Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.06.2013 22:48 - И все пак Констипационния съд се произнесе. И замириса на мърша...
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2101 Коментари: 0 Гласове:
11

Последна промяна: 09.07.2013 23:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

*Марин Райков пробити кофи не пълни.

Извинете ме за заглавието, но имах кошмарна нощ...

Нямах си работа, та пак изгледах в U-Tub порно-изявлението на Мая Манолова, с което тя осъди сурово разходката на самоорганизиралите се по Фейсбук младежи на 2 юни.

Този път, Партията я беше изпратила да заклейми протестите като незаконни и да призове Органите на реда да подредят шумните младежи, както се полага.
По турски...!

Спомних си, че Миналия път, през зимата, със същата майчинска самоотверженост и нагла безпЪрдонност, тя громеше Органите на реда, когато се опитваха да пречат на платените от нея „бунтовници срещу статуквото”, да си заработят заплатите. /И Лумпена правеше същото./

Но тогава протестите бяха законни…защото бяха платени и подредени./И тези на лумпена също./

Сега протестите срещу Партията на Майка и, са незаконни, защото не са платени от Нея, а да не говорим, че са и срещу нея…/ и срещу Лумпена.също./

Спомних си, че също Така сурово и „по майчински” безцеремонно, с безпощадна простащина, тя наруга още на първото заседание на Нейния парламент и изискания служебен премиер и красив мъж, Марин Райков. И всички по-почтени от нея. /И лумпена, и  той така направи./

//Вероятно, защото името му отсъстваше в тефтерчето и, и със сигурност никога няма да бъде. Марин Райков пробити кофи не пълни. А жените- от чиста женска завист./И Лумпена е пробита кофа.//

Влажните и гробовно черни очи залепнаха в съзнанието ми, както кафяво-червената и дамска превръзка, с която тя запуши устата на Конституцията, в деня за размисъл.

Дали от гробовната пропаст в морала и ли, дали от заканата и за Обратна законност , си легнах с усещането, че нещо кофти ще ми се случи през нощта.

………………………………………………………………………………………………….
Констипационния съд се Освободи/пръдна/

Така и стана.

По никое време усетих, че жената ме побутва жалостиво и чух в просъница да ми шепне: „- Гоше, не се плаши. Това е само сън"…Поразсъних се и рекох да се обърна настрана, но тя продължи:"- Кошмар ли сънуваше? Щото мучеше като добиче, мило.”

- Сънувах, че Констипационния съд е касирал изборите... - сега ще настане една…хаос, разруха, безработица, опашки, огньове, глад, партизански отряди, ромски атаки, башибузуци, подслушвания, втора,трета енергийна криза, монополно още по-високи цени, студ, мраз, градушки, костинбродски държавни преврати… в несвяст замънках още... - руснаците ще ни спрат газ, ток, бензин, пак ще ни вдигнат цените…китайците ще дойдат с инвестиции и без инвестиции... хизбуллийте... извънземните... еврофондовете…мая манолова, вигенин, нина, чочолина…! Лумпена…ония 563 лева и 20 стотинки в ДСК..жена, пенсиите ни..цигарите ми!

- Стига си бълнувал. И да касират изборите, голяма работа. Най-много да се оправим веднъж за винаги!…Пий една студена вода и забрави! Казала съм ти да не гледаш Мая Манолова преди лягане. .лумпен е руска безопасна игла...тия работи руснаците ги правят както трябва. А доктора ти каза да спреш да пушиш!

Станах, но по пътя за кухнята реших, вместо да пия - да взема да пусна една вода, което и направих.

Понеже бях на границата между съня и будното /тогава човек наистина е в реалния свят/, като дръпнах синджира на казанчето ми се привидя, че в канализацията замина и някаква смачкана хартия на която пишеше „Консти..ция”…
- Да не би да си обърсах и аз задника с първата и страница??! ..За всеки случай – пуснах още веднъж водата.

Изпсувах на ум и политика и избори и Конституция, и Съда и, и Мая Манолова, забравих за страха си от Кошмарния лумпен, и се мушнах под юргана.

Понеже още бях замаян от влажните очи на Майчето и ми бяха паднали задръжките, взех че подличко се изпуснах. - А бе, ти какво си ял!? – Възмути се жената.- Ти ли пръдна или Констипационния съд наистина се е произнесъл …Мирише на мърша. – Я сега стани пак и отвори прозореца, да се проветри малко!

Нямаше къде да ида – станах, отворих прозореца… и замръзнах.

От вън лъхна жесток сибирски студ, който носеше със себе си и далечни думкания на тъпани и писък на зурли.

- Затваряй бързо! Какъв е тоя студ на 2-ри юни…и тия цигани, не изпиха ли вече бонусите от изборите.

- Студа идва от дебелата сянката на Ореха, а ромейците пият детските и помощите за първокласниците им, дето им ги гласуваха...изфъфлих и залостих прозореца.

После си стиснах носа и се пъхнах под юргана…вонеше на мърша.

………………………………………………………………………………………………

А от небето ме гледаха очите на един ангел - беше нормалния прокурор

...И отново гробовно-черните очинки на Мая Манолова ме замятаха в пропастите на поредните Кошмарни видения.
Бях на електрически стол /това е от американските филми, ние ток за тоалетната не употребяваме, та за ел.стол../ – Сатанишев ми описваше грозното наследство, което получил от Бойко Борисов – отврат;.. наМестан, разправяше, от първо лице единствено число, подробностите от един противен държавен преврат;.. Сидер ага, с изцапан в кафяво среден пръст, натискаше ли натискаше един червен бутон...

Напъвах се да избягам, но краката ми бяха оковани в едни 70 годишни букаи и ме влачеха надолу към помийната яма;..

Напъвах се да излетя, но едни русички ангелчета лумпенчета връзваха крилата ми и скубеха последните им перушини;..

Напъвах се да закрещя, но от устата ми не излизаше ни мучене, нито дори и овче блеене, защото Някой я затъкваше със страници от Върховния Закон на Българите..

Поиска ми се, тоя със средния пръст да уцели най-после бутона...и да се свърши.

…А Отгоре на Всичко, от небето, с едни небесно сини, наивно сини, бистро сини, чисто сини, детски честни сини очи, в средата на едни чисти неопетнени очила, през цялото време ме гледаше един нормален прокурор и нещо ми намигаше ли, намигаше…

Изпотих се докато вдяна какво ми подсказва - че всичко е лъжа и измамен сън..

………………………………………………………………………………………………….

А тъпаните все така млатят и зурните вият на умряло

Първото, като станах сутринта, беше да изпусна новините On Air, и да се уверя, че Констипационните съдии още четат дебелите книги, някъде вдън гори тилилейски и се чудят Конституционен Съд ли са или Констипацията ги е затапила…

Под знака на Седмицата, Мая Манолова хипнотизираше с мъртвешко-черните си очи всяка опозиция в Парламата, а думите и, като ръждясали клинци, ковяха ковчега на Новия Ред в залата и…Лумпена налиташе да се лупа с герберите.

Излязох на двора на чист въздух.

По средата на Голямата ливада, 100 годишния Орех опъваше дългата си сянка под изгряващото северно слънце и изпод черната му забрадка полъхваше свеж дъх на развалени зъби. 

Седнах на камъка между сянката и светлината и по стар навик извадих от задния си джоб Конституция малък формат и я отворих напосоки. /Първа страница си беше там./

От хартията лъхна на мърша…

- Тия мишоци от Констипационния или са измрели между страниците тая нощ, или наистина ще да са се Освободили.. Второто се оказа вярното.

http://zdrave.rozali.com/zaboliavaniia-zdrave/p830.html

Но там, на Балкана, гората зашумя, повя вятър и вонята се поразнесе.
Поех си дълбоко въздух и забравих за Мая Манолова и за пръднята на ония.

А тъпаните все така млатят и зурните вият на умряло…да не би пък лумпена да се е споминал...може да  са върнали свободата за пушене..!?

Я да си пийна една бира за свободата им.





Гласувай:
11



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7980542
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10328
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол