Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2016 13:38 - За една хрема по света отхвърлят кандидат за президент...У нашенско рус/ифилистиците са с предимство.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 780 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.11.2016 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На руснаците, като не им пука какъв болник ще ни набутат за президент, и на нас ли на ни пука бре хора?!

Защо никой в България не се интересува от здравословното състояние, семейния морал, данъчните декларации, имотното състояние, образованието, способностите, ценностите, зависимостите... и прочие, на кандидатите за президент и вице?..

По белия свят за една мръсна дума изречена в миналото отсвирват кандидат, защото противоречи на морала и ценностите..
За една хрема отвяват от изборите претендент с десетилетен опит в управлението, като недостатъчно здрав за да води държавата...

Тук, у българско, ги мерят с обратен аршин - колкото е по-зле физически, ментално и морално - толкова по!!!!

1. "генералът" ... кРадев - на физиономията му е изписано, че е политически шизофреник. По думите му е направо страдалец от раздвоение на личността. Назначил любовницата си на служба при себе си, прегази Конституцията и Закона  за да се метне в политиката, за да задоволи раздвоеното си его.. Хабер си няма от воинска и друг вид чест и морал, плете думите си като Столетница..бърка окупация с освобождение, референдум с анексия, агресия с милосърдие..страда от обсесия по мъртви предмети като МИГ29..геронтофилия. По Цецка Цачева няма и мозък...лъже и обича чалга.
На друго място щеше да е вече уволнен без право на пенсия и обезщетения и забравен. У нас - трупа шкембе по гуляйте в политиката, че и се пъчи с това.

2. Валери Сидеров Каракачанов - от пръв поглед е видно, че е за психиатър. Ярки дебилни белези на челото, изкривено говорене, взема патриотизма за русолюббие, бърка хората с животни, не прави разлика между България и Русия, очевидно изпитва страх от някои думи - примерно от думата "Сърбия", мания за величие - говори си с Путин в негово отсъствие..Не отличава ПатрЕотизъм от патриОтизъм, нито кисело от вкиснало мляко. Наднормено тегло и признаци за отсъствие на мозък /по Цецка Цачева/.
В бяла държава нямаше да помирише властта, а тук го бутат да става президент...!

3. Калфин - заеква, бърка руски с български, България с Русия. Европа с Евразия, дипломация с окупация, вманиачен на тема "троен шлем", страда от ортикария при споменаването на думата "санкции", амнезия за предишните си постипки и изявления...върти очите в объркването си, путри се пред камерите..хленчи по Столетницата.
В нормална държава щеше да е отдавна в музея на восъчните фигури от забравеното минало. Тук ни го ръгат като профессионал...

4. Орешарски....същото като Калфин, но в турско зелено. Политически далтонист.

5. Марешки - той пък за какъв се взема...? Взема от руснаците бензин на изплащане и ни го продава на загуба...луд!??? .Бърка аптека с офис на партия, аптекарки с пиарки...трагедия. Тая муТРущина край няма. То си е болест.
На улицата никой няма да му обърне внимание, а в България на балотаж щял да се явява..има видения човека,но и българите ли сънуват просо, та се хващат да гласуват за него...
У нас е така...

6. Татяна Дончева, Жорж Ганчев, Офицерът /от ДС/  Енчев, Митю., и нататък...болни от погрешно разбиране за политиката...но ни ги набутват, и те се бутат...България!...

А  бе хора, руснаците като нямат критерии по които да ни избират президентите, и ние ли ще я караме през просото!?
Ами така ще ни нахлупят ушанките и ще ни нагъчат в землянките им бе....!




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961573
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол