Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2017 22:28 - Продава се! Омразата е човешко изживяване
Автор: georgialeksov Категория: Политика   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Това е нещото, което най-вече се среща в родната българска земя! Навсякъде, където и да се обърнеш, го има това „Продава се!”. За какво се питам? За какво, ако не за „пари”! Които се харчат и превръщат хората отново в бедни, които чакат някой да им вдигне пенсията! От кого се питам! Пак от ония, които имат пари и които искат да купуват земя, животни, гори,…но не и хора. Хората сами ще дойдат при тях, след като няма с какво да живеят. Ще дойдат, както са били след 9 септември 1944 година, когато нямаха нищо. Нямаха земя, животни, гори,…нямаха и човеците даже! Човеците не бяха частни, защото частното значи да имаш другите земя, животни, гори,…Частен човек е притежател на всичките тези неща. Няма ли ги, няма го и частния човек! Има го общия човек, който се мрази с този до него. Все едно за каквото и да е. Омразата прави човекът зъл за хората до него! И зад него!

Беден и богат! Кой зад кое е? Бедният, който продава или богатият, който купува! Който има пари, все едно по какъв начин ги е спечелил. С труд или наготово! Или бедният, по какъв начин ги е придобил. С „Продава се”, или работил с дадените му от Бога възможности. Кое е за другите наоколо от тях. За тези, които сме до тях! Това е нещото, което искам да разбера.

Този, който продава днес е глупак, защото да продаваш нещо, което някой друг е придобил е велико преживяване. Какво ли е за този, който ако знае, би се обърнал в гроба си! Той би съжалил, че е допуснал хора които не са като него. Частни хора, които биха работили с оставеното от него, като частни човеци. Така, като той е работил с него при съвсем други условия. С рало, грапа, харман, вършачка и още много други чудеса, които са от миналото ни. Така както това го има в Австралия, където са изложени първите неща с които хората са работили. Ние ги видяхме и се учудихме, защо ги няма в България. Толкова ли глупави са били българите, за да не се сетят за това толкова елементарно нещо. И късно ли е това, за да не се осъществи това минало. За да знаят младите, с какво са обработвали земята дядовците ни.

Този, който купува днес земята без да е спечелил парите с възможностите си не е за пренебрегване. Той е комунистическо потекло, което не трябва да му се дават земята, а от там животните, а за горите е още рано! И до тях ще се стигне! Трябва още малко време за да се доберем до него. Тук не е Австралия, където има всичко от миналото. Има складове, има салони, където се прожектират филми, има и влак, който отива за един път от едната мина до другата мина, която е на другия край на острова. Има всичко в Австралия, което го няма в България. В България има общите хора за ТКЗС, държавните предприятия, за общите хора, отучени да не работят в частното. Няма ги частните хора!

Продава се” е част от „Омразата” между хората! Няма ли продава се, няма да има и омразата между частните хора. Продава се е част от общото в човека. За да стане той частен, няма да има продава се, а ще се работи от частни хора. Няма да има и омразата между частния човек. Няма да има и желанието за изхвърляне от човека към другия до него частен човек. Ще има при среща „Дал ти Бог добро”, което днес го няма! Няма и да го има при съществуващите днес изключителни изпълнения!

Продава се трябва да отиде в миналото, за да има бъдеще българинът днес. Да го има и утре ако хората искат да бъдат частни човеци. Държавното да иде откъдето дойде! При Маркс, Ленин, Сталин, Мао Цзе Дун,  Ким Ир Сен, и още много комунистически изчадия. Нека си седят там, а ние сме в ЕС, от където идват парите, а не руските самолети и ракети, както и от Башар Асад, от където бягат бежанци към Европа! Както и от газ и петрол, от които се наситихме. Няма Москвичи, няма бяла техника, няма компютри, има Метро с японски управления и задвижване. Само руските железа са в тях.

26 май 2017 година




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgialeksov
Категория: Политика
Прочетен: 595220
Постинги: 351
Коментари: 362
Гласове: 1372
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930