Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2018 15:39 - Борисов стъпи на руско лайно
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1481 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "Който тръгне след бръмбар - отива на лайно" - българска народна мъдрост.

Е. Борисов тръгна след руските бръмбари в правителството си и стигна до лайната. Нещо повече - настъпи ги. Сега гледайте как ще се пльосне по гръб в бунището.

Но...Ум царува, Ум робува... но Ум и патки пасе.

Преди година написах, че е в ход пълзящ руски преврат в България. Не беше откритие. Беше само една от множеството тревожни констатации на загрижените за бъдещето ни хора в България. 

Защо да изброявам какво се случи от тогава до сега с пълзящото ни русифициране...само ослепелите не виждат. 
Жалко че сред тях са и партньорите ни от НАТО и ЕС. Руската асиметрична война им замъгли очите и на тях.

Важен е резултатът - България /или поне при това подреждане на руските пионки - шпиони и шпионки във властта, за мое самоуспокоение може би/ е извадена от отбранителната линия на демократичния свят.

Ние сме сега една Празна дупка. Незащитен участък в отбраната на НАТО.  В тия опразнени зони противникът атакува. През тях пробива, разкъсва отбраната и нахлува в тила на врага. Бреш, по руската военна терминология.

Само с едно подбутване от Кремъл и българите избягаха от фронта. Това си е предателство във време на /студена/война, за което се разстрелаваше по някогашните военновременни закони.

Може би заради това в НАТО спешно се подготвя 30 000 корпус за бързо реагиране специално да противодейства на евентуална пълзяща агресия от страна на Русия срещу държави членки на блока.

Но за нас е късно. Корпусът още не е готов за действие. Превратът ги изпревари.

Практически България вече е вън от НАТО. Това беше целта на "пълзящият" руски преврат.

Борисов стъпи в лайната и миризмата от геополитическият му "новочок", с който ни омаза вкупом, може само да се ограничи до вратите на отровното руското бунище, в което той и всичките руски шпиони в политиката и държавната машина превърнаха България.

Какво следва? Вън от НАТО за България няма спасителен защитен ход.

Вън от ЕС /и това ще се случи скоро/ България няма спасителен икономически ход.

Останалото е бля-бля.

Просто ще се разкапем до край от "новичок- русофилството". 
............................................................................................................................................

Руските пионки във властта у нас още чакали от умрял писмо
- /заключенията на организацията за контрол на унищожението на химическите оръжия, която по Решението на ООН за създаването и НЯМА право да посочва държавата отровител, те посочват само вида на отровата, който е известен../ за да повярват, че Русия е използвала бойни отровни вещества срещу населението на страна - наш основен съюзник в НАТО.
Утре, когато ни се спече задника от прекалената употреба на квас и/или шербет, САЩ и Великобритания, че и доста други също ще чакат да получат от умрял писмо за да ни помогнат.

Умрялият обаче ще сме ние. Щото Русия ще ни помогне...

Но, може пък, след "новичокът" да се гътнат само шпионите и шпионките...

 





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Другата възможност беше Болен Лидеров да събори плавителството
30.03.2018 17:17
и да се премине към предсрочни избори във важен за България момент. Говорим Сидеров, понимаем Путин. Това решение показа, че всичко в България виси, а въжето когато реши Путин вможе да го резне чрез, Боленчо, генераЛ радеВ, има още много. Той така се намесва в Словакия, в Утгария, в Полша, резултатите от брекзита е по нетгова вина, избора на Тръмп - също. Кибергибридницете му, петите му колони, агентите му, промитите мозъци на руснаците, агентите му в другите страни, методите му на "работа", с които е разработен в КГБ - всичко това е ужасно за целия свят.
цитирай
2. haralanov - Срам за България!
30.03.2018 17:40
Министър - председател, президент и парламент вашият страх от Русия показва вашите зависимости от нея! Опетнихте България! Вие сте позор за страната!
цитирай
3. demograph - Предсрочни избори...
30.03.2018 22:40
По добре избори отколкото бавно и вонящо разкапване. Все пак ако ще умираме по-добре да умрем като си изберем начина. Новичок...?! Не е зле.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7964068
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол