Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 18:08 - За БСП и АТАКА е нормално, когато мразят някого, да му пробутат отрова. В случая е под формата на свобода на взаимното ни отравяне, чрез безогледно пушене...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 1624 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.06.2013 20:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да тровя ли околните или да не ги тровя? – Това е въпросът пред мен, пушачът. И моят отговор е – Нямам право да тровя никого освен себе си. Точка.

Имат ли право пушачите да тровят околните?

Този въпрос стои пред пушачите и пред непушачите.

 Нормалният отговор на един културен, честен човек, без значение дали пуши или не, би трябвало да бъде: – НЕ!

 Но, се оказва, че пушачи и непушачи политици и активисти от БСП и АТАКА, отговарят с ДА….?? Защо?

Първата версия е да си отговорим, че техните пушачи и непушачи са простаци, с което дебатът приключва.."С простаци", казал Св. Кирил, "не се спори". В това, аз лично, не се съмнявам и за миг.

Но понеже някои се съмняват в простотията им, да допуснем и втори вариант за отговор:

Той е, че защитниците на тровенето на околните са непочтени. Само непочтен човек може да пробутва отрова на другите. Че лидерите на БСП и АТАКА са непочтени, аз също нямам и грам съмнение.

Но, понеже някои удобно забравят, че БСП и АТАКА са партии защитници на интересите на мафията, да си кажем честно, че в случая те не защитават работните места на хотелиери, бармани, сервитьори, магазинери и лафкаджии пласьори на цигари, а защитават цигарената мафия.

Както са и обещали преди изборите.

Цигарената мафия се състои от производителите на цигари и търговците на цигари.

Както намалялото потребление на ток съсипва енергийната мафия, така и намаляването на потреблението на цигари удря по джобовете цигарените мафиоти.

Но, намаляването на пушенето, прави българите по-малко болни, намалява разходите за здравеопазване, повишава ефективността на икономиката, намалява битовите и други пожари, увеличава разходите за здравословни продукти и дейности и т.н. и т.н…

Следователно, лидерите на БСП и АТАКА са не само простаци, но и непочтени лъжци.

ГЕРБ застават на почтената и интелигентна позиция ”Никой няма право да трови другия”. Каквито и простаци да има в ГЕРБ, в случая позицията им е за уважение.

ДПС се чуди още, кое е нормално, кое не, но и тяхната позиция в случая е по-почтена и по-интелигентна от тази на простаците. Ако удържат тази си позиция - моите уважения.

БСП и АТАКА  не се чудят изобщо, когато става дума да избират между интересите на народа и интересите на олигархията. Те избират олигархията, особено ако става дума за руската и част, която държи фабриките за цигари у нас..

БСП и АТАКА нямат и грам колебание, когато трябва да избират между народното благо и благото на мафията. Те избират винаги мафията, която печели от търговията с цигари.

За БСП и АТАКА е нормално, когато мразят някого, да му пробутат отрова. В случая е под формата на свобода на взаимното ни отравяне, чрез безогледно пушене...

С една дума, пушачи или непушачи, лидерите на БСП  и АТАКА мразят българския народ.

В някаква извратена степен и бая глупаци извън БСП и АТАКА, също приемат тровенето на околните за нормално.

Което е присъщо на непочтения простак.

 





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7983673
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10329
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол