Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2017 01:03 - Темата Турция и фалшивите бежанци гонят глупаците към Евразия като кучета стадото
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1381 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.03.2017 08:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Турция ни напада! Турция ни се бърка! Турция идва! Османските орди са на границата! Турски агенти крадат избори! Турски шпиони снимат суперсекратното българско оръжие! Башибозукът бие тъпаните за юрюш! Ердоган готви преврат в България! Есеки миг и ще падне заветния хълм! Да дойде Радецки! Българската армия да заварди границата с Турция!
Ердоган иде!
Батюшка Путин пращай танковете да ни освободят от предстоящото турско робство...

И овцете се втурват от кьоше в кьоше след всеки удар на отоманските тъпани на бългаРуските тъпани патрЕоти и впатрЕотизирали се партизани.

Утре, като им отворят портичката за кланицата, изглупялите от патрЕотичен страх пред вековния враг овцебългари, ще си строшат копитата да гласуват за вълците в руска кожа.

И като се ошеперкат след Големия страх от  Турция, овцете ще видят вълците под руските кожи, но няма да им е ни до блеене, ни до реване.
Защото турския аскер ще си търчи, както и днес по нажежените пущинаци на Сирия и Ирак, без и хабер да си има, че храбрата българска армия и патрЕотичните отряди на русофилите го чакат насрани от патрЕотичен страх в странджанските окопи за да му дадат "Бой последен"...

Ердоган ще си премести оная работа у левия крачол след 16 април, когато ще чете поздравителните адреси по повод въздигането си в Султан Реджеп I от пРезидента на МутРустан Радев и яздачката Му кавалеристка красноармейка премиерка Курнелия Нулева. 

А от Россията им ще путече толкова много мед и масло, че еврогейската робия ще им се види като рай.

......

Бежанците идат! Бежанците ни заливат! Бежанците ни давят! Бежанците ни душат! Бежанците ни крадат! Три милиона бежанци напират зад телените мрежи! Колони бежанци жени деца и старци идват да ни изядат закуските! Трима бежанци окупирали Елин Пелин! Четифима бежанци опустошили Белене. Майчице...! 
Бежанците ни обират! Бежанците ни убиват! Ето ги!...

Така врякат патрЕотите с очи като грамофонни плочи от страх и се пулят от патрЕотичните вестници, от екраните на скотските btv-та и сайтовете на мутРуските глашатаи на апокалипсиса.

И овцете се юркат от кьоше в кьоше на кошарата де има бежанец да го стъпчат. Де минал-неминал бежанец, да осерат пътеките на човещината. Обхванати от патрЕотичен страх за бъдното на утеклото вече на Запад Утечество, като им отворят порталчето към урните, овцете ще се юрнат да гласуват за вълците в руски кожи, за да си останат во веки в кошарата Бълхария, осрана от горе до долу с мутРуски къркалешки. Но освободени от евротолерасткото иго...

А бежанците кротичко си прекосяват, яко завардената от патрЕоти турска граница, плащат си честно на вардячите Динко, Минко, граничар, полицай & co, хапват си трънки и шипки по българско и пак така тихо и кротко се предават на сръбските колеги на българските колеги по канал, и си търкалят задниците към омразната им Германия...

Избори в българско...мила родна картинка. Милите ни овчинки...

Като се ококорят след изборите, овцета ще се огледат с очи като грамофонни плочи пред муцунките депутатите от русопатрЕотичния парламент, който те са избрали в своя патрЕотичен унес.
Няма да им е нито до блеене, нито до реване, нито до хленчене пред Путин за зелени човечета.

Защото може и да се усетят, че в патрЕотичната си залисия, са си се пратили сами да търсят зелен хайвер из беграничната пустош на Евруссия.

Правослямския Император на безгранична МутРусия ще си премести оная работа където му е кеф, когато чете доклада на пРезидента нму в Бълхария за успешното овчинясване на бълхарите.
......

Ще мине време и българските патрЕоти в руски цървули ще захванат да размахват пред муцките на овцете някоя нова патрЕотична Идиотщина на другите избори. Ако има такива.

И овцете пак ще се заюркат от кьоше в кьоше с очи като грамофонни плочи от страх...
Ако в кошарата е останала някоя заблудена овца.




Гласувай:
5



1. apostapostoloff - БСП забранява казаните
24.03.2017 06:08

Близо 350 000 българи са зависими от алкохола, но само един процент от тях се лекуват!
Тенденцията е все повече хора да пият редовно, като 30% от българите и 20 % от българките вече са в сериозен риск.
България се нарежда на шесто място в света по консумация на концентрати - с изпит над 30 литра годишно твърд алкохол на глава от населението.

Тези кошмарни данни сериозно са стреснали социалистите. Членовете на Изпълнителното бюро на БСП са заклети трезвеници и въздържатели. Точно затова те искат да вземат крути мерки за борба с алкохолизма, който буквално съсипва България. Те смятат, че особено опасни са така наречените домашни ракии, които тласкат нашенеца към перманентен битов алкохолизъм.

Затова социалистите мислят да прокарат закон, който веднъж завинаги да забрани казаните и варенето на домашна ракия.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7981355
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол