Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2013 18:06 - Мечтата на мафията е да изсели в чужбина протестиращите. Да си останат само те и циганите. И заселваните с по 7000 на ден руснаци.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2828 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 15.07.2013 18:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ако България беше друга и беше държава, а не руски протекторат

By Иво Инджев юли 14, 2013 Post a comment

С изявлението си пред радио К2, че в друга държава посланиците на Германия и Франция щяха да бъдат изгонени, депутатът от БСП Татяна Буруджиева се опита да уцели двама посланика с един камък, но всъщност удари собствената си партия по болното място.

Става ясно, че в БСП признават България за държава, която не е като другите и то именно, защото я управляват те.

В друга държава едва ли биха биха гонили посланици на съюзнически държави, но в държавата, която тази партия БСП е управлявала с много малки прекъсвания през последните 68 години, всъщност се разпорежда една друга държава и тя явно не наредила още това да се случи- защо иначе Буруджиева ще се оплаква, нали властта си е тяхна, да гонят посланици и да не се оплакват, че това тук не може да се случи без нечие позволение!

Другата държава, на която се кланят от поколения в партията на Буруджиева, казва от години на България как да се разпорежда с историческото си съветско наследство, натрапено от чуждата окупация, приемана от партията на Буруджиева с благодарности като освобождение от българската независимост .

Другата държава държи тази държавица тук за гушата до пълно задушаване на българската икономика, обгазена с най-високите цени на природния газ в страна от ЕС.

Другата държава си урежда цяла анклав на българското Черноморие в природен резерват Камчия и няма сила в (уж) нашата държава която не да й попречи, а дори да се възмути от този факт.

Другата държава пазарува масово чрез свои поданици ( в огромното си мнозинство чиновници, забогатели от близостта до властта в Кремъл, такава статистика беше публикувана в Русия) недвижима собственост в България, чрез която може един ден да задвижи претенции за свое мигрирало у нас население, което да защитава от българите,ЕС и НАТО „ с всички средства”.

Другата държава си купи миналата година българския тютюнев монопол Булгартабак и така си напазарува пълната лоялност на ДПС, зависима от гласоподаването на монокултурните си избиратели в съответните населени места, засисими като крепостни селяни от отглеждането на отровното растение.

Другата държава си купи без проблем също и телекомуникациите на България по време на управлението на уж големия борец срещу руския диктат Бойко Борисов.

Другата държава в момента съди България за разоряващата сума от около милиард евро неустойки за натрапен от руското ядрено лоби проект, който самата Москва много добре разбира като неосъществим икономически, но удобен политически за шантаж на лакомите шарани по енергийната верига, налапали тлъстата корупционна стръв.

Другата държава демонстративно се намеси в болезнената туземна тема за медийния картелен олигархичен модел в България- но не чрез някакви си посланици с някакви си приказки, а с дела!

И с документи ( за собственост). Държавната Руска външнотърговска банка отговори на февруарските протести на българите ( някои от които развяха руски знамена и се опитаха да палят европейското) срещу монополите и олигархията като нахлу през април с близо 10 процента свой дял тъкмо в Корпоративна търговска банка, чрез която вече беше осъществила контрола си над тютюневата джунгла и в телекомуникационната нива на България.

Другата държава не веднъж просташки обижда България като свой „троянски кон в Европа” чрез своя виден дипломат в Брюксел Чижов или чрез още по-важен политик, като близкият до Путин руски шовинист Дмитрий Рогозин.

Другата държава при това не само не е съюзник на България чрез взаимно обвъзрзващи международни договори, каквито имаме подписани с Германия и Франция, но и прави всичко възможно да придърпа България в своя лагер в битката си срещу нашите съюзници, както се вижда в момента от успеха на другата държава да постигне светкавичен завой в политиката на София спрямо кризата в Сирия като резултат от проруската управляваща коалиция тук.

Така че питам: щом в друга държава биха изгонили посланици на съюзнически държави за изявление, което буквално повтаря думите на българския президент, как би трябвало да постъпи България спрямо посланика на въпросната огромна друга държава, която се разпорежда у нас с претенцията да сме й завещани като плячка от обоза на студената война, загубена иначе от СССР!?

Това- в случай, че България беше друга държава, а не омотана в колониалната си зависимост страна с парализирана воля за съпротива срещу всичко това това

Многозначещи коментари:

1.От продаваща тялото си вечер на пилоните пред НДК чух по телевизията, че било добре и протестиращите по улиците да се изселели от България, за да не им се пречкали и те!

Posted by Таня Стоянова | юли 15, 2013, 1:20

2.«Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние българите нарочно си закриваме очите; жумим за да не виждаме пакостите правени нам от Русия…”. Това наше положение, създадено в желанието ни да запазим свято своето русофилско чувство… И ние, сироти русофилите българи, жумиме, не си отваряме очите за да не видим какво прави „вампирът” за нашата съд ба.
Жумим пред пакостните му дела, за да мислим, че той само добро прави за нас.
Не поглеждаме, защото не желаем да видим, че нашия идол, на когото се покланяме като на свой величайши добродетел, е зъл гений за съдбата на честита и велика България…”

Това е написано от Старозагорския митрополит Методий Кусевич, родом от Прилеп, в неговата книга «Погрома на България”, издадена през 1914 г.

 

Posted by syneidesys | юли 14, 2013, 18:42


Тагове:   траки,   Бойко Борисов,   политика,   ДПС,   БСП,   новини,   революция,   държава,   избори,   телевизия,   кредит,   парламент,   младежи,   демокрация,   манипулация,   полиция,   медия,   власт,   Чакалите,   лъжа,   данъци,   македонци,   наркотици,   терорист,   олигархия,   монополите,   нов свят,   ипотечен кредит,   свобода на словото,   кредитна карта,   такси,   страх,   убийци,   свобода,   българи,   турци,   студенти,   съзнание,   затвор,   ГЕРБ,   видео,   РЗС,   управляващи,   алексей,   банка,   протести,   история,   президент,   измама,   гърци,   икономика,   пропаганда,   конспирация,   Петров,   ДСБ,   Реквием,   просвещение,   бандити,   фалшификати,   партии,   корпорация,   популизъм,   кукли,   Икономическите,   пеласги,   движения,   комитети,   уплаха,   жълти медии,   тоталиризъм,   бспдпс,   криминали,   парламе,   орловмост,   корпокацията,   насветовнатабанка,   корпокрацията,   маши,   креди,


Гласувай:
6



1. zaw12929 - БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКА ДА БЪДЕ ОБСЛУШВАЩ ПЕРСОНАЛ НА ЧУЖДИ КУКЛЛОВОДИ И СИ ИЗБРА ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО
16.07.2013 08:01
ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА?
по полека, ГЕРБ се разпада- там си насочи усилията
1. всяко управление идва с програма и си слага хората, които ще я ипълняват, а не КАЛИНКИТЕ НА ГЕРБ

2. НЯМА ПО УРОДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА НА ГЕРБ И НЯМА НИЩО ЛОШО УРУНГЕРИ ДА ГО ЗАЩИТАВАТ. БРАВО, ПРОДЪЛЖАВАЙ

3. ПРОЧЕТИ КОНСТИТУЦИЯТА, ЗА ДА РАЗБЕРАТ И ТИКВИТЕ, ДЕТО ТЕ АПЛОДИРАТ, ЧЕ ВИКАНЕТО НА ОСТАВКА, НЕ Е НИКАКЪВ ПРОТЕСТ- А ПОЛИТИЧЕСКО ИСКАНЕ, МЕТЕЖ ЗА СВАЛЯНЕ ЗАКОННО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО

ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПИШЕШ, ЗА РАДОСТ И ПОДКРЕПА НА МАРШЕРУВАЩИ ГЛУПАЦИ- ПЛАТЕНИ ДА ЗАБЛУЖДАВАТ ЧЕСТНИ , ИСКАЩИ ДА ВЪЗСТАНОВАТ СИНЬОТО ДВИЖЕНИЕ СДС
И ХИТЛЕРИСТИТЕ МАРШЕРУВАХА СРЕЩУ МОСКВА , КАТО АСЛАНИ И СЕ ВЪРНАХА НАСРАНИ. ТОВА ГИ ЧАКА, ВСИЧКИ , КОИТО НАРУШАВАТ ЧОВЕЧНОСТТА И ЗАКОНИТЕ. ДАНО ПОНЕ ИМ ПЛАТЯТ ДОБРЕ...

цитирай
2. demograph - А бре zaw..ти се правиш на охлюв! Не разбра ли е руските кукловоди свалят и слагат правителствата в България?
16.07.2013 12:52
Или се правиш на охлюв...12.Май си беше руски преврат.
цитирай
3. miuenski - http://www. youtube. com/watc...
16.07.2013 16:33
http://www.youtube.com/watch?v=HBUFYqFaGDo
цитирай
4. dimat - КОГАТО ВЛАСТВА НАГЛАСАТА,
07.08.2013 15:21
да бъдем нечий "протекторат",толкова ли е голямо значението,чий ще бъде този протекторат?Кажете ми вие всички мастити политици,политолози,"НПО"-та, и вся остальна я сволоч,виждате ли вие "собственото" си отечество,извън обсега на някой международен вълк?Някои много ги дразнят,руснаците по крайбрежието и кой знае,защо не виждат американските бази у нас."Леви,десни,център","стари,млади " и тн..цялата тази песен се пее вече 23 години,А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ,НИКОЙ НЕ ВИЖДА БЪЛГАРИЯ.Не става въпрос,за фразеология,а за действия.Няма такова нещо.Целият ни "политически елит" дърпа страната в две посоки,но и двете посоки имат едно и също съдържание -"протекторат".Даже , "включването" ни към това странно образУвание,"ЕС",не ни измъкна от това състояние.Напротив,превърнати сме в едно протекторално посмешище,за останалите страни в този съюз.Нещо, като плашило,което се размахва,за да поддържа самочувствието им,на нещо по-висше,че,каквото и лошо да им се случи,те знаят,че има там една "Аборигения" и едни "аборигени",които ВИНАГИ ще стоят няколко стъпала по-надолу.ТОЧНО ЗАТОВА Е ЦЯЛОТО ТОВА ТОЛЕРИРАНЕ НА НАШАТА БАНДИТСКА КЛАСА И ЦЯЛАТА НЕГАВИСТИЧНА ЛАВИНА,КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ИНСТИТУЦИИ И МЕДИИ.АКО БЯХА ПОЖЕЛАЛИ ДА БЪДЕ ДРУГОЯЧЕ,ТЕ ЩЯХА ДА ГО ПОСТИГНАТ.ИМАХА И ИМАТ МЕХАНИЗМИТЕ.НО НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ,ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВА ТАКОВА ПЛАШИЛО.Не трябва да се слушат
крокодилските вопли,отличителен белег,на западното лицемерие.СПОРЕД МЕН,НИЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЕДНО - НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ "ПРИЯТЕЛИ",НИТО НА ИЗТОК,НИТО НА ЗАПАД И МОЖЕМ И ТРЯБВА ДА РАЗЧИТАМЕ,САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ И НА НИКОЙ ДРУГ!
цитирай
5. shtaparov - Когато властва нагласата...
21.08.2013 22:24
dimat написа:
...да бъдем нечий "протекторат",толкова ли е голямо значението,чий ще бъде този протекторат?Кажете ми вие всички мастити политици,политолози,"НПО"-та, и вся остальна я сволоч,виждате ли вие "собственото" си отечество,извън обсега на някой международен вълк?Някои много ги дразнят,руснаците по крайбрежието и кой знае,защо не виждат американските бази у нас."Леви,десни,център","стари,млади " и тн..цялата тази песен се пее вече 23 години,А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ,НИКОЙ НЕ ВИЖДА БЪЛГАРИЯ.Не става въпрос,за фразеология,а за действия.Няма такова нещо.Целият ни "политически елит" дърпа страната в две посоки,но и двете посоки имат едно и също съдържание -"протекторат".Даже , "включването" ни към това странно образУвание,"ЕС",не ни измъкна от това състояние.Напротив,превърнати сме в едно протекторално посмешище,за останалите страни в този съюз.Нещо, като плашило,което се размахва,за да поддържа самочувствието им,на нещо по-висше,че,каквото и лошо да им се случи,те знаят,че има там една "Аборигения" и едни "аборигени",които ВИНАГИ ще стоят няколко стъпала по-надолу.ТОЧНО ЗАТОВА Е ЦЯЛОТО ТОВА ТОЛЕРИРАНЕ НА НАШАТА БАНДИТСКА КЛАСА И ЦЯЛАТА НЕГАВИСТИЧНА ЛАВИНА,КОЯТО СЕ ИЗЛИВА ОТ ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ИНСТИТУЦИИ И МЕДИИ.АКО БЯХА ПОЖЕЛАЛИ ДА БЪДЕ ДРУГОЯЧЕ,ТЕ ЩЯХА ДА ГО ПОСТИГНАТ.ИМАХА И ИМАТ МЕХАНИЗМИТЕ.НО НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ,ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВА ТАКОВА ПЛАШИЛО.Не трябва да се слушат крокодилските вопли,отличителен белег,на западното лицемерие.СПОРЕД МЕН,НИЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЕДНО - НИЕ НЯМАМЕ НИКАКВИ "ПРИЯТЕЛИ",НИТО НА ИЗТОК,НИТО НА ЗАПАД И МОЖЕМ И ТРЯБВА ДА РАЗЧИТАМЕ,САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СЕБЕ СИ И НА НИКОЙ ДРУГ!

Тази нагласа ще властва докато властта го позволява,и нито един ден повече!!! Докато ни управляват комунистически копелета,сиреч руско-турски шпионаж,не може да има друга нагласа: на тях патриоти не им трябват,понеже ще им дирят сметка за престъпленията и системните обири срещу народа!!! Бъдат ли сменени с революция обаче- спукана им е работата на гадовете!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7939410
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10296
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол