Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2016 12:31 - За мащехите и пастроците на българския народ
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1041 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За да изпита коя е истинската майка, на оспорвано от две жени дете, приписват на Соломон предложението да разреже детето на две и така двете претендиращи да са майката да са доволни.

Поучителна приказка. За жалост, в практиката на Соломон няма подобен случай между спорещи за бащинство мъже. Но бихме предположили, че резултатът от съдебно медицинския експеримент би бил подобен на този с майките.

Разбира се, притчата се отнася за времената и нравите в древността.
От тогава до днес нравите са се променили и саможертвата на истинския родител може да се види само в индийски или турски сериал.

Ако приложим съдебния опит на Соломон към упражняването на родителски права над българския народ днес ще се озовем в доста неловка ситуация. Защото претендиращи да са майки и бащи на българите са почти всички, които се докопат до микрофоните в съдебната зала. И са всички които докопат властта.

Соломон щеше да да падне по гръб опитвайки се да установи истински загриженият за съдбата на тоя народ. Как ли би провокирал майчиния инстинкт за саможертва и бащиния порив за битка за поколението, и на колко ли парчета щеше да му се наложи да разреже жална България, ако трябва да предлага разрязването и.

Една от претендиращите да е.. "майката" на България БСП, вече се е докопвала до "соломоновско" решение на казуса и успя да я раздели на две - след героичния отказ на БКП от майчинство, Русия отсече Македония и я даде на мащехата Сърбия, а след "бащинската" саможертва на сталиниста Георги Димитров, Сърбия я прекръсти. Когато пък Македония остана на улицата мащехата БСП отказа да я припознае. После гледахме как партията "майка" е готова да отреже и хариже на балканските кучета Мизия и Тракия. Заслепени от любов към Русия комунистите раздават на части родината си.

Сега Соломон би се изправил пред още по-изумителния казус: - претендиращият да е "баща на българската нация", комунистическият президент/избран/ Радев се отрича от цяла България и се натиска да я хариже, на претендиращата да и е майка Русия. И то при условие, че Македония започва да припознава България за своя майка...комуно-русофилски "гордиев възел". - Претендиращият и той да е баща на българския народ Слави Трифонов се изправя срещу Радев на скамейката с претенцията да е създател на претендиращият за бащинство Радев, а Радев пък се е родил преди да се родил Трифонов???...муТРуска каша.

А коя е истинската майка на България? Кой е истинския баща на България? Те някога ще се появят ли на делото пред Соломон? Ще заявят ли права и грижа за Отечеството..или България ще си остане сираче размятано между мащехи  и пастроци.

Добре че Соломон го няма да им предложи. Тия български мащехи и пастроци да са я нарязали веднага на парчета. Майкоядци...




Гласувай:
3



1. shtaparov - Такива са онези "хора"- на който му ...
26.12.2016 14:48
Такива са онези "хора"- на който му харесва да бъде разпродаван без да го питат изобщо,нека гласува за тях или да им става съучастник!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7996662
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10336
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол