Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2016 13:44 - Наблюдение - заключение. Няма разлика между ислямиста психар и путиниста глухар
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2237 Коментари: 7 Гласове:
-2

Последна промяна: 31.07.2016 23:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една тълпа от злобни тролове в блог.бг, пък и другаде, се опитва да култивира и насочва, с публикациите и оценките си, интереса на публиката /според тях/ в омраза към ЕС, Германия, Франция и САЩ, и съответно към лидерите на тези държави. Естествено, минусите им са дежурни наказания за публикации срещу насилието и омразата и в подкрепа на човещината, демокрациите, ЕС и НАТО, а плюсовете им цъфтят под измислици и дитирамби за "величието" на джуджето Путин и "райската градина" Русия, а тайничко и под информацията за руско-турската дружба.. 

Дали са платени апологети на войната срещу цивилизования свят или ентусиазирани доброволци с промити мозъци, няма значение. Свободата на словото им е гарантирана от правния ред установен и у нас под влиянието на ненавиждания и оплюван от тях западен свят.

Въпросът, дали в света на мечтите им Русия, така безнаказано и разюздано, биха очерняли политиките и личността на кумира им Путин, е излишен - ще мълчат като пукели от страх за кожицата си и пак ще псуват в пазвата си, след третата водка, гнилия Запад и еврогейска Европа, които" са им откраднали" светлото бъдеще от безплатна лапачка и пиячка с напредъка и богатството си - заработено с почтен труд и ум.

Тълпата от опростачени лузери превръща всяко нещо, до което се докосне, в подобие на собственото им извратено мислене. Тяхна си работа. Нито ще ги образоваме, нито превъзпитаме, нито укротим ние и тук в социалните мрежи. Това, което им липсва априори - съвест, разум, срам - не е само продукт на материална зависимост или умела манипулация на откритите или прикрити техни ментори. То е знак за необратима ментална недостатъчност, която е биологичен недостатък. Обществото е пълно с подобни дегенерати.

Част от тях са в заведенията за умствено здраве, други са на лекараства по улиците, а трети са войни на омразата и насилието било с думи и картини в ефира и на хартията, било с брадви, пищови и джихадистки пояси из мирните кътчета на "отблъскващият" с богатството, реда, чистотата и състраданието си демократичен свят.

Повод да се занимавам толкова дълго с нещастниците, лишени от вътрешната светлина да разпознават доброто от злото, почтеното от мерзкото, разумното от идотското, лъжата от истината, нормалното от ненормалното, човешкото от нечовешкото..не е, че те съществуват, или че те участват в дебата, или че изразяват различно мнение и защитават, противоположна на моята, кауза, с непочтени и арогантни методи.

Причината е, че в тоталната си обърканост и неспособност за балансирана оценка на събитията, този тип ислямо-православни или протурско-руски, пропутинско-ердогановски и прочие, но винаги антиевропейски и антизападни, анти-колтурни, анти-цивилизационни "войни на правдата", по нищо не се различават от психопатите човекоядци, сеещи смърт, болка и страх сред невинните хора по света, с възгласа  Аллах акбар".

Няма разлика между изкукуригалия ислямист или откачен по улиците на Париж, Брюксел, Мюнхен, Истанбул, Багдат, Кабул или Токио, комуто са изключили транспондера и като безглава дистанционна ракета, по-откачени и от него, го мятат да сее смърт сред тълпата от невинни дечица, жени мъже и инвалиди, грухтейки "Алах е велик" и квичащите и серящите в медиите и социалните мрежи "вежливи човечета" повтарящи  заклинанията  "Путин е велик", "Смърт за Европа", "Меркел е престъпник",или "Бежанците са животни".

И едните и другите го правят от простотията си. И едните и другите го правя за тържеството на простотията в света.

Но, не е луд който яде баницата, а който му я поднася с вилица в устата, че и със салфетка, за да си избърше след това лигите....




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. appen13 - Уви, анализа и мисленето драги, не са твоята сила.
28.07.2016 13:53
Не е ли по-разумно да опиташ нещо по-лесно.
Например малко да се образоваш, да прочетеш някой по-дебела книжка, правя примерна подсказка "Zombie Economics: How Dead Ideas Still Walk among Us" на John Quiggin, или бестселъра на Гуидо Препарата "Conjuring Hitler: How Britain And America Made the Third Reich" примерно ? Или да изгледаш някой филм на Антониони, Висконти,Бертолучи или Лилияна Кавани, преди с пяна на устата да изпадаш в графомански НПО-слугински оргазъм и платена инкомедийна истерия.
Някой твърдят, че помагало, но Волтер е скептичен и смята, че "Когато някой е тъп, то това е за дълго"!
цитирай
2. andrei - Тоя идиот искренно
28.07.2016 16:02
ме развеселява!Ако някой се е зачел в писанията му,ще му стане ясно,че със всяка публикация опровергава предишната!?Идиотска му работа...
цитирай
3. blackpredator - убав постинг,
28.07.2016 16:03
но липсва илюстрация като в "Приключенията на Лукчо" за сравнение
от една страна яйцето на Роско за папата, от друга пътпъдъчите яйца на Фаберже
за императорските фамилии
долу горе това са мащабите на всенародната козяшка ЕС любоФ, сравнена с любовфта към Пуберже
цитирай
4. demograph - Постинга ми е кукичката да се закачите и да покажете ликовете си - воните!
28.07.2016 19:16
Ето, тия са биологично изостаналите психари, заради които написах горното. Липсва само четвъртия глупак... Те са като червеи - боцнеш го и той се гърчи на обратно. Единият от начините за борба с подобни вредители е постоянно да го боцкаш, докато умре от изтощение. Боцкайте ги.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздравления за постинга, Демографе!
29.07.2016 07:46
Абсолютно вярно! С две ръце се подписвам под казаното от теб! А, че си казал много истини, личи от мизерните коментари на червената помия!
цитирай
6. vencivaleri1951 - Ето го и" четвъртият"...
29.07.2016 09:23
И за да потвърдя казаното по горе за недостатъчна образованост ще припомня само, че
още през 60те неомарксистите предупреждаваха в публикациите си за тези с коланите от взрив/ Ъндърграунда според авторите/ , а Владимир Владимирович току що е престанал да "мокри" гащите си.
И ако се опиташ да помислиш защо хора и лидери със най-различни идеологически симпатии, с различно вероизповезание, с различен цвят на кожата, с различен социум
симпатизират на Путин в една или друга степен ще намериш общия знаменател на тази симпатия.
Просто намери се човек който да се противопостави на безогледната хегемония на Щатите и пагубните последствия от либерализма .
цитирай
7. demograph - Венци, грешиш - не си ти "четвъртия". С теб може да се спори
29.07.2016 12:03
vencivaleri1951 написа:
И за да потвърдя казаното по горе за недостатъчна образованост ще припомня само, че
още през 60те неомарксистите предупреждаваха в публикациите си за тези с коланите от взрив/ Ъндърграунда според авторите/ , а Владимир Владимирович току що е престанал да "мокри" гащите си.
И ако се опиташ да помислиш защо хора и лидери със най-различни идеологически симпатии, с различно вероизповезание, с различен цвят на кожата, с различен социум
симпатизират на Путин в една или друга степен ще намериш общия знаменател на тази симпатия.
Просто намери се човек който да се противопостави на безогледната хегемония на Щатите и пагубните последствия от либерализма .

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960737
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол