Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2016 16:31 - Като отстреляха двете български патки, ушанките кандисаха на "червено карамфилче" за генсек на ООН
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1181 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.10.2016 18:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БСП, ДПС,АБВ, ВМРО,Атака и разни други ушанки като "царя" и Мони Паси, се дърлят и се замерят на КОЙ от на КОЙ му е по-голяма ушанката в интригата за върха на ООН...

А бе, я вижте кой е Антонио Гутиереш. Разгледайте снимките му на Бузлуджа със Сергей Станишевич. Бръкнете в близката "революционна" история на борбите на братския португалски народ срещу колониализма и империализма. Прочетете за революцията на "червените карамфили". Спомнете си за опита на СССР да откъсне Португалия от НАТО с военно-социалистически преврат. Поровете се за това КОЙ кой е бил по онова време в Португалия. Майор Отелу ди Карвальо, генерал Антонио де  Спиноса, Вашку дош Гонсалес...гледайте да не прочетете и за Гутиереш нещичко.! 

НАТО голям зор видя да озапти " революционерите" с карамфили в цевите на пушките.. А сега си спомнете, че тогава имаше в СССР едно КГБ, а сега има в Русия едно МГБ. И на двете централата им е на един и същи адрес Москва, Лубянка... 

Дали с Кристалина някой се опита да осуети "розата" и "карамфилчето" да заемат поста или напротив, е все тая. Западът предпочете да се закичи ООН с португалски червен карамфил пред руска кърваво червена роза. Изтокът пък се задоволи с карамфил вместо роза, но пък червен.. Компромисът е очевиден и двете българки допринесоха са постигането му.

Бъдете сигурни, че всички участници в това разиграване на ушанки, празнуват. Ще има покани за дискретни  православни литургии в Москва, където ще бъдат раздавани георгиевски лентички и милиончета рубли "за заслуги за укрепването на световния мир" и дружбата на народите с великия руски народ. Някои герои на тихия фронт няма да се порадват на публичност.

И нашите локални ушанки ще си се дърлят, ще ни се дървят, ще искат оставки, но ще приклекнат и ще си делкат премиалните инвестиции от фонда за българо-руско индустриално развитие. 

Бокова беше отстреляна защото фръкна направо от  рамото на Путин. Кристалина бе жертвана за да приключат пазарлъците около поста. Заедно с тях отстреляха още няколко яребички и един два фазана.

С две жертви от наша страна в полза на Ушанкино,  бе постигнато глобално съгласие поне по един  световен въпрос.

Дадохме свидни жертви. Това ще ни бъде признато. И да не ни го признаят, ние трябва да сме горди. Играеш - печелиш, не играеш - не печелиш. И т.н.

Сега гореизброените ушанки, искат и след завършилата игра да бележат голове..нахални са си, какво да ги прави човек..освен да ги отсвирим на президентските.


Тагове:   ООН,   САЩ,   Русия,   ЕС,   путин,   Кристалина,   ушанки,   юк,   боова,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. vencivaleri1951 - Тук ще се съглася с теб
07.10.2016 13:02
Руснаците наистина изиграха умно това гласуване. Както и да го килиферчат някои
в тройката накрая останаха Гутиериш, Бокова и сърбин. Нямаше как да се вдига червен картон и на тримата, като Русия предварително заяви, че вето няма да налага на никого. И според мен Бокова игра съзнателно за португалеца след стана ясно , че
Англия няма да забрави принципната и позиция за Фолклендските острови, а и приемането на Палестина за чл на ЮНЕСКО. Тогава реши да направи заслон заради съпартиеца си. Това поведение не можеш да го наречеш патешко, защото тя бе сериозен играч в това състезание. Ако щеш върна жеста на Гутиериш който изигра не малка роля БСП да бъде приета в семейството на ПЕС, а после имаше помощ от негова страна и за Станишев. Ще видим кадровата политика на Гутиериш след време и дали пък няма да има източноевропейски първи зам председател-възможно и дама. Ама няма да е Кристалина:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7998098
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол