Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2021 19:30 - Галактическа федерация: БЕЗПЛАТНА енергия
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 913 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Уважаеми,
Това е послание за човечеството от Галактическата федерация. Тук сме, за да ви информираме, че въз основа на нови разработки и изследвания представяме тази нова инициатива на планетата Земя.
Идеята е да се създаде свободна енергийна зона тук, на земята, която ще бъде зони за обозначаване, които се предоставят за доставяне на чиста и безплатна енергия без никакви разходи или разходи за тези в тези райони, които желаят да участват в тези проекти.
Този нов технологичен напредък ще промени цялата планета.
Може да не знаете, че имате представител на галактическата федерация много близо. Ние сме тук, за да ви информираме, че подобряваме енергийните доставки на вашата планета. Няма нужда да се паникьосвате! Няма да ви отнемем нищо или да влошим нещата в процеса, точно обратното. Ще инсталираме напълно безплатен нов източник на захранване, който не само се грижи за всички ваши нужди по -добре от настоящата ви система, но също така предлага много повече.
Той не само поддържа уредите ви работещи, но и поддържа колата ви на пътя. Това работи с нулеви емисии и е напълно екологично!
Използвайки безплатния източник на енергия, вие възстановявате правото си да съществувате на тази планета, без някой друг да ви облага с данък; възвръщате свободата си и правото да живеете, без да плащате за замърсяването на някой друг. Време е да спрете да плащате месечните си сметки за гориво, електричество или суров петрол.
Моментът, в който осъзнаете, че не се нуждаете от електричество, бензин или газ, за ​​да живеете комфортно, е наистина вълшебен.
Както наблюдаваме, много хора на земята са на път да се самоунищожат поради избора, който са направили. Много от тези разрушителни решения са присъщи на вашите системи на вярвания. Те са унищожили голяма част от природните му ресурси и продължават да създават замърсяване, което променя състава на земната атмосфера.
Днес повечето системи използват мръсни и остарели технологии като източник на енергия. Земята е станала много замърсена. Това замърсяване е навсякъде около вас. Обградете планетата на определени нива.
Нашата безплатна система за чиста енергия ще бъде преносима и по -ефективна за вашите нужди. Той е екологично чист и ще помогне да се направи планетата по -устойчива за бъдещите поколения.
С огромното количество енергия в космоса, използването на изцяло нова технология за улавяне и преобразуване на енергия и много ниските разходи за съхранение на енергия в космоса, е практично този усъвършенстван инфраструктурен компонент да предоставя безплатна, чиста енергия на цялата планета .
Нямате нужда от окабеляване; той е безжичен и по -силен. По този начин можете да се наслаждавате на неограничена технологична мощност за вашия компютър, мобилен телефон, домакински уреди и т.н., без да е необходимо гориво като електричество, газ или масло.
Той е съвместим с всички устройства. Няма нужда да зареждате телефона си или да слагате газ в колата си. Всички тези устройства ще работят „ВКЛЮЧЕНО“ 24/7 на това захранване, без да се притеснявате за кражба на ток, защото е безплатно безжично захранване.
Готови ли сте да бъдете част от това движение за безплатна енергия, което ще промени света и ще донесе светло и проспериращо бъдеще за вас и вашето семейство?
На път сте да вземете правилното решение, което ще ви даде възможност отвъд въображението! На път сте да вземете живота си в свои ръце.
Първата фаза на свободните зони ще бъде установена от Галактическата федерация на светлината. Наличието за това обозначение не изисква човек да се абонира за някаква конкретна религия, идеология, система от вярвания или начин на живот.
Първата фаза на зоните със свободна енергия ще бъде стратегически избрана въз основа на няколко променливи, включително, но не само, следното; контурът на земята, моделите на водния поток, температурните модели, местоположението на горещите точки (вихри), тектонското движение на плочите, точките на тектонично напрежение на плочите и остатъчните точки на тектонично налягане ще повлияят на избора на тази област.
С голям ентусиазъм ви представяме този дар на новите технологии. Това ще ви осигури необходимата основа, която да позволи на вашата цивилизация да напредне по пътя си на възнесението.
Думите, които четете сега, са само бегъл поглед към основните цели на Галактическата федерация.
Ние сме тук, за да подготвим вас и вашата планета за възнесение и няма да спрем, докато вие и всички останали на Земята не преживеете просветление и не станете свободни!
Ние те обичаме толкова много.
Ние сме тук с вас.
Ние сме вашето семейство от светлина.
АХ ИЛИ
Аврора лъч
Посланик на галактическата федерация
Канал и изкуство от Aurora Ray



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 658103
Постинги: 1497
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031