Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 23:00 - Към сияйните висини на скотщината
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1275 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2017 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В момента в българското медийно пространство се въртят всевъзможни предизборни, че и следизборни идиотщини, простотии, тлъсти лъжи, безсрамни манипулации, дивашки патриотАрщини, безмозъчни фантасмагории, тънки шпионски провокации и животински изцепки на всевъзможни купени, подкупени, продали се, продадени предадени, волни и неволни измамници и измамени реални и измислени, вербувани или откачили политици, журналисти, експерти, специалисти, учени, писатели и писачи, драскачи и лаячи.

След гьолове, путоци, костнбродки, ктб, сидеровки, каракачански патрЕоти, бежанци, динковци, бурки, харманли, елинпелинки, беленки и...
След шоутата, шоумените, кРадко, Кори, Йотка, цацирейя, бареков, логорейния, божо, тролове и и русиотщините на малки и големи скотове и скотщините им, обръгнах на простотии и диващини.
Реших, че всички възможни върхове на простащината, идиотщината, измамата, наглостта и зверщината в говоренето, действията и медиите са постигнати и нищо пи-отвратително не може да бъде съчинено.
И се успокоих. Постигнах мир със себе си и околното. Кротнах се защото всички новопоявяващи се в публичното прострнство простотии са само копия на вече приложен манипулативен трик. Рекох си стигнахме дъното на мерзостта и от тук натам по-гадна манипулация не може да ни бъде приложена.

Подценил съм животинската креативност на муТРуското задкулисие. 

Днес в техните медии се тиражира гнусна, политически мотивирана гавра с истината. Този път муТруските протегнаха мръсните си ръце към едно от най-човешите чувства - благородната саможертва в името на ближния...
И за жалост хората до толкова са опростачени и объркани, че почти не я усещат.

Наклеветиха нещастният болен Ахмед
//!!!забележете името-Ахмед-мюсюлманин, вероятно турчин, като Ердоган, като Местан...разбирате ли!?//, че е излъгал, че е отстъпил органа, който би трябвало да спаси неговия живот, на младо момче.
Първо го набедиха, че е отстъпил органа на момчето и го издигнаха на морален пиедестал.
А после го стъпкаха на земята, че не се е самопожертвал в името на друг човек. 
А истина в разиграната двойна, животинска манипулация няма дори и грам.
Употребиха жив човек, борещ се за живота си, за да оплюят политическите си опоненти - ДОСТ и ДПС, и да отвратят човеците от политиката.

Употребиха свещенното добро за да тържествува злото им.

Това не е по-лошо, това е ново, по-високо ниво на безчовечността.
Тази долна манипулация е връх по пътя към сияйните низости на тоталната измама в името на властта. 

Изненадаха ме скотовете.





Гласувай:
2


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Ужас! Гонят чуждите търговски вериги!
18.03.2017 06:33
Българските търговски вериги изчезват под натиска на чуждестранните, предупреждават експертите на БСП. За потребителите конкуренцията доведе до по-хубави магазини, по-ниски цени. На практика обаче пострадаха българските производители, смятат експертите. Да, потребителите се радват на ниски цени, но родните доставчици изнемогват.

Работата е там, че търговията на дребно е в такъв подем, че големите търговски вериги имат по-силна позиция в сравнение с доставчиците.

Експертите на БСП уж били изчислили, че когато българските доставчици работят с големите търговски вериги, достигат много високи разходи за реализация - между 30% и 50% от стойността на продажбите за някои продукти.
Това означава, че българските доставчици работят без печалба или дори започват да продават на загуба по така сключените неизгодни договори.

Социалистите били изчислили също така, че ако делът на този тип търговия нарасне с 30%, след няколко години 80% от българската търговия ще минава през веригите и тогава за българските производители ще бъде невъзможно да зареждат магазините. Негативните последици от това ще са липса на средства за иновации, загуба на достъп до продуктите на малките производители и изчезване на традиционни национални продукти.

Точно тази „несправедливост“ иска още отсега да отстрани БСП и то завинаги. Решението на проблема е едно и то е много просто: вън чуждите търговски вериги от България! Това ще е една от задачите, с която социалистите ще се захванат веднага, щом дойдат на власт!

Цените, разбира се, доста ще се повишат, но ние ще знаем, че консумираме наша, родна продукция. И ще се гордеем с това!

цитирай
2. demograph - Гордостта и особено патрЕотичната
18.03.2017 07:57
Е много хранителна...за тия на патрЕотичната политико-мафиотска хранителна верига.
За оффцете ще останат калориите в чашата студена вода след изборите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7982719
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол