Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2017 13:12 - Полицаите застрелват толкова много хора, новите държавни регулации учи шофьорите как да не се снимат от полицията "
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 546 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Полицаите застрелват толкова много хора, новите държавни регулации учи шофьорите как да не се снимат от полицията " 

Ръководствата за водачи на Аризона ще включват раздел за "как да не се стрелят от полицията", който е насочен специално към въоръжените шофьори.

от  Рейчъл Блевинс  -  24 юли 2017 г.

image

Ръководствата на водача в Аризона ще включват раздел с подробно описание на "как да не се стрелят от полицията" по време на спиране на трафика, който е специално насочен към въоръжени шофьори вследствие на стрелбата, която уби Филандо Кастилия.

Демократичният държавен републиканец Реджиналд Болдинг заяви пред"Аризона Дейли Стар", че настоява за пренаписване на наръчника на държавния водач като начин да помогне на обучаващите шофьори - особено на чернокожите и испаноговорящите, защото той каза, че записите са показали, че те са по- Стават жертви на полицейски престрелки.

"Когато погледнете какво се случва в цялата страна, сте виждали мнозинство от хора, които са хора с цвят, които са имали по-висока честота на взаимодействие с полицейските служители, особено при престрелки", казаBolding. - Надяваме се, че можем да стигнем до място, където това не е реалност.

Един от най-новите инциденти се случи в Минесота, когато Филано Кастилия беше застрелян и убит от полицейски служител по време на трафик в юли 2016 г. Кастилия последва основен протокол за лица със скрити разрешителни за пистолет и информира офицера, че е въоръжен и че Той имаше лиценз.Веднага щом Кастиля стигна до знака си, офицерът Джеронимо Янез пусна пожара на автомобила - с приятелката на Кастиля на седалката за пътниците и четиригодишната си дъщеря на задната седалка - и той изстреля седем кръга. Кастилия не е получила незабавно медицинска помощ и е обявена за мъртъв 20 минути след стрелбата.

Независимо от факта, че стрелбата привлякла националното медийно внимание както с видеоклипа на Dashcam, така и с видеоклипа на живо на живо, записан от приятелката на Кастилия, Диаман Рейнолдс, който документира последствията вътре в колата, офицерът не беше признат за виновен от всички страни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:   Заместник изстрелян и убит от сътрудник на заместник-председателя по време на разговор за безопасност на оръжията

Преди присъдата Янез бе изправен пред федерални обвинения през ноември 2016 г. По онова време адвокатът на окръг Рамзи Джон Чой каза, че Янез бива обвиняван, защото е ясно, че "Филано Кастиля не се съпротивлява или бяга. Нямаше никакво престъпно намерение от негово име. "

"Никой разумен служител не би използвал смъртоносна сила при тези обстоятелства", каза Чой по време на пресконференция. - Филано Кастилия не беше заплаха.

Чой отбеляза също така, че не само Кастил не показва престъпни намерения, но следват всички правила за физическо лице със скрито оръжие. Чой отбеляза, че трупът на Кастиля е открит с пистолет в джоба и скритата му лицензия за пистолет в друга.

- Той категорично повтори, че не изважда пистолета, а само че законно го носеше - каза Чой. - Неговите умиращи думи бяха в знак на протест, че не се е прицелил за пистолета си.

 

Въпреки това, вместо да погледне какво е направил полицаят погрешно в стрелбата, републиката Bolding търси онова, което Кастилия е направила погрешно. Той каза на "Аризона Дейли Стар", че се е допрял до осем различни полицейски управления с въпроси за това как Кастилия трябва да се държи по различен начин.

"Някои хора казаха, че незабавно стигнете до отдела за ръкавици, за да вземете лиценза и регистрацията си", каза Bolding, като отбеляза, че е получил редица отговори. - Други казаха да включат светлината на купола. Други казаха да чакат.

В резултат на това Bolding настоява за пренаписване на ръководството на водача на държавата, в опит да научи шофьори - особено онези, които са въоръжени - как да взаимодействат с полицията. "Никой никога не би трябвало да напусне трафик в торба", каза той.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:   Няма такси за полицай, който е убил 19-годишен учител по предучилищна възраст, докато е излязла от парти

Препоръките за шофьорите включват неща, като например да останат в автомобила, след като се дръпнат и паркират колата, задържат предпазните колани и държат ръцете на видимо място, докато шофьорите чакат офицерите да се доближават до превозното средство.

image


"Други предложения включват: Спускане на прозорците, особено ако те са оцветени; През нощта включването на осветлението на отделението за пътниците; Информиране на офицера, ако водачът има оръжие или ако има някакво в превозното средство. "

Докато депутатите в Тенеси, Вирджиния и Илинойс създадоха нови закони, изискващи курсове за обучение на шофьори, за да научат хората как да действат по време на спиране на трафика, Айризона Дейли Слънк отбеляза,че "за разлика от публикуваните в Аризона насоки, никой от законите не споменава изрично какво да прави Когато се спират въоръжени шофьори. "

Аризона, известна като "приятелска" за оръжие, позволява на жителите да носят оръжия без разрешение. Най-новото допълнение към наръчниците за водачи на държавата повдига нови въпроси за това колко отговорност носи шофьорите и колко отговорност носи полицията.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39755361
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031