Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2013 23:52 - Избори в държавата на призраците
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 944 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.10.2014 02:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За призраци и духове ли ще гласуваме?

Преди време един прокурор произнесе култовата фраза , че май „живеем в страна на призраците”.

Беше по повод предизборното„откритие”, че в България съществува паралелна власт със своите паралелни политици, паралелни партии, паралелен парламент, паралелно правителство, паралелна прокуратура, паралелен съд,  паралелно МВР, паралелни спецслужби, паралелни подслушвателни групи, паралелни министерства на всички министерства, паралелни данъчни норми и служби, паралелни митници, паралелни държавни агенции, паралелни енергийни ведомства и източници, паралелна църква, паралелен футбол, паралелни „миски”…всичко най-малко удвоено, като в един паралелен свят, в някакво паралелно пространство и време.

Този успоредно съществуващ на официалната „демократична” власт свят, си редял политиките в своя полза, гушкал си милиони и милиарди, а официалната реална и ‘демократична” власт и хабер си нямала.

Толкова дълбоко се бил законспирирал този свят, че трябвало реално съществуващият български народ да изреве на умряло от „неизвестно откъде” пръкналите паралелни сметки за парно, ток, храна, горива, данъци и такси, връчени на недоумяващите българи по незасечен от официалната власт начин, от неидентифицирани субекти на някаква извънземна/специална, уникална, подземна,подморска, задморска, паралелна небългарска цивилизация…

По искреното изумление на българската официална прокуратура и официални специални служби /сиреч на българската „непаралелна” държава/, което бе споделено с не по-малко изумление и от официалните /”непаралелни”/ български политици, трябваше да заключим, че те са си нямали и хабер за въпросното чудо.

Излезе, че този паралелен български свят се е намирал под носовете на всички официални структури, под носовете на политиците, на медиите, на гражданите..но „никой”до сега дори не е подозирал за съществуването му.

Обитателите на този свят били като  призраци-духове. Невидими, нечути, непомирисани, недокоснати, прозрачни, призрачни, неразкриваеми.

Реалното обаче е, че в този паралелен свят не живеели извънземни, а най-обикновени български мафиоти, които са си създали конспиративна власт, конспиративна политика, икономика,култура, медии, спорт, забавления-всичко!..

Само няколко дни след сензационното откритие за наличието на паралелен свят над/под територията на България, който живеел разкошния си живот необезпокояван в своята дълбока ПАРАлелност, само на едно пространствено-времево измерение, заваляха доказателства за  наличието на здрави връзки/ финансови дупки/ между ПАРАлелната и непаралелната власт в България.

Тези паралелни копия на българската действителност общували доста интензивно с непаралелния български политически свят по странни за обикновения човек начини - чрез дупки.

Правели дупки в бюджета, в банките, по улиците, магистралите, енергийни дупки, съдебни дупки, информационни дупки и подобни…През тях източвали България към отвъд морското.

Очаквано , тези връзки се оказаха дълбоко скрити за обикновеното и несъвършено око на редовия български гражданин, понеже обменът между двата свята се осъществявал на базата на скрити от обществото договори, по тайни за съвременните български специални служби средства за комуникация и чрез трансфера на толкова високи за простите хора от реалния свят крадени суми и по толкова дискретни за реалното българско общество измамни схеми, че българинът от реалната улица и до сега не иска да повярва, че това може да е истина…

Бъркотията в главата на българите от грубия реален свят стана още по-голяма на фона на пълното омесване на световете/подземен, надземен/ в предизборните кампании.

- Не може да повярва българинът, че милата му социалистическа партия е била котило на паралелни комисионери мултимилионери, които изсмуквали трудещите/!!!!/ се до последния киловат, до последния литър бензин, до последната капка мляко в киселото му мляко, до последния му дъх живот.

Още повече, че лани, след като се бе разкрило наличието на паралелен свят, с паралелна БСП на милионери, другаря Станишев обещаваше, ако спечели изборите„Да върне България на хората”.

От името на коя партия обеща това другаря Станишев? Тази на обраните трудещи се или тази на мултимилионерите от ПАРАлелната  неокомунистическа действителност?

...Сега, след като неговите паралелни съпартийци обраха до шушка реална България, другаря Миков, другар на другаря Станишев обещава да я върне обратно на обраните до шушка българи, чрез "Лява България"...нова паралелна реалност.

Каква е гаранцията, че ако случайно отново зацървят бузки на изборите, българските трудещи се няма отново да бъдат предадени за окончателно кръвоизпускане в ръцете на подземните "леви" от паралелната му БСП?..

- Дали да повярва горкият българин, че юнакът му Бойко „Има" воля’” да се поправи, след като го е чул да си говори с неговите си извънземни, на извънземен език, за разни извънземни неща, които разбираемо са неразбираеми за хората направени от „Стабилен матрял”. Не е ли и той паралелен герой от оня ПАРАлелен свят,?

- Може ли да повярват българите патриоти, че „патриота” Волен Сидеров ще атакува ПАРАлелния свят на енергийната мафия, когато той си общува с едни хора от една паралелна голяма държава, паралелни собственици на почти цяла България, на един паралелно близък език, за някакви си неразбираеми за българите ренационализации, нацизми, фашизми и като се обявява още по-неразбираемо за българите в защита на интересите на Голямата ПАРАлелна държава. Нали сме ужким в реална България? Нали българите са му грижата и болката?

Това паралелен патриотизъм ли е или парата го лелее и него?

- Как да се оправи пък с метаморфозите на Барека жалния българин? Той и ББЦто му в кое пространствено-времево измерение битуват? В реалното измерение на мизеруващите българи ли или в ПАРАлелното измерение на Спонсора му? Или и в двете, според случая и настроението на Спонсора….

- С ДПС не знам как се оправят и членската му маса и реалните граждани на България. То не беше в смяна на образи, на пространства, на времена..то не беше чудо. За Доган - Местан няма криво, няма право, няма ляво, няма дясно, няма много, няма малко, няма изток, няма запад…само един югоизток се откроява чат пат, но и това е изкривена реалност.

По обръчите около главите на водачите им обаче, може да се досетим, че и те горещо се сношават с ПАРАлелния свят менейки формата на ореола си ту като на всичкораздаващи божества ту на всичковземащи демони.

Според „две социологически агенции” седем паралелни партии  „почти сигурно” влизат в новия ПАРАлелен парламент. И една непаралелна, само за цвят.

Според едни други „две социологически агенции”, ГЕРБ щял да победи БСП с 50% разлика, но пък в парламента, щели да влязат още 5-6  други ”паралелни партии, които щели да му вземат реалната власт, защото РБ не бил подкрепен от "паралелния свят”и "с тях коалиция няма да правя".

Аз, като съществуващ в реалния свят реален българин, като не мога да се оправя кои от социологическите агенции какви са, решавам, че и те всичките са ПАРАлелни.

Ето в такава фантастична реалност се озова реалният българския избирател един ден преди изборите.

Партии от извънземни/подземни, объркани като мътеница с такива на техните земни политически превъплъщения.

Да се чудиш кои са призраците, кои са земните им образи.

Кои са от тоя свят, кои са от ПАРАлелния свят?...

Май всички са от/за Оня свят

Иди сега реши за кого да гласуваш?!...

Освен за РБ, защото само те вдигат завесата пред паралелната реалност.





Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7979854
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол