеси Джаксон, Ал Шарптон, другите отвратителни расистки провокатори, които превърнаха расизма си, прикрит като борба за "права" в една истинска индустрия на източване, изнудване и 

разрушаване на американското общество,

да обяснят публично защо бяха убити тези полицаи, които защитават хората от престъпниците. (Това - за разлика от доста български милиционери, които работят срещу обществото и в полза на престъпниците).

Тези агитатори, дегизирани като знаменосци, вдигнали високо хоругвите на М. Лутър Кинг и Мандела, (а и на "Че"? и тям подобните комуноиди) над главите на тълпата, с помощта на диктатурата, установена благодарение на езика на политическата коректност, днес са идеолозите и лидерите на онова, което става. Ислямският антиевропейски геноциден терор поне частично е подхранван от същите зли енергии. Убийството на европейци по променадата на Ница с камион е част от този бяс.

И е от своя страна близък роднина на онези, родени в 19 век комунистически бесове, които подклаждат останалите идеологии на омразата и разделението между хората: класова или някаква друга. Ако не се разбере, че марксизмът, с неговото разделяне на хората по фалшив признак, е една основна 

причина за враждите и упадъка на модерния свят

и докато той се изучава в най-добрите университети като социална мъдрост от най-висш порядък, тези метастази на насилието няма да престанат. Колко иронично: Батон Руж, името на този град в Луизиана се превежда на български като "Червен Бастун". ( Или Червена Тояга?)

Независимо, че убиецът е от Канзас, Мисури.

Но днес левите тълпи в Кливланд, Охайо, на площада преди конференцията на Републиканците за избор на кандидат за президент на САЩ, скандират отново старият си расистки възглас: "No justice, no peace!"

И понесоха името на убиеца Гавин Лонг като своя хоругва.

Какъв позор за тези "правозащитници" и тези улични активисти, какъв срам за тези левичари.

Но децата на Марксизма нямат срам. Те намират убежище и в най-долните прояви на примитивния расизъм.

Срам те никога не са имали. Тяхната идеология не го познава. Особено пред смъртта на невинните.

*Вчера в американския град Батън Руж, щата Луизиана, въоръжен чернокож маниак откри огън и прострелял 8 служители на реда.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976550
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол