Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2019 18:22 - ПРОКЛИНАМ „ГЕРБ” И ВИ ПРИЗОВАВАМ, ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ И ГИ НАКАРАМЕ ДА СИ ПЛАТЯТ- ЗА КОМУНИЗМА.., КЪМ КОЙТО НОСТАЛГИРАТ И ВРЪЩАТ ХОРАТА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1142 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПРОКЛИНАМ „ГЕРБ” И ВИ ПРИЗОВАВАМ, ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛЕЗЕМ И ГИ НАКАРАМЕ ДА СИ ПЛАТЯТ- ЗА КОМУНИЗМА.., КЪМ КОЙТО НОСТАЛГИРАТ  И ВРЪЩАТ ХОРАТА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ..!

ГЕРБ червената си козина мени- но Комунистическата душа-никога! Проклинам- Ръководството на ПП„ГЕРБ”и Кмета на„Оборище”-заради поредната им дързост и беззаконие,което допуснаха - самоуправство, да изхвърлят на боклука, цялото ми движимо имущество, от дома, за който се съдя с тях,от години- на улица„Марагидик”№4,в София.Комунистическата им омраза няма край и е време да си платят, защото- от 12 години говоря на хората в България, че„ГЕРБ” са менте на „БКП”и наследници на Живкови(Яшарите),а те,тихо ме съсипват и унищожават всички,които им напомнят за Червения им произход и Съветският им генезис! Нашите съюзици спят- или пък са се договорили с тях,преди години и се правят,че не виждат какво става!Тече пълна Реставрация на Комунизма и Яшарството у нас,под формата на кадети и„диадохи”на Червените династии от „БКП”. Заради сълзите на дъщеря ми, от днес- 17.01.2019г.,-Проклети да са- „ГЕРБ- авите”!

 За пореден път- с „опорочена процедура  за самолетите” се опитват да настроят хората  срещу „Евро- атлантизма”и „ЕС”- чрез провокативните си действия, в последните дни и седмици. Проклети да са(!)-трижди,и нека и децата им,и внуците им и потомците им-вече да носят това Проклятие, с което да се свърши 75-годишното Комунистическо управление в България. Заради  лагерите, шумкарските грабежи, престъпленията и убийствата ,преди и след 09.09.1944г,заради политическите насилия и изселвания от 1944до 1989г.,религиозните гонитби, възродителните процеси и заради „Прехода”, който скалъпиха-след това, вече от 30 години- споходен от това, което Комунистическите им: бащи , майки и деди, единствено са ги научили- да лъжат, убиват, предават и да крадат от българите. Това е тежката карма на„БКП”,„БСП”и„ГЕРБ”- три партии в една и съща лирическа линия и пряко наследство! Проклети да са и не им вярвайте, че са други или различни-те са едно и сменят семейните си кланове- като триглава ламя от Номенклатура, преходила в Олигархия, а сега- в Червени,пишман-капиталисти (децата, внуците и обслужващия персонал на Живковите/Яшари/).

 Ако не искаме да им слугуват и децата, и внуците ни-както това правеха дедите ни, бащите и майките ни-на техните..,вече трябва да излезем и да ги пометем, до един. Няма Свобода с управници от БКП, ГЕРБ или БСП- те не са си алтернатива и е време- да си вземем България обратно! Не вярвайте, че са различни- те са роднини и братовчеди, до един и всичките са с корени в старите БКП- Кланове, които се опитват да увековечат  господството си, во веки веков у нас!Призовавам ви-на 13.02.2019 г.,5 години след събитията от 2013г., да излезем, пак в 18.00 часа на площад „Св. Александър Невски”(около Храма!), както го направихме, при първото прогонване на „ГЕРБ”-февруари 2013 г. Да го направим,но да не допуснем-никога да се върнат! Какво да чакаме, всичко поскъпна-необяснимо, държавата се разпада,няма закони,право и ред, няма спазване на Конституцията- ГЕРБ и БСП не зачитат нищо, 4 банки са с неясна съдба, тихо са ни спрени- Европейските фондове, нямаме- политика, ни- икономика, в  демографска катастрофа сме и всичкото„имане” е в ръцете на бившите Комунисти, Олигархията или на техни потомци(по неясен и нечестив начин!). Няма какво да губим- трябва ни рязка Промяна,в посока на Справедливостта и Европейските ценности(не ме питайте какви са тези ценности- дадени са ни, преди 2000г.от Исус Христос, неговите Апостоли и първите му последователи- точно в тези, наши земи..)! Кой разбрал- разбрал, какво ви казвам и за какво ви призовавам! Господ с нас!

Николай Гацев-Движение„Орлов мост-2013 ” на 13-ти Февруари- ден без ГЕРБ! Сф,17.01.2019г.                                        



Тагове:   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. attila - ГЕРБ е Истинския Наследник на ТЕРОРИСТИТЕ от БКП !
17.01.2019 22:16
ДА СЕ ЗНАЕ !

ГЕРБ е Истинския Наследник на ТЕРОРИСТИТЕ от БКП !

w-w-w.b-n-e-w-s.b-g/a-r-t-i-c-l-e/2-1-5-6-7-3

В Изпълнителното Бюро на ГЕРБ 75% са Бивши Членове на БКП, Тоест ТЕРОРИСТИ !

БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година !

Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС !

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 75 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. krumbelosvet - Драги nikolaigatzev, я си спомнете
17.01.2019 22:28
"Европейската" "Народна" Партия, безспорно дясна, свали Тройната Коалиция като комунистическа, и понеже "автентичното дясно" си беше УМРЯЛО от глупост и преяждане с власт, НЯМАШЕ КОГО да избере за алтернатива на своите врагове от ПЕС. А за вас, щом някой ВАШ се о.ере, казвате му комунист.
Честит ви единомишленик Аттила!!!
цитирай
3. morskipesni - "Европейската народна партия, безспорно дясна" ни пишат..
18.01.2019 11:25
Явно някои балканци не разбират ПРОСТИЧКИЯ ФАКТ, че в (западна) Европа "дясно" почти няма. Европа, това означава СОЦИАЛИЗЪМ, но не байтошовски, а действен, реален, адекватен. За съжаление България върви в точно противоположната посока, тикана от интересите на САТАНА-САЩ!
цитирай
4. krumbelosvet - Ох, а некои балканци не забелязват,
18.01.2019 14:29
че ЦЕЛА ЮРЪП е завладяна от глобал-либерастите от Уолстрийт. С ЕНП, ПЕС и наш Станишев барабар, с Меркел и Макрон... И е подложена на УНИЩОЖЕНИЕ тая Юръп, със социалната си политика бъръбър, политика ПРИНУДЕНА на времето от съседството с НАШИЯ социализъм...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758866
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031