Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2013 11:42 - Вече не сме сами в неравната битка за Справедливост
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 5040 Коментари: 14 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вече не сме сами в неравната битка за Справедливост  

Народът е на улицата и макар с различни гласове, формулира най-важното което иска:

1.Справедливост

2.Ликвидиране на мафията

3.Достоен живот.

По познатата и изпитана практика мафията реагира с мимикрия.

Подменя протестиращите със свои протестиращи.

Подменя водачите на протеста със свои водачи.

Подменя  исканията на протестиращите със свои „искания”.

Подпъхва  ни като лицата на надеждата свои надеждни лица.

Опитва се да дискредитира протеста.

Сменя кожата си.

Как да се преборим с толкова могъщ, опитен и коварен противник?

Първото е да не спираме протеста. 

Второто е да не се персонифицира протеста – всяка личност, която се изяви малко повече, бива подменяна.

Третото е да не се структурира протеста – всяка създадена организационна структура моментално се подменя с копие. 

Четвъртото е да се обединим около няколко най-важни искания – мафията разводнява основното за да отстъпи в незначителното.

Петото е да си намерим съюзници – мафията ни пробутва всякакви неизвестни такива, в това число и спасители от вън.

За да може успешно да ни разиграва, мафията е създала запас от „спящи” личности и структури, които активира в желан от нея момент и ни ги пробутва като съюзници –предатели или провокатори.

За да ни лиши от съюзник, мафията е очернила в аванс и очерня безогледно, до ненавист, всяка личност и структура, която е била, е или може да ни е съюзник.

До сега бяхме сами.

Но Сега вече си имаме силни и желани съюзници:

Имаме си силен институционален съюзник – Президента. Щом мафията му скача, значи ние трябва да скочим в негова защита. Той може да е говорител на желанията ни

Имаме си силен духовен съюзник - Патриарха. Трябва да влезем в храмовете да запалим свещи за България и да помолим Патриарха да поведе народа към Спасението.

Имаме си силен интелектуален съюзник – Почтената интелигенция. Те могат да формулират исканията ни и да ни съветват в битката за почтеност.

Имаме си и информационен съюзник – Една –две независими медии и интернет доставчици и дузина почтени журналисти..

Имаме си и силов съюзник - Редовата полиция. Полицията демонстрира уважение и респект към нас – ние ще продължим да уважаваме полицаите и да зачитаме техния дълг..

И най-наглото правителство и най-безскрупулната мафия не може да устои на обединено мирно шествие, водено от Патриарха, Епископа, Мюфтията и Равина, морално подкрепяно от Президента, предпазвано от провокации от органите на реда и съветвано от интелектуалния елит на България..!

Трябва да ги призовем да се присъединят към нас, да им дадем кураж, да им подадем ръка.

А когато дойде мигът, ще се появят водачите и структурите, които ще Променят България.

Историята ражда необходимите личности. Моментът създава нужните структури.

Моментът е сега!





Гласувай:
11



1. vmir - Духът променя материята, а основанията за вяра сега са сериозни.
24.06.2013 12:17
Да си пожелаем мъдростта и търпението за устоим на провокациите и да разпознаем истинските водачи, за да ги освободим от оковите на клеветата и самолюбието.
цитирай
2. kikowsky - В първите три части печелиш уваж...
24.06.2013 12:58
В първите три части печелиш уважението ми, но четвъртата не ми харесва. Първите трима съюзници, които посочваш, ме притесняват. Не мисля, че това са лицата на новата държава, която да е наистина наша.
цитирай
3. demograph - Чул те господ!
24.06.2013 13:42
vmir написа:
Да си пожелаем мъдростта и търпението за устоим на провокациите и да разпознаем истинските водачи, за да ги освободим от оковите на клеветата и самолюбието.

По делата ще разпознаем истинските водачи! Има ги.
цитирай
4. demograph - 'Всичко или нищо" е загубена ...
24.06.2013 13:47
'Всичко или нищо" е загубена кауза. Трябва да сме умни. Оръжието на протеста е непримиримост и високи критерии. Не бива да се отхвърля поривът на желаещите да станат почтени. Дори и от днес нататък.
цитирай
5. vishnichka - Разбирам патоса, не разбирам лекомислието!
24.06.2013 15:06
-Този протест не е граждански, а политически! Затова не може да обедини нацията! Затова и няма как да се получи това с предложените духовни водачи да ви аплодират за скандирането "червени боклуци", а като че ли имаше искания за оставката и на президента, или вече не са на дневен ред. Истинската интелигенция няма нужда от епитети. Тук забележката ми за субективното сочене е съвсем сериозна.

-Много моля да посочите независимите медии и интернет доставчици поименно, това не може да навреди на каузата ви, а може да привлече само още съмишленици.

-И тук вече стигаме до абсурда, историята хем баща, хем майка и се пръква пеленаче, родено за водач, ей така от улицата и на мига! Предполагам трябва да се роди със структурата си, нали всичко е мигновено.Поне едно две имена да бяхте предложили на финала, щом "Моментът е сега!" или други трябва да се нагърбят с тази задача?

-За да се приема сериозно темата, се изискват имена! И за мафията, и за "истинските водачи" ...

цитирай
6. vmir - 3. demograph - Чул те господ!
24.06.2013 15:27
demograph написа:
vmir написа:
Да си пожелаем мъдростта и търпението за устоим на провокациите и да разпознаем истинските водачи, за да ги освободим от оковите на клеветата и самолюбието.

По делата ще разпознаем истинските водачи! Има ги.


Вярвам, че ги има. Дано поискаме да бъдем водени, и да спрем да чакаме спасение и решение на проблемите от тях.
цитирай
7. demograph - Когато нещата са ясни, не е необходимо да се досажда с повтаряне
24.06.2013 15:59
vishnichka написа:
-Този протест не е граждански, а политически! Затова не може да обедини нацията! Затова и няма как да се получи това с предложените духовни водачи да ви аплодират за скандирането "червени боклуци", а като че ли имаше искания за оставката и на президента, или вече не са на дневен ред. Истинската интелигенция няма нужда от епитети. Тук забележката ми за субективното сочене е съвсем сериозна.-Много моля да посочите независимите медии и интернет доставчици поименно, това не може да навреди на каузата ви, а може да привлече само още съмишленици.-И тук вече стигаме до абсурда, историята хем баща, хем майка и се пръква пеленаче, родено за водач, ей така от улицата и на мига! Предполагам трябва да се роди със структурата си, нали всичко е мигновено.Поне едно две имена да бяхте предложили на финала, щом "Моментът е сега!" или други трябва да се нагърбят с тази задача?-За да се приема сериозно темата, се изискват имена! И за мафията, и за "истинските водачи" ...
..Няма такова чудо - граждански протест. Всеки протест срещу управляващите е политически. Мафията е срастналото се с държавата престъпно Задкулисие. Списъкът на лицата на мафията е в състава на кабинета, парламента, подставената политическа класа и техните пионки във властите и платените и слуги вън от властта...Ако Президентът, Патриархът и почтената интелигенция и граждани не са "червени боклуци", те няма да се засегнат,а ако са няма да подкрепят протеста.
Независимите медии и интернет платформи са тези, които не са собственост и не обслужват мафията. Списъкът на мафиотската медийна собственост е в мрежата. Тези, които обслужват мафията, са публично разпознаваеми. Въпреки мимикрията си. Колкото за интелигенцията -да. Интелигентния човек е само почтен.Иначе не е интелигентен. Които трябва, вече са се нагърбили с кръста на отговорността пред нацията. А каквито структури са нужни - те се създават. Точно както ОНИЯ създават спешно "Обединена България". Което трябва да се случи, се случва.
цитирай
8. vishnichka - Добре,
24.06.2013 16:32
замествам думата с "народен", защото такова е обобщението в началото на поста /"Народът е на улицата"/, но това не променя смисъла на написаното от мен...


цитирай
9. vishnichka - С тия общи приказки,
24.06.2013 16:39
като попремине еуфорията и тръгнете да правите управление, младото поколение на прехода ще ви отсвири още на третия месец. Не съм съвсем против протестите, особено когато са мирни, но всичко това трябваше да се случва преди изборите, а не след...След дъжд качулка точно стана тя и оттам идват страшното много съмнения за режисура. Поздрави!
цитирай
10. sande - Максимализъм, паника, "революционен плам", истерия - не трябва да има...
24.06.2013 17:01
Българите не сме си извървяли пътя, по всичко изглежда.

Има технология на ферментацията и необходимо време.

Но площадите радват окото. Има надежда.
цитирай
11. grigorsimov - Наивно е...
24.06.2013 17:11
Наивно е да залагаш на доказани спекуланти, пионки на задкулисието, срещу което уж трябва и те да се опълчат. Защото "задкулисието" не е отделна партия, а е ВСИЧКО, защото парите и мафията са негови, а от там - абсолютно всичко останало: финанси, политика, идеологии, партии, корпорации, фондации, НПО-та, медии, и т.н.
Силовите структури на всички държави - армии, полиция, специални и свърх-специални служби, са създадени да служат, и служат само и единствено на тях. Нищо че полицаите симпатизират на основателните протести и на културно протестиращите. Но решат ли задкулисните кукловоди, още утре ще насъскат полицията а и "обществото", чрез медиите, а и с подходящи, зрелищни провокации, по време на протестите.
Но най-важното е, че протестиращите нямат свое признато, легитимно ръководство, или - най-малкото - свои авторитети, които да ги представляват.
От тези, които вие посочвате така лековерно, едни не са се доказали, а други са доказали, че въобще не може да се разчита на някаква честна позиция, от тяхна страна.
Не че не трябва да се протестира, мирно, докато е възможно, но наивността води до бърз провал или поредно разочарование.
Случайно ли мислите, в тайните Им протоколи пише, че "народа, лишен от своите водачи, е като слепец, без тояга"! А случаят с протестите, и с обществата ни, е точно такъв!
Западната демокрация (а друга за сега не е допуснато да се прояви) е префинена форма на диктатура и робство. Капитализмът е концентрираният световен капитал, в ръцете на шепа банкери - юдосатанисти, а всички останали реално са пролетарии и плебеи, просещи кредити или работа - от Тях, от банкерите. Държавите нямат свои средства, защото всичко припечелено се изсмуква от безбройните пипала на Юдейския Октопод. А комунизмът е юдейска робовладелска диктатура, с помощта на която хората бяха лишени от свобода, имот, вяра, морал и естествени права. А днешният комунистически Китай е поредната Юдейска Империя на злото, след Римската, Руската, Британската и Американската !!
цитирай
12. bobiyanev - Харесва ми много
24.06.2013 20:31
И аз съм на това мнение.Протеста е и народен и граждански,това е факт. Както е факт че се появиха много платени драскачи които да обезкуражават хората.Дори и да не им се иска на олигарсите ще бъдат унищожени в целия свят.
цитирай
13. valentor - Перестройка на перестройвалите, ...
24.06.2013 20:34
Перестройка на перестройвалите, Графе.
Нищо повече.
Аре, със здраве.
http://valentor.blog.bg/
цитирай
14. dimat - Чета ви и си казвам,
26.06.2013 20:44
нищо ново,под българското слънце.Както показва родната ни история,като "представителна" извадка на народа ни,ние успешно се обединихме,около собственото си разединение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7976066
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10326
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол