Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2013 11:17 - Защо не скачате бе, юнаци? Пред очите ви "оправят" България, а вие...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 10962 Коментари: 13 Гласове:
11

Последна промяна: 23.05.2013 09:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Изнасилвачите склоняват  България да се бракува с тях

След мръснишкото, публично политическо изнасилване на България, с очевидно задоволство на похотливите си, мазни и изпотени от животинските си усилия физиономии, и със слугинската подкрепа на подкупените от тях пъдари,

...изнасилвачите постилат на брачното ложе на държавата окървавеният червен чаршаф, като убеждават зяпналите в потрес членове на европейското и семейство, комшулъка и световната махала,

...че това което виждат не е това което си мислят, а самата брутално обезчестена невеста България, че това което са и сторили е за нейно добро.

Тройката насилници,заедно с портиерите отворили вратата и  заспалите на поста си охранители, нагло изгониха невръстните им рожби от спалнята, изритаха законният и съпруг на улицата и го обвиниха в изнасилването на жената, с която той има законно/?/ слючен граждански брак след статистически доказана/?/ взаимна любов.

Първият от тях ни убеждава, че булката го е искала, но мъжът и до сега не и давал да кръшне с него и за това трябвало да я изнасили.

Понеже бил по-слаб в кръста от тоя с цветето, си повикал и помощници.

И още, че червените косми, намерени на местопрестъплението, не били негови, а на неизвестен извършител, който носел гербер на ревера.

И, че за тая работа с изнасилването, да не питат него, а сводницата Лейди Макбет подвизаваща се под  българското име Мая Манолова и пристигналите първи на мястото на изнасилването "нормални" прокурори, по/следователи, милиционери и един със седмица на тениската.

Вторият, разтяга капълачаршийския локум, че по древни обичай от преди едни 500 години, българката е била част от харема му, което му давало право на секс с нея дори и да женена, който той не смята за неконституционен.

За изгонения и мъж той смятал, че така се полагало на гяурите по законите на Корана. Но той вече и намерил едно добро момче за женене, което щяло да и осигури добър живот, защото носило в потурите си големи орехи/!!!/.

А и, че трябвало да не се залисваме по някакво си еб..е, а в навечерието на най-светлия български празник 24 Май, да да вземем да вдигнем една турска сватба.

Третия от мърсувалите, публично и все по-гръмко, тръби на ляво и дясно, че той по природа е безобиден воайор и не било в натурата му да се съешава с властта, а с България си е нямал вземане даване, макар и безгранично да я обичал.

Той си имал вземане даване с една руса жена, която му давала всичко и на която никога нямало да изневери - друг път...

Но да се знаело, че мъжът и в момента се опитва да го подкупи за да не участва в брака с другите двама, което той, разбира се, нямало да направи, защото било против безпринципността му.

И още - понеже русокоста му изгора била голямата Готвачка, щял да и подари нож за Белене, та да ни обели и кожата..

И най-важното -  че тировете на границата с ненавистната му Турция ги е спрял бившия премиер, но той се оплакал на Кмета от този Кошмар!.

Сега, убеждавани от медийните сводници и махленските клюкарки, в необходимостта от развод по бързата процедура и от незабавно сключване на църковно-джамийски брак, в който България да бъде насила омъжена за тримата си уродливи изнасилвачи,
..пазителите на Закона в държавата запяват с триперлив глас предбрачни молитви и убеждават опозорената женичка и околните, че с насилването и са я направили щастлива, а децата и, че ще им намерят богати приемни семейства в чужбина.

Униженият заспал съпруг, пребит и обвинен в  изнасилването, което няма как да е извършил понеже му е паднало Доверието, зашеметен от случилото му се, лази пред конституционното кадийство с отчаяната надежда да получи справедливост, да му върнат съпругата и дома, да накажат насилниците и да касират незконния им брак с тримата разгонени похотливци....Или поне да впишат и него в брачното свидетелство../!!/,

Това последното, мен ме втрещи.

На държавните криво-охранителни органи, набъбнали от порнофилма „Избори в България”, им е останал дъх само да прошепват „Дай боже/Аллах/Йехова/Буда..да е за добро” и се мъчат да довършат акта на самозадоволяването си.

Медиите въртят непрекъснато най-горещите сексуални сцени, заснети по време на изнасилването, подмятат си разкъсаното бельо на изнасилената и се кикотят на мръсните картинки.

Врачките от социологическите агенции повтарят „Казвахме ли , казвахме ли ви, че Юнака е заспал....” и протягат ръка към поръчителите на недостойната сцена за да получат сребърника си за добре свършената работа – приспиването на Юнаците и подмамването на България до мястото на позора.

Неколцината, възмутени от престъплението почтени коментатори и анализатори, всуе глуповато-културно повтарят от прозорците на съседните къщи „Ама как така...ама как така? Дайте да направите нещо!”...

Но камерите и микрофоните вече са им отнети и няма, няма кой да ги чуе...Де да бяха викнали по-силно преди акта на изнасилването.

Кмета на селото стои като египетска мумия на местопрестъплението, стиска ръцете на насилници и пострадали, замита с крак веществените доказателства и мрънка "Станалото-станало. Дайте да си гледаме работата", като потупва същисаната булка по насиненото и дупе.

Няколко кадии и адвокати запяха песента, как едно време, съгласно обичая, изнасилвачите били строго заставяни да се оженят за обезчестената от тях девойка, което било сериозно основание за незабавен брак или да платят кръвнина /на тях/.

Забравили са, че България и друг път е обезчестявана от тия същите, и че съгласно Закона, никой няма право да и посяга преку волята и, нито пък да я омъжва повторно преди да е законно разведена.
Да не говорим, че все още, у нас деПутатите не са приели със Закон насилственото многомъжие.

Но, както казват насилниците, адвокатите и врачките им, скоро и това ще стане.

А жалната, обругана България, заобиколена от злорада тълпа от поганци, цигани и банда чуждофили олигофрени, с течащи от желание да ги впишат в брачното свидетелство лиги,
стои вцепенена от случващото се и се озърта в пълна обърканост, за помощ...

Но, помощ  от нийде не иде...

Дали ония сестри от европейското семейство ще вдигнат врява...?!
Дали Големите братя ще заразмахват сопите..?!

Няма ли оная група млади българи, която се събира сегиз-тогиз в оградата и оттатък оградата на разпивка, ще изтрезнее, ще скочи и ще изрита разгонилите се псета от България..?!

Може би ще изритат с тях и калпавия и "съпруг". Може да натрошат кокалите и на поръчителя на порнозаписа...

Но..млъкни сърце. Ще да загинат и тия юнаци...

Защото, сред лицата на "разгневените млади юнаци" различавам образите на едни герои от заснетия порнофилм, които са забравили юнашките си закани, свалят си гащите и се нареждат на опашка пред извършителите на бруталното оскверняване на Майка им България...

Д"еба мамка ви д"еба....

.......................................................................................................................................................................
Ако не вервате - погледнете и тук. Но не забравяйте - Когато някой ви казва,че ще вали, все пак, погледнете към небето.
http://bosia.blog.bg/politika/2013/05/19/izborite-sa-totalno-falshificirani-i-manipulirani.1111823#last_comment

 

 




Гласувай:
14



1. get - Може би оная група млади българи, ...
17.05.2013 13:21
demograph написа:
Може би оная група млади българи, която се събира в оградата и зад оградата и вика нещо, което още не се чува добре, ще дойде и ще изрита разгонилите се псета от България.


- Изборите да се касират (обявят за недействителни) ! - не може едни конституционно-правни субекти известни, като "политически партии", да се изживяват КАТО СУВЕРЕНА - Н-А-Р-О-Д-А !!!
- СПИРАНЕ дотациите (държавната ясла) за тези така наречени ПАРТИИ !
- Сезиране на КС - за грубите нарушения, които се установяват при провеждане на избора !
- Търсене на персонална отговорност(НАКАЗАТЕЛНА) от длъжностни лица, от специализираните служби за Национална СИГУРНОСТ - за безобразията в работата, които са допуснали и продължават да допускат !

- Това е един пример за ОПАСЕН ПРЕЦЕДЕНТ - целящ деструкция на българската ДЪРЖАВНОСТ ! - така че, слежубният премиер не да тушира и замазва нещата павейки се на "мъж" - а ако е Мъж, да настоява разследване и изкарване наяве ... до търсене на наказателна отговорност на всички пряко и косвено намесени в цялата тази БЕЗОБРАЗНА(мирищеща на мръсно-антиконституционна) ПОЛИТИЧЕСКА ситуация !
цитирай
2. demograph - Но, Гет тия млади за които писах, внезапно свалиха гащите и се наредиха да ги оправят и тях...
17.05.2013 16:33
Това не е прецедент! Това е антиконституционен преврат пред очите на всички призвани да пазят Конституцията...потресаващо..
цитирай
3. malchaniaotnadejda7 - Не мога да не се съглася с Вас.
17.05.2013 17:28
Това, което се случи е преврат. "Антиконституционен преврат". Поздрави!
цитирай
4. get - - Какво да ви кажа, брате ! - гледай, чуй и помъчи се да разбереш - Голямата истина в думите на ...
18.05.2013 13:40
... светия му отец Матей "миткалото" За АЗ-а(?) - от "Записки по българските въстания" (епизод 3-ти) ! ... след 50(след петдесета минута е това за кое ти казвам !).
http://www.youtube.com/watch?v=Kl0e2-_SXac&list=PL9488BBBCF8E707BF&index=86
demograph написа:

Това не е прецедент! Това е антиконституционен преврат пред очите на всички призвани да пазят Конституцията...потресаващо..


- Пет пръста има човешката ръка, но и те, един с един - не си приличат ? - Така е, и с хората !

- Един поради леност и умствена изостаналост(поради това) - за паницата леща и залъка хляб се продават !
- Втори поради страх от човешката тленност, казват - Един път се живее ... сами те, са се предали, а и Бог с това !
- Трети - кои са по образ человеци, но по същност, не по-горни от хищните скотове - поради това стават катили(горделивци) ... и поради тази своя си надменност не народ, а за едната полза, майка и баща биха продали (!) - но не се сещат, поради това си заслепление(че) - срещу Себе и Господ се възправят ! ... Тези са от най-нещастните, защото живеят като прокълнати, в кулата от слонова кост на Самотата си !!

цитирай
5. demograph - ...жетва е сега. Пейте жътварки тез тъжни песни
18.05.2013 18:21
malchaniaotnadejda7 написа:
Това, което се случи е преврат. "Антиконституционен преврат". Поздрави!

Грей и ти Слънце над таз робска земя...мъка,мъка
Разбира се, че е държавен преврат.
Разбира се,че е плод на добре планиран заговор. И в заговора или участват и тези които трябва да защитават конституционно установения ред, или защитниците са страхливци.
Представяте ли си, с какви нелепи и доказващи престъплението аргументи излизат някой мастити "адвокати в червени мантии"
-"То и без това денят за размисъл бил излишен" в САЩ нямало такъв..Къде е САЩ дето свалят президента за едното френско галене, къде е балкана където козарите оправят козите си....!, а и
"смятаме да предложим да няма изобщо забрана за агитация и обявяване на резултати от пулове.." Юри Асланов и един брадатко-батко "социолог"
Уникално! Извършено е грубо нарушение на Конституцията, която те самите са си написали и Те ни баламосват с фрази за глупаци "Станалото станало. Като махнем този текст и това тълкуване" това вече няма да е престъпление..
Извършено е грубо престъпление по текст на в момент на действаща Конституция!
Те смятат да дадат давност на моментно престъпление след незнай колко време.
Нямам думи.
цитирай
6. demograph - "- Трети - кои са по образ человеци, но по същност, не по-горни от хищните скотове"
18.05.2013 18:24
get написа:
... светия му отец Матей "миткалото" За АЗ-а(?) - от "Записки по българските въстания" (епизод 3-ти) ! ... след 50(след петдесета минута е това за кое ти казвам !).
http://www.youtube.com/watch?v=Kl0e2-_SXac&list=PL9488BBBCF8E707BF&index=86
demograph написа:

Това не е прецедент! Това е антиконституционен преврат пред очите на всички призвани да пазят Конституцията...потресаващо..


- Пет пръста има човешката ръка, но и те, един с един - не си приличат ? - Така е, и с хората !

- Един поради леност и умствена изостаналост(поради това) - за паницата леща и залъка хляб се продават !
- Втори поради страх от човешката тленност, казват - Един път се живее ... сами те, са се предали, а и Бог с това !
- Трети - кои са по образ человеци, но по същност, не по-горни от хищните скотове - поради това стават катили(горделивци) ... и поради тази своя си надменност не народ, а за едната полза, майка и баща биха продали (!) - но не се сещат, поради това си заслепление(че) - срещу Себе и Господ се възправят ! ... Тези са от най-нещастните, защото живеят като прокълнати, в кулата от слонова кост на Самотата си !!

Проклети да са.
цитирай
7. malchaniaotnadejda7 - Подписахте ли тази петиция? Какво чакате?
19.05.2013 01:17
demograph написа:
malchaniaotnadejda7 написа:
Това, което се случи е преврат. "Антиконституционен преврат". Поздрави!

Грей и ти Слънце над таз робска земя...мъка,мъка
Разбира се, че е държавен преврат.
Разбира се,че е плод на добре планиран заговор. И в заговора или участват и тези които трябва да защитават конституционно установения ред, или защитниците са страхливци.
Представяте ли си, с какви нелепи и доказващи престъплението аргументи излизат някой мастити "адвокати в червени мантии"
-"То и без това денят за размисъл бил излишен" в САЩ нямало такъв..Къде е САЩ дето свалят президента за едното френско галене, къде е балкана където козарите оправят козите си....!, а и
"смятаме да предложим да няма изобщо забрана за агитация и обявяване на резултати от пулове.." Юри Асланов и един брадатко-батко "социолог"
Уникално! Извършено е грубо нарушение на Конституцията, която те самите са си написали и Те ни баламосват с фрази за глупаци "Станалото станало. Като махнем този текст и това тълкуване" това вече няма да е престъпление..
Извършено е грубо престъпление по текст на в момент на действаща Конституция!
Те смятат да дадат давност на моментно престъпление след незнай колко време.
Нямам думи.


Поетичните цитати и емоционалните изблици, уви, не са от полза.


http://www.svobodata.com/page.php?pid=11049&rid=20
цитирай
8. demograph - Подписах я.
19.05.2013 17:01
За жалост си права.
цитирай
9. dobronameren - Може би съм мнителен
23.05.2013 08:52
Думите са верни, но според мен, изричащите ги - не. Но ако един нечестивец изрече истина, то тя не става от това лъжа. Нали.
цитирай
10. getmans1 - "Лумпени" били тези ...
23.05.2013 10:01
"Лумпени" били тези които гориха Конституцията без да са прочели и ред от нея, имаше легитимен субект да го каже това!
Кой сега ще каже че това което стана в Бг е ПРЕВРАТ/а,е/ има ли реално такъв независим и легитимен субект? Няма, и няма да има защото всички са в "чорбата", абсолютно!
Аз така ще мисля до момента в който някой ме убеди в противното, но едва ли ще стане защото обвиненията бяха "уж" страшни а каточе ли взехме да ги забравяме а пък това води до съвсем други изводи.
цитирай
11. demograph - Прав сте.Това е принципното ми убеждение
23.05.2013 17:35
dobronameren написа:
Думите са верни, но според мен, изричащите ги - не. Но ако един нечестивец изрече истина, то тя не става от това лъжа. Нали.

Една истина не става лъжа, само защото е изречена от лъжец!
цитирай
12. demograph - И това е така. Ако се запиташ 'Ама нормалната прокуратура не вижда ли това.."
23.05.2013 17:37
getmans1 написа:
"Лумпени" били тези които гориха Конституцията без да са прочели и ред от нея, имаше легитимен субект да го каже това!
Кой сега ще каже че това което стана в Бг е ПРЕВРАТ/а,е/ има ли реално такъв независим и легитимен субект? Няма, и няма да има защото всички са в "чорбата", абсолютно!
Аз така ще мисля до момента в който някой ме убеди в противното, но едва ли ще стане защото обвиненията бяха "уж" страшни а каточе ли взехме да ги забравяме а пък това води до съвсем други изводи.

Значи: - Нормалната прокуратура /КС,полиция, следствие,../ са в кюпа!
цитирай
13. dimat - каква "конституция"???Та това е една порнографска тоалетна хартия,
05.10.2013 17:47
която хитреците ни пробутаха,за да ни онождат,за сега,24 години и колкото си искате,от сега нататък.Причината(не казвам "вината",за да не се засегнат някои) е в нас самите.НИЕ И САМО НИЕ СМЕ ГЛАВНАТА И ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА."Те",са само следствието.Седем милиона малоумници,въртяни на пръста от няколко хиляди хитреци.Обиждате ли се?Защо???Това е РЕАЛНОСТТА?Не казвам "истината".Истината всеки си я тълкува,както му е угодно.НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ПРЕД СЕБЕ СИ,ДА ПРОУМЕЕМ РЕАЛНОСТТА.И ТОЛКОВА.Не я ли проумеем,няма на кого да се сърдим,или,кого да обвиняваме.АКО НЕ РАЗБЕРЕМ ТОВА,"ХАК" НИ Е.
Колкото и да седим пред компютрите и да плещим умотворения,нишо няма да се промени."ТЕ" ще ни владеят ,ще ни ограбват и ще ние смеят,на нашата елементарност.ПОНЯТИЯ,КАТО ЧЕСТ,ДОБЛЕСТ,СЪСТРАДАТЕЛНОСТ,ИСТИНА И Т.Н,ЗА ТЯХ НЕ ВАЖАТ.ТЕ СА ПРАЗНИ ДУМИ,КОИТО,"ТЕ" ХВЪРЛЯТ В "ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОСТРАНСТВО",ЗА ДА ЛОВЯТ МАЛОУМНИЦИ,КАТО НАС.ТОВА Е РЕАЛНОСТТА...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7961628
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол