Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2017 18:37 - Първият управленски провал на Радев - имитацията на решение на демографската криза
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 956 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 24.01.2017 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

​Предупредих Радев, че няма да му бъде позволено да стори 7 добри неща за българите и България. Демографското възраждане е едно от тях.

Измъкването от демографската дупка, в която пропада българския етнос, няма да бъде постигнато с мерките, които партията, която го командори БСП, предлага в предизборната си програма. - 50 лв на всяко дете, на всеки "работещ".

Неграмотните раждащи неграмотни също са или веднага ще станат "работещи". И пак нищо....

Демографска криза не се преодолява с "комплексни мерки", с "повишаване на стандарта на живот", "с помощта на цялото общество", с "дайте да дадем"...и прочие лозунги, лишени от съдържание.

Трите точки, които водят директно до пресичане на негативните тенденции и към повишаване на раждаемостта, които са известни на президент Радев:

1. С еднократен акт на МС /защо не и с указ на президента/ да се предостави българско гражданство на всички "външни" българи, което да се реализира по правилата на издаване на лични карти за българските граждани и със същите разходи, дори и безплатно. Без купища бумаги, без пряк досег с корумпирана бюрокрация. Под надзора на вицепрезидента и персонална отговорност на министъра на вътрешните работи..

Резултат: - поне половин милион нови българи, от които поне 100 000 ще се заселят без държавни разходи в България.

2. Предприемане на решителна кампания за асистирана раждаемост/т.н. инвитро/, осигурена финансово без уговорки. В страната има над 200 00 двойки които желаят и се нуждаят от подкрепа за "инвитро" операции. За 5 години с по 50 милиона годишно и строг контрол срещу умишлени "неуспешни" операции, България ще има 200 000 деца. По 50 000 всяка година-толкова са новородените за една година сега. - под надзора на президента и персонална отговорност на министъра на здравеопазването..

3. Коренна промяна на принципите за стимулиране на раждаемостта. Вместо  "на калпак", само за "работещите", само за "нашия електорат"..., които не са дали и няма да дадат резултат освен ако за резултат се брои лавинообразното увеличаване на родените неграмотни и безработни, и осъдени да тежат на държавния бюджет бъдещи безработни и престъпници, които са резултат от сегашните ялови принципи на стимулиране. Политиката на всички досегашни правителства е дълбоко погрешна и страхлива. Разбирането, че трябва да се подкрепят с предимство финасово затруднените е отровно! Напротив, трябва да се стимулира средната класа да ражда повече деца. Тя създава богартите хора, а не бедняци.

Преминаване към стимулиране на ОБРАЗОВАНИТЕ семейства. Не на работещите, както комунистите се мъчат да извъртят нещата. "Работещи" са и стотиците хиляди неграмотни роми. Образованите раждат и отглеждат образовани, които няма да тежат на обществото, а ще плащат данъци...!!! От това може да се очаква поразителен мултипликационен ефект - превръщане на нацията в една от най-образованите нации в света, а България - в Сингапур! Само за едно поколение. Под надзора на президеента и персоналната отговорност на министъра на образованието.

Или създаване на министерство на демографията, което да се занимава с всяка бременна жена, с всяко дете!!! И да се отчита всеки месец пред парламента и президента. Всеки ден, ако трябва а то трябва!!!...
 

Всичко друго е лъжа, замазване на очите, самозалъгване, пропаганда за приспиване на обществото...които са по-лоши от никакви действия.

Няма по-важна задача пред българското общество от битката за ДЕЦА!!! Всичко друго е фалшива политико-мафиотска суета.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962119
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол