Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2016 10:29 - Чалга революцията ще изяде децата си
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.11.2016 03:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Първо те игнорират, после ти се присмиват, после се борят срещу теб и после ти побеждаваш!" /Махатма Ганди/

Всяка революция изяжда децата си - българската "шоу" революция ще изяде Слави Трифонов, а покрай него и ще оглозга и създателите му.

Ироничният тон не съдържа подигравка, а извод за безмилостните закони за управление на рояците.

Четирите милиона гневни недоволни са огромен жилещ рояк - смесица от обидени, пренебрегнати, измамени, неуспешни и отчаяни българи от всички прислойки. Те неочаквано скочиха гневно срещу системата за да накажат всички досадници, които им пречат да следват естествените закони на своя живот... Някои смятат, че са наказали и себе си...

Но, наказват ли себе си рояците пчели или мравки или лястовици, или риби когато внезапно поемат в друга посока, за да избягат от хищника или да имитират тялото на по-голям звяр, или за да изоставят слабите и неповрътливите преди дългия път към новото местообитание...?

Поведени с умисъл към един "шоу" референдум, роякът от 4 000 000 гневни българи се превърнаха в чудовище за управляващата ги политическа класа за да и покажат, че пътя по който ги водят не е този който милионите искат и добре знаят, че води към гибел. Те кривнаха внезапно, оформиха контурите на политически хищник, пред чиято зейнала паст, изумени се озоваха лъжеводачите и лъжеполитиците им.

След ужасяващата маневра, рокът се върна към обичайната си форма и продължи по известния само нему криволичещ път към неизвестното. Подобно на изоставените слаби или неудобни на масата еденици, доскорошните водачи на българския електорален рояк, отчаяни и объркани, пърхат с криле за да настигнат облака и да се включат отново в него, да получат нов шанс и се опитат да го поведат отново.

Но по закона за рояците, натежалите от лакомия търтеи, със закърнелите от лентяйство криле и загубили доверието, изпадат от общото и загиват самотни в студа, глада или зъбите на обикалящите около  рояка хищници.

А роякът продължава странните си трансформации и салтоморталета следвайки неведомите сигнали на колективната си интуиция и само от волята му зависи, дали при следващият си остър завой ще даде шанс на грешницците и заблудените отново да станат част от него...

Но осъдените да загинат ще бъдат изядени...Слави Трифоноофф - също. Ако вече не е изяден.






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7994908
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол