Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2016 11:56 - Чистка! Проваленото лидерство на Запада - Парад на френските нищожества. Даладие.Саркози. Доминик дьо Вилпен, Мари Льо Пен. Франсоя Оланд.Принц Албер....
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2582 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2016 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
​„Смени плочата или ще те размажа”, или как Путин вербува западни политици Когато през злополучната 1939г. лидерите на Англия и Франция си тръгват от летището в Мюнхен, Хитлер се обърнал към придружаващите го немци с думите "Какви нищожества".  Така реагира и Путин след Минското споразумение с Обама, Оланд и Меркел.

image
Нищожествата Чембърлейн и Даладие току-що са продали Чехия за да омилостивят Звяра. Следващото го знаем. Звяра поисква Полша, Глътва Франция, а после и Цяла Европа и я потапя в кръв. Намират се корави мъже, все пак, които да го натикат обратно в дупката.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5
70 години след това, нищожеството Саркози предаде Грузия на Звяра. Обама, Оланд и Меркел му отстъпват Крим и Украйна, Обама му отстъпва Близкия Изток....Звяра поглъща България, Унгария, Словакия и Латвия с мълчаловото съгласие на нищожествата, но поиска и Източна Европа. Утре ще я поиска цялата Веропа,  и половината свят...

Нищожествата ще му я дадат. Защото са продажни, патологични нищожества.

Колко милиони ще измрат заради днешните нищожества, АКО някой се реши да върне руската мечка в бърлогата. АКО се намери някой да се изправи срещу него...не ми се мисли.
        image

Като влюбени

Събирането на секс-компромати е специалитет на руските служби, които създават лобисти на Кремъл

Анастасия Кириленко, kasparov.ru

 

Показвайки стари снимки, бившата преводачкаот руски, която освен това е и сътрудник на "Documentation francaise" (полуразузнавателна структура, която има за задача да събира информация за френското правителство), Анита Т., отдели една фотографияна мъж на около 30 години и ми разказа: "Ето този човек ми беше „прикачен” от КГБ. Посрещаше ме на гарата, предлагаше ми всякаква помощ, едва се отървах от него…"

"В Москва членовете на френската делегация се опитаха да ме накарат да им превеждам на срещите им с „девойки с леко поведение”, но аз отказах. Казах им "общувайте си с девойките от КГБ без моя помощ, но след това жените ви ще научат”, разказа Анита.

„Но те се отнесоха с подозрително лекомислие към предупреждението ми. Бяха се настроили предварително”.

Преводачката изброява няколко имена на сравнително известни хора с академична кариера и след това добавя: "И Доминик дьо Вильпен"
image

Бившият френски премиер Доминик дьо Вилпен сега е известен като активен „путинферщеен” (иронично нарицателно за политици и журналисти, които „разбират Путин” и се опитват да защитават действията им). /в дясно СерГей Станишев./

През октомври 2014 година, само месеци след незаконната анексия на Крим той заяви на среща на т. нар. „Валдайски клуб”: „Светът се нуждае от Русия” и добави, че Европа и САЩ са длъжни да положат повече усилия, за да се намери изход от спиралата на санкциите.

След бомбардировките, дьо Вилпен публично обяви, че Франция трябва да запази приятелски отношения с Русия независимо от всичко.

Често той повтаря, че „всичко разбира, но няма друг път, освен да се разберем с Русия”.

Анита Т. твърди, че дьо Вилпен е имал срещи в руските „девици” още по време на задължителното за випускниците на Дипломатическата школа(ENA) посещение в края на 70-те години. Може и да не съществува пряка връзка, но събирането на секс-компромати е специализацията на руските служби.

Бившият шеф на разузнаването на Монако Робърт Еринджер разказа в интервю през 2013 година:

"Когато принц Албер планира посещение в Русия, предупредих шефа на кабинета му: Докато сте в Русия ФСБ ще Ви следи, ще Ви подслушва, ще опитат да получат достъп до компютъра Ви и да изстискат всичко възможно.

Като „допълнителен бонус” може да Ви организират срещи с жени или мъже, да Ви заснемат, а след това да използват компромата, за 

да ви шантажират

Много служби се занимават с това, особено руските. Затова моят съвет е да бъдете много внимателни".
image

Но, явно, принцът не е бил „внимателен” и оттогава насам непрекъснато се обяснява в любов на Владимир Путин и дори го удостои с най-висшата държавна награда на Монако.

Храна за размисъл за методите на вербовка на премиери и висши чиновници от западните страни дава информация за диалога между Владимир Путин и новоизбрания президент Никола Саркози през юни 2007 година.

Тогава Саркози закъсня за пресконференцията си и се извини с думите: „Моля да ме извините за закъснението, но имах продължителен диалог с господин Путин”. При това Саркози изглеждаше толкова странно, че всички решиха, че е пиян.

Какво точно се е случило описва френският журналист Никола Енен в книгата си "Руската Франция: изследване на мрежите на путиновия лобизъм" ("La France russe: enquete sur les reseaux Poutine", издадена тази година.

Ето как той описва срещата на Саркози с Путин, позовавайки се на свидетел на диалога. Саркози е още твърд в позициите си, бидейки уверен, че хора от един ранг могат да говорят откровено.

"Аз не съм Жак Ширак. Аз ще говоря за Анна Политковская, за правата на човека и убийствата в Чечня…"

Монологът на Саркози продължава няколко минути, а през цялото време Путин слуша мълчаливо. Накрая Саркози млъква и настъпва тишина. След известно време Путин пита: "Това ли е всичко, свърши ли?"

Саркози остава като гръмнат.

"Тогава аз ще ти обясня", продължава Путин.

"Твоята страна е ето такава (и прави жест показвайки малък размер), а моята – ето такава (широко разперва ръце). Или ти продължаваш да ми говориш с такъв тон и аз ще те размажа, или ти сменяш плочата и 

аз ще те направя крал на Европа

Путин използва неприлични и ругателни думи в речта си, за да усили ефекта. Саркози е шокиран и си тръгва мъртво блед".

И с това е казано, по същество, всичко.

До тази среща Саркози си позволяваше да прави изказвания, че Украйна и Грузия трябва да се подготвят за членство в НАТО, срещаше се с Буш и дори си заслужи прозвището „проамерикански президент”. Той възстанови членството на Франция във военните структури на НАТО, както обеща и по време на предизборната си кампания, но с това всичко приключи.

И сега само трябва да цитираме едно скорошно изявление на Саркози, направено след тази паметна среща: „Крим вече е руски като резултат от проведения референдум”.
..........................................................................................................................................................................
Веднага след като беше активиран да се яви отново на президентски избори Саркози замина за среща с Путин. Поискал е помощ според някои западни медии. Получи я незабавно във вид на серия кървави "ислямистки" атентати, които разклатиха Оланд и Франция. Заедно с Брюксел и ЕС.

Разлюбеният от Путин френски президент социалист  Франсоа Оланд моментално изприпка в Москва за да се моли за пощада.

И обяви че "без Русия няма решение на сирийската криза". После американците му набиха обрачите и го измъкнаха от лапите на Звяра. Не е известно още каква част от гащите ми са останали в бърлогата и кога мечока ще ги изхвърли на показ....
image
Историята с финансирането на пропутинската партия на Мари Льо Пен е известна. Тя обяви, че ако е на власт ще признае анексията на Крим от Русия за законна..

Без чистка на "хванатите" от МГБ френски политици и другите "полезни идиоти" на най-високите нива, Франция няма да бъде нищо по-различно от разкапаната република в навечерието на Втората Световна война. Путин чука на вратата и.
 




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Не си оригинален, демописе,
10.04.2018 11:32
Преди демографа великият десно-западен Коритаров обявяваше Саддам за Хитлер, а САЩ за Чехия. Но после "чехите" обесиха "хитлера", впреки, че поводът за войната - оръжие за масово поразяване - не се намери. Както се оказа лъжа и виетнамското "нападение в Тонкинския залив", дало повод за мощни бомбандировки и ХИЛЯДИ ТОНОВЕ ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА над Северен Виетнам. Списъкът е дълъг...
цитирай
2. krumbelosvet - Демо, време е
18.12.2019 08:56
Време е, Демографе, да се скриеш с пещерния си антикомунизъм и русофобия.
Ти цитираш предупреждение към принц Алберт, че може русите да му подхвърлят жени, за да го заснемат:
"Много служби се занимават с това, особено руските. Затова моят съвет е да бъдете много внимателни".
А има чудесен БЪЛГАРСКИ пример за такива разузнавателни хватки.
След 9-ти, червеният генерал Владимир Стойчев бил на посещение в САЩ. Подхвърлили му жена, той се поддал, но като се опитали да го вербуват, се прибрал в София и разказал всичко. Май Георги Димитров го попитал на шега "Ти представи ли се добре". Генералът отговорил утвърдително.
Любимите ти янки, демчо, много вероятно вербуват така и сега. А ние им пращаме едни генерали, с много по-слаб ангел от печения фронтовак Стойчев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7981382
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол