Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 15:28 - С рубли или с евра кРадев ще увеличава доходите на българите?
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1183 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Радев е отдавна внедрен като руска къртица в българската армия, за да бъде активиран в необходим на Русия момент.

Подобно на десетки и стотици подобни нему, които "спят", в готовност да се предложат на Кремъл за цената на бащинско потупване по задника от най-горе и за шепа сребърници.

Това лице не е никакъв натовец или американски възпитаник. Такива бяха и генералите Михов и Колев, за които бяеше уредена старателна легендировка, чрез изпращането им в западни учебни центрове.

През всичкото време на "спането" им, те са се престрували на демократи, на атлантици, на проамериканци, на проевропейци и на пронатовци, мимикрирайки и сменяйки козината си, за да заблудят съюзниците ни и държавата за кого в същност се готвят да работят.

Това лице не е и никакъв български патриот, защото не случайно първото му събуждане за активен саботаж беше направено от групата "Калфин президент", за която "любовта към България се измерва с любовта към Русия"...

Това лице е без морал, не само защото е прикривал агентството си в полза на чужда държава, но и защото няма такъв като човек , съпруг и баща.

Това лице е лъжец, който зад публичната си "загриженост" за националните интереси на България, саботираше изправянето на българската авиация на крака само и само да прокара интересите на господарите си от Русия.
"Битката" му за прословутите МИГ29 е в същност битка за руския и нтерес и неговите лични комисионни от сделката с руснаците.

Товва лице е безогледен манипулатор, който не се свени да изопачава историческите факти, като спекулациите му за Ньойския мирен договор, само и само да подведе българите след продажната си кауза към още по-голяма мизерия и несправедливост.

- Какво освен рубли за себе си и за останалите изменници на Отечеството, ще докара кРадев  от Русия за българите?

Квас, водка, военни тенекии, които да плащаме до гроб?
Бездънни ями подобни на Белене, КТБ, БТК, Булгартабак в които да потъват пансии и заплати на поколения?
Пиявици като руската Лукойл и хилядите фирми на КГБ в България, които са "на загуба" от минаването им в руски ръце, които не са внесли един лев данъци в българскта хазна, а изнасят доходите на българите в Русия, чрез свръхвисоки цени на горива, енергия, лекарства..?

- Нима не знае, че незнайно колко над 20% от българската икономика е притежание на руски фирми. Не знае ли какви мизерни заплати плащат руските фирми на работниците си, и какви американските?..

- Нима това лице не знае, че 40% от европейските пари заминават директно за Русия откраднати и изпрани от създадените и коткани от русофилството в България руски фирми с български имена, които печелят търговете за европроекти?
Не е ли това безсрамна кражба на доходите и проидобивките на българите...?

Не знае ли кРадев това?
Знае, но подобно на останалите си съпартийници и ратаи на Кремъл, той усърдно се готви да храни майната си Русия с оскъдните залъци на българите. За да е удобно парцаливо плашило за оглупялите руснаци и подобните им българи.

- Нима това лице не знае, че 30% от държавните инвестиции заминават по същите крадливи схеми за Русия, която се прави на  "велика" финасирайки диващините си по света и изкупувайки политици с парите на болните оскотяли българи...?

- Какво ще донесе кРадев от Русия срещу спирането на помощните фондове на ЕС? Двестата милиона рубли за "съвместни инвестиции", които рубли са за купуването на продажници като него и останалите руски патриоти - българи.

С рубли или евра ще се увеличават доходите на българите под руско?

- С какво ще замести геополитическата сигурност и цена на България това лице, когато напуснем НАТО и ЕС, водени от него по хлъзгавите пътеки към калта на степите и замръзналите пустини на Сибир?

С руските въздушно-космически сили ли ще спре кРадев бягството на българите от оскубаната от руснаците му България?.....

Радев е мутруска марионетка без ум и съвест. Като всички слепи комунисти и русофили. Ще дойде ден да погледне мерзостта на делата си в очите. И този ден ще е черен за него.

Дано не е черен и за българите.



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Светът опростява, простите хора искат прост президент,
10.11.2016 16:01
дори това да де отнася за най-великата държава на света. Не е логично, но е така. Цялата стратегия срещу него бе изградена да бъде изобличен като примат, но ефект нямаше. Причината - приматите си искат примат. Само че този примат може да причини на Европа големи страхотии като подбуди Путин да заграби още територии, а Европа да плаща на Америка за да я пази от Путин.
При нас колкото и да се разяснява, че Радев е агент на чужда държава, това не дава ефект, дори се получава обратното. А последствията за страната могат да започнат на следващия ден след спечелването на изборите от него, в което не се съмнявам. ВМОРО, ДПС, Атака, АБВ, БСП - те вече имат опит при изготвянето на отечествен фронт и на формиране на правителства и парламенти по формулата "Кой?". Дано да не съм лош пророк. Мисля обаче, че с напедването на процеса на приматизиране на хората, процес, който ако в Америка се развива на база на начина на им на живот, а при нас облигатно, нищо добро не ни очаква. Всеки народ заслужава ръководителите си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980542
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол