Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2017 21:03 - ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО КАКВО ПРИКРИВАТ ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“! ТЕЧ НА ИНФО ОТ ДАНС КЪМ ГЕРБ ВИСОКОПОСТАВЕНИ. СПИРАНИ РАЗРАБОТКИ ЗА РЕКЕТ ОТ ИМЕТО НА „МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ“!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 519 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО КАКВО ПРИКРИВАТ ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“! ТЕЧ НА ИНФО ОТ ДАНС КЪМ ГЕРБ ВИСОКОПОСТАВЕНИ. СПИРАНИ РАЗРАБОТКИ ЗА РЕКЕТ ОТ ИМЕТО НА „МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ“!

image

Eдинствена АФЕРА предупреди:
 СЛУЖБИТЕ ВИ ЛИТКАТ! ЗАД „СУДЖУКА“ ПРИКРИВАТ ГРАНДИОЗНИ АФЕРИ! „КАЛКАН – ГЕМИИ -2 БР. – РАДКО – КАВАРНА – ЕЗЕРЕЦ…АКО ТИ СНЕСАТ ИНФО, ЩЕ ИЗКЪРТИШ ПАВЕТАТА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ“

Както вече информирахме: „Контролирано и „навременно“ избухването с далаверата за суджуците, които „нестигнали до премиера Бойко Борисов“ е УМИШЛЕН ПЛАСМЕНТ на спец. службите, твърдят брилянтни източници на АФЕРА. Това, което се пласира към медиите НЕ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА, А ГРАМ ОТ НЕЯ!“

А сега малко ще открехнем завесата – защо и спец. службите помежду си са навързани, като свински черва и прикриват грандиозните схеми и защо единствено шум се вдигна за пред медиите около „добричкия суджук“.

Ще започнем от схемата, която  - както отбелязахме – се използва пред медиите „с изритания шеф на ДАНС – Шумен и бивш шеф на ДАНС – Варна, като и там на преден план е осветен единствено апартамента му като „крайно нуждаещ се“, но ситуацията е далеч по-дебела.“

Калин Кръстев през 2014 година е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) в Шумен. През 2016 година е преместен във Варна, говори се с протекциите на един евродепутат. Обаче още с идването си започва с далаверите около жилището, като „крайно нуждаещ се“ и луксозния безплатен ремонт, който е извършен от Община – Варна. Даже се е наложило веднъж да демонтират новата дограма, която вече е била монтирана, тъй като не му харесала и искал по висок клас дограма, като всичко това е извършено с данъкоплатски пари.

Съвместно с другия „крайно нуждаещ се“ ГЕРБ зам. кмет на Община - Варна – Пейчо Пейчев започват обмяна на информация. Информацията, която са обменяли е била за разработките, които предстоят, и за които се събира информация от служителите на ДАНС – Варна. Всяка една разработка, за която се събирала информация, се докладвала от подчинените служители на шефа им – Калин Кръстев. След това тази информация се поднасяла от Калин Кръстев за „одобрение“ /метафорично казано/ от зам. кмета Пейчо Пейчев и от още един „високопоставен“, за който пък Пейчо Пейчев не подозирал, че получава инфо за разработките, тъй като са от различни кръгове. Това е евродепутатът Емил Радев.

И така всяка една разработка първо е докладвана от Калин Кръстев на варненските „високопоставени лица“, едва след това по каналния ред стигала до шефа на ДАНС – Димитър Георгиев.

Само че, докато стигне до шефа на ДАНС, разработваните лица са били предупреждавани от „високопоставените лица“, че ако порядъчно се „отчетат“, разработките няма да видят бял свят. Казвали, че главния прокурор също бил запознат и щял да предупреди варненския окръжен прокурор Владимир Чавдаров да им опъне чадър. Така се е действало до преди няколко месеца, но един от служителите на ДАНС – Варна е усетил, че има теч на информация и е предупредил шефа на ДАНС – Димитър Георгиев, че има теч на информация и то не от кой да е, ами от самия шеф Калин Кръстев.

Така тихомълком Калин Кръстев е преместен обратно в Шумен. Започнала е вътрешна проверка, но точно в този момент гръмва скандала с апартамента му като „крайно нуждаещ се“ и Калин Кръстев през месец май подава рапорт за напускане по лични причини. Вместо да му се повдигне обвинение за длъжностно престъпление, той тихомълком е освободен от заеманата длъжност на 20.07.2017 година.

И сега още един факт. Когато Калин Кръстев обратно е преместен в Шумен и на 19.05.2017 година гръмна скандала с апартамента му, който извади на показ единствена АФЕРА, то едно „високопоставено лице“ (Емил Радев) е било доста притеснено.

За да насочи проблема в друга посока и поради това, че е имало разработка (няма какво да гадаем от кого е получил информацията), на 25.05.2017 година се прави медиен пиар, че благодарение на него: „нелегален развъдник за кучета е разбит със съдействието на евродепутата от ГЕРБ – Емил Радев, край варненското село Звездица“. „Дръжките на микрофони“ са били предупредени от него и цяла група журналисти го придружават, за да се направи медиен пиар за „нелегалния кучкарник“. Обаче нито един журналист не го попита откъде има тази информация и защо точно този кучкарник. Забележете, този кучкарник е бил развъдник на кучета с цел продажба, с цел продажба. Два пъти сме написали „ с цел продажба“. Там където има продажба трябва ли да има и за министър– председателя? В случая търговецът Веселин Лефтеров, собственик на развъдника за кучета, дали не се е отчел на Емил Радев, по „заръка“ на министър-председателя дори с едно куче? Просто питаме.

А сега ще зададем няколко изключително важни въпроса:

1. Знае ли министър-председателя, дали зад тези пиар акции, които си прави Емил Радев, се „събира парса“ от варненските бизнесмени, точно за министър-председателя?

2. Знае ли министър –председателя, че в ДАНС – Варна Емил Радев е внедрил, чрез назначение свой човек, роднина на технически сътрудник от неговата кантора и служителите на ДАНС не смеят да събират информация за евродепутата, въпреки многобройните сигнали, че се подлагат на натиск бизнесмени от името на министър-председателя?

3. Запознат ли е министър-председателя, че в момента зам. кмет от Община Варна, протеже на Емил Радев, се договаря с фирма за превозни средства относно процента, който трябва да получи министър-председателя, чрез „куриер“ от сорта на Емил Радев?

4. Получил ли е министър-председателя уговорения вече процент за превозните средства, която стойност не е колкото за суджука – 45 000 лв., ами се изразява в стотици хиляди лева?

5. Запознат ли е министър-председателя, че обществените поръчки, които се обявяват в Градски транспорт“ ЕАД – Варна се контролират от лице (адвокат) от кантората на Емил Радев и протеже – зам.кмет от Община Варна, като уговорките с фирмите кандидати е който даде по – голям процент за министър-председателя, той ще бъде избран за изпълнител?

6. Има ли връзка „добричкият суджук“ и с евродепутата Емил Радев?

7. Има ли връзка „КАЛКАН – ГЕМИИ -2 БР. – РАДКО – КАВАРНА – ЕЗЕРЕЦ….“ с евродепутата Емил Радев?

8. Каква ще бъде реакцията на министър-председателя след изнесеното от АФЕРА, ще си затвори ли ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ очите за Варна? Същият въпрос отправяме и към главния прокурор?

А от кой бизнесмен са тапицирани мебелите на Европейския информационен офис на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, който се помещава в гр. Добрич? От същия бизнесмен ли, който е рекетиран за суджуците от Живко Мартинов, предназначени за министър- председателя?

Afera.bg

На снимката: Живко Мартинов, Цветан Цветанов и Емил Радев на откриване на офиса на Емил Радев в Добрич.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19695919
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031