Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2013 03:36 - Системата срещу народа - за какво плачат люспите
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2076 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.04.2013 02:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От как се е, мила моя майнольо, Зора зазорила,
От тогаз се е, мила моя майнольо, войска завървила.
Кон до коня, мила моя майно льо, юнак до юнака.
Маждрак до маждрака, мила моя майнольо, байрак до байрака...

За тези, които искат да знаят защо само гласът за Костов е гласуване срещу Системата.

Публикувам коментар направен в блога на Иво Инджев:

От@НОРА

Схемата на прехода е замислена /от кукловодите/ да бъде проста и лесно осъществима:


1. ДС създава опозицията (СДС), внедрява в нея подавляващо мнозинство хора с досиета, които всеки момент могат да бъдат притискани и така опозицията остава под контрол.


2. За всеки случай СДС се създава като съюз от 14 партийки, в който ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗЕМАТ С КОНСЕНСУС?! Така е достатъчен един човек само, за да се блокира каквото и да е решение на съюза.


4. Реформите към пазарна икономика се забавят достатъчно дълго за да протече източване на държавните предприятия с по схемата -една и съща фирма на входа и на изхода,а в това време банковите клонове на БНБ да преминат в частни ръце, което става с изменение на Закона за БНБ от 1988г.!


5. СДС трябва да извърши всички болезнени реформи от прехода – здравна и пенсионна реформа, фалити и приватизация на държавните предприятия, които ще оставят доста хора без работа, парична реформа и пр., от които доволни остават само тия с куфарчетата и правилните хора, които успеят да се сдобият с банков кредит. На края всички са недоволни от СДС, на власт идва БСП, а СДС се разпада.


6. Тогава вече се появява ПРАВИЛНАТА ДЕСНИЦА, С ПРАВИЛНИЯТ ЧОВЕК НА ЧЕЛО, малките паразитни партии предназначени само да цепят гласове с цел гарантиране на горната схема изчезват и на политическата сцена остават само ПРАВИЛНАТА “ДЯСНА” И ПРАВИЛНАТА “ЛЯВА” ПАРТИЯ, които гарантират необезпокояваното бъдеще на олигархията.

Какво се обърка според вас в горната схема, та на хоризонта пак са се регистрирали за бъдещите избори 50 партии?

Грешката в "схемата" бе в допускането на Иван Костов да застане на чело на СДС, и той да проведе реформите.

Кукловодите не са успели да предвидят, колко способен и упорит е този човек като икономист и като държавник и колко трудно се предава.

Това наложи продължилата вече 12 години сатанизация на неговия образ, чрез всички възможни медии, както и инспирираните от всякакви посоки раздори в дясната опозиция с цел окончателното й затриване.

/Кукловодите/ Не предвидиха така също, че неговият авторитет, дори след цялата тази окепазяваща кампания ще се запази сред достатъчно голям брой хора от опозиционните среди и че той ще се досети достатъчно рано да се отдели от партията майка СДС и да създаде нова дясна партия, която все още е жива независимо от постоянните опити и тя да бъде маргинализирана.

Обвиняван постоянно за това, че е разцепил десницата и за да докаже, че е готов на обединение Иван Костов бе атакуван /от пионките на мафията/  срещу всеки избор по един и същи начин – появява се предложение за коалиция в дясно, започват едни дълги преговори и на края, в самото навечерие някоя от партийките в дясно не приема някое от условията и коалицията се разпада./А плюенето по Костов и десницата се захранва/

Днес сме свидетели на същата пиеса, но този път явно ДСБ не бяха изненадани и въпреки, че крайният отказ на Синьото единство дойде в последния възможен ден за регистрация на коалициите в ЦИК, ДСБ все пак бяха подготвени да се регистрират и сами!

И каква всъщност е основната причина според Надежда Нейнски – ами Костов не се бил съгласил двете партии да се слеят и да бъдат съпредседателствани от Костов и Михайлова?!

И защо това обстоятелство е толкова важно за Надежда Нейнски?

Какво ще пречи ако двете партии останат като партии и продължат да работят като коалиция, след като нямат разминавания в основните цели и политики?

Мислих, мислих и стигнах до извода, че отново основната задача е да се разклати позицията на Иван Костов така, че след известно време да стане възможно на някой национален съвет и той като Мартин Димитров да бъде отстранен, а партията бързо да се измести в посока към правилната “дясна” партия ГЕРБ, както бе превзето СДС – ОТВЪТРЕ!

Така, че основната и непреодолима преграда пред изпълнение на гореописаната схема на нашия "славен преход" БЕШЕ И СИ ОСТАВА ФИГУРАТА НА ИВАН КОСТОВ.

За това е тази 12 годишна кампания насочена срещу него!

И сега ще видите, че цялата агресия на /Системата/ мутрите, чрез всичките им подчинени медии ще бъде отново насочена не срещу Станишев, не Срещу фашизоида Сидеров, не срещу Доган/Местан, не срещу т.н. цар, а срещу Иван Костов.

Явно е, че именно той най-сериозно пречи да се реализира цялата схема, а тя вече е изпълнена почти на 90%

И все пак, остава още една поне малка надежда, на схемата да се попречи!

Дано!

Posted by Нора | април 6, 2013, 19:56

Демограф:

Това може да се случи само при максимална мобилизация на умните хора на изборите и гласуване за ДСБ.

Сега, ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, основен критерии за реална принадлежност към почтена и пробългарска политика става отношението към Иван Костов и ДСБ.

От този критерий няма да могат да избягат и големите "авторитети" на дясното в публичното пространство.

Вкарването на резервът на Системата - тежката артилерия Е.Сугарев, Е.Михайлов,Й.Соколови някои дрруги, които ме е срам да спомена,...в огъня срещу ДСБ и Костов означава, че това наистина е последния бой.

Щом паролът на Системата е "Отстранете Костов", тогава призивът към умните почтени хора трябва да бъде "Гласувай за Костов!"




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7962300
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол