Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 22:15 - Потомците на комунистическите касапи се надигат за ново клане
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2221 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 22.02.2017 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                       Тъма Томов...безсрамен мерзавец
              Погледнете произхода на всичките кандидат-депутати на БСП/ БКП.
Всички до един са закалявани в примера на "революционните" убийства и русолюбивият "патриотизъм" на предците си.

До един....!

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/95506-hristo-hristov-toma-tomov-e-gledal-v-belene-kak-s-krav-se-kalyava-stomanata.html

В основите на "възхода" на всеки бивш и днешен комунистически функционер и днешен национал-"социалистически", православно-фашистки, руслямистки "български" политик, "държавник" или новобогаташ лежат костите на умъртвени от предците му българи - само заради това, че са били образовани и успешни. Дори само, че са били различни. Дори само защото са били милосърдни и любящи. Дори само защото са се наричали европеци, демократи, религиозни, и дори само заради това, че са се осмелявали да се нарекат българи...

                                         Крушите не падат далеч от дънерите.

Децата не отговарят за делата на бащите си, но само когато делата им са различни от делата на предците им.

Иначе
" Синовете плащат за греховете на бащите си"

Когато греховете на бащите им са напростими синовете им трябва да наведат смирено глави...А не да се пъчат със зверствата на предците си.
Като Тъма Томов.

И не да се репчат с измяната на родината си, като коминтерновският слуга Каракучканов.
И не да се фукат с руското си гражданство, руските медали и рублите- сребърници, като Свиневъда, Свидеров, Цирея и Мутриарха..
И не да се родеят с Тошовци, Станишевци, Спасовци...като Нинова, Вицката и пРезидента..

Махнете им маските. Вижте им биографийките. Презрете ги. Отблъснете ги.

Иначе, неразкаялите се потомци ще повторят низостите на родителите си.

Днес те нагло заявяват готовността си отново да вземат властта, и отново с руска помощ, и да потопят отново Отечеството в страх и скръб.

Тома Тъмов не се свени от делата на баща си. Това значи, че е готов да ги повтори.

Другите "революционни" отрочета - също. Не са познали.




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Смешна и жалка история-
22.02.2017 05:55
и Тома Томов, и Стафан Данаилов са дъртаци, които на пръст миришат. Ама тръгнали да оправят България. Нали, ако ги изберем, ще псовисат някой ден в пленарната зала...
цитирай
2. 1997 - Томов е умен и с достойно поведение
22.02.2017 08:14
"Потомците на комунистическите касапи се надигат за ново клане"
Томов никога не е дал повод да се говори лошо против него. Само кандидатирането му ЗА БСП накара вечните поплювковци да сънуват кошмари. Ако се беше кандидатирал за ДОСТ като Михайлов щеше да е медена близалка.
Нищо, появата му извади най- гадното и нетърпимо в душите на антикомунистите. Е, видяхме ги как скачат и лаят, как заприличват на безумни. Майната им, кокто би казала една щатска чиновничка
цитирай
3. demograph - 1997-ми...не пиши глупости. Аз следя всяка негова изява. Той е коляч на души..
22.02.2017 14:02
1997 написа:
"Потомците на комунистическите касапи се надигат за ново клане"
Томов никога не е дал повод да се говори лошо против него. Само кандидатирането му ЗА БСП накара вечните поплювковци да сънуват кошмари. Ако се беше кандидатирал за ДОСТ като Михайлов щеше да е медена близалка.
Нищо, появата му извади най- гадното и нетърпимо в душите на антикомунистите. Е, видяхме ги как скачат и лаят, как заприличват на безумни. Майната им, кокто би казала една щатска чиновничка

цитирай
4. demograph - Също като Нинова, Бойчев, Симов, Райчев, Колев..
22.02.2017 14:04
Трифун, кРадев, Йотова...и ушанките им.
цитирай
5. demograph - Лицемери!
22.02.2017 16:49
А защо по Иво Инджев квичите като скотове!?
Защо?! Тома Томов бил умерен и благ, кротичък и удобен...защото влезе в листите на касапите, сега е сладур.
Но Иво Инджев говори неудобни вам истини, без да се пъха в политиката, и пак ви по неудобен. Макар, че баща му не е хвърлял човеци в копаните на свинете.
цитирай
6. krumbelosvet - Г-н "демограф",
14.09.2017 08:32
Комунистите НИКОГА, поне в България АБСОЛЮТНО никога, НЕ СА БИЛИ КАСАПИ. Вие не зноете ли кой кла Стамболийски като свиня? Кой ряза партизански глави? Кой разстреля децата в Яктребино? Кой потопи в Дунава шлепове с арестанти? Щой пали къщи на партизани и ятаци? Кой плащаше по 50 000 лв за главата на нелегален антифашист? Комунистите нямат НИТО ЕДНО от тия "десни" зверства, вдъхновени от писачи като вас.
Сега в хронологичен разрез:
ПЪРВИТЕ политически побоища и убийктва след Освобождението, са дело на СТАМБОЛОВ, пред когото всички десни ДО ДНЕС се прекланят. С което доказват или невежество, или садизъм. Следващата вълна от терор е превратът на 9-ти юни, пак десен. Чак тогава левите се надигат на въстание. Удавено в кръв за броени дни. След това започват безброй убийства от съюза на офицерите, скрити от пресата като "безотговорни елементи". ОТГОВОР НА ТЕЗИ УБИЙСТВА е атентатът в черквата "Света Неделя". За него издателят на в. "Анти", бог да го прости, писа, че пропорционялно на населението е най-кървав на света и превъзхожда даже Кулите Близнаци. Но тия жертви СЪВЪРШЕНО БЕЗСПОРНО СА НЕСРАВНИМО ПО-МАЛКО от жертвите на терора между 9-ти юни и атентата. СЛед това новата вълна на десен терор, покосил и Гео Миле, и Христо Ясенов, и Никола Вапцаров, трае 19 години, до 9-ти септември. Спори се чии жертви сумарно са повече. Но е БЕЗСПОРНО, че десният терор ВИНАГИ е ПРЕДХОЖДАЛ левия, и фактически ГО Е ПРЕДИЗВИКВАЛ с НЕЧУВАНИ ЗВЕРСТВА.
И понеже всичко това вие НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕТЕ, значи лъжете УМИШЛЕНО и подстрекавате за пореден десен терор. "Превантивно". ВИЕ ПОДСТРЕКАВАТЕ НОВИ КАСАПИ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963348
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол