Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2016 13:00 - Мутруските ни влачат към Туземия
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 619 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.10.2016 22:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Така се обединиха срещу Петър Стоянов и последва мафиотизиране на България. Сега се обединяват за да путинизират и доганизират България, като я извадят от ЕС и НАТО и я унищожат.
....................................................................................................................................................................
Не забравяйте, как победата на Георги Първанов обърна историята на България и заради това през последните 15-16 години говорим, че мафията си има държава

„Тези избори за президент, особено между първия тур и балотажа, много ми приличат на изборите от 2001 г., когато цялото задкулисие и мафията, заедно с Доган, Царя, Георги Първанов и ДПС, и дори фалшиви десни кандидати в лицето на Богомил Бонев, Жорж Ганчев, всички се обединиха срещу Петър Стоянов“.

Това обяви по ТВ Европа бившата дясна ръка на Доган – Осман Октай. Той припомни, че тогава основателите на ДПС, с десни позиции са настоявали партията им да подкрепи още на първия тур Петър Стоянов. „Ако това се беше случило, той щеше да има втори мандат, Георги Първанов никога нямаше да помирише президентството. Победата на Георги Първанов обаче, обърна историята на България през последните 15-16 години, и затова от този момент до ден днешен ние говорим, че мафията си има държава.

За това предстоящите избори ще определят бъдещето на България, това е най-важният момент.

При една загуба от ГЕРБ, формациите на статуквото вече са готови да дестабилизират парламента и страната, за да отидат на предсрочни избори за нов парламент, и отново да направят този път не тройна, а четворна коалиция, за да отстранят от властта ЕНП и бъдещето на България.

Аз се опасявам от много тревожен момент - гласове, които вече се надигат в разни измислени стратегически анализи и центрове за България, под ръководството на катедрата за сигурност в Библиотекарския институт. Там имат много силно влияние фонднациите на Примаков и КГБ.

Те казват така: "България да напусне Дъблинското споразумение веднага заради мигрантите. Второ - да се преосмисли членството в ЕС. И всъщност още не сме чули, но на дневен ред е вече направено посланието от Москва за разделянето ни с НАТО, което да се изтегли от териториите, в които навлезе след 2000 г. Това са прибалтийските републики, Румъния и България.

Битката в световната геополитика минава през бъдещето на България.

Затова много бих искал с моя скромен глас да предупредя демократичната общност у нас - каквито и да са кандидатите, каквито и да са негативите им да се обединят, защото те ще изберат бъдещето на България.

Затова са толкова важни тези избори и затова са толкова много процесите за обединяване между БСП, ДПС и АБВ,“ казва анализаторът.

Той отговаря и на въпроса - защо Реформаторският блок беше замесен във вчерашното изказване на лидера на ДПС Карадайъ?

„Това е провокация, отправена заради слабостта на реформаторския блок. За да ги дискредитират и да използват разногласията им.

Виждаме обаче, че Радан Кънев говори с много подобна реторика? Затова казвам - те използвайки реториката на Кънев против управлението на Борисов и ГЕРБ се опитват всъщност да го вкарат в тази игра . Това е една мръсна игра.

Едва ли ДСБ, които са най-голямото отрицание на ДПС през годините биха имали някакви допирни точки с хората на Доган. ДПС винаги се дразнят от присъствието на Корман Исмаилов в РБ. Не че той с присъствието си допринася с мюсюлмански гласове. Но сме длъжни да бием камбаната на тревожност колкото и да се опитват различни анализатори, политолози и политици да неглижират значимостта на президента.

Аз казвам - тези президентски избори ще определят бъдещето на България за следващите 15 години. Това единствено може да стане с победа на ГЕРБ“, предупреждава

Според него на първи тур ДПС имат кандидат в лицето на Орешарски.

Доган е направил събиране в Сараите в последния ден на регистрация в ЦИК и до последно са очаквали дали ДОСТ ще имат свой кандидат. Като са разбрали, че нямат са се успокоили. Доган е наредил, че ако падна дори под един глас от резултатите от последните избори, че ще смени всички областни лидери и депутатите няма да са депутати в следващия парламент. „Винаги е било така - ДПС дори имат ресурс ако контролират вота на циганите, помаците и турците, както го направиха 2009 г., когато изкараха 600 хиляди гласа. При разпилени леви гласове има опасност да изкарат Орешарски на балотаж и да бъде втори. Това е провокация подготвена от Сараите, от Доган. Така че има такава опасност, защото на миналите парламентарни БСП взеха 500 хиляди гласа. С 20 хиляди повече от ДПС.

При пълна мобилизация от страна на Доган, особено с Лафка, чрез която те контролират контрабандата на цигари, алкохол и много други неща, контролират цели квартали, виждате колко скандали стават с техни герои - осъдени цигани като дистрибутори и посредници на гласове. Всичко това може да мобилизира достатъчно гласоподаватели в полза на ДПС и Орешарски.

И точно затова играят с провокацията Орешарски на тези президентски избори. Тоест Орешарски е пуснат, за да се направи едно социологическо проучване дали ДПС си е запазило позициите след появата на ДОСТ?

Не само това. Те винаги могат да си мобилизират и контролират вота, а така искат да доближат възможности за бъдещо управление между БСП и ДПС, като Орешарски в предизборната си кампания да посочи виновниците за всички гафове в управлението си. А той вече в първото си телевизионно изявление ги посочи. Каза, че лидерите на двете партии в лицето на Местан и Станишев са му налагали диктат.

Той изгражда мост пред членовете на ДПС и БСП, които почти се намразиха, след като се свалиха от власт. Това е целта - Орешарски да посочи хората, които не са в тези две партии като виновници за грешките на неговото управление“, продължава анализа си Октай.

Октай дава прогнози и за ролята на ДОСТ на тези избори?

„Те няма да са активни. Местан трябваше да се кандидатира за президент и да провокира етновота, за да може да пресече задкулисните игри на ДПС“.

Осман Октай предупреждава открито, че на балотажа кандидатът на ГЕРБ може да загуби.

„Страх ме е не заради ГЕРБ, не заради Цецка Цачева, страх ме е заради бъдещето на децата ни. Дано не позная. Много се надявам ГЕРБ да излезе победител на тези избори.

Припомням и пак повтарям 2001 година, за да предупредя демократичната общност младите хора в България да не подценяват, да не неглижират дори опита на някои кандидати да пародизират президентската иснтитуция.

Макар и скромно трябва да помогнем за защитата на европейското и натовското бъдеще на България“. 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7988373
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10334
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол