Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2016 17:31 - Рублар наяждане няма...български патрЕот - тоже.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1312 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 11.10.2016 19:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За последните 25 години руснаците и българските им слуги са откраднали повече от 100 милиарда евро от залъка на опростачения и разболян от тях български народ.
Какво да изброява човек...!?

То не са цени на газ, петрол и електричество като за шведи, то не е ядрено гориво, асфалт, железа, хляб, месо, вода като за швейцарци..то не са комисионни, рушвети, преебавания и набутвания...братска работа.

Само с гьола в Белене, Лукойлските неплатени данъци, КТБ, ядрените те рактори, Булгартабак, БТК.. и свръх,свръх печалбите на руските строителни фирми, управлявани от български прислужници, за последните 10 години към Ушанкино са заминали близо 20 милиарда евра...!!! 
Българските предатели изнасят парите и здравето на българите в Русия.

Ами нищонеплащащите десетки хиляди руски фирми, ами монополно високите цени на горивата, ами умишлено завишените мита за български износ за Мужикистан, ами ремонтите на нелетящите ни след това военни самолети и хеликоптери...?!
Ами лекарствата...край нямат руската и русофилската лакомия..

Ами умишления саботаж на европейските и американски инвеститори..!?..
Aми забраната да добиваме собствен газ и петрол? Ами набутването ни да купуваме само скъпия руски газ?! Ами пречките пред доставки на горива от другаде..?!..

Ами злонамереното съсипване на българското образование, ами прогонването на българската младеж в чужбина и обезбългаряването на земята ни, ами създаването на , затворени за финансов  и друг контрол, руски анклави...

Ами смачканото самочувствие на българите, които са дресирани като  руски роби в собствената си държава...!?

Ами кражбата и изопачаването на българската история? Ами откъсването на Македония?..
Ами изтрепването на българския национален елит!.. Ами замяната му с тъпи мужици!? Ами изпоназначените на българска държавна служба рушняшки некадърници!? Ами Доган - Левски, ами Пеевски-Ботев...!!

Всичко това има цена. Огромна цена! Неизмерима с пари.

Тази цена нещастните българи продължават да плащат на Русия смирено, че и с поклон до под кръста. Чак до одупване.

Рубладжийството няма засищане. 100 милиарда за двайсе години само от комисионни и рушвети! Двайсет милиарда за 10 години само от пет-шест пладнешки обира на държавата ни!...

Сега, руските подлоги пак са надигнали вой за още милиарди, за нови гьолове край Белене, за нови празни газови тръби, за нови дърти руски самолети, за ново кръвопускане на изнемощялият български народ.

За още Румен Овчаровци, Кадиевци, Пеевци, Догановци, Първановци, Калфинци..

За рубли вият и новите руски пионки - кРадевци, пикаещи из фонтаните, Вълко-Вълкановци, Гоцевци, Каракачанки и Сидеровки..край ли няма тая безродна пасмина!?...

Пак АЕЦ, пак ГАЗпром, пак МиГ 29, пак дране на български кожи им се приискват. Пак принуждаване към  емиграция, още и още руснаци по земите ни, още робия и изселничество, пак саботажи, измами и прекарвания...докато и последния читав българин избяга на Запад, докато и последното късче красива българска земе не попадне в ръцете на мужиците за да я осерат,.. докато и споменът за България потъне в сибирския мрак.

Но българите си заслужават съдбата.

Щом една пияна ушанка може да си позволи да нарече Родината им продажна курва, а те се гърчат свенливо и чупат пръсти и кръст за да го оправдаят, вместо да го изритат с шутове в морето, значи руснака ще ни яха, както османлия не ни е яхал - до гладна, позорна, робска национална смърт...

А българските патрЕоти ръкопляскат на псуващият ги на майка.. За рубли..
Как иначе, нали българщината им преминва през любовта към русията им.









Гласувай:
6


Вълнообразно


1. apostapostoloff - "Глупостта е майка на всички беди", са
21.09.2016 15:03
казвали древните. Няма по- глупав народ от българския и затова българите са на този хал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976129
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол