Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2010 12:25 - Ей братлета! Физически ни затриват вече...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 37355 Коментари: 94 Гласове:
30

Последна промяна: 16.03.2010 11:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЦИТИРАМ ПОДБРАНИ КОМЕНТАРИ ОТ БЛОГА
анонимен:
"В България в момента положението е страшно, най - вече поради факта, че вероятно 50% (не съм сигурен, никъде няма статистика) от новородените, не са българчета.
Tова означава че след 20г. младежта ще е наполовина небългари и след още 20г. хората които ще заемат ръководни постове ще са наполовина небългари, което е страшно.
Още по-лошото е че самата генетична банка на българина е крайно свита, тъй като възпроизвеждането в БГ общносттана 99% зависи от населението между 20 и 35 г., което след време ще е равно на циганското. 
В момента българите са доста повече от циганите главно заради големия брой хора над 40г. но трябва да знаеш че циганската популация е страшно млада - 50% са под 18г. което е мощен демографски резерв за в бъдеще.
Подобен е примерът с Турция и Иран. Турция от 1984 до сега успя да стане от 48мил. до 71 мил. В момента 50% от населението на Турция е под 18г., което показва, че броят на турците непрекъснато ще расте в следващите 20г. Същото е и при Иран, който за 20г. успя почти да удвои наелението си.
В България ще стане същото - 50% от циганите са под 18г., което съчетано с голямата раждаемост и ранните бракове ще доведе до удвояване на циганската популация. Това е неизбежно.
По лошото е друго - колкото повече стават, толкова по бързо ще се увеличават (геометрична прогресия) и "изведнъж" ще се изненадаме много яко.
Има и друго - след 20г. младежите ще са по равно, но логично предвид раждаемостта, след 40г. ще са много повече циганите, които са на 20, отколкото българите на 20....
АКО КЪМ ГОРНОТО СЕ ДОБАВИ МЛАДЕЖКАТА ЕМИГРАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ 
става ясно, че днешните 30-40 годишни българи, останали тук, ще са свидетели на ПОСЛЕДНАТА "ИЗНЕНАДА", която недалновидното ръководство на БЪЛГАРИЯ им е подготвило..края на етноса ни.
Искам да отбележа че не съм расист, но с основание се притеснявам.
А изход има - няма кой да го потърси.



Гласувай:
30


Вълнообразно


1. smani - Статистиката
13.03.2010 12:34
е страшна, наскоро я чух по бтв. Към 2050г. населението няма да е нито много младо, нито много бяло..
цитирай
2. raders - За съжаление
13.03.2010 12:58
Не се учудвай! Така е било винаги и така ще бъде. По този начин са изчезнали много велики древни и по-късни цивилизации /не само заради нашествията и войните/, камо ли нищо незначещата България. И разбира се, идват варварите. "Со курец". Този процес е валиден не само за България, но и за цяла Европа и целия свят. Съболезнования!
цитирай
3. edinman - То си е....
13.03.2010 13:00
за притеснение!Имам лошото предчувствие,че времето до момента в който България ще се казва с друго име ,ще дойде много по-скоро.....Жалко за всички онези, които
са дали живота си за нея, и за тези на които не оставяме почти никакъв шанс!
цитирай
4. demograph - Детски надбавки-според образованието на родителите
13.03.2010 13:11
Това е решението. МОЖЕ БИ.
цитирай
5. demograph - Това написа kenshiro
13.03.2010 13:16
"Гледах онзи ден митинга, организиран от един странстващ депутат. Гледах и не можах да намеря логично обяснение за поведението на Яне Янев. Компроментиран като политик и като човек /уж/ избран от народа, носен на ръце от група „протестиращи” роми-защитници на Конституцията?! Шок и ужас! Докъде я докарахме!

Пламенната реч на въпросния политик пред насила събраното мнозинство, доведено с автобуси, явно имаше за цел, да осигури на същия глътка самочувствие, смазано напоследък от парламентарните шамари на ГЕРБ.

Ромите дошли да защитават Конституцията, не знаеха дори,че съществува такава дума. Не знам как е на цигански „конституция”, ей Богу, интересно ми е, да чуя как звучи!

Шокиращи бяха въпросите на репортерите пак свързани със смисъла на целия този „протест”, а най-ужасяващия отговор на въпроса, зададен към един от митингуващите „Защо сте тук, знаеш ли?”, човекът даде като кротко сви рамене и показа златен зъб.

За да бъде картинката още по-цветна, трябва да помолите някой ром да се опита да изговори без грешка най-дългата дума в българския език „непротивоконститу......” и тъй нататък. Съмнявам се, че ще успее. Съмнявам се ,че и Господин Янев я знае.

Доскоро поведението на нашите политици беше оприличавано на „цирк”, но на мен ми прилича повече на „политическа цигания”. И ако на изборите досега, раздаваха на ромите олио, кебапчета и брашно, то нека на следващите предсрочни, някой се сети да им даде малко мед, алуминий, ...релса. Може да извадим релсите от цялата ЖП мрежа на страната и да ги хвърлим като инвестиция за една бъдеща победа. Но така влакът, наречен България, ще дерайлира съвсем и то с нашите дружни усилия...."
цитирай
6. анонимен - да дискутираме
13.03.2010 13:33
демограф - това което е за отбелязване е, че в продължение на повече от хиляда години българският народ е имал способността да асимилира почти всички народи с които е живял. примери колкото щеш - завареното антично население, аварите, узите, куманите, печенегите и всякакви други за които се сетиш. В днешно време тази способност е изчезнала. Сега масово всякакви группи не желаят да се идентифицират с българския етнос а напротив цепят се - помаци, "македонци", каракчани и всякакви други. Част от циганите се българеят, което за ужас на много българи е факт, но по голямата част се турчеят, което показва, че държавата не си върши работата. При това тук става въпрос за християни, които са по лесни за асимилиране. Политиката на гърците е за пример - през 1985 те са 9 мил, а сега са почти 11мил. те приеха много "понтийски гърци", които всъщност са украинци и руснаци, но го направиха С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ че след поколение или две тези хора вече ще са гърци. това е имперския тип политика. а вижте какво става у нас. на всякъде срещам адско невежество - масово бесарабските българи биват наричани руснаци, което е крайно обидно за тях. и т. нат. държавата трябва да има инструменти за провеждане на асимилационна политика, която естествно да е доброволна. времето на насилието премина. но чрез шподходяща политика това може да стане, естествено тя е възможна най вече за християниете, защото исляма е много силен възпиращ фактор. разсъждения мога да ти правя до утре но за съжаление не съм отговорен фактор:) и от мен не зависи нищо. А мощтния демографски резерв от бесарабия и други страни защо не се използва? само дават паспорти и нищо друго. ами то трябва специална политика за благоустрояване. вместо това тръгнали на циганите да правят къщи, които след 2год. ще приличат на кочини. Германия за последните 20г. е привлякла над 3мил. немци от поволжието и им е дала условия за нормален живот. а тук?
цитирай
7. анонимен - За притеснение си е ...
13.03.2010 14:21
За притеснение си е - и без човек да е расист.
На едно новородено българче се падат по 2 или 3 от малцинствата, в зависимост от региона. И е ясно след това от какво ще живеят - от кражби, помощи, опростени задължения, детски добавки ... Тези, последните, колкото и да са смешни като сума, рядко стигат до българчетата - заради това, че родителите им честно си заработват мизерните заплати, надхвърлящи с няколко лева прага. Българчетата са като чуждите и нежеланите деца тук. Държавата обича да се грижи за онези, другите, чиито родители не работят цял живот - от мързел, липса на образование и защото така е по-лесно, поощрява ги да се плодят без край и да живуркат на гърба на другите. Същевременно българите си остават с по 1-2 деца максимум, ако изобщо се решат да имат и скоро едва ли нещо ще ги стимулира в друга посока.
България е сред десетте най-застарели държави в света и е на пето място по застаряване с над 24 процента от населението над 60 години (демографско проучване на ООН). При това положение с раждаемостта и съотношението на етносите, скоро българите ще бъдем в Червената книга - за съжаление ...
цитирай
8. анонимен - mi da se svuir6va
13.03.2010 14:52
Mi ko da ni praat be prosti al4ni strahlivi koi 6te ni pusne avanta ako nie sami ne si zemem ko ste se razrevali glei ko praat kom6iite ma se iska da ima6 topki za taya rauta ne da si trapezen revolucioner, kade da ti napraat nacionalna doktrina tkzs to ili v painer a moje i v niakoi stadion s futbolisti ili modelki i modeli .Mi to si4ko geneti4ni otpaduci koi ima 2 grama mozuk ve4e otdavna ne jivee tuka,ostanaloto e zlatki berbatki i lo6i batki a kolkoto do beltu4nia material po ulicite to e yasno horta si imat po vajna rabota ot tva da sa dobre ,Rakia,Piko,Amfetamini kahurni 4algii ,zako im e da si opravat jivota vij ko e yako da se nagarmi6 kato duska i da nabie6 jena si raotata se opraa do sledva6tia den
цитирай
9. анонимен - семейна жена с три деца
13.03.2010 16:13
Нещата са наистина стряскащи, но все още има някаква надежда за обрат. Дали ще има успех зависи от това поколение. За да има деца са нужни родители, нужно е семейство. Младежите трябва да осъзнаят, че сексуалната разюзданост вреди. Момичета и момчета, които са почнали ранен полов живот обикновено не създават семейства и нямат деца. Най-много някое извънбрачно дете да се появи. На нас проблемът не ни е, че циганите раждат, а че българите не раждат. Затова, ако искате, приемете един съвет от майка на три деца: бъдете отговорни пред бъдещето, създайте семейство, бъдете верни на жена си/мъжа си, уважавайте майчинството, родете си деца, отгледайте ги и ги възпитайте като отговорни хора. Инвестирайте във вашия собствен човешки ресурс. И недейте да разчитате на социалната система. Ако разчитах на нея, нямаше да имам възможност да родя и да гледам три деца. По-скоро се борете за ниски данъци и за намаляване на социална роля на държавата. Защото където има социална държава местното население не е видяло голяма полза, само малцинствата и емигрантите.

Ако трябва да си подкрепя думите със статистика, ето:
Поколението на моята пра-прабаба (деветнадесети век) - имали са по 4, 5, 12 деца.
Поколението на мояте прабаба (началото на 20 в.) - имали са по четири, три, 11, 3 деца.
Поколението на моята баба (четиридесетте и петдесетте години на 20 в.) - имали са по пет, две, две и две деца съответно.
Поколението на нашите родители - по две деца.
Моето поколение - аз имам три, но децата ми имат само един първи братовчед.

Това е, не правете "любов", а правете семейства. По-малко аборти, по-малко чалга, повече деца, повече работа. Пък да видим кой кого ще претопи.
цитирай
10. strannica - ...
13.03.2010 17:10
Написаното в поста само слепият не го вижда и не се стряска от него само този, на който не му пука.
На т.нар. "държава" явно не й пука. Или - нещата вървят според нейния план.
Затова подкрепям 9-тия коментар.
цитирай
11. анонимен - Цветан Караилиев-аман от псевдозагрижени
13.03.2010 17:29
Някой от коментаторите да е направил нещо по въпроса?Не мога да имам деца,но поне на 6тима бесарабски българи помогнах да се установят тук,спяха у нас,намирах им работа.Сега кризата позабави този проце.Значи държавата,наместо да се старае да оземли и помогне насънародниците ни,на които в Молдова отдавна им е писнало,трудолюбиви работници,които могат да преобърнат демографската тенденция,а храни тъпите,неграмотни и мързеливи роми?Защо?
цитирай
12. анонимен - страшно
13.03.2010 17:44
дори е по-страшно - чакат ни ужасни времена !!!
за съжаление не виждам изход-няма държавна политика за излизане от демографската криза, а колкото и да призоваваме младите българки да раждат, само с лозунги не става
иска се държавата да измисли начини да им осигури поне малко по-човешки условия за отглеждане на деца, но това не става с абсурдните детски доавки, нито с мизерните заплати в Бг
трябва всички да се сепнем от случващото се и като др.народи да излезем на улицата и да накараме управляващите да спрат да мислят само как да крадат, а да прояват държавническо и национално отговорно поведение !!
цитирай
13. анонимен - Така е, но...
13.03.2010 17:44
Първо - НЕбългарите (по-точно тия, които се плодат като зайци - мангалите) няма как да бъдат на ръководни постове, защото над 90% от тях са неграмотни или полуграмотни. Те ще си останат сган, неспособна за нищо. Второ - може много да се плодят, но доколко живеят? Продължителността на животът им е много по-ниска, защото са мръсни, водят нездравословен начин на живот, а и повечето са генетически непълноценни. Трето - много лесно можем да се разправим с тях по всяко време (и ТРЯБВА да бъде по-скоро) като просто им спрем издръжката и безплатните ток, вода и здравеопазване. Ще измрат като мухи. Не забравяйте, че господари на една земя са не тези, които са повече, а тези, които я притежават. Но напълно подкрепям 11 - извън България има повече етнически Българи, отколкото в страната - 1 000 000 от тях да бъдат доведени тук и нещата ще се променят коренно.
цитирай
14. анонимен - ....
13.03.2010 17:47
а и положението последните години не е толкова лошо, поне в София - раждаемостта сред Българите е нарастнала в пъти, сравнено с 90-те години. От нас се иска само едно - да си изберем национално отговорни управници - Българи, а не мангалски лакеи, които да проумяват, че за да оцелее страната ни, плоденето на мангалите трябва да бъде спряно, нещо което никак не е трудно - просто трябва да им се спрят привилегиите.
цитирай
15. анонимен - като толерираме геьове и лезбийки, ...
13.03.2010 18:03
като толерираме геьове и лезбийки ,нави демокрация
цитирай
16. анонимен - няма страшно - не се притеснявайте. ...
13.03.2010 18:09
няма страшно - не се притеснявайте. както виждате като няма пари за НЗОК тръгнаха по най лесния път да вдигнат здр. осигуровки. в случая с два процента.
и понеже знаем кой е основния потребител на здравните услуги така ще продължат и занапред.
ние плащаме за да отглеждаме паразити. е това трябва да се прекрати.
иначе до 10 г. и здравната и пенсионната система е срината
цитирай
17. divna8 - demograph, а може би точно в това се състои далновидността на политиката?!
13.03.2010 18:39
Умишлено предизвикват този демографски срив, защото се манипулира отвън -
от заинтересовани сили, които целят преструктуриране на географските граници. От години тайни емисари или подставени българи изкупуват нашата земя - в един момент ще се окаже, че живеем под наем в Родината си!
Как мислиш - и на каква цена управляващите си позволяват луксозни имоти и привилегии в чужбина?! Защото залагат нещо българско, което управляват, но не е тяхна собственост... Така залагат и народа - и им е все едно какво се случва - важно е да оцеляват те като единици - независимо дали става въпрос за президенти, министри и т.н.
Грозно, тъжно, но е истина - от началото на т.н. "демокрация" до днес се изпълнява един пъклен план за заличаването на българщината - всяко едно правителство го доказва. На нас винаги това ни е било слаба страна - продажни управници!!! Нито едно правителство не предложи програма за поощряване на раждаемостта, за подпомагане на младите семейства. Как тогава да раждат и отглеждат деца, ако няма кой да им помага? А когато българин отиде за социална помощ, служителките го хулят, че не бил ром!!!
И аз не съм расистка, но е вече време да създадем общност за защита на българските интереси!!! Крайно време е!!!
цитирай
18. анонимен - Добро утро бялата раса ще изчезне, и ...
13.03.2010 18:48
Добро утро бялата раса ще изчезне ,и причината за това е алчност :)))).
цитирай
19. lambo - Действителноста е още по-черна
13.03.2010 19:23
На всяко родено българче, което ще емигрира, в момента се раждат 4 циганчета.
Които не само че не емигрират, но след 11 години почват да произвеждат следващото поколение. Случаят Кортеза. До 2050 г. циганите ще приключат с нас.

Причината за този демографски бум е, че циганите живеят от Майчинствата, Детските и Помощите. Колкото повече деца - толкова повече пари !
В момента власта дава 2/3 от помощите, и 85 % от детските на циганите.

Изхода е само един - Майчинства и Детски, само след завършен поне 8-ми клас. След което да се въведе т.н. Семейно Подоходно Облагане. Само тези родители, които имат образование и плащат данъци, ще получават пари за раждаемост.

Но това няма да допуснат анти-белите расисти - Доган, Първанов, Борисов, Сидер, Иван Костов, Дянков и т.н. Всички горепосочени са от цигански произход.

http://lambo.blog.bg/politika/2010/02/22/tehnologiia-na-zloto-diskriminaciite-i-privilegiite-v-bg.498109
цитирай
20. анонимен - КАТО СРЕМ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ
13.03.2010 19:50
ТОКА,ВОДАТА,ДЕТСКИТЕ,ОТ КОИТО ЖИВЕЯТ...ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИМАТ ПО-МАЛКО ДЕЦА....КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА
цитирай
21. анонимен - ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО.........
13.03.2010 20:25
Се изпълняват секретните директиви от преди 2000-та година които сме се задължили да изпълняваме за намаляване броя на населението чрез семейния кодекс давайки привилегии на жените и децата над бащите и мъжете.....Свободна европа докато работеше призна че на запад са постигнати първите обнадеждаващи резултати от привилегироването на жените и децата над мъжете....раждаемостта най-после започнала да спада.Искате ли ниска раждаемост - отнемете правата на мъжете,това е. Справка-при циганите и турците никой съдия не смее да отнеме правата на мъжете им както при нас защото......просто нямам думи,и в резултат виждате каква е популацията при тях без да имат каквито и да било доходи.При нас обаче мъжете и бащите нямат никакви права над жените и децата си а САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! Така.... ами и в Япония мъжът има права над жена и деца, и в Китай и виждате колко деца имат.... така че основната причина за ниската раждаемост е не в ниските доходи .... защото българите печелят повече от циганите и турците а в семейния ни кодекс мразещ и ненавиждащ правата на бащите и мъжете.След като от потъпкване на правата на мъжете печелят главно съдилищата и адвокатурата то как си мислите... кой и как пише семейния ни кодекс и скакви цели и подбуди ? И за какво служи семейния ни кодекс вижте кои се съдят на негово основание и ще разберете какво става изобщо.....Най-малко са циганите и турците.Впрочем те не живеят според него а според техния си семеен кодекс и за това имат толкова деца .Така че дайте права и на мъжете за да се оправи раждаемостта.Ние не сме западна европа препълнена от хора че да намаляваме населението чрез семейния кодекс,при нас тези ограничения трябва да се премахнат!
цитирай
22. анонимен - Циганите се размножават като въ...
13.03.2010 20:28
Циганите се размножават като въшки.Те са примитивни същества, нищо няма да ги спре да се множат.Но това не го виждат нашите политици, защото те откраднаха много пари, техните наследници ще се изнесат в белите страни.А може би не искат да го видят, защото това са техните избиратели, особено на агент Гоце.Кой каза, че живеели кратко? Напротив, да сте чули някой циганин да е умрял от рак .Няма такъв.Те живеят в мръсотията, не се къпят, ядат когато има кокво, крадат, не се замислят, защото няма с какво и така живеят до 100 години.А че ще управляват България един ден ,това ще се случи,защото няма да има друг, или и да има те ще са малцинство и никой няма да ги избере.Представете си едно циганско село- кой смятате там е кмет - циганин, неграмотен, мръсен,недодялан, но представлява властта, от него зависи всичко в селото.Това ще се случи и със страната ни, колкото и на някой да не му се вярва.Няма да минат много години до този момент.Какъв е извода-нормалните хора, които още са тука да се изнасят навън.Не искам да мисля за това.Ако нашите политици не направят нещо, това ни чака.Много жалко.
цитирай
23. анонимен - Не отчитате, че освен българи ем...
13.03.2010 20:42
Не отчитате, че освен българи емигрират всички останали и то доста интензивно, включително и циганите. Отчетете и високата детска смъртност пак при тях. Доста некоректно е такова изследване, което не отчита тези емиграционни процеси. Не може да искаш коректни резултати, след като приемаш другите константно за растяща величина. Това не съм го писал по логика, а от релно взети факти от житието ни.
цитирай
24. demograph - Първо- да сме възпитани и толерантни в изказите си
13.03.2010 21:22
Не са ни виновни другите. Картината е ужасяваща и за самите цигани. Ако те не са в състояние, по ред причини, да се погрижат цивилизовано за собственото си настояще и бъдеще, то образованите следва да се погрижат за себе си и за тях.
Втората ми молба е- Нека се съсредоточим върху това - Има ли изход? Нека опитаме да го формулираме.
цитирай
25. demograph - Държавата е проблемът номер едно! Няма българска държава.
13.03.2010 21:59
animo - За притеснение си е ... Каза:
"...Държавата обича да се грижи за онези, другите, чиито родители не работят цял живот - от мързел, липса на образование и защото така е по-лесно, поощрява ги да се плодят без край и да живуркат на гърба на другите."..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
От 1945г. насам в Конституцията на България липсва основополагащият елемент на Обществения договор между българите и властта им - създаване на благоприятни условия за възпроизводство на населението обитаващо държавата.
65 години държавотворческата част от това наеление бе и е подлагано на дискриминация и пропъждане в името на фалшиви и убийствени за българите идеи - изравняване на изостаналите етнически групи с "по-напредналите" българи, приобщаване на чужди етноси, подпомагане на изостанали социални слоеве като "основа на прогресивната" класа..Всичко това се върши на гърба и за сметка на българския етнос. Затова състоянието на българския етнос в България/!/ е за окайване. Тук няма място за расизъм и нацизъм. Нима в Англия или Франция, или Германия местните не са по някъкъв начин привилегировани?! Всеки емигрант ще ви каже какво значи да си чужденец или местен там. Демокрацията си е демокрация. Който приеме и спазва правилата и културата на приемащата народност- получава и привилегиите, но след време, което е изпитателния срок.
Само в България е възможно чудото да не плащаш консумираното и да не те преследва Законът защото си циганин или турчин..В света САМО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА преследва основния си етнос за сметка на примесите..Това се нарича АВТОГЕНОЦИД!!! Това трябва ведага да го спрем! Ако правителството пристъпи към ликвидиране на тази мазохистична практика, то трябва да бъде решително подкрепено, дори и с цената на известни лишения/защото сме в икономическа криза и защото това ще предизвика политически отпор от тия които експлоатират циганите и турците за дребните си, но дълбоко антибългарски политически цели/
цитирай
26. анонимен - mesoto e zlato
13.03.2010 22:03
glupaci, namesto da im otvorim ciganskite vaginalni furni da narodiat pove4e italkia4eta, gr4eta i portukal4eta, pa dai evropo po 1000 evri na kilo bebeshko i 3000 evri na kilo do 4 klas, a ia po 1000evro na kilo za 12 klas s tehnikum i teka natatika i teka na tatika.
pa posle kato podvfanemem ponacite i te na kilo s pendarite-aide pomaka na po=myka i anadollyka da skiash posle sled 20 godini Diankov, drugariat SImo, ne biudjeta ne jetta ami samoleta ste iaha, pulen s organi za transp[lantacia.

za sapuneini i shampuaneni gadorii i abajuri ot dupe-koja -tea idiotshtini -na Analen Siderov.

tuka goworime za iznos na matrial, meso i dokarvane na valuti w evro i zlato
цитирай
27. demograph - анонимен - mi da se svuir6va
13.03.2010 22:04
Прав сте, макар да не можах да проследя мислите ви поради латиницата..
цитирай
28. demograph - Аз съм смеен мъж с три деца и казвам същото
13.03.2010 22:07
анонимен-семейна жена с три деца каза:
".........................................................................................................................Това е, не правете "любов", а правете семейства. По-малко аборти, по-малко чалга, повече деца, повече работа. Пък да видим кой кого ще претопи."

цитирай
цитирай
29. demograph - Щом 65 години не се намесва - значи ТОВА е план на тази държава. Чия е тя?
13.03.2010 22:10
strannica написа:
Написаното в поста само слепият не го вижда и не се стряска от него само този, на който не му пука.
На т.нар. "държава" явно не й пука. Или - нещата вървят според нейния план.
Затова подкрепям 9-тия коментар.

цитирай
30. demograph - Свалям ви шапка! Спасявайки 5-ма българи - Вие раждате Петима Българи!!
13.03.2010 22:17
анонимен - Цветан Караилиев-аман от псевдозагрижени каза:
Някой от коментаторите да е направил нещо по въпроса?Не мога да имам деца,но поне на 6тима бесарабски българи помогнах да се установят тук,спяха у нас,намирах им работа.Сега кризата позабави този проце.Значи държавата,наместо да се старае да оземли и помогне насънародниците ни,на които в Молдова отдавна им е писнало,трудолюбиви работници,които могат да преобърнат демографската тенденция,а храни тъпите,неграмотни и мързеливи роми?Защо?[/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ако Бойко Борисов въведе детски надбавки на принципа "според образованието на родителите" или както казва Ладо, той ще "роди"стотици хиляди българчета и ще принуди да се образоват за тяхно добро, стотици хиляди роми и необразовани!
цитирай
31. demograph - Да излезем на улицата и да се защитим от автогеноцида над българите
13.03.2010 22:33
анонимен написа:
дори е по-страшно - чакат ни ужасни времена !!!
за съжаление не виждам изход-няма държавна политика за излизане от демографската криза, а колкото и да призоваваме младите българки да раждат, само с лозунги не става
иска се държавата да измисли начини да им осигури поне малко по-човешки условия за отглеждане на деца, но това не става с абсурдните детски доавки, нито с мизерните заплати в Бг
трябва всички да се сепнем от случващото се и като др.народи да излезем на улицата и да накараме управляващите да спрат да мислят само как да крадат, а да прояват държавническо и национално отговорно поведение !!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е спасението и то е в нашите ръце. Ако ще американци и европсевдодемократи да ореват света!
цитирай
32. demograph - Какъв ти кодекс! В конституцията ни няма. Още там ние българите сме изтрити!
13.03.2010 22:46
анонимен написа:
Се изпълняват секретните директиви от преди 2000-та година които сме се задължили да изпълняваме за намаляване броя на населението чрез семейния кодекс давайки привилегии на жените и децата над бащите и мъжете.....Свободна европа докато работеше призна че на запад са постигнати първите обнадеждаващи резултати от привилегироването на жените и децата над мъжете....раждаемостта най-после започнала да спада.Искате ли ниска раждаемост - отнемете правата на мъжете,това е. Справка-при циганите и турците никой съдия не смее да отнеме правата на мъжете им както при нас защото......просто нямам думи,и в резултат виждате каква е популацията при тях без да имат каквито и да било доходи.При нас обаче мъжете и бащите нямат никакви права над жените и децата си а САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! Така.... ами и в Япония мъжът има права над жена и деца, и в Китай и виждате колко деца имат.... така че основната причина за ниската раждаемост е не в ниските доходи .... защото българите печелят повече от циганите и турците а в семейния ни кодекс мразещ и ненавиждащ правата на бащите и мъжете.След като от потъпкване на правата на мъжете печелят главно съдилищата и адвокатурата то как си мислите... кой и как пише семейния ни кодекс и скакви цели и подбуди ? И за какво служи семейния ни кодекс вижте кои се съдят на негово основание и ще разберете какво става изобщо.....Най-малко са циганите и турците.Впрочем те не живеят според него а според техния си семеен кодекс и за това имат толкова деца .Така че дайте права и на мъжете за да се оправи раждаемостта.Ние не сме западна европа препълнена от хора че да намаляваме населението чрез семейния кодекс,при нас тези ограничения трябва да се премахнат!

цитирай
33. demograph - Има такова нещо. "Дългите мечове погубиха Рим"
13.03.2010 22:50
[quote=анонимен]Добро утро бялата раса ще изчезне ,и причината за това е алчност :)))).[/quot
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не си спомням сега кой римски автор е казал "Дългите мечове погубиха Рим", но смисълът е, че когато егото надвие първичния дълг - загиваш ти, загива държавата на егоистите, загиват егоистичните империй!
цитирай
34. demograph - Но циганите не са ни виновни. Приказката за зелника..
13.03.2010 23:03
анонимен написа:
Циганите се размножават като въшки.Те са примитивни същества, нищо няма да ги спре да се множат.Но това не го виждат нашите политици, защото те откраднаха много пари, техните наследници ще се изнесат в белите страни.А може би не искат да го видят, защото това са техните избиратели, особено на агент Гоце.Кой каза, че живеели кратко? Напротив, да сте чули някой циганин да е умрял от рак .Няма такъв.Те живеят в мръсотията, не се къпят, ядат когато има кокво, крадат, не се замислят, защото няма с какво и така живеят до 100 години.А че ще управляват България един ден ,това ще се случи,защото няма да има друг, или и да има те ще са малцинство и никой няма да ги избере.Представете си едно циганско село- кой смятате там е кмет - циганин, неграмотен, мръсен,недодялан, но представлява властта, от него зависи всичко в селото.Това ще се случи и със страната ни, колкото и на някой да не му се вярва.Няма да минат много години до този момент.Какъв е извода-нормалните хора, които още са тука да се изнасят навън.Не искам да мисля за това.Ако нашите политици не направят нещо, това ни чака.Много жалко.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Не е луд който яде зелника, а който му го дава!
1.Рязка промяна на принципите и сумите на детските надбавки - според образованието на родителите!
2.Изравняване на правата и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ!
Не може едни да бачкат и плащат данъци, а циганите да изяждат труда им и да не плащат данъци, ток, вода, сметки..Не може българин и турчин да влизат в затвора за 5 лева, да им конфискуват имущество заради данъци, сметки и кредити, а циганите да са недосегаеми, защото били прости и защото професията им била ЕЛЕКТОРАТ срещу заплащане!....
3. Да се формулира НАЦИОНАЛНА ЦЕЛ: Осигуряване на бързи темпове на възпроизводство на българския етнос с оглед оцеляването му във враждебна колтурно-етническа среда, с хоризонт 2100г. ЕС я го има я не.
цитирай
35. demograph - Предстои преброяване на населението. Да видим.
13.03.2010 23:10
анонимен написа:
Не отчитате, че освен българи емигрират всички останали и то доста интензивно, включително и циганите. Отчетете и високата детска смъртност пак при тях. Доста некоректно е такова изследване, което не отчита тези емиграционни процеси. Не може да искаш коректни резултати, след като приемаш другите константно за растяща величина. Това не съм го писал по логика, а от релно взети факти от житието ни.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
По анализ на данните от преброяването на населението 1974г., с приблизителни корекции заради емиграционните вълни 1984, 1991-2010, с отчитане, че циганите и турците/ в това число и българите мохамедани/ СЕ завръщат, а българите ХРИСТИЯНИ гледат да НЕ се завърнат обратно в България, сметките на "анонимен-Да дискутираме" и на Ладо са верни, за жалост. Да видим преброяването какво ще покаже? - ЩЕ НИ СЕ ОЗЪБИ БАБАТА С КОСАТА...
цитирай
36. demograph - Не подкрепям първата част от коментара ви но се съгласявам 100% с последното ви изречение.
13.03.2010 23:20
"...............Но напълно подкрепям 11 - извън България има повече етнически Българи, отколкото в страната - 1 000 000 от тях да бъдат доведени тук и нещата ще се променят коренно."
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На фона на казаното по-горе от вас, корупцията и бюрокрацията при издаването на български паспорти на външните българи е отвратително престъпление срещу държавата и българите!!!! Ако това е вярно, корумираните от президентската администрация и вице президента който отговарят за този сектор, трябва да идат в затвора за дълги години.
Ако Божидар Димитров, прокара ускорена процедура и вкарва не по 30 000, а по 100 000 външни българи в България - трябва да му издигнем паметник!
цитирай
37. анонимен - да дискутираме
14.03.2010 00:21
ами в Молдова по официални данни има 85 000 българи без да се брят тези от Кишинев, които са да речем 15 000. значи общо 100 000. в тази сметка обаче не влизат българите които наеляват Приднестровието, които също са няколко десетки хиляди. аз познавам 2 от тях. в украйна по официални данни има 220 000 и тук не се броят смесените бракове. доколкото знам децата на смесените бракове се записват украинци, но не съм сигурен. при всички случаи са поне 300 000 а може да стигат и до 500 000. общият брой от двете страни и приднестровието варира между 400 и 700 000. това са истински българи, които се мислят за българи и доколкото знам искат да дойдат тук да живеят. особено тези от молдова където е голяма мизерия. при това до колкото ми е известно при тях раздаемостта е доста по висока по простата причина че са селяни и имат земя за обработване която изисква работна ръка. знам за семейства с по 5 деца и т.нат. оставането на тези хора в украйна и молдова освен че ги обрича на мизерия, но и води до постепенното им обезбългаряване, тъй като младите търсят работа в Одеса, Киев вместо в София, Варна, Пловдив. При всички положения държавата трябва постепенно да си ги прибере и да се погрижи за тях. ако трябва да ги квалифицира, да им дава работа с предимство и т.нат. Приказките за криза ми омръзнаха. то 20г. все кризи и преходи. ами че то няма млади хора да работят и да движат икономиката. в БГ 1 работеш храни 1 пенсионер, което е ненормално. и станишев преди година искаше да внася китайци и виетнамци да бачкат, а не българи. представяте ли си? Има криза, но дават огромни суми за Авганистан и за всякакви помощи за мързелите. част от тези пари могат да послужат за фонд за подпомагане на тези българи. не съм правил изчисления (това не ми е в компетенцията), но спокойно могат да се привличат по 30 000 годишно, които да компенсират бягството на млади българи в чужбина.
цитирай
38. demograph - анонимен - да дискутираме Благодаря.
14.03.2010 00:56
Прав сте. Криза не криза -България над всичко. Аз се ококорих когато Станишев спомена за китайците..! При условие, че могат да са българи от Молдова, Украйна и Македония..Руска му работа. Нямаме национална идея, мислене, политика, политици, държавници, историци, стратези..! Време е да ги натиснем да решават реалните проблеми на нацията, а не за джобовете си. Парите никога няма да стигнат, а в случая не сстава дума за пари, а за решения. Е, малко и напън да се мисли.
цитирай
39. анонимен - Помогни да спрем циганизацията на България
14.03.2010 02:05
Помогни да спрем циганизацията на България
http://www.facebook.com/group.php?gid=346096556397&ref=nf

ГРУПАТА НИ ИЗВЪН ФЕЙСБУК, ЗАЩОТО ТУК НИ ТРИЯТ.
http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/bulboard-dot-com-vf2.html
цитирай
40. анонимен - Помогни да спрем циганизацията на България
14.03.2010 02:13
ДО ГОСПОДИН ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН БОЙКО БОРИСОВ,ПРЕМИЕР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН ТОТЮ МЛАДЕНОВ, МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДО ГОСПОДИН СИМЕОН ДЯНКОВ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЪРВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии.
-Да не плащам ток.
-Да не плащам вода.
-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.
-Да ми дават общински жилища.
-Да не плащам наем на жилищата.
-Да строя където си поискам.
-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.
-Да яздя кон по улици и булеварди.
-Да не си чистя лайната на коня.
-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.
-Да прецаквам българите.
-Да си правя каквото си искам.
-Да нямам никакви задължения.
-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.
-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.
-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.
-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.
-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.
-Да не ме интересува нищо в тая държава.
-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.
-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.
-Искам в България да останат само цигани.
-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.
-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.
-Искам всичко да се разруши и да се срине.
-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.
-Искам моя дял от единия милиярд, отиващ за традиционно трайно безработните.
-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.
-Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната.
цитирай
41. анонимен - Помогни да спрем циганизацията на България
14.03.2010 02:14
-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно.
-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.
-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.
-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.
-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да
има повече пари за нас.
-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.
-Искам България за циганите.
-Искам после цяла Европа.

Безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, професия-безработен,
феномена- самотна социално слаба майка на 23 деца, Това е геноцид над българите-
НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС. Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд
(загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.
пълна циганизация, БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА....БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБ ЛИ ТЕ УМРЯХА???
Аз не съм съгласен с провеждането на политика на ГЕНОЦИД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН!
И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС!

С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ .......................



При желание изпращайте писмото на този адрес:
http://www.government.bg/ -линк, към правителството на Република България


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПИСМА, ПОСЕТИ ТОЗИ ЛИНК:
http://grajdanskoobshtestvo.bulboard.com/vt6.html
цитирай
42. sixsigma - Проблемът е в емиграцията...
14.03.2010 02:16
Опитайте се да се замислите само за последните 10 години колко млади българи напуснаха страната, кой да учи, кой да работи и никога не се завърнаха. Факт е, че навсякъде по света го има демографския проблем (почти всички държави в Европа са с отрицателен прираст на население), но в България като че ли нещата опират повече на изселническа основа. Докато ние сами не променим нещата от гледна точка на политика, икономика и бъдещи перспективи, сегашната тенденция ще се задържи.
цитирай
43. demograph - Проблемът е комплексен. Първо е мотивацията, после...
14.03.2010 02:39
sixsigma написа:
Опитайте се да се замислите само за последните 10 години колко млади българи напуснаха страната, кой да учи, кой да работи и никога не се завърнаха. Факт е, че навсякъде по света го има демографския проблем (почти всички държави в Европа са с отрицателен прираст на население), но в България като че ли нещата опират повече на изселническа основа. Докато ние сами не променим нещата от гледна точка на политика, икономика и бъдещи перспективи, сегашната тенденция ще се задържи.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето по-горе има петиция. Виждате ли мотивацията..? Защо да съм почтен българин, като ще ми се плаща да съм непочтен циганин.
По-добре да съм трайно безработен циганин от колкото безкрайно работещ за нищо българин. По-добре да съм неграмотен недосегаем циганин вместо образован и преследван за това българин...Сладка работа! Да ама не! Трябва да приключим с тази тъпа търпимост.
цитирай
44. анонимен - Как? Как? Как? Как? Нова партия - ...
14.03.2010 05:29
Как? Как? Как? Как?
Нова партия - добре, но сме шепа хора, а за създаване на партия се искат пари! И тук не става дума за дребни неща като документи и регистрация, а за пари за разяснителна дейност, наеми на помещения и т.н. Така че - как?
цитирай
45. анонимен - И като се справим с "парток...
14.03.2010 08:24
И като се справим с "партокрацията и олигархията в България" какво, сиренето ще стане без пари, а циганите ще престанат да бъдат паразити ли? Зарежи ги тези "грабежите се вършат от българи", знаем що за българи са управляващите, до един са с жидовска жилка.
цитирай
46. vmir - Ние сами се затриваме заради мислене на парче и нежелание да бъдем логични.
14.03.2010 08:28
Полуистините са ни накарали да се подозираме и дори мразим едни други. В петък по обяд в службата ми е имало последователно разбиване и ограбване на две работни помещения пред очите на десетки служители от шестима цигани на възраст 15-16 годишни. Досега през деня бяха разбивали единствено по периферията, а в петък - в центъра на работния ни комплекс. Такива изненади се множат с всеки изминал ден, синът ми беше сам в къщи, когато са подминали домът ми в петък, а колеги и съседи си подсвиркват и са против да пуснем подходящ ток и други подобни мерки...
цитирай
47. анонимен - През курата ми е "края на етноса ни" :)))))))))
14.03.2010 08:32
Аз преди да пръдна, се оглеждам. Ако всички го правеха, най-вече политиците, можеше да е друго ;)
цитирай
48. анонимен - Баба ми цял живот е била комунистка и ...
14.03.2010 09:18
Баба ми цял живот е била комунистка и цял живот е работила на полето. Такива са и около 80% от електората на БСП, живеещи по селата.
Като оставим баба ми и другите хорица настрани, понеже явно се опитваш да кажеш нещо, което не касае тях, какво разправяше за внушенията - комунистите са лошите, другите - добрите ли? И кои и какви са тия незнайни комунисти, заради които трябва да признаем циганската паплач за равна с нас? Тая, дето я къдриш, може и да минава из определени кръгове, но в интернет пространството повечето хора поне се мъчат да си ползват мозъците по предназначение. Да се опитваш да ми обясняваш колко хрисими са циганите и как няма проблем с тях, а само с елита им, е същото, като да ми казваш как зимно време е много топло, понеже вечер светят лампи. Е, не е топло, студено е, и има проблем с циганите, не с елита им!
цитирай
49. vmir - 50. анонимен,
14.03.2010 09:29
анонимен написа:
има проблем с циганите, не с елита им!


"Рибата се вмирисва откъм главата" не е празна приказка, а наблюдение на мнозина.

Най-малко циганите са независими от "елита" си, който е по-лъжлив и от българския.
цитирай
50. анонимен - Е, жив бях някой да ми обясни защо ...
14.03.2010 09:48
Е, жив бях някой да ми обясни защо циганите правят първо дете на 14, десето на 24, защо не работят, защо крадат, защо просят и т.н. Ами, той елитът им бил виновен! Браво!
цитирай
51. анонимен - Ти пък, не се ограничавай толкова в ...
14.03.2010 10:20
Ти пък, не се ограничавай толкова в заклеймяването на врага - може да не е само комунистическият вентилатор, може да е националистическият или хомофобският, или ксенофобският и т.н. Да не се е повредила нещо латерната, която казва на българина какво всъщност му има?
цитирай
52. boristodorov56 - Абсолютно точно и вярно!
14.03.2010 10:47
andrei написа:
Геноцида се извършва от българи!!!През двадесет годишният грабеж на държавните активи,извършен от алчната и жадна комунистическо-милиционерска олигархия,докара до просешка тояга,както голяма част от българите,така и циганското малцинство.Генезисът на проблемите, за българите и циганите е един и същ и преди всичко,сътворен от така наречените български и цигански елити!Както беше окрадено националното богатство,по същия начин се окрадоха и европейските фондове и средства предоставени за подпомагане и интеграция на циганското малцинство.Българите са дискриминирани от работодателите по същият безогледен начин,както и циганите.Едните са дискриминирани по възрастов ,полов, образователен и политически признак,докато циганите предимно по етнически.Когато хиляди семейства са оставени на произвола на съдбата и в домовете,както на българи,така и на цигани-няма с какво да нахранят децата и семействата си,неминуемо се увеличава престъпноста,просията,проституцията и всяка друга възможност за оцеляване.Несъстоятелен и контра-продуктивен е възгледа,че единствено раждаемоста е основната причина за бедите ни.Могли сме хилядолетия да живем заедно,и в мир и разбирателство,а днес ни се вменяват,всякакви несъстоятелни теории,за правото на едните,пред правото на други,за живот и развитие.Докато заедно не се справим с партокрацията и олигархията в България,нищо добро не очаква,и еднитте и другите.Изкуствено насажданата омраза,между етносите,само ще задълбочава проблемите и ще ни тласка в посока,удобна на гореспоменатите грабители.

цитирай
53. lambo - 2/3 от помощите и 85% от детските се дават на циганите
14.03.2010 10:53
Каква раждаемост искате от нашия етнос, когато неговите данъци отиват за Майчинства, Детски и Помощи на циганите ?! Многолюдни цигански фамилии, в които никой не иска да работи, се издържат от парите за раждаемост, които щедрата ни държава им дава.

Но в закона не пише циганки, а "самотни майки с нулев доход БРУТО"
Но в закона не пише българки, а "имат доход БРУТО" Как го имат ? Като не работят ли ?

Въведете Семейното подоходно облагане, но само за майки които са завършили поне 8-ми клас. И ще видите как раждаемоста ВЕДНАГА ще се обърне в наша полза. Но докато на власт са хора с циганска кръв като Доган, Първанов, Борисов, Сидер, Иван Костов, Дянков и т.н., това няма да се случи.

http://lambo.blog.bg/politika/2010/03/08/tyjen-i-beznadejden-8-mart.507203
цитирай
54. vmir - Масата и елита й са две едновременни състояния на групи от и същ народ.
14.03.2010 11:47
Някъде си съдействат, другаде пък си пречат, но разликите между двете състояния предопределят бъдещето. Без съдействие няма просперитет. А пречат ли си, оцеляването не е гарантирано.

Имаме сериозни симптоми, че до момента не вървим към просперитет, а към закриване на държавата. Няма да сме първия случай. Няма и век, откакто бедното Кралство Галиция е разделено между Полша и Украйна. Немотията е била такава, че поляците са преправили името на Голиция. От 1880 започва т.н. "Велика икономическа емиграция", която нараства непрекъснато до самото избухване на ПСВ през 1914 и обхваща няколко стотин хиляди жители на кралството, което пропорционално е чувствително по-малко от размера на нащата емиграция, защото по площ и население към 1914 г Кралство Галиция е немного по-малко от България. По време на войната емиграцията е била забранена, но и това не е спасило държавата, която през 1918 става част от Полша и Украйна.

Не искам да плаша никого, а само да илюстрирам това, че изчезването на една държава не е невъзможно ... Това се случва на по-малко от 1000 километра северно от нас.


цитирай
55. анонимен - 59. xmaas
14.03.2010 12:54
Не пия, така че по ромски, вински и свински въпроси не съм никак компетентен, питай ония, с комунистите.
цитирай
56. анонимен - 59. xmaas
14.03.2010 13:09
Какво има да се умува, булка Спасовице? Еднакъв закон за всички. Пустеещи земи бол, всичкото неграмотен циганин - да копа по цял ден. Който не иска да работи, а да я кара само на социални помощи - в лагери за устойчиво безработни социално слаби. Празни казарми има предостатъчно. Три пъти храна на ден, лимит на ток и вода, кутия цигари на ден - пак ще ни излизат по-евтино, отколкото сега, а и няма да има кражби по селата нощно време. Майчински - вързани с образование и трудов стаж. При неспособност на многодетен родител да осигури социален минимум за децата - химическа кастрация.
- лустрация на всички нива;
- отваряне на досиетата, включително т.нар. "икономически досиета на прехода";
- изборен закон с възможност за отзоваване;
- избиране на районни съдии от населението.
цитирай
57. анонимен - Има решение на проблема.
14.03.2010 13:31
България е една от най-интелигентните нации, не защото народа е много интелигентен, а защото в България се раждат гении.
За съжаление, средно интелигентните българи избират средно интелигентни управляващи. Под интелигентност не разбирам само образованост, а ум който може да рашава задачи, които не са решени до сега. Та тези средно интелигентни управляващи, не знаят как да решат този проблем, за това трябва да попитат тези които знаят. Но тъй като в България за всичко се плаща и те ще трябва да платят за проекта. На този сайт: //politika.dir.bg има готови проекти, които могат да изведат България от блатото, но управляващите или не знаят за сайта, или си въобразяват, че сами могат да се справят със всичко.
цитирай
58. анонимен - Живея, булка, във века, в който у...
14.03.2010 13:54
Живея, булка, във века, в който убиват мен, роднините ми, приятелите ми, познатите ми, докато либерални сополанковци като тебе размахват гордо знамена за "Века, в който живеем". Анадъмно, кюпек?
цитирай
59. vmir - 63. xmaas
14.03.2010 14:04
xmaas написа:
Брейййй незнаех , че се е родил нов Фюрер ???? В кой век живееш ?
Пази боже от такава висша раса с болни мозъци "булка Спасовице"
Размърдай си малко мозъка ( само внимавай да не получиш мозъчно възспаление) , пък може и да измислиш нещо друго.


Когато става дума за сериозни неща, всяко предложение и виждане заслужава внимание. При това - без идеологическото клеймо "фашист", "фюрер" и прочие, защото е тъпо или користно докато потъва кораба, да търсиш фашистки мотиви.
Всичко трябва да се обсъди и да му се даде трезва оценка. Стерилизация е прилагана на много места в света, които нямат нищо общо с фашизма, като пример. Щом може да ти отнемат децата, ако не си в състояние да им осигуриш социален минимум, ще може и да ти забранят да ги създаваш, защото така произвеждаш потенциални престъпници.

Стига с тези комплекси за демократична непълноценност!!!
цитирай
60. анонимен - до анонимен 64
14.03.2010 16:01
Много си тъп братче. Научи като хората турски и тогава го използвай; само сериалите не вършат раота;
цитирай
61. анонимен - Ревете, ревете!
14.03.2010 16:09
Така или иначе скоро на картата скоро ще пише друго. Добре, че сте тъпаци и се разподскачвате та да се позабавляваме малко и ние - циганите :)))))))))
цитирай
62. анонимен - Май си приел да играеш ролята на д...
14.03.2010 16:10
Май си приел да играеш ролята на двуликия Янус ?!
цитирай
63. анонимен - Любене, Любене ролята ти е недос...
14.03.2010 16:22
Любене , Любене ролята ти е недостойна . Разпознат си!
цитирай
64. lambo - Всичко е кристално просто
14.03.2010 16:31
Данъците на работещите българи,
отиват за финансиране свръх-раждаемоста на неработещите цигани.
Колкото повече циганчета раждат, толкова повече парички получават.

1) Майчинства и детски САМО след завършен 8-ми клас
2) След това само до 3-то раждане
3) И само срещу определен минимален трудов стаж - поне 1 година преди всяко раждане

И ... край на циганския проблем. Да, ама не.
Циганите Доган, Първанов, Борисов, Сидер, Иван Костов са овладели всички партии.
цитирай
65. vmir - Гредахте ли предпоследното предаване на Карбовски за нашенците във Франция,
14.03.2010 17:22
където им отнели децата, защото живеели в 53 кв.м и мъжът останал без работа?

(А иначе си имат и добро образование и професии и прилични доходи преди това)

Не могат да се върнат тук, защото децата са им отнети, за да се грижат да тях французи. Не им позволявали да разговарят на български дори.

Инструментите на анархията са комплексите за демократична непълноценност, които някои правят всичко възможно да наложат, за да ловят риба в мътни води. Фашисти сме били, а? И в същото време сме били вдигнали първото антифашистко въстание в света! Тъпо ни вземат за мезе някои тарикати, братчета, трябва да им затворим безсрамните предателски усти, пък нека сме фашисти!
цитирай
66. анонимен - Леле, леле колко много провокатори ...
14.03.2010 17:34
Леле , леле колко много провокатори на службите се навъдиха в този блог и постинг.
цитирай
67. vmir - 2. анонимен,
14.03.2010 17:43
анонимен написа:
Леле , леле колко много провокатори на службите се навъдиха в този блог и постинг.


и тъпи сеирджии също... Я спри малко с тая тъпа духовитост, че ще настина от силен глупашки вятър...
цитирай
68. анонимен - Абе каталясайте най-сетне, раз...
14.03.2010 18:05
Абе каталясайте най-сетне , разходете се до Хоремага , пийте по една ракия ,вижте некоя невеста , накривете каскетчето на една страна и не му мислете много...
цитирай
69. анонимен - Преклонена глава сабя не я сече, но ...
14.03.2010 19:22
Преклонена глава сабя не я сече, но гъз целува!
Не забравяйте - никой, който е тръгнал по пътя, описан в тази мъдрост, не се е спрял само до първа част, нищо, че винаги "удобно" ни се цитира само тя!
цитирай
70. анонимен - Абе братче, аз ти казах да пиеш една ...
14.03.2010 20:48
Абе братче , аз ти казах да пиеш една ракия , не да се насвяткаш и да си накривиш каскетчето не да го хвърляш по земята . Накрая ще ми писне и ще се оплача на бат Бойко да ви вземе запас , а може и на някоя селскостопанска бригада да ви прати , ама още зима ще изчакаме до лятото.
цитирай
71. анонимен - 76. анонимен
14.03.2010 20:55
Абе, братче, що ми се струва, че си сестриче от мъжки пол? Без ракия, с фесче...
цитирай
72. demograph - 69. анонимен - Любене, Любене ролята ти е недос...
14.03.2010 23:51
69. анонимен - Любене, Любене ролята ти е недос...
16:22
Любене , Любене ролята ти е недостойна . Разпознат си!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А ти защо така анонимно? Ако не исках да бъда разпознат, щеше да бъда анонимен. Аз съм "демограф" и ако си ме познал вярно, трябва да знаеш защо точно "демограф"...Чукаш на линка ми и виждаш кой съм..А ти кой си?
Достойното според някои е да мълчи и да гледа как си отива народа му ли? Или да псува тайно в кръчмата. Даже го е страх да продума и в кръчмата-храбър е само пред жена си под юргана. Не подкрепям расистките и нацистки писания тук.
НО Е ПОЛЕЗНО, АКО НЯКОЙ ВЪВ ВЛАСТТА Е ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ - ДА ВИДИ ДО КЪДЕ Е ДОКАРАН БЪЛГАРИНА ОТ СЪЩАТА ТАЗИ 'НЕГОВА' БЕЗЦВЕТНА ВЛАСТ.
цитирай
73. demograph - Моля да не се употребяват расистки, нацистки и нецензурни квалификации
14.03.2010 23:56
Трагедията на българския етнос не по вина на другите етноси живеещи в България.
Нека с толерантността присъща на българите, да намерим справедливостта и изхода от това състояние. Законът ни е дал доста средства. Ако не достигат -да потърсим промяна на Закона по ЗАКОНЕН път.
цитирай
74. streetsmart - А след като ги родим, какво?
15.03.2010 12:10
Аз не искам детски, не чакам помощи - искам само тази държава, на която съм родила двама бъдещи данъкоплатци, да ми даде възможност да ги отглеждам нормално.
Давате ли си сметка как се гледа дете в София - къде го разхождаш, докато е в количка, как му търсиш място в детска градина, в училище? Как му трепериш, когато тръгне на училище - дали няма да го набият, за да му вземат джобните, дали няма да го наръфат кучетата, за да му вземат закуската, дали няма да пропуши или по-лошо?
цитирай
75. streetsmart - С риск да бъда обвинена в расизъм
15.03.2010 13:29
Съгласна съм с много от написаното от lambo. В момента законът в България насърчава социалната безотговорност. Какво значи да взимаш детски за 4 деца? Ти още при третото не можеш да им осигуриш нормален живот, но продължаваш да раждаш/правиш деца. Това си е чиста проба безотговорност, независимо дали се практикува от цигани, турци, помаци или българи. В същото време образовани и с професия хора не смеят да имат повече от едно дете, защото не са сигурни дали ще могат да му осигурят нормален, не луксозен, живот.
Не ми пречат циганите като такива, както не ми пречат турци, арменци и евреи. Пречат ми тези, които крадат ток, вода и парно, които си пускат децата да крадат, просят и проституират, а получават детски, че са ги създали. Нека се спазва закона еднакво за всички, пък нека тогава ни е шарена нацията.
цитирай
76. demograph - Култ към майката и децата! Опитът на Франция.
15.03.2010 13:45
streetsmart написа:
Аз не искам детски, не чакам помощи - искам само тази държава, на която съм родила двама бъдещи данъкоплатци, да ми даде възможност да ги отглеждам нормално.
Давате ли си сметка как се гледа дете в София - къде го разхождаш, докато е в количка, как му търсиш място в детска градина, в училище? Как му трепериш, когато тръгне на училище - дали няма да го набият, за да му вземат джобните, дали няма да го наръфат кучетата, за да му вземат закуската, дали няма да пропуши или по-лошо?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Целувам Ви ръка! В казаното от Вас няма и помен от расизъм. Има вопъл за справедливост и внимание.
През 60-те, когато във Франция се очертава перспективата за демографски застой, френското правителство приема със закон редица мерки за насърчаване на раждаемостта. Но, забележете, Моралната сърцевина на приетите икономически и други мерки е издигането на призива: -Майката и детето- в култ!
По онова време, само показването на бременна жена или майка с количка, или баба с внуче, или група дечица на тротоара е следвано от ДЕМоНСТРАТИВНО СПИРАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО НА КРЪСТОВИЩЕТО, ЗА ДА СЕ ДАДЕ ДЕМОНСТРАТИВНО ПЪТ НА МАЙКАТА И ДЕЦАТА!..Полицайте са изтичвали до майката и лично са я превеждали през улицата, ЦЕЛУВАЙКИ РЪКА на майката! Пред очите на цялото общЕство се е демонстрирало УВАЖЕНИЕТО към френската майка. Това уважение се е демонстрирало навсякъде и от всички. ...Франция и до днес няма проблем със застаряване на нацията.
Това искате скромно и вие. Това БЪЛГАРСКАТА държава и държавните мъже и жени са длъжни да дадат на майките и децата. То не струва пари. То е знак за разбиране на първостепенната роля на майката и децата за просперитета на държавата и нацията!
Тук няма място за делене на майки и деца по какъвто и да било признак. Това - кавалерите Борисов, Цветанов,Първанов, Станишев, Доган, Димитров, Костов, Сидеров, Янев и Жените - Цачева, Манолова, Михайлова..ТРЯБВА ВЕДНАГА да поднесат с цветя на българските майки. Било то българки, туркини, ромки, арменки или гъркини..Тъжно е да гледам как пеленачета "регулират" движението по най-отровните кръстовища на София в студа и под студения, презрителен поглед на полицаи и шофьори...Душата ми стене когато подивели щофьори премазват деца, майки и бабите им на пешеходната пътека или дори на тротоара...Вместо да лазят на колене пред тях..Хайде да се обединим и да поискаме от правителството и парламента само една кратка декларация в този дух - нещо като великденски подарък за изстрадалия ни народ, нещо като надежда, че имаме бъдеще...
цитирай
77. streetsmart - @demograph
15.03.2010 15:59
Благодаря! И все пак, целта на моя вопъл беше да привлека вниманието не толкова към майките, колкото към децата - към тях нашият свят е безкрайно враждебен.
Предишните 1-2 правителства приеха законови мерки за насърчаване на раждаемостта, които нямат аналог в ЕС - имам предвид платеното майчинство за период от 415 дни и помощите при раждане. Майка ми не е имала този лукс. Но дотук. Затова питам - какво, след като ги родим? Излиза, че за да се престрашиш да имаш деца в България, трябва да си затваряш очите пред всички трудности и рискове, на които обричаш не толкова себе си, колкото децата си. Всички правителства твърдят, че децата са им приоритет, но реално нищо не правят за тях - може би защото децата не гласуват.
цитирай
78. lambo - Преди 2 часа изтриха 2 мои поста в блога ми
15.03.2010 22:26
Които засягаха циганската тематика. Как го направиха, не знам. Не съм вещ по вирусите. След това ликвидираха и блог-вълната ми.
След това блокираха за известно време достъпа до блога ми.
Блога на "demograph" също бе блокиран и не можех да го отворя.

Анти-белите расисти не се спират пред нищо. Те няма да се успокоят, докато и последното бяло дете не изчезне от родилните отделения.

http://lambo.blog.bg/politika/2010/03/15/edinstveniia-spasitelen-pyt.511482
цитирай
79. sixsigma - А от Брюксел какво казват...
16.03.2010 00:31
demograph написа:
sixsigma написа:
Опитайте се да се замислите само за последните 10 години колко млади българи напуснаха страната, кой да учи, кой да работи и никога не се завърнаха. Факт е, че навсякъде по света го има демографския проблем (почти всички държави в Европа са с отрицателен прираст на население), но в България като че ли нещата опират повече на изселническа основа. Докато ние сами не променим нещата от гледна точка на политика, икономика и бъдещи перспективи, сегашната тенденция ще се задържи.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ето по-горе има петиция. Виждате ли мотивацията..? Защо да съм почтен българин, като ще ми се плаща да съм непочтен циганин.
По-добре да съм трайно безработен циганин от колкото безкрайно работещ за нищо българин. По-добре да съм неграмотен недосегаем циганин вместо образован и преследван за това българин...Сладка работа! Да ама не! Трябва да приключим с тази тъпа търпимост.

И всеки път, когато решим да не търпим повече въпросните цигани, от Брюксел надигат глас, насаждат ни с едни солидни глоби и после коментират за нас по света като за някакви варвари. Не казвам, че трябва да интегрираме циганите, но за жалост сме прекалено зависими от бюрокрацията на капитализма.
цитирай
80. анонимен - ЗАТРИВАТ НИ-решението отдавна е взето
16.03.2010 02:42
В началото на „Студената война”-1947г.-Алън Фостър Дълес-първият шеф на ЦРУ-заявява: „Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят.Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви.КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия.Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството-тоест безнравствеността.Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици.Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта.Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител.Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”. През 1992г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: „Ние изразходвахме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив”.
цитирай
81. demograph - СССР - КГБ имаше подобна доктрина. - Това за баланс.
16.03.2010 10:55
анонимен - ЗАТРИВАТ НИ - решението отдавна е взето ....
-------------------------------------------------------------------------------
КЪДЕ Е Българската Национална доктрина, която да се противопостави на подобни опити. Албанците, още в края на 19 век, формулират с едно изречение националната си доктрина за векове - 'РАЖДАЙТЕ МНОГО ДЕЦА И ЗАСЕЛВАЙТЕ ТЕРИТОРИИ' .Това не е променено и до днес. Защото работи. Не беше ли същата Национална доктрина формулирана от Левски?
цитирай
82. demograph - 250 000 български семейства искат, но не могат да имат деца
16.03.2010 11:13
500 00 българчета, без разлика на етнос и религия, могат да се родят инвитро с откраднатите и поделени от мафията 2 000 000 000 лева от НЕК.
500 000 българчета без разлика на етнос и религия, могат да се родят инвитро с откраднатите и поделени от Мургина и мафията 2 000 000 000 лева;
500 000 българчета без разлика на етнос и религия, могат да се родят инвитро с откраднатите и поделени от митниците и мафията 2 000 000 000 лева;
Още....?
- Защо правителството не обяви световна публична поръчка за инвитро операции на тези 250 000 семейства? Ще падне цената на инвитро операциите двойно, нали?
Тогава, колко семейства с проблеми ще могат щастливо да отглеждат българчета?!
И Защо прокуратурата не разследва причините за увреждането на детеродните способности на 250 000 български семейни двойки?
Нима не е подозрително такова масово поражение върху здравето на 250 000 български граждани? Тук вече трябва да се попитаме - НЕ Е ЛИ ТОВА УЖАСЯВАЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ?
цитирай
83. lambo - А не си ли се замислил ?
16.03.2010 13:24
Защо от тези 250 000 обезплодени двойки, на практика няма нито една циганска !

Нас ни тровят по някакъв начин. Тровят младежите ни, за да не могат да раждат
цитирай
84. therainss - Аз пък
16.03.2010 19:08
Аз пък съм готов и расист да стана, ако това ще е за доброто на България. Бахти мангалите гадни, повръща ми се от тях, на 1000 може би едва-едва се намира един, който се опитва да се еманципира. Те сами се делят в свои си общества, отделят се от Българите и СА ВРЕДНИ!!!
цитирай
85. анонимен - 87.demograf-"КЪДЕ Е Българската Национална доктрина..."
16.03.2010 20:53
И аз това питам.Отговора е, че такава няма и няма да има докато ни управляват хора национални предатели които 20 години изпълняват програмата Ран-Ът.Всички те са подбрани и свързани с приведения в коментар 86 цитат "Ще намерим единомишленици в тези страни...за да предизвикаме материален и духовен срив".И тези единомишленици ЦРУ не ги търсеше и намери в ТКЗС-тата на България, а сред висшата номенклатура на БКП и Първо главно на ДС.Аналогично стана и в СССР, защото трябваше да бъде ударена главата за да се разпадне тялото.Ето защо в края на 70-те години на миналия век, част от висшето ръководство на КПСС и на КГБ бяха овладяни от хора служещи на ЦРУ.Планомерно, стъпка по стъпка, манипулирайки съзнанието на хората България бе докарана до незапомнена в нейната история, материална и духовна разруха.Всички управлявали България през последните 25-30 години,разграбиха държавните материални активи и сведоха по-голямата част от българския народ до пълна духовна нищета.Е ние с Вас ли да разработваме и да изпълняваме Национална доктрина за спиране на процеса на обезбългаряване.С какъв властови и материален ресурс разполагаме ние?Единствено мога да се възхищавам на Вашия ентусиазъм и да ви пожелая успех!
цитирай
86. demograph - 87.demograf-"КЪДЕ Е Българската Национална доктрина..."
16.03.2010 21:53
За КГБ и СССР ли жалите? ЦРУ бе изумено от разпада на СССР. За какви суперагенти на ЦРУ на върха на съветската държава говорите...Ран ъп беше спекулант, комуто бе позволено от Българските власти/!/ да си развява байрака. Не търсете проблема вън от нас си..Така вменявате вина на българските хора!
цитирай
87. demograph - 87.demograf-"КЪДЕ Е Българската Национална доктрина..."
16.03.2010 22:04
Да. В момента ние с вас разработваме българската национална доктрина. Тя е: ДЕЦАТА И МАЙКАТА- В КУЛТ! Може да се съкращава всичко. Може пенсионерите да се оставят да умрат. Може да се намаляват заплати, да се вдигат данъци, да се закриват болници, армия, полиция,училища..НО, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСЕГНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ И ДЕЦА!!!!!!!!!!!ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМ ГРЯХ КЪМ БЪЛГАРИЯ НЯМА.
цитирай
88. therainss - да
16.03.2010 22:07
ДЕЦАТА, ДЕЦАТА СА НАД ВСИЧКО, ТЕ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ!!!
цитирай
89. анонимен - До 92.и93.demograf
17.03.2010 00:22
Уважаеми господине, очевидно погрешно сте изтълкували написаното от мене и дори под формата на въпрос ми вменявате чувства които единствено мога да изпитвам към моите роднини и приятели.Към едни или други политически организации и тяхната дейност,както и към иономически или идеологически системи, моето отношение винаги е било на свободен човек неподаващ се на внушения и по силата на моята професия-търсач на истината.А тя истината в обществено-политическите процеси е като айсберг-твърде малка част е на повърхността.И тъй като специалноста ми е психология, аз много добре зная кои фактори, с какви средства и посредством кои механизми манипулират съзнанието на хората, така че човек си мисли, че изразява собствено отношение или проявява собствено поведение и не е в състояние да разбере , че то му е внушено."ЦРУ бе изумено от разпада на СССР".Ето Ви едно внушено и невярно твърдение.А Вие как достигнахте до това твърение? Нима сте работил в ЦРУ и заедно с колегите сте изпаднал в състояние на изумление, или сте се запознали със секретните архиви на ЦРУ и от първа ръка сте достигнали до истината?Очевидно нито едното нито другото.Ако сте по-млад/което допускам/, най-вероятно това сте чул от Ваши приятели или роднини, а ако сте по-възрастен, най-вероятно от средствата за масово осведомяване по времето на рухването на СССР.И тука следва въпроса:кой е източника на това твърдение и то истина ли е, или манипулация?Този който вярва на медиите и на ЦРУ, ще го приеме за истина и така ще го разпространява сред приятелите си.Този който не вярва на медиите и на ЦРУ ще си мисли че е лъжа.И първите и вторите ще бъдат в заблуда защото мисленето им се определя от вярата, а не от интелектуалния безпристрастен анализ."Ран-Ът" не е спекулант а програма разработена от група под ръководството на А.Луканов и Иван Костов и двмата американци Ран и Ът и приета от Народното събрание."Може пенсионерите да се оставят да умрат."Тук не съм с Вас.Сродявате се с хора които историята е осъдила.
цитирай
90. demograph - Вие ли цитирахте Алън Дълес? Нека продължим разговора.
18.03.2010 00:36
Така си помислих и ви отговорих за баланса. Аз имам добра представа за методите на водене на всякаква война. Както и за похватите и на едните и другите. За нашите хубавци - прочетете постинга ми "Опасни мисли за българската демокрация" -един от първите ми. Моята лична война е за оцеляването на българите. "В последна сметка, съдбата на нациите не се решава на бойното поле, а на полето на демографията" С.Гхасан
цитирай
91. анонимен - КОМЕНТИРАЩ
19.03.2010 12:17
СМЯТАМ, ЧЕ ВНИМАНИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЦИГАНЕТАТА, ОСТАВЕНИ НА ГРИЖИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.
ВЪВЕЖДАНЕ НА ИЗИСКВАНЕТО ТЕЗИ САМОТНИ ИЛИ КАКВИТО СА ТАМ "МАЙКИ" ДА СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ.
ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ ТРЪГНАТ ДА РАЖДАТ И ДА ГИ ЗАХВЪРЛЯТ ПОСЛЕ НА НАШИТЕ ГРИЖИ.
АКО НЕ - ДА ГИ КАСТРИРАТ.
А КАКВО Е СЕГА - ДОМОВЕ, ПЪЛНИ С НЕЩАСТНИЦИ. ИЗНАСИЛВАНИ, БИТИ И ОЩЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО, А ПОСЛЕ - ЗАХВЪРЛЕНИ НА УЛИЦАТА .
ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОГРАНИЧЕНО РАЖДАНЕТО НА СЪЩЕСТВА БЕЗ МАЙЧИНА ГРИЖА СЛЕД ТОВА.
цитирай
92. demograph - До анонимен - КОМЕНТИРАЩ
19.03.2010 21:39
Забравете това за кастрирането. Социални грижи трябва да отнемат деца изоставени на произвола или разнасяни по кръстовищата като примамки за подаяния.
След това да ги настаняват в прилични деттски домове и да го образоват и направят хора.
цитирай
93. smirena - Предложение
03.04.2010 04:12
Тъй като сме в криза,да се спрат всички детски надбавки,който е решил да има деца,да си поеме отговорността за отглеждането им.Да се прекрати безплатното настаняване в детски ясли на деца от многодетни и безработни семейства,по същата причина.На който не му харесва-да емигрира.
цитирай
94. анонимен - България 2030
22.05.2010 01:05
Рамзи щракна със запалката и внимателно започна да загрява капачката, съдържаща вода от кенефа, лимонтузу и, разбира се, хероин. Не се чувстваше добре.

Това му беше вече третия шприц от сутринта, а продължаваше да се чувства така, сякаш всичките лайна на света се бяха стоварили върху главата му и го притискаха в неумолимата си прегръдка. Изтегли течността от капачката с придобита през годините рутина и без повече да се мотае заби иглата в голямата, изпъкнала вена на хуя си, който предварително беше омотал с турникет. Ръцете и краката му, общо взето вече не ставаха за тази работа, защото вените по тях бяха така калцирани, че беше почти невъзможно да се забие в тях каквото и да е. Приятна топлина се разля по тялото на Рамзи и Световният Говнян Океан сякаш малко поразхлаби задушаващата си прегръдка. Запали цигара и моментално повърна в кенефа. Драйфаше стомашен сок, внимавайки да не нацапа новата си униформа. Все още не се чувстваше както трябва. Извади от джоба си измачкания пакет хероин и го погледена със съжаление. Беше останало твърде малко, ако си го праснеше още сега следобед щеше да се почувства особено зле. Щеше да го втресе, да му избие студена пот, щеше да врещи и да трепери неудържимо, а колегите му не гледаха на това с добро око. Въздъхна тъжно и прибра пакета обратно в джоба си. Животът е гаден помисли си той и излезе неудовлетворен от кенефа.
Животът наистина не бе особено благосклонен към Рамзи. Обременил го беше още първоначално с факта, че се бе родил циганин. В последствие му бе нанесъл втори удар, превръщайки го в наркоман. Като капак на всичко беше и гей. Даже не и гей, а най-обикновен педераст, тъй като изкуството и културата му бяха напълно чужди ( пък и беше неграмотен ). Освен това на четиринадесет годишна възраст баща му ( който, разбира се, редовно блудстваше с него ), го венча насила за една дванадесет годишна циганка, която поради особеното либидо на Рамзи не предизвикваше у него никакъв интерес, даже го караше да потръпва от погнуса всеки път, когато се прибираше вкъщи и трябваше да легне до нея в семейното ложе. Тя пък, курвата мръсна, излежда се ебеше за живо и за умряло, защото му народи седем деца без да я е чукал дори веднъж и сега му се налагаше да изхранва многобройна челяд, която дори на беше от него. От спомена за това по гърба му полазиха тръпки и се почувства поне с три степени по-зле. Опря се о стената и изчака пристъпът да премине. Когато тръпките и позивите за повръщане попреминаха той продължи към бюрото си, въртейки задник доколкото позволяваше затрудненото му положение.
Рамзи, освен всичко останало, беше и полицай от Регионалната Циганска Служба за Борба с Белите Продавачи на Леки Дроги. Беше се издигнал в службата до младши лейтенант благодарение на факта, че с началника на отдела, майор Юсуф, бяха стари гаджета. Стана полицай пък благодарение на брат си Реджеп, който наследи семейния бизнес от баща им и сега беше богат и уважаван от всички търговец на хероин. Издигна голяма бяла къща на мястото на коптора, в който живееха преди, а на Рамзи, с когото отдавна поддържаха интимни отношения, купи тристаен апартамент в престижен цигански квартал. Също така благодарение на него Рамзи можеше да подхранва леката си слабост към хероина, защото Реджеп избиваше доволни количества стаф, продавайки на гяурите счукани керемиди, с цел да понамали популацията им. Но напоследък брат му не съумяваше да задоволи нарастналите потребности на Рамзи и на последния му се налагаше да се снабдява с лекарство и от други места. Тъй като беше свикнал хероинът да му е безплатен, пък и не можеше да отделя от скромната си полицейска заплата за това ( жена и седем деца не са шега работа), Рамзи намери друг начин, далеч по-евтин. Фактът, че беше и бездруго педераст го улесняваше в голяма степен, даже някои наркодилъри с по-подчертано предпочитание към мъжките ласки му се обаждаха в службата, за да го питат дали не иска стаф, още сега и на момента. Как му се искаше и сега да се обади някой такъв благодетел и да изрече така бленуваните думи Но уви, телефонът днес сякаш бе онемял.
Рамзи въздъхна тежко и положи кльощав задник на стола пред бюрото си и обхвана пулсиращата си глава с две ръце. Имаше чувството че ще се пръсне. Замисли се откъде да си намери стаф. Познаваше един дилър, който даваше веднага пакет срещу свирка, но в момента Рамзи беше затупан от работа бяха пипнали някакъв гяур с три грама и половина трева и сега трябваше да слиза в килиите на всеки кръгъл час и да го смачква от бой докато отрепката не си признае че продава Леки Дроги. Нямаше никакъв начин да се измъкне от участъка за достатъчно дълго все пак дългът си е дълг.
Какви неща трябва да понасям заради гадните гяури-наркодилъри! помисли си той и ядно скръцна със зъби. Следващият път направо щеше да изкърти главата на гадното копеле, само стой та гледай! От мисълта за това му поолекна и той се отпусна на стола, отчасти успокоен. В този момент погледът му се спря на оставената на бюрото му бележка. Отвори я и видя нарисувания на нея голям хуй. Това означаваше, че майор Юсуф го вика за Ежедневния Инструктаж. Рамзи изсумтя, изправи се и тръгна към кабинета на началника с известно нежелание беше му твърде гадно дори за по принцип любимия му Инстуктаж.
Почука два пъти бавно и три пъти по-бързо това беше специалният полицейски код за извънредни ситуации - и влезе в кабинета. Майор Юсуф седеше зад бюрото си, вперил строг поглед пред себе си. Той беше към петдесетте, нисък и пълен, с тъмнокафява кожа и прошерени коси и мустаци. Беше облечен в парадната униформа на РЦСББПЛД, а именно червена риза на сини, зелени и оранжеви петна с извезан розов надпис POLICE на джобчето, и лилави панталони с кремав кант. Върху гърдите му гордо блестеше полицейска значка, а на главата му се кипреше кокетна фуражка цвят каки. В ръката си държеше позлатена писалка, с която рисуваше крилати курове на листа пред себе си (използваше я предимно за такива неща, тъй като той, както и Рамзи, беше неграмотен). Цялостното му излъчване навяваше на Рамзи мисли за мъжество и страст. Майор Юсуф имаше щастлив брак с мъж на почти неговите години, заедно отгледаха четири момченца, които израстнаха здрави и будни педерасти, даже трима от тях вече си имаха мъже и семейства ( Рамзи винаги им беше завиждал заради шанса в живота, който той никога не бе имал ). Майора живееше в триетажна къща в най-престижното гето, имаше четири сателита, шест телевизора, бял мерцедес, пък и беше скътал бая парици чеиз за сватбата на най-малкия си син. Въобще беше напълно преуспял в живота. Само че от дългите години домакинска работа вкъщи мъжът му беше поувиснал и поувяхнал и вече не възбуждаше майора както преди, което го накара да потърси връзка с по-младия и сексапилен Рамзи. Хареса в него начина, по който въртеше дупето си, влажните му изкусителни черни очи, които сякаш го подканяха да бръкне в панталона си и нежното му, смугло лице с малка, чувствна устичка, в която той с удоволствие се празнеше ежедневно. Майорът, естествено, криеше любовната си авантюра от мъжа си, който наскоро беше влязъл в критическата и често изпадаше в нервни кризи, а и един развод значително би намалил финансовите му авоари.
Рамзи присъпи в кабинета, изпъна се като струна и отдаде чест на майора, рапортувайки с висок глас:
Господин Майор, младши лейтенант Рамзи, разрешете да доложа! (разговорът между двамата се провеждаше на матерен език, който тук за улеснение сме транслирали в не-матерен)
Разрешавам! отговори му майорът, разкопчавайки панталона си. Рамзи без да чака клекна под бюрото и пое вече еректиралия кур в устата си. Дългогодишният му опит в свирките го беше превърнал в орална богиня той лижеше, мачкаше, смучеше, лигавеше и целуваше големия черен хуй, извор на благоденствието му, карайки майора да се гърчи и мучи от удоволствие. С едната си ръка галеше тлъстите провиснали ташаци на шефа си, а другата беше свряна дълбоко в кафявия център на страстта му. Майорът беше хванал главта му и натискаше толкова силно, че Рамзи усещаше пулсиращия кур чак в трахеята си. Скоро рутината каза думата си и майорът с вик изригна гъста сперма в устата и гърлото на подчинения си, оставяйки малки, лепкави капчици по дългите му, хусарски мустаци. После, без никаква почивка, просна Рамзи по очи на бюрото си и с победоносен възглас пронкна в бленуваното отверстие. Младши лейтенентът, вече възбуден до крайност, започна да пъшка и да върти задник от удоволствие. Майорът го помпаше с мощни тласъци, каращи главата на Рамзи да се удря периодически в кутията на компютъра, което го възбуждаше допълнително. Разни предмети започнаха да падат от бюрото, факт, останал незабелязан от двамата любовници, които крещяха и стенеха, изпепелявани в огъня на страстта. Сега майорът беше хванал Рамзи за мустаците и опъвайки ги виеше Дий! Дий! докато го пронизваше с дебелото си, черно острие. Разлигавеният задник на младши лейтенанта с тихо шляпане поглъщаше колосалния кур на шефа си в топлата си и гостопримна обител, като се свиваше и разпускаше за да достави максимално удоволствие на напиращия нашественик. От очите на Рамзи се стичаха сълзи на наслада.
След известно време майорът реши да смени позата и обърна Рамзи по гръб, качвайки краката му на раменете си. Навлизането беше зашеметяващо и двамата изквичаха от неописуемото удоволствие, граничещо с нирвана. След няколко мощни тласъка майорът измуча и се изпразни гъсто върху треперещия корем на Рамзи, с което Ежедневният Инструктаж приключи. Двмата легнаха на бюрото прегърнати и запалиха цигара със стаф.
Трябва да поговорим. каза майора гърлено, опитвайки се да задържи дима максимално дълго. Рамзи го изгледа учудено досега никога не бяха разговаряли след акта. Незнайно защо този факт го притесни.
Може би няма да се видим повече продължи майорът. Ченето на Рамзи увисна от почуда.
Но защо, та аз те обичам? промълви той през напиращия вече от гърлото му плач.
Работата е твърде сложна каза майорът с изкривено от болка лице Завърши вътрешното разследване за расова чистота в отдела, което установи че ти си негоден за работа при нас думите му увиснаха във въздуха. Долната устна на Рамзи трепереше, а от очите му се стичаха едри сълзи, които капеха върху бюрото, размазвайки нарисуваните крилати хуеве.
Но аз съм чистокръвен циганин! проплака той
Не си, както изглежда. каза майора, като го потупа бащински по рамото Разследването установи, че прабаба ти е била китайка, следователно и ти си една осма китаец и като такъв не можеш повече да работиш тук. Принуден съм да те уволня момче, няма как.
Рамзи изхвърча разплакан от участъка. Дълго броди по улиците, незнаещ какво да прави, докато накрая се свлече в пълно изтощение на една пейка в парка. Светът се беше сринал пред очите му. Беше свикнал с факта, че е циганин, наркоман и педераст. Почти беше свикнал и с гнусната твар, обитаваща дома му и с многолюдната й челяд. Но това вече беше твърде много. Китаец! Внезапно му стана непоносимо зле, зави му се свят и той започна да повръща до пейката. Тогава се сети за пакета, лежащ услужливо в джоба му. Извади го с треперещи пръсти, сготви бързо дозата и моментално я инжектира в една от сравнително запазените вени на врата си. Почувства се малко по-добре. Опита се да събере мислите си. Равносметката не му хареса никак няма вече полицийска заплата, няма привилегии, нищо. Търговците на стаф вече нямаше да му дават материал за свирка та кой ще позволи на един китаец да му духа?! Даже брат му щеше да се отрече от него, защото не съумя да опази семейната чест. Освен това днес изгуби любовта на живота си. Сети се за жена си отвратителната, разплута гад, чиято разчекната путка се беше превърнала в конвеер за малките, врещящи уродчета, правещи от живота му ад. АД! Внезапно в главата на Рамзи изплува мисъл кристално-бистра и ясна. В просълзените му очи блесна твърдост, неподозирана преди. Той беше решил!
В шестнадесет часа и двадесет и четири минути същия ден младши лейтенант Рамзи се самоуби чрез единичен изстрел в слепоочието със служебния си пистолет Макаров, отивайки в един по-добър свят, където любовта е вечна, а хероинът безплатен.


PS. В последствие се установи, че данните от разследването са неверни и Рамзи бе повишен посмъртно в чин лейтенант. Виновните са наказани.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962503
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол