Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 22:47 - Радев си е още в БКП. Иска да дочака истинската антикомунистическа революция
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1642 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 11.11.2016 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И ще я получи, защото тя тепърва предстои. 4 милона недоволни чакат провала на задкулисието му.
Но, той иска, като истински Член на БКП, да даде ума, сърцето и живота си дори, в борбата за свещените руски интереси и за безсмъртния МИГ29.

Пазил под натовската юнашка T-shurtка партийни си билет и никога, никому не издал тайната на своето верую.

Не я издаде дори и пред свещения нему български народ когото лъже, че няма да лъже.

Пазеше ревниво тайната си от натовските си колеги, от държавата си, от колегите си..лъга дори за честта на пагона.. Защото честта умира, но Партията и в нелегалност да е - никога. А любовта към Русия, минава през членството в БКП, която умира за Русия.

Сега, за нечовекът-желязо, народът пее песни а троловете съчиняват басни.

...Британско военно аташе бил казал, че Радев бил голям професионалист и български патриот. Това е слухът, който пускат мутруските за да излъжат наивните български привърженици на евроатлантическата ориентация.
- Кога е било това? Когато Радев се е правил на натовец и е минавал тестове за да го пратят да учи и шпионира в Америка!?
Колко обигран патриот само.
Минал детектора на лъжата и заблудил хамериканците, че е демократ български а не руски патриот. Не се изпотил дори произнасяйки тези лъжи. Истински патрЕот, Член на БКП. Железен измамник от желязната школа на ГРУ. Сега вече не му се налага да се поти.

Радев не бил издигнат от БСП. Напротив.
Ето - . "Когато Нинова го заплашила, че ако измени на Партията, го чака партийната мъст, той и скръцнал със зъби и отишъл при Стефан Данаилов и му рекъл: "Аз съм почтен мъж, горд български пилот и бая патриот. Не може една жена, която е сменила членската карта от БКП с такава на БСП, да ме плаши...мен, който пази до сърцето си партийния билет на БКП... Другарю Данаилов, не искам БСП да ме издига. Издигнете ме вие, независимият инициативен комитет за подбор на кандидат президент на БСП. Аз искам да си остана верен до гроб член на БКП, макар и да не членувам в политически партии и нямам политически ангажименти."

И бай Стефан, удивен от гордия и политически независим военен пилот атлантик, на товец..и прочие соросоид, го издигнал от свое име и за своя сметка за обществено разпознаваемия, независим кандидат президент.

А БСП решили да го подкрепят ей така...за идеята, сините му очи и благото на българския народ, което благо преминава естествено през облажаването за благо России.

Ето такива са партенките, които пускат за пред глупаците комунистическите агитатори измамници...и измамникът Радев.

А Радев? Той ще мимикрира на политическата сцена докато другарите се накрадат и народът ги подгони с тоягите. Тогава Радев ще застане пред измамените народни  маси, ще разкъса червената си юнашка T-shurtка и с членската книжка на БКП залепено на сърцето ще стои пред бронебойните патрони с вярата, че руския флаг всеки момент ще се забие до МОЧА и Путин ще пристигне с гръм...и ще се отърве...защото за слугинажа пред Русия бронебойни патрони още  няма открити.. Няма открити, е няма и няма...

Така си мислил и адашът му, български генерал на руска служба Радко Димитриев..Но болшевиките не признали руския му паспорт и го утрепали.

Дали зелените човечета, които той мечтае да докара в България, ще признаят партийния му билет, предстои да видим...

Но когато, създадените от самото задкулисие 3.5 милиона български "чалга - революционери", габнат тоягите на възмездието, едва ли ще проверяват паспортите и партийните книжки на продажните си управници.

Радев иска контраевропейска и контра-нато революция. Може и да я получи, но революциите изяждат чедата си,  без разлика на партийното им членство.



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. getmans1 - Не знам до колко е вярна приказката ...
10.11.2016 23:39
Не знам до колко е вярна приказката че в раницата всеки редник носи маршалски жезъл но тоз юначен български генерал тази доказа,че в главата си носи ... фатмашки мозък!
цитирай
2. vencivaleri1951 - Много голяма тайна
11.11.2016 00:57
Във втори, трети курс всеки очевидно завършващ курсант ставаше член на БКП-той е бил и отличник на випуска. Нямаше офицер преди 10ти да не е бил партиен член.
цитирай
3. vencivaleri1951 - И с този "фатмашки мозък"
11.11.2016 00:59
getmans1 написа:
Не знам до колко е вярна приказката че в раницата всеки редник носи маршалски жезъл но тоз юначен български генерал тази доказа,че в главата си носи ... фатмашки мозък!


бъди уверен, че ше хакне свинетер....пардон сървъра на землячката ти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960262
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол