Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2012 01:15 - Националното продажничествоo
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 9048 Коментари: 15 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Хроника на едно националното предателство
/копирано от Медиапул/

"Предистория
Сто години след 1913 г. стратегическите съюзници Гърция и Сърбия, вечните български врагове,  не могат да продължават политиката си на икономически, духовен и физически геноцид над българите в Егейска и Вардарска Македония.
Национално катастрофирала Сърбия и банкрутирала финансово, социално и политически Гърция не са в състояние да продължат тази си политика, същността на която е АНТИБЪЛГАРСКА.
Гръцката държава е мобилизирала целия си ресурс и гръцкото лоби по света за защита на политиката си на апартейд спрямо негърците в държавата и блокиране на Македония и на друга роля на България в региона.
Абсурдът е, че не друг, а България благодарение на продажни български политици ще бъде употребена срещу своите национални интереси.
5 ЮНИ 2012 г.
Директорът на ЦРУ Дейвид Петреас на “частно” посещение в България, личен гост на премиера Бойко Борисов. Съвсем скоро става ясно какви ангажименти е поел премиерът Бойко Борисов.
8 ЮНИ 2012 г.
В сателитарката ТВ пред Георги Коритаров - бивш “кореспондент” в радио “Свободна Европа”, финансирано от ЦРУ, Бойко Борисов заявява предварително уговорена позиция /отказ от подкрепа за Македония б.м./, която е катастрофална за българските национални интереси и погребва национално отговорната българската позиция с признаването на РМакедония под конституционното й име.
9 ЮНИ 2012 г.
Спешно поръчково включване на академик Георги Марков и проф. Пламен Цветков /доказани "историци"антибългаристи/ в подкрепа на премиера -“жълт картон на Македония”, “червен картон “- целящо осигуряване на “научно” прикритие за предателската за българските национални интереси позиция.
10 ЮНИ 2012 г.
Говорителят на „Сириза”, Янис Бурнос, специално доведен в TV ден преди избори от огромна важност за партията му, за да изрече благодарности към България и да произнесе сакралните думи “и лично, лично на премиера” за прогръцките изяви на премиера Борисов.
05 ЮЛИ 2012 г.
Посещение на наскоро избрания Президент на България в Република Гърция - Росен Плевнелиев, впечатлило с необяснимо на пръв поглед награждаване и даруване от домакините.
Наградите Почетен гражданин на Солун - защо ли, Доктор хонорис кауза - за какво ли, най-високият гръцки орден Ордена на Спасителя /с какъвто е награден и Тито?!/ не са били за минали, а за бъдещи заслуги към Гърция, за “Спасителя” на гръцките национални интереси за сметка на българските.
29 ОКТ. 2012 г.
Николай Младенов предприема обиколка на “крайгранични” населени места за да “чуе народа”, който бил искал ”твърдо отношение” към Македония, осигурявайки параван за родоотстъпническата позиция на правителството.
31 ОКТ. 2012г.
Росен Плевнелиев “Македония не е готова за Европейския съюз”,”Няма да пуснем Македония в Европа”- гръцката инвестиция в премиер, външен министър и президент, български “историци” и “журналисти” започна да се изплаща.
31 ОКТ. 2012 Г
“Тежката артилерия” на ГЕРБ БожидарДимитров се включва с подкрепа на президента за позицията на България. Като истински македонист той прави няколко антибългарски изявления.
6 НОЕМВРИ 2012 Г.
Вестник “Етнос”- “Гърция не е сама” - интервю на премиера Бойко Борисов – сценарият за превръщането на България в слугиня за изпълнение на гръцките интереси за сметка на националните интереси на България набира скорост.
12 НОЕМВРИ 2012 г.
Изявление на външния министър – “Подкрепяме Македония, но не на всяка цена” ревизира подкрепата на България за РМакедония за членство в Европейския съюз - от “Ние нямаме проблеми с Македония” до “Македония вече не е една романтична мечта”.
3 дек. 2012 г.
Среща на Бойко Борисов с Президент Обама, на която тщеславният български премиер да получи награда “потупване по рамото” и да се осигури поддържането на гръцката позиция на България по отношение на Македония.
5 ДЕК. 2012г.
Поставянето на “три” условия на Македония в последния момент, за които няма технологично време да бъдат изпълнени и това да послужи за обяснение и оправдание за българско “Не” на Македония на сегашните български управници е очевидно.
6 ДЕК. 2012 г.
Президентът Росен Плевнелиев, потънъл в имотни и други зависимости в Гърция (имот за 1300000 лева, а според гърците за 1300000 евро) застава срещу Европейския съюз, за да брани Гърция и гръцките национални интереси за сметка на българските. Имал бил „кауза”, но каква ли е каузата на един национален предател.
Какви са изходите от ситуацията:
1. Разбрал, че се опозорява за цял живот и че остава в историята като един от най-големите национални предатели, премиерът Борисов разритва “съветници”, оставяйки се да го води шопския усет и чуство за нещата, в последния момент подкрепя Македония за членство в ЕС и излиза с достойнство от капана, в който се вкара сам.
2. България с “вето” за Македония за Европейския съюз - унизителна, позорна, катастрофална и необратима позиция за България и българите, за българските национални интереси, нашето национално достойнство, нашата национална гордост и самочуствие.
3. Европейският съюз предвид кризата и неяснотата за развитието на Европа - съюз или федерация, да не постави въпроса за начало на преговори с Македония и така тя да ни спаси от най-големия резил в най-новата ни история./ Но ТЕ вече орезилиха България!/
Обратното броене за осъществяване на престъпна, катастрофална за България политика е в ход.
Нека да не позволим предателството на днешните управляващи, поставили политически, имотни и други интереси над националните, да не бъде разбрано и разобличено и да се надяват, че ще избягат от историческата отговорност и ще им се размине приковаването на позорния стълб.
6 ДЕКЕМВРИ 2012 г.
ПП. Притеснен от съгласието на Р Македония за предложенията на външния министър, опасявайки се, че ще трябва да връща, каквото е взел и да плати, каквото е ползвал в приятелска Гърция, видният “патриот” Божидар Димитров надава вой и призовава никога да не се приема Македония в Европейския съюз – разбираема, “родолюбива” позиция на “професора”.
................................................................................................................................................................
11. 2012 Декември
Българският Президент и Българският Премиер стискат ръцете си за хвърлянето на Македонските ни братя на гръцките и сръбски чакали.
Външният министър на България безсрамно обявява Третата национална катастрофа за дипломатическа мъдрост.

Това Господ няма да ни го прости.




Гласувай:
15



1. andrei - Разбирам възмущението ти,
12.12.2012 07:13
но македонистите сами се поставят в услуга на сърби, гърци, РУСНАЦИ и ЕВРЕИ,с антибългарската си политика и репресиите към хора с българско самосъзнание.Та нали евреите плащат на македонистите да повдигат въпроса за депортираните евреи от егейска Македония.Какъв е интереса на самите македонци по този въпрос?В Македония след 5-6 години ще преобладава албанското население и колкото и странно да ти прозвучи с тях по-лесно ще се разберем.Българската кауза за Македония за съжаление отдавна е загубена.За тази кауза на времето,когато бях по-млад не друг,а българските спец.служби ме арестуваха.Сигурно си забравил,как комунист-милиционерите в България принуждаваха с бой,българи да се пишат македонци.Днес същите комунист-милиционери се пишат най-големите патриоти и националисти.Посочи ми една национална идея,която са постигнали.Няма такава!Поздрав!
цитирай
2. sande - Санде: България да се обърне към народа на Р Македония!
12.12.2012 12:11
Демограф отново излиза със силна, ярка, дълбоко мотивирана, патриотична позиция. Визионерска!
Знае се, че Р Македония получи Независимост от Сърбия срещу зависимост от същата Сърбия, вековен враг на македонците. Както и гърците.
Няма спор за това, че Вардарска Македония е рожба на Коминтерна, Георги Димитров и Сталин, КГБ.
Това е планът за световно господство на комунизма, за създаване на Южнобалканска федерация, в която да участва и България, а Македония, и Пиринската , и Вардарската, да се едно свързващо звено в този мини СССР на Балканите, но под ботуша на "бащата на народите" Сталин.

Така че, на наш Георги трябваше да се издигне паметник до небето на Скопие, вместо на Ал Македонски и тейко му Филип.

Аама, нейсе. Место има още край Вардарот, а може и у самио Вардар.

Според скромното ми мислене и опит, България все пак не трябва да слага сопки/спънки пред РМ за ЕС. Даже и условия или ако има условия да са повече декларативни.

Защо?

Макетата, каквито и да са, са си наши.

Защото в България има повече "македонци" околкото скупчените по бреговете на Вардар. Ака там са 1 милион и 200 хиляди, в България са не по-малко от 1 милион и 500 хиляди, преселници- Те са втъкани в основата и ватъка на българската нация. Без тях няма България.
Затова - диалог с народа на Р Македония.
Защото приемането в ЕС е процес и ще върви активен диалог. И глухите и слепите, не само в РМ, ще разберат за какво иде реч. Променил се Алия, погледнал се - па у тия.

Отворят ли се границите, махнат ли се - много неща ще се нивелират от само себе си. Ще си дойдат на място.

Сърбия и Гърция нямат интерес от РМ в ЕС, а от българо-мак. разбирателство - хептен.
Сега РМ е в клещите на Сърбия. Вижда се и с просто око.

Какво ни казва новия център на Скопие? Не на България! Ако може за сто и повече години.

Българинът и македонецът имат проблем само до първата ракия.

А албанците ще си се обединят и без това.
И ще се окажат по-мъдри от
цитирай
3. get - - Грешките трябва да се отчетат ... и обяснят - без влагане на политически пристрастия, а с необходимата за момента зрелост !!
12.12.2012 13:02
andrei написа:
... но македонистите сами се поставят в услуга на сърби, гърци, РУСНАЦИ и ЕВРЕИ,с антибългарската си политика и репресиите към хора с българско самосъзнание.

- Защото на мен "милиционера" ... роден през 1956 г. - ако желаете, вменявайте ми вината за събития станали през 1946 - 1960 години ?!
- Но на този милиционер във рода му има хора, които са дали живот и здраве, за благоденствието на братята им живеещи на територията, на днешна Македония(а и не само !) !!
- Този милиционер - свято пази, паметта на предците си - поради което, ако е речено, като един Муций Сцевола, би се жертвал за защита на националната кауза !!

- Така че да забравим за миг политическите си пристрастия и препирни ? - от вида "Кой има по-голяма вина, за нещата, които са се случили ?"!!

- Да обърнем поглед към това ... Що има да се случва (?!) и къде е нашето място и роля, като едни истински родолюбци и българи - отговорни за съдбата на България ... и това защото ... ?!!
- ПОГИНЕ ЛИ МАКЕДОНИЯ - Не ще да я има и България !!!

- Единствено верния признак, като един "лакмус", за определяне Родолюбието на държавниците ни - Е ?! - тяхната роля и лично отношение - по Македонският въпрос ?! - от което следва ?? - продадат ли Македония - ПРЕДАЛИ СА и България !!!

- Това ще да кажа Аз "милиционер"а !! - а, ако щете ме БЕСЕТЕ, за думите ми(зад които стоя с цялата си същност)... а и също ме винете, за всички "мои" и чужди грехове ... от близкото и по далечното минало ... и от кога не съм бил роден дори ?!!

- Стига това да помогне, за да мога да кажа, с чиста съвест - МАКЕДОНИЯ, КЕ Я БИДЕ !!
цитирай
4. nikikm - Гетски,
12.12.2012 14:02
не си вменявай вини!Когато направим най-голяма ценност името -БЪЛГАРИН и това стане основа за обединение,всичко ще си дойде на мястото.Когато започнем да съдим за делата,а не за принадлежността към партии,това или онова,както сега ни подлъгват с цел разединение,тогава искам да вярвам,нещата ще потръгнат!Но,без единение няма да направим нищо!Трудно е,разбира се!
цитирай
5. andrei - get-Тези лозунги които ми натрапваш съм ги виждал и чувал години наред.
12.12.2012 14:16
С лозунги и брътвежи,как да не се политизира въпроса няма да убедиш никой в милиционерският си "патриотизъм",а ще станеш само за смях.На такива "УРА"патриоти съм се нагледал достатъчно.Хиляди българи са дали животът си за свободата на Македония и са писали ИСТОРИЯ с кръвта си,а не с врякане и биене в гърдите.Моите деди са положили костите и кръвта си за тази част от България-и не само това,ами са бастисали доста турци и сърбомани.Моят съвет към тебе е да се огледаш в настоящето и да видиш,какво правят с България,твоите колеги милиционер-комунисти,пък тогава плачи за Македония,че може да се окаже,че докато плачем за Македония-България изчезва пред очите ни...От девет милиона българи днес по последни данни сме едва шест милиона.Прогонихте от България най-качествените хора и младежта на България,а ми приказваш да не политизираме!?Най-напред,се научи,че в живота всичко е политика и не ми говори за родолюбие,че от устата на милиционери това звучи като псувня и проклятие...Слабо си информиран по "Македонския въпрос"и за това те съветвам да не словоблудстваш с него.АНАДЪМО!?
цитирай
6. apostapostoloff - Освен това те
12.12.2012 14:17
откраднаха салама на село Драгодан!
цитирай
7. saportok - За съжаление сте прав, господин ...
12.12.2012 14:45
За съжаление сте прав,господин demograph.Но ситуацията отдавна е извън контрола на България,дори това,че се правим,че няма да пуснем Македония в ЕС е пъчене на перки от оскубано пиле.Не зависи от нас.Ние си не зависим от нас си,камо ли Македония да зависи от нас.
цитирай
8. get - @ 5. andrei - Господине, без да ме познавате ... за втори път си позволявате, да играете ... ролята на съдник от последна инстанция ?!
12.12.2012 15:16
Преглащам личната обида !! - и ви казвам:
- Дете да създадеш и отгледаш - с любов следва да стане ?! - ако ли не ... само един насилник ще бъдеш, спрямо човека, у който е заченато детето !!

- Не знам, от какво е дивата омраза, която изпитвате, не към хора - а към понятия ?!
- Защото !!? - Като милиционер(и полицай съм бил ... вече в оставка) не съм допуснал нищо, с което да дискредитирам нито името си, като служител борещ се с престъпността КРИМИНАЛНА (!) - нито, като морал човешки !!

- А вие, какъв и къде бяхте през времето, срещу което така гръмогласно роптаете ?! - защото един такъв либерало-демократ(бивш партиен секретар) бе причината да хвърля молбата си за оставка от МВР ... само на 43 години ?!! - защото според него, преди "десети" всички били мръсници и комунисти ... пък след тази дата, единствено "демократите" били почтени хора ?!! ... само ми остана, да се удивлявам на парадоксалният, или комунистическият му начин на мислене - у този индивид ??!

- От целият ми жизнен и професионален път и опит, който изминах ... съм разбрал едно ! - има почтенни и непочтенни хора(това от Бог!) - всяко друго деление на хората ... е от Дявола(комунистически рудименти, останали в мисленето на хората) !

- Но пак ще повторя думите си - че ако, от това следва и зависи Бъднината на Македония - съгласен съм Аз да бъда изкупителна жертва !! - А, Вие ??!
цитирай
9. andrei - get-Човече,нищо не си разбрал от текста и няма защо да преглъщате обидата,каквато
12.12.2012 16:34
не съм употребил.Ако смяташ,че милиционер е обидна дума,защо се сърдиш,след като си бил на тази служба?А, я ми подскажи,какви рудименти има в сегашното правителство,че ми се струва бягаш от този въпрос?Дай го малко по-смело и ще се почувстваш свободен човек!Поздрав и не се обиждай напразно!
цитирай
10. get - @ 9. andrei - Господине, обяснявам ви по друг начин, това което бъркате и което вече ви казах ?!
12.12.2012 17:25
- Почтеността е Качество - не е Привилегия ?!
- Почтенноста във вида й, Качеството (!) - се добива, развива и отстоява всеки ден и всеки час, през целият живот, от Човек !
- Привrлегията - е това, което се наследява или придобива, по силата, че си роден(принадлежиш) към определена социална прослойка или си се приобщил към социална група или политическа организация !?!

- Тук много приляга много, турлашко-южноморавската поговорка ?! - "Всяка коза за свой крак, но като дойде Видовден, ще видим !" ?

- Така че, като говорите със живи хора ... не ги бъркайте с мъртвите им аналози, тоест ... понятия, категории ?! - допускате най-малкото, логическа грешка !!

andrei написа:
А, я ми подскажи,какви рудименти има в сегашното правителство,че ми се струва бягаш от този въпрос?Дай го малко по-смело и ще се почувстваш свободен човек!

- Тъй като демокрацията бе "зачената" от морално и духовно "ялови", като хора ... човеци ?! - се стигна до това, че за мнозинството от народа ни(на който, бяха измамени надеждите) ... понятието доби негативен смисъл !?

- Стигнаха нещата дотам - Организираната престъпност, да си има ... държава !!
- По тази причина се стигна и до ... такива като мен (а имам претенции за добър професионалист) или да напуснем, или "системата" да ни "изхвърли" !!
цитирай
11. demograph - Да. Брат ми го кръстиха насила македонец,а аз като по-млад после си се писах българин
12.12.2012 19:50
andrei написа:
но македонистите сами се поставят в услуга на сърби, гърци, РУСНАЦИ и ЕВРЕИ,с антибългарската си политика и репресиите към хора с българско самосъзнание.Та нали евреите плащат на македонистите да повдигат въпроса за депортираните евреи от егейска Македония.Какъв е интереса на самите македонци по този въпрос?В Македония след 5-6 години ще преобладава албанското население и колкото и странно да ти прозвучи с тях по-лесно ще се разберем.Българската кауза за Македония за съжаление отдавна е загубена.За тази кауза на времето,когато бях по-млад не друг,а българските спец.служби ме арестуваха.Сигурно си забравил,как комунист-милиционерите в България принуждаваха с бой,българи да се пишат македонци.Днес същите комунист-милиционери се пишат най-големите патриоти и националисти.Посочи ми една национална идея,която са постигнали.Няма такава!Поздрав!

Дядо ни ни казваше "Дръжте си българското за да не ви е срам някой ден.Някой ден комунистите ще се махнат, а България ще остане." Но комунките не се махат лесно...Те и днес продължават да изпълняват заповедите на Коминтерна. Комунизмът под новите му форми, доунищожава България.
цитирай
12. get - - На това следва да се дава ... не само разгласа а и оценка !! - която е ОТРИЦАТЕЛНА !!
13.12.2012 11:53
demograph написа:
andrei написа:
... Българската кауза за Македония за съжаление отдавна е загубена.За тази кауза на времето,когато бях по-млад не друг,а българските спец.служби ме арестуваха.Сигурно си забравил,как комунист-милиционерите в България принуждаваха с бой,българи да се пишат македонци.Днес същите комунист-милиционери се пишат най-големите патриоти и националисти. Посочи ми една национална идея,която са постигнали.Няма такава!Поздрав!

Дядо ни ни казваше "Дръжте си българското за да не ви е срам някой ден.Някой ден комунистите ще се махнат, а България ще остане." Но комунките не се махат лесно ...Те и днес продължават да изпълняват заповедите на Коминтерна. Комунизмът под новите му форми, доунищожава България.

- Комунизъм и Родолюбие - са ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ ПОНЯТИЯ !! - това го казвам не само, като констатация ... а и с познаване нещата(така да се каже) отвътре !!
- Ако има все още някой жив ... или не дай си боже, негов следовник(интернационалист - съществуващи днес и под други наименования ... либерал, глобалист и т.п.), който да проповядва същите идеи, тогова Следва да се разобличава !!
- Комунизма и подобните му производни - е като раково образувание ... постоянно пуска метастази ... Любовта към род и Родина, това е единственото с което всеки един истински патриот ... може да се бори и противопостави на тази болест, на обществото ни !!

- Поради това - Почтенност и пак почтенност !! - това следва да е основното в думи, делата и идеите ни ... Имащи за цел, да спасят както Майка България - така и посестримата й Македония !!

- За постигане на това - На никого не се сърдя, ако и да, ми приписва чужди грехове - Защото готов съм да загърбя всички лични чувства ... само и само Да осигурим бъдеще за народът ни, разделен отт изкуствено наложените граници ... от нашите "приятели", така наречените "велики сили" !!
цитирай
13. demograph - Българските политици трябва да мачкат сърбо-правителството, а не народа на Македония
13.12.2012 12:15
sande - Санде: България да се обърне към народа на Р Македония!
А България Санде, е обърната към народа в Македония. Виж в независимите от властта социални мрежи, как българите разделят категорично правителството на Македония от народа на Македония. Даже в Биг Брадър българите лепнаха шамар на българското правителство, гласувайки ЗА македонското момиче и момче, противно на очакванията на властта и увредените журналисти като Патрашкова.
Но да влезеш в комбина с чакалите Гърция и Сърбия, които са ръфали и ръфат всичко българско столетия наред и да ги оставиш да разкъсат духовното сърце на България - Македония, си е направо позорна недомислица на външно.
Младенов да се маха и Бойко да "яха коня" за единението между българите в двете български държави.
цитирай
14. sande - Санде: Да, приятелю... демографе...
13.12.2012 20:58
Прав си. Едно са властниците, друго е народа.

Но народа ще се събуди. В нормалните контакти всичко ще си дойде на мястото. Няма как. Кръвта вода не става.
цитирай
15. demograph - Пак по темата: - македонистите..македонистите на са народа на Македония, нали Андрей?
15.12.2012 02:09
andrei написа:
но македонистите сами се поставят в услуга на сърби, гърци, РУСНАЦИ и ЕВРЕИ,с антибългарската си политика и репресиите към хора с българско самосъзнание.Та нали евреите плащат на македонистите да повдигат въпроса за депортираните евреи от егейска Македония.Какъв е интереса на самите македонци по този въпрос?В Македония след 5-6 години ще преобладава албанското население и колкото и странно да ти прозвучи с тях по-лесно ще се разберем.Българската кауза за Македония за съжаление отдавна е загубена.За тази кауза на времето,когато бях по-млад не друг,а българските спец.служби ме арестуваха.Сигурно си забравил,как комунист-милиционерите в България принуждаваха с бой,българи да се пишат македонци.Днес същите комунист-милиционери се пишат най-големите патриоти и националисти.Посочи ми една национална идея,която са постигнали.Няма такава!Поздрав!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961146
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол