Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2017 13:30 - Да дадем на пенсионерите по 1000 лева пенсии. Те ще ни раждат българчетата.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5779 Коментари: 15 Гласове:
6

Последна промяна: 17.04.2017 13:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Управленска програма която не заделя по два милиарда лева годишно за демографското спасение на българите, е вражеска, ялова и безсмислена.

Нима като се превъоръжим със супермодерни, тройно по-скъпи от световните цени, кораби и самолети българките ще започнат да раждат по три  четири българчета, като за световно..?!..

Нима като прекараме Източен, Южен, Западен и Северен потоци, и като построим куп атомни електроцентрали, и като си дадем и гъзъ под наем на ГАЗПРОМ и Лукойл, българките ще се юрнат да раждат по много деца, да се къпят в путоците...?!..

Нима като превърнем и пътеките в магистрали, и като санираме циганските колиби, българките ще зараждат тризначета и четиризначета, за ги редят като консерви в панелките...!?...

Нима, като дадем на учителките 300% увеличение на заплатите, те ще започнат да произвждат български ученичета като непълнолетна циганска родилка, все отличници...!?...

Нима, като фраснем на два милиона пенсионери по 500 лева пенсии, те ще забременяват и бабичките ще почнат да раждат инвитро по 80 000 български бебета годишно...от спестяванията...!?..

Нима, като направим минималната работна заплата 1000 евро, циганите ще спрат да произвеждат награмотници и безработни лентяи, и ще хукнат да учат в университетите в Кембридж и Оксфорд!?

Нима, като се надупим на Путин и Ердоган, те ще ни оплодят жените с българчета, а рускините и туркините ща почнат да раждат деца вместо нас. , щото са български патриоти, като Решетников и Доган...!?...

Нима, като политическата муТРуска мафия окраде еврофондовете, македонците, бесарабците и другите външни българи ще се юрнат да стават българи...щото ще забогатеят..!?

Нима, като задремем в политическа и икономическа "стабилност" ще се събудим внезапно от детската глъч на милионите неродени българчета, заченати в сънна полюция на патреотизъм..!?...

Никакво чудо няма да се случи и след този баш патрЕотичен президент и това бъдещо чок патрЕотично правителство, ако те не поставят в основата на деайствията си през предстоящия им управленски мандат едничката заслужаваща жертви и усилия, над-политическа, Върховна национална цел:

- Демографски подем. Демографски поврат. Демоградски преврат!..

Демографско спасение на българската нация!
И това трябва да стане сега! И да го сторят Тези властници! ПатрЕотите!

Президент, парламент, правителства, държавен и недържавен апарат, публични личности, медии, граждан трябва да формулират националната идея за демографско възраждане и да я превърнат в национална програма задължителна за всички следващи правителства, държавни и обществени органи, организации и личности.

Такава програма ще струва по два милиарда лева годишно. Колкото струват повечето безсмислени "социални", "индустриални" и патрЕотарски прЕоритети в яловите президентски и правителствени недомислици.

Двата милиарда ще дойдат от всякъде! От митничарите, от кражбите от мегапроектите, от свиване на бюрокрацията, от орязването на комисионните, от мъничко истински патриотизъм и българска държавност.

Мерките в такава програма трябва да са максимално прости за да сработят:

1. Предоставяне на българско гражданство на всички "външни" българи, с еднократен акт и по реда на живеещите в България български граждани. Без вицепрезидентски мотаения и подкупи, опашки и унижения. Масово.
Това не струва пари, а изисква политическа воля и държавническа смелост. Резултатът ще се види веднага!-Десетки хиляди нови български граждани годишно.

2. Регистрация в национален регистър на всички български двойки които имат нужда от асистирана, "инвитро" бременност и раждане и изготвяне на петгодишна национална програма за подпомагането им. 100% финансирана от държавата, общините и частния сектор/срещу данъчни преференции/.
250 000-тте български родители трябва да имат деца! По 50 000 годиншно!
За това трябва да се напрегнат усилията на цялата медицина, цялата система за социална и държавна сигурност. Да се заплаща на живородено българче, на 40-я ден.
Да се водят на отчет и докладват на министър, премиер, президент и парламент ежедневно! Виновните за всеки изпуснат или откраднат шанс за бебе трябва да бъдат линчувани!

3. Коренно да се промени системата за стимулиране на раждаемостта сред образованите родители! Да се отмени всякакъв вид помощи за деца "на калпак", като се обвърже с образованието на родителите и самите деца. Да се заставят необразованите " да бият децата" ако не ходят на училище. Необразованите произвеждат необразовани безработни и престъпници., които изсмукват националния ресурс създаван от работещите и плащащи данъци образовани.

В организационен план:

- Да се въведе "Демографски борд" подобно на валутния борд. Всяко действие на държавата, юридическите лица и обществото трябва да се оценява от гледна точка на приноса за демографския разтеж, подобно на екологичните оценки на инвестиционните проекти. Всяко помръдване на държавата, общините и частния сектор, медии, образование, кулрура, реклами, публично поведение...всичко трябва да попадне под "демографска цензура"..

- Майката и децата да се издигнат в национален, държавен, политически и обществен култ!.

- Да се създаде национален демографски фонд, който да събира и разходва отчисления от данък  " демографско спасение" и се наблюдава от парламента, президента и премиера...

- Да се създаде независим орган - "Национална Агенция за Демографски подем", който да организира, осигурява, контролира и търси отговорност за изпълнението на това неотложно национално усилие. Както и да се запише със Закон, ако ще и с Конституционен текст, задължението на всеки да допринася за демографското спасение на нацията.

" Няма нация, която да претендира за роля в света, ако тя не разплага с определен лимит от население" Аристотел
"От всички движещи сили в световната история, демографията е решаващата"  Хънтингтън
"Можеш да спечелиш всички битки в една война, но загубиш ли демографската - губиш войната" С. Гасан

Можеш да станеш най-богатият сред човеците, но си никой ако човеците ти ги няма.

Какво като едиКОИ си са управлявали българите десет мандата. Ако българите измрат няма да има кой да си спомня за тях.






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Да им дадем по 1000 лева и по
17.04.2017 14:08
още един апартамент. Защото всичките те притежават собствени жилища, ама им е малко.
цитирай
2. get - - Бъдещето на една нация зависи не от ...
17.04.2017 14:25
- Бъдещето на една нация зависи не от броя на автомобили - а от броя ДЕТСКИ КОЛИЧКИ, на глава от населението!
За да стане това ЖЕНАТА следва да е убедена, че ще може да изгради с и г у р н о "семейно гнездо" - КОЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, за каквато не може да претендира България при това ръководство?

- Добре, че на младенците не им е дадена възможност, да избират къде да се родят - държавата ни щеше да опустее!
цитирай
3. demograph - Минусът е от русофил, те са големи български патриоти
17.04.2017 14:34
Дупе дават руснаците да ги оправят. Били сме под римско, под византийско и под турско но сме оцелели и сме нараствали като население. Руското ни направи импотентни и ще ни унищожи като етнос. Благодарение на рисофилистиците ни.
Били сме многобожи, езичници, християни, богомили, мюсюлмани, но сме оцеляли и сме нарствали по население. Комунизмът ни скопи. А русокомунистите ще ни погребат като народ.
Били сме племена, княжества, царства, конституционна монархия, демокрация, но сме се множили и сме останали на тая земя.
Били сме самостоятелни, независими, васали и окупирани, победители и победени, но сме се размножавали и пак сме били господари на земята и съдбата си.
Съветоруската окупация ни кастрира и погребва и днес.
Спасявали са ни децата! Те ни отнеха желанието да раждаме деца, а родените прогониха там където могат да отглеждат деца.
Ако не върнем децата в домовете си българския народ ще изчезне.
Тогава за какво сме живели!?...
Заради какво властниците ни са властвали над нас?
- За да изтребят българите ли!?
Слагайте минуси, тъпи овце...
цитирай
4. blackpredator - абе
17.04.2017 16:55
у Северна Корея прирастът е +54
там децата ги праи Путин

трябва да си невероятно тъп, за собствената си катилност, да обвиняваш Путин и Русия

в БГ вместо българи, останаха само демографи
логично раждането се замени с дефекация
цитирай
5. vencivaleri1951 - Не минус , а "поджопник" заслужаваш-виж го в речника
17.04.2017 17:01
За моралното здраве на една нация се съди по отношението им към болните, децата и

възрастните. Наличието на енерговъоръженост на една държава прави съвсем различна

структурата на работната ръка като квалификация, перспектива , самочувствие ако щеш.

Иронизираш наличието на стабилни доставки на енергоносители, развиване на

ядрена енергетика без да вденеш, че точно това би дало възможност за

преструктуриране на работната сили от сервитьори, детегледачки , охранители в

съвсем друг ареал. За високотехнологичните системи каквито безспорно са и

реакторите и газопреносната система, както и спомагателните производства към тях са необходими висококвалифициран ИТР и АЙ ТИ специалисти. Точно с такива съпрузи до себе си партньорите им няма да изпадат в съмнение дали ще могат да отгледат н брой деца. С тролене и патката да ти става деца не се отглеждат.
цитирай
6. demograph - Докато построите Атомните и путоците българите ще измрат бе тъпаци
17.04.2017 19:35
От 1984 г. насам все едни и същи ялови брътвежи се мятат в очите и ушите на тъпите овци - "Когато оправим икономиката, когато построим комунизма, ще раждаме бългрчетята. СССР/Русия има деца и за нас"... Така и днес венцивалерковците дрънкат руски лозунги над трупа на отиваща си България. Мантрата как като се набутаме с руски атомни централи и тръби, българите ще хукнат да раждат деца е най-отровната лъжа на пишман патриотите.
Народът трябва да се спасява днес и от нас самите. Тези които ни управляват днес са тези които трябва да станат Спасителите, защото за другите след тях няма да има време.
цитирай
7. demograph - Руснаците ни изтребват от византийски времена
17.04.2017 19:45
blackpredator написа:
у Северна Корея прирастът е +54
там децата ги праи Путин

трябва да си невероятно тъп, за собствената си катилност, да обвиняваш Путин и Русия

в БГ вместо българи, останаха само демографи
логично раждането се замени с дефекация

Ако ще Северна Корея да станем, ако след 50г. сме 15 милиона българи, си струва. Били сме всякакви, но сме се множили и още съществуваме. Но ако се оставим на руснаците, те ще ни довършат. Те не ни искат на тази земя. Техните маши русофили рагониха българите като овце баз пастир. "Ако не ви харесва махайте се от България" забравихте ли.този призив на комунистите? Те ни държат като най бедната държава в Европа и половината свят за да плашат руснаците с ЕС. Те крадът и залъка ни за да си пълнят червата...
цитирай
8. get - - Защо си губиш времето с двете полу-грамотни червено-тиквеночевта ... ?
17.04.2017 22:14
demograph написа:
blackpredator написа:
у Северна Корея прирастът е +54
там децата ги праи Путин

трябва да си невероятно тъп, за собствената си катилност, да обвиняваш Путин и Русия

в БГ вместо българи, останаха само демографи
логично раждането се замени с дефекация

Ако ще Северна Корея да станем, ако след 50г. сме 15 милиона българи, си струва. Били сме всякакви, но сме се множили и още съществуваме. Но ако се оставим на руснаците, те ще ни довършат. Те не ни искат на тази земя. Техните маши русофили рагониха българите като овце баз пастир. "Ако не ви харесва махайте се от България" забравихте ли.този призив на комунистите? Те ни държат като най бедната държава в Европа и половината свят за да плашат руснаците с ЕС. Те крадът и залъка ни за да си пълнят червата...


Та те са си ОТКРОВЕННИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ на червената-номенклатурна а с това й, нео-колониална руско-партийна клиентела?
Та те като едни александро-матросовци, ако не защитават на СССР, понастоящем Русия интересите - ще умрат от глад!

В тази връзка Гюстав Льо'Бон в "Психология на социализма" ни предупреждава:
"Никой, както предполагам, не се съмнява, че ако на социалистите им се удаде чрез революция да вземат властта от буржоазията, то образувалата се от това нова класа, без забавяне, ще се обърнат на яростни консерватори, които ще заявят, че за напред СОБСТВЕНОСТТА (им) Е СВЕЩЕННА И НЕПРИКОСНОВЕННА!
В класовата им борба, правата(на гражданите) и принципиалността не ще играя никаква роля."

Но не е само Льо'Бон а подобно ни казва Карел Чапек в есето "Защо не съм комунист?":
"Аз НЕ МОГА ДА БЪДА КОМУНИСТ - защото комуниста НЕ ПОЗНАВА МОРАЛА НА ПОМОЩА И СЪЧУВСТВИЕТО към страдащия."

Това за нашият полу-грамотен и ампутиран откъм морал "другариат" - е непостижимо откровение!

цитирай
9. vencivaleri1951 - Просто не разбираш
18.04.2017 06:21
demograph написа:
От 1984 г. насам все едни и същи ялови брътвежи се мятат в очите и ушите на тъпите овци - "Когато оправим икономиката, когато построим комунизма, ще раждаме бългрчетята. СССР/Русия има деца и за нас"... Така и днес венцивалерковците дрънкат руски лозунги над трупа на отиваща си България. Мантрата как като се набутаме с руски атомни централи и тръби, българите ще хукнат да раждат деца е най-отровната лъжа на пишман патриотите.
Народът трябва да се спасява днес и от нас самите. Тези които ни управляват днес са тези които трябва да станат Спасителите, защото за другите след тях няма да има време.

Тук не става въпрос за руснаци, корейци, китайци...
Нека газопреносната ни мрежа да е с контролен пакет на янките, реакторите техни...
нямам нищо против от няколкото високотехнологични центрове които създадоха в нас, американския университет...Просто тези структури биха изисквали високообразован персонал, който би дръпнал след себе си последователи и би намалил "опашката" пред Терминал2. Щото урбанизацията в цял свят намали прираста, но подобри в голяма степен качеството на "матрЯла". При нас 30% от хората ни напуснаха страната. Напуснаха най-образованите и креативните-главно във фертилна възраст. Те раждат и ще раждат, но за съжаление го правят навън. Виж през 44та сме около 6млн. Именно израстване качествено на работната ръка дава сигурност и макар да престават да раждат жените по 4 или 5 деца/колко оживяват и колко живеят жените след тези раждания е друг въпрос/ нарастваме до 9 млн. И какво се извършва през тези години? Отговорът не е труден-прави се опит /донякъде успешен/ да се изгради модерна държава и това може да стане с образован народ, който да влага знанията си съответната работна среда. За това говоря, а не за руснаци . Впрочем последните/към които питая наистина симпатия/ не са още модерна държава и имат доста от проблемите ни в демографски план.
цитирай
10. djani - Демографчо, с мерките които предлагаш...
18.04.2017 09:06
И по всяка вероятност си заимствал от официални източници съм напълно съгласен. Филипиките ти спрямо политическата ни гнус са оправдани, но както винаги според теб Путин и вече Ердоган са виновни за всички поразии на политиците ни, а не политическата ни система и зависимости. Докато подскачаме само на ляв, или десен крак, положението ще е същото. Крайно време е, за да оцелеем да използваме и лявото и дясното и да се приеме и изпълнява национална доктрина в името на оцеляването на държавата. Ако "големите" от ЕС ни го позволят...
цитирай
11. blackpredator - алоо, демократите
18.04.2017 10:27
ами да сте чували за Царство България
там възловите стопански отрасли бяха държавен монопол и обществени предприятия
само тъпанари могат да раздават възловите стопански отрасли - при това естествени монополи - води, електричество, полезни изкопаеми, летища, транспорт, пристанища, земи, банково дело, пощи, съобщения и т.н. на чужди „инвеститори”
и вместо да турят читави ръководства и да печели обществото, печелят чуждите мошеници от изтъргувания под масата монопол
Путин е виновен
за доморасли прошляци...
цитирай
12. schumpov - Повечето писания и приказки за д...
19.04.2017 00:27
Повечето писания и приказки за демографската катастрофа са констатации. В случая има предложени мерки за решаване на проблема. Но тези мерки няма да заработят, ако в българите не се породи надежда, че България ще се оправи, което е възможно само, когато в управлението на държавата ни не участват комунисти.
цитирай
13. get - @ "9. vencivaleri1951 - Просто не разбираш ..." - А защо за един момент не спреш с менторството си и ...
19.04.2017 12:55
... си поставиш въпроса: А аз, разбирам ли проблематиката на това, за което говоря?

- Моето мнение е категорично, не - Нищо не разбираш! А говориш изпразнени от към съдържание ЛОЗУНГИ, така присъщи за "светлото ни социалистическо" минало с някой от конгресите на БКП?

- Отказваш да разбереш или по-лошото съзнателно заблуждаваш, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ - Доколко В С-Т-Е-П-Е-Н-И Е З-А-В-И-С-И-М-А ИКОНОМИКАТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА на България ... от полу-колониалната ни ПОЛИТИЧЕСКА И ДЪРЖАВНА з-а-в-и-с-и-м-о-с-т в миналото, от СССР - понастоящем, от Русия ... така свидни за теб и всеки роден алчно-червен български колаборационист~компрадор~клиентелист!!?

- Това, което предлагаш ВЕЧЕ Е ПРАВЕНО ... вземи прочети КОНГРЕСНИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ VII-ми и VIII-ми Конгреси на БКП ... именно след тези:
А. Първият рапортувал, че е Конгрес на ПОБЕДИЛИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ, вторият ...
Б. Строител на базата, на Комунизма ... А ако си забравил, в КОМУНИЗМА СССР следваше ДА ВЛЕЗЕ :))))през 1980 год. ... Кривата на "Статистическата графика ЗА ДЕМОГРАФСКОТО РАЗВИТИЕ на българското население" Доби вид на ХОРИЗОНТАЛНА ПРАВА! ... Има още много да обяснявам - Като примерно: Как другаря Живков постигна положителен баланс в демографският ни прираст ВНАСЯЙКИ НАСЕЛЕНИЕ - за да Отчете ДЕВЕТ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ! Забележете НЕ ПИША ДЕВЕТ МИЛИОНА БЪЛГАРИ - тъй като лично съм проверявал - ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИХА ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ с предимно РУМЪНО ЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ в СЕЛИЩНАТА СИСТЕМА(и окръга) обслужвана от мен?!

- Та Венци - НЕ ГОВОРИМ ЗА ГАЗ-ТРЪБИ или АТОМНИ РЕАКТОРИ ... А за морал КАКЪВТО ПРИ КОМУНИСТИТЕ И ПОДОБНИТЕ ИМ, ЛИПСВА В МИСЛЕНЕТО ... и НАЙ-ВЕЧЕ СВОБОДА(суверенитет) на индивида и на колектива в който по естествен път сме се обединили, наричани НАРОД ... но това е дълга и предполагам слабо позната за вас тема ... та приключвам казвайки!

Китайците имат поговорка:
„Назовавайки нещата с точните(истинските им) имена – постигаме истината, а от там и мъдростта.”!

От некраткия ми и съвсем не-безбурен живот съм разбрал , че … ?
- Истината не може да бъде истинска, без лъжата - а лъжата не може да бъде сразена без истината.
Поради това … Живота на всеки човек - е арена на техният сблъсък!
От което – Извода ?
- Половинчатите истини – образно казано: отварят врата през която влиза лъжата!

- Аз изучавам Историята – за да знам произхода си … Защото?
Народ без история – досущ е дърво без корен – лесно погива!
- Народ НЕ ЗНАЕЩ ИСТОРИЯТА СИ – скоро му се налага, ДА УЧИ НА ЧУЖД НАРОД, тази!
- Безпаметният народ, сам кове оковите си – с които ще го постави „суб югум”, поредният му двулик- „благодетел”! … било той „руснак-славянини”(Което е нагла историческа лъжа!) или янки-англосаксонец!

- Бъди здрав и най-вече ПОЧТЕН!


цитирай
14. zaw12929 - Дадохте ми страхотна идея- и на б...
19.04.2017 20:26
Дадохте ми страхотна идея- и на българите, които са вече извън детеродни функции може да се възложи отглеждането на деца ; за разрешаване на демографската криза и за следващите две десетилетия трябва „да се обърне палачинката, , да станат главен фактор за разрешаване демографската криза хората над 50 до 65 години- не като раждат, а като отглеждат деца. Децата, които се раждат в България да израстват не като неграмотници, а, като истински наследници на българските национални традиции, умни, знаещи, възпитани, обучени за нуждите на българската иновационна икономика, за да заеме България мястото си сред най високоразвитите държави. По вече след дни в блога ми! Всяко зло- за добро- това е повелята на Бог, а той е един за всички!
цитирай
15. demograph - Всяка идея, която носи и едно българче повече, си струва
21.04.2017 16:31
Всяка!
цитирай
16. demograph - Напротив, никой чужд не ни е виновен, точно нашите политици и ние самите
21.04.2017 16:36
djani написа:
И по всяка вероятност си заимствал от официални източници съм напълно съгласен. Филипиките ти спрямо политическата ни гнус са оправдани, но както винаги според теб Путин и вече Ердоган са виновни за всички поразии на политиците ни, а не политическата ни система и зависимости. Докато подскачаме само на ляв, или десен крак, положението ще е същото. Крайно време е, за да оцелеем да използваме и лявото и дясното и да се приеме и изпълнява национална доктрина в името на оцеляването на държавата. Ако "големите" от ЕС ни го позволят...

...с овчото си търпение спрямо тях. Ако някой ни унищожава, ние сме които трябва да го спрем.
Повелята на деня е Демографски поврат! Няма ляво няма дясно! Ако някоя, нечия политика не е подчинена на това, тя е антибългарска. Това трябва да ни обедини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7960202
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол