Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2016 13:10 - Жените ще спасят България! Проповедниците на дошлячеството са чужди пионки.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1706 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 29.08.2016 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Жените са спасявали българщината през хилядолетната ни история. Жени като Деси Слава Любо Мирова ще ни спасят и днес! Но залитането им по мистико-тракийските измислици на Стафан Гайд/аров е отклоняване на патриотичната енергия в грешна посока. Ще дойде ден и това да го разберат и жените и мъжете български.

Поздравявам Десислава Любомирова! Поздравявам Диана Гергова, Валерия Фол..и българските жени - нашите Богини!

Ние, българските мъже, трябва да си припомним, как се върти ромфеята за каузата на Отечеството. Трябва да не забравяме и за миг, че защитата на Отечеството минава през опазване на корените на рода, такива каквито са -  вкоренени в ТАЗИ земя и дълбоки до Сътворението.

Дошлячеството е най-отровната историческа теория за българите. То се насажда от хилядолетните ни непримирими врагове - т.н. гърци, които са дошляци в Европа и от угро-фините москали и техните слуги в България и сръбско.

Дошлячеството е отровен отказ от миналото ни, от предците ни, от кръвта ни, от земята ни, от вярванията ни, от Бога ни...То е насаждано с измама, подкупи и убийства на български родозащитници. Насаждано е и се насажда и днес, с коварство и подмяна на истината.  

Присъствието на тази отрова в приказките, учебниците и казионните трудове на купени "историци" ни унижава и унищожава като народ и държава. 

Дошлячеството е чиста проба предателство. 

Поддръжниците на тази теория са или съзнателни ренегати или упорити глупаци.

На българските Мъже е дългът да поемет ромфеята от жените и да отсекат главите на триглавата ламя - гръко-руско-сръбското дошлячество.

Историята на бялата раса ни принадлежи и ние трябва да си я изтръгнем обратно от крадливите ръце на враговете ни. Първо трябва да се разберем с дошляците между нас.
Дошляк ли е някой - значи е враг! Волю или неволю...


Вчера (22 август) бяха оповестени резултатите от ново мащабно генетично изследване на българите.

От него стана ясно, че не сме славяни, нямаме тюркски гени и сме безспорни наследници на траките и прабългарите.

/А прабългарите са траките от Изтока, които се завръщат "със страшна сила" в земите на предците си! Така, че ние българите просто сме Траките!/

Това е поредното такова проучване, което прави на пух и прах всички лъжи за българския произход, с които сме възпитавани от поколения.

НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРДИ: ГЕНИТЕ НИ НЕ СА СЛАВЯНСКИ И ТЮРКСКИ, А ТРАКИЙСКИ И ПРАБЪЛГАРСКИ

И ние, и нашите бащи, и нашите дядовци са учели и повтаряли лъжата, че сме славяни и сме близки до другите славянски народи.

Повтаряли са лъжата, че сме народ с тюрко-алтайски произход, дошъл като пришълец по тези земи някъде от степите на изток.

Повтаряли са лъжата, че траките са най-маловажният фактор в тринародната смес на траки, славяни и прабългари.

И че са далечен, изведнъж изчезнал и претопен народ, който дори не е имал писменост.

И всички тези лъжи предаваме на децата си. И с всички тези лъжи живее целият свят. Това престъпление трябва да спре.

В десетилетията досега българската и световната наука положи много усилия, за да ни убеди в откровени неистини в името на предимно политически интереси.

Това, че сме славяни, е толкова дълбоко вкоренен постулат, който винаги е валидирал нашата неизбежно близка връзка с братския руски народ например.

Това, че сме тюрки, автоматично изключва варианта да сме наследници на най-древния народ на континента, поставил началото на европейската цивилизация, давайки ѝ знанието за обработката на металите, земеделието и първата писменост.

И е нужно да вярваме в това, защото тези заслуги, както цял свят знае, принадлежат на гърците и никой няма право да оспорва доказаната "истина".

Има обаче два фактора, на които политиката не може да повлияе и които не се подават на историческа манипулация.

Гените и езикът. Това ново проучване е поредното, което стига до едни и същи резултати.

Първо, българският народ не е славянски. Той е пряк потомък на траките.

Българската руническа писменост също е пряк приемник на тракийската писмена система, доказано най-старата в света.

Българският език също не е славянски. Само си мислим, че е така, защото имаме много общи думи с останалите славянски народи.

Лексиката обаче е най-неустойчивата формация в един език. Тя се поддава на влияние.

Това, което не се поддава и е устойчиво от хиляолетия, т.е. не може да бъде фалшифицирано и точно отразява историческата съдба на един народ, е основната структура и граматика на един език.

Българският език е единственият аналитичен славянски език, което го прави изключително екзотичен. Това го знае всеки езиковед.

Езиците в света се движат, без изключения, от синтетизъм към аналитизъм. Това става или естествено - чрез самостоятелно отпадане на падежите с времето, като обаче, за да отпадне един падеж, са нужни около 2000 години, или чрез влияние на съседен аналитичен език.

Българският народ никога в историята си не е граничел с друг народ, говорещ аналитичен език. Което ни връща към първия вариант - на естествена трансформация на езика в продължение на хиляди години. А единственият такъв език, който може да е предшественик на българския, е тракийският.

И той няма нищо общо с последващия славянски фактор в историята.

Вторият важен извод е, че българите нямат никакви тюрски гени. Престъпление е държавата да продължава да подкрепя лъжи като това, че сме дошли от източните степи или че богът на прабългарите е бил Тангра, без за това да има нито едно доказателство.

Толкова много изследвания вече препотвърждават простата истина, че българите са коренен народ, наследник на първите хора по тези земи, живяли тук преди 10 000 години.

Важно е да се отбележи и че резултатите не показват каквато и да е генетична връзка със съвременните турци. Което хвърля по-добра светлина върху поведението на българския народ по време на тежкото 5-вековно турско робство. И по-конкретно - ако днес българският ген е чист от тюркси примеси, това е заради изключителния дух на българските жени. 5 века българската жена не допуска да влезе доброволно в съюз с турчин. 5 века тя не позволява насилието, упражнявано върху нея, да повлияе на рода. И това е геройство, за което поколенията е нужно да знаят.

Въпросът тук е: Колко още едни и същи изследвания трябва да се появят, за да развенчае българската наука лъжите за произхода ни?

Колко пъти истината трябва да излиза наяве, за да бъдат пренаписани учебниците? Колко още доказателства са нужни, за да се събуди държавата, да накаже виновниците за умишленото заблуждаване на цял един народ и да се изправи пред света, настоявайки историята да приеме истината такава, каквато е?

Колко още ще търпим да ни лъжат и да лъжат децата ни?

Защото миналото не е маловажна тема. Само народ, здраво стъпил на корените си, може да бъде стабилен и хармоничен, за да се бори с трудностите на времето, в което живее.

А никой по-добре от нас не знае, че днес тази сила ни е по-нужна отвсякога.

ПОХОДЪТ НА ТРАКИТЕ СРЕЩУ ЛЪЖИТЕ В ОФИЦИАЛНАТА НИ ИСТОРИЯ

Автор: Дессилава Любомирова


Прочети още : https://www.actualno.com/actualno/lyjata-che-sme-slavjani-ili-turki-trjabva-da-byde-razoblichena-news_558446.html
© Actualno.com



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. demograph - Двама българоубийци вече сложиха минусите си на истината
24.08.2016 13:28
Но не и имената си. Плъхове....
цитирай
2. olivie - в момента по - важен е въпросът "защо има раси?"
24.08.2016 14:38
Не е толкова важно дали се именуваш трак, важното е че си от бялата раса. Не е имало по - многоброен народ от българския пише Херодот. После са го разделили, преименували, но за тяхна беда кожата все си е оставала бяла.... А Европа е люлката на бялата раса. За това сега и напират да ни доунищожат и да създадат хибрид. Няма значение и вярата - нали се оказа, че 90% от турците (също измислен народ) са бели и генетично близки с европейците. Излиза че всички бели в Европа сме си едно семейство, разделено по различни признаци с цел завладяването му. Нали си демограф, отговори на основния въпрос. Климатичният фактор на генезиса на цвета на кожата (расите) не издържа на критичен анализ предвид географската ширина. За това и ти дават само по лъжичка от генетичните изследвания, за да не можеш да сглобиш пъзела. Време е да поискаме пълния генетичен анализ на БЕЛИЯ човек. (Не на жълтия, черния, червения, сивия, дето сега ни залива, а на БЕЛИЯ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО) +от мене
цитирай
3. nikikm - ТЕ,
24.08.2016 22:32
ВЕЧЕ ПОГУБИХА БЪЛГАРИЯ! ЖЕНИТЕ,НЕ МЪЖЕТЕ!
цитирай
4. demograph - Жените са такива каквито са мъжете им
25.08.2016 17:34
Не разчиташ посланията ми Ник...твоя си работа. Аз не пиша за плюсове, нито за екстраспективния мравуняк. Аз отдавна съм над спора. Който вдява - вдява. Който не- няма и да вдене...
цитирай
5. nikikm - Демографе,
29.08.2016 21:19
demograph написа:
Не разчиташ посланията ми Ник...твоя си работа. Аз не пиша за плюсове, нито за екстраспективния мравуняк. Аз отдавна съм над спора. Който вдява - вдява. Който не- няма и да вдене...

За разчитането и вдяването..ще премълча! Направих си труда и отново попрочетох,.до някъде материала ти! Имахубави неща,има и генерални грешки!Ще ти кажа,но това,което написах за жените,го запомни! Те нямат ли морал-няма държава!А,нашите,НЯМАТ! ТОЧКА!
Сега,единствените славяни са ...българите или част от тях-тракийското племе ГЕТИ.."НА КОИТО, НОВОТО ИМЕ Е СЛАВЯНИ!"..Поне така пише Теофилакт Симоката,навремето.После става политически термин, до колкото знам от Петър първи-масон и после от следовницата му,най-вероятно еврейка, Екатерина Велика! Те,евреите са винаги велики и революциите им са такива. Та,не бъди снизходителен,казвай направо кой е глупак,проблем нямам,нито комплекси! Но,който се пише и пише от последна инстанция,е редно да внимава! Почитания!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960480
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол