Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2017 16:12 - Метаморфозите на руслямисткия терор. Поканете Путин или...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 740 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.02.2017 16:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Небятна е Руслямия. Неизчерпаеми са недрата и. Неизброими са творците които е родила и добрините с които дарила на света.. Безбройни са проявите на руслямският гении. Необхватен е спектърът на проявленията на руслямското човеколюбие. Непостижими са висотите на руслямското милосърдие. Недостижими са дълбините на рулямистката душевност. 

Няма област на човешкото познание в която руслямът да не е поставил незаличимият си белег.
Както се започне от разработването не необработваемите целини, дупченето на земните дълбини, поренето на световните океани, цепенето на въздушните простори и космическите висини...и се премине през ябълки и круши, москвичи и запоро жци, мигове и битове, култура и религия, храни и напитки, дрехи и каски, пушкала и паласки...та чак до кибернетичното и виртуално ваене и русоидеологическо баене...всички елементи на човешкият бит, наука, култура, религия, политика, психика, здаве, образование, история, спорт..всичко човешко и нечовешко на този свят носи белезите на бруталната руслямска намеса.

Къде малки и незабележими, къде груби и неизтриваеми, къде деликатни и болезнени, къде жестоки и кървави, къде брутални и мърляви.
Руслямия поставя грозния си печат си на всичко добро и се бърка с мръсни пръсти във всяко световно и локално зло.

Руслямизмът е глобален огледален образ на въздигането и възвисяването на заобикалящият  от далече Руслямия свят.

Руслямизмът е черното на бялото, мръсното на чистото, гнусното на вкусното, долното на горното, кривото на правото, злото на доброто, омразата на любовта, жестокото на милосърдното, просташкото на благородното, лъжата на истината, робството на свободата, войната на мира, смъртта на живота...

Руслямизмът усърдно допринася за световния упадък, за общочовешката деградация, за общественото израждане, за личностното пропадане.

Приносът на руслямизмът е неоценим във всяка тръпка на човешката цивилизация с предоставянето на негативния образ на тоталното падение.

Тероризмът е примерът за. евероятната руслямска изобретателност и неограничена извратеност на изметнатото руслямистко въображение.

Бомбен тероризъм, куршумен тероризъм, отровен тероризъм, кибернетичен тероризъм, радиационен тероризъм, ядрен тероризъм, енергиен тероризъм, демографски тероризъм, икономически тероризъм, петролен тероризъм, информационен тероризъм, идеологически тероризъм, религиозен тероризъм, етнически тероризъм, културен тероризъм, политически тероризъм, сексуален тероризъм...няма област на насилието в която Руслямия да няма своя огромен иновационен принос.

Ето сега сме свидетели на нова форма на руслямския терор - Путин заплаши че ще посети България! Ужас! И то на 3-ти Март...с което изправи на нокти българите и половин Европа.

Другата половина от Европа беше изправена на никти при посещението на Путин в Унгария.

Преди и след всяка визита на Руслямския главатар се случват случки, пред и след които терорът на Руслямия добива новаторски черти.

В случая става дума за нов вид руслямистки държавен терор - заплаха с посещение на най- високо ниво.

При българите..?
Те милите и това ли ще изпитат - Главатарят на Руслямия да ги посети на връх националния им празник...

Какво означава заплахата на Туземния посланик Макаров, че е желателно Султана на правослямистите да бъде поканен да посети България...!? 

Да не би да е намек кого подкрепя Руслямия в предстоящите парламентарни избори...за да си правим сметката кого да изберем. А ако не изберем когото трябва какво ще ни се случи.

Може пък да е знак, че хибридно- терористичната операция срещу България да е завършила, без ние да знаем, и на 3-ти Март православния султан да обяви резултатите - включването на България в руслямската общност...

А може пък да е руслямски блъф за да се поразклати клатещата се българска държавност и руслямистите да надзърнат в кухнята на българските нагласи, за да ни ударят с някоя от мутруските неотерористични нововъведения от типа - " БСП идва на власт", "Евроатлантически президент поема кормилото" или  "Контра-еврогейска чистка"да ни довършат като държава.

След всяко посещение на Главатарят заговарят бомби, преврати, рушат се градове, разсипват се държави, хукват презглава цели народи..

Нещо такова и за нас ще е.

Иначе нямаше да ни сложат Макаров на челото с предупреждението "Поканете Путин на 3-ти март или..."









Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7989536
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10335
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол