Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 18:48 - "Профилактика гейт" ли се задава или така ми се струва. Кой ще изгори по верижката към върха.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Кой е решил, кой е разпоредил, кой е разрешил, кой е изпълнил и кой е знаел но не е предотвратил извършването на бруталното престъпление срещу Конституцията - профилактика на свободомислещите??...Сладки въпроси.
Ефектът "Стрейзанд" така или иначе ще не само ще им отговори, но и ще накаже изпълнителите, идеологът и съучастниците.

Когато Президентът демонстрира брутално незачитане на националния интерес и погазва нахално българските закони, европейските и съюзнически договори и си позволява да води положителна пропаганда в полза на враждеба на държавата външна сила, какво остава за тези, на които той е Върховен главнокомандуващ по време на война!???

Когато вицепрезидентката нарушава безцеремонно държавния протокол и подкляка на нищо и никакъв си поп, при това чужд агент, при това дошъл тук с мисия насочена директно и откровено срещу българския национален интерес, какво остава за тези на които тя е пример за подражание!???

Когато вицепремиерът по сигурността, той и министър на отбраната ръси русофилизми наляво и на дясно и публично рекламира военната техника и действията на държава, определена в Националната отбранителна доктрина и в  посочена в приети от българския парламент и правителство като враждебна държава Русия, какво остава за тези от сферата на сигурността и отбраната които са му подчинени...!???

Министърът на вътрешните работи трябва да си подаде оставка, защото тази случка на крещяща некомпетентност и беззаконие е знак за нивото на манталитета и подготовката на всички в системата на МВР. Да си припомним ли за висящите портрети на Сталин, Ленин и прочие руски сатрапи в кабинентите на полицейски началници, с които те се гордееха без страх -- свобода на мисълта, нали...?! 

Тъпите полицейски началници, които са разпоредили тази глупост и страхливите и неграмотни полицаи, които са изпълнили заповед в крещящо нарушение на Конституцията трябва да си понесат наказанията - нито един от тия по веригата на неграмотната русофилска наглост не може да остане и час повече в МВР!

Ако Парламента, правителството/ДАНС/ или прокуратурата, или всичките заедно или паралелно не организират разследване на "случката" с "профилактирането" на свободни и почетени български граждани и не разплетат до най-високото КОЙ е решил това да се случи, КОЙ е разпоредил това да се случи и кой е изпълнителят по веригата от най-горе до полицаите, "Ефектът Барбара Стреисънд"@ ще ги помете.
Лавината на възмущението вече се търкаля...

И, не дай-боже, случайно идеята да се е родила в главата на пРезидента, и той случайно да е сглупил да я произнесе, ако пък и случайно е заповядал това, или случайно да е подписал заповед за това престъпление, както злите езици говорят, импийчмента не му мърда, защото това е престъпление против конституцията, от което и Путин не може да го отърве.
.................................................................................................................................................
@ Ефектът на Streisand е явлението, при което опитът да се скрие, премахне или цензурира информация има непреднамерено последствие от разпространението на информацията по-широко, обикновено улеснено от интернет.

Това е пример за психологическа реактивност, при която веднъж когато хората са наясно, че известна информация се пази от тях, се увеличава тяхната мотивация за достъп и разпространението и. [1] Тя е кръстена на американската актриса Барбара Стрейсанд, чийто опит за потулване на фотографиите на нейната резиденция в Малибу, Калифорния през 2003 г., вместо отклоняване на вниманието привлече допълнително внимание на обществото.

Подобни опити са били направени, например, в писма за прекратяване и отказване, за да се пречи на разпространението на файлове, уебсайтове и дори числа.

Вместо да бъдат потулена, информацията получава широка публичност и разширения в медиите, като например видеоклипове и песни, които често са широко отразени в интернет или се разпространяват в мрежи за споделяне на файлове



Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7982873
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол