Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2017 14:54 - Денят на Радев и БСП се познава по сутринта Сбогом демографско възраждане.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1538 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2017 05:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Служебното правителство - нищо особено. Министър председател, министри...позната структура, познати лица. Плюс двама лични приятели - министърът на вътрешните работи и на отбраната. Всички са от покритото гърне с вкиснало мляко на БСП и там ония, които дърпат конците им от задкулисите и Москва...Добре.

Но ако Радев има амбицията да е спасител на нацията, още в речите си и състава на служебното правителство би могъл да покаже, че ще стори нещо значимо.

Все още има време да го направи.

Поне в програмната декларация при представянето на служебното правителство той би могъл да заяви намерението да следва българския национален интерес с поне едно намерение, формализирано черно на бяло и подплатено със структурна и функционална новина.

Например, да назначи министър по демографските въпроси.

Защото няма по-належащ за решаване проблем за българската национална сигурност, вътрешна и външна, социална и образователна, здравна и спортна политики от демографското спасение на българския етнос.

Каквото и да говорят политиците, каквито и класации на националната проблематика да се цитират, каквито и "научно", "финансово", "политически", " идеологически", "религиозно" и юридически обосновани да са приоритетите пред държавата ни, демографската смърт на българския етнос е единствената реална заплаха за съществуването на българския народ и на българската държава, като български.

С ЕС или без ЕС, с НАТО или без НАТО, с руснаците или с американците, с или срещу Турция..България ще оцелее като държава или територия населена с българи само ако водачите и съумеят да създадат устойчива среда за възпроизводство и добруване на държавно-творческият етнос - етническите българи.

Всичко друго, което се повтаря и завтаря в публичното пространство е смъртоносна политико-мафиотска заблуда или нарцистична суета. 

Няма друго държавническо и патриотично усилие, което водачите на българския народ днес да са длъжни да направят, независимо от политическите, икономическите и културните си различия.

Защото, ако още една-две политически смени на самовлюбени "български патриоти" политици оставят демографската криза "за по-добри" икономически или политически времена, за българите и държавата ни, ще се говори в минало свършено време.

Генерал Радев, би трябвало, добре да разбира това. Съдбата му предоставя, може би, последен шанс, да предопредели историята на българите и България.

Дали ще има българи и територия, които да носят това име, зависи до голяма степен от новият президент. Неговият мандат може да е последния избиран от етнически българи.

Ако Радев осъзнае каква е историчската му отговорност пред собственият му народ, той би трябвало да покаже това не само на думи, но и с категорични административни действия. И моментът е точно сега.

Утре политическата мелница ще се завърти отново в безсмислени и безплодни пируети около ляво-дясно, евра-рубли, истина-пропаганда, мои-твои, наши-ваши..и ще се изпари и последния шанс, наистина да стори нещо, от което Отечеството се нуждае остро в момента, без отлагане и без прехвърляне на отговорността на други и за друго време.

Министър на демографията или министър по раждаемостта, или вицепремиер по борба с демографската катастрофа...нещо такова, плюс нестандартно мислещ съветник по демографската криза, плюс съответни текстове в задачите на служебното правителство, плюс съответни правни и финансови трикова, които да зададат, по неотклоним начин главната задача на това/служебното/ и следващите правителства, каквито и да са те по цвят и ориентация.

Ще му повторя трите задачи за незабавно изпълнение, за пресичане на демографската криза и демографски възход на българския етнос:
1. Веднага, със добре защитен от атаки, но и категоричен държавен акт, да се даде българско гражданство на "външните" българи. И то по опростена до минимум процедура, изключваща бюрократични, финансови и корупционни спънки пред желаещите. Това ще има за резултат моментално количествено нарастване на българското население като цяло и няколко десетки или дори стотици хиляди нови заселници с българско самосъзнание. Освен множеството вътрешно и външно политически ползи.

2. Незабавно стартиране и заковаване, като задължителна за всички следващи управници, на програма за ускорена "асистирана раждаемост/инвитро/ за да може, в рамките на петгодишния мандат на Радев, всичките тези сега над 200 000 български двойки в детеродна възраст и желаещи да се сдобият с деца чрез инвитро процедури, да получат нужната финансова и медицинска подкрепа, без корупцята и кражбите в момента. Колкото и да струва това на бюджета, резултатът - по 50  000 деца допълнително всяка година, СИ СТРУВА!!! Няколко десетки блока за саниране ще почакат.

3. Незабавно преминаване към стимулиране на раждаемостта според образованието на РОДИТЕЛИТЕ! Образованите, раждат и отглеждат образовани.
Образованите не стоят безработни. Образованите не създават престъпници и лентяи. Образованите плащат данъци, необразованите изсмукват данъци и помощи. Образованите са гаранция за бъдещето на нацията и държавата, а необразованите са кошмарът пред България.

Пожелавам на Радев да остане в историята като Спасителят на българите.

За да бъде запомнен с благодарност от поколенията той трябва да загърби политическата и лична суета и да се заеме с демографското спасение и възход на българския етнос.

Това трябва да стори сега.

Утре нито ще може, нито ще му бъде позволено.
Защото "Всямо тържество на българите е смърт за Русия"/ Княз Аксаков/






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Забравяш най- важното:
25.01.2017 15:43
трябва да се стимулира ебането! Виаграта да стане безплатна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962567
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол